Kumiukko alennuskoodit

Kumiukko

Kumiukko.fi on suomalainen kondomien verkkokauppa, joka tunnetaan edullisista hinnoistaan ja laajasta valikoimastaan. Kumiukko.fi kehuukin omistavansa Suomen suurimman väri- ja makukondomivalikoiman.

Kumiukko.fi -verkkokaupasta saat tavalliset kondomit niin pienille kuin suurillekin mm. merkeiltä Visa, G Spot ja RFSU, makukondomit, joita tarjolla on toistakymmentä laatua, hyväksitodetut liukuvoiteet, raskaus- ja uskottomuustesterit sekä muut aikuisviihdetuotteet, kuten kuivakondomit ja kondomien monipakkaukset.

Katso Kumiukko-alennuskoodit sivuiltamme. Kauppa tarjoaa nopean ja huomaamattoman toimituksen – aina ilman toimitusmaksua!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Kumiukko alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Tee edullisia löytöjä Kumiukon poistotuotteista jopa -50 %

Poistotuotteissa kondomeja ja intiimipesuaineita jopa 50 % alennuksella!

Pakettitarjouksilla säästät jopa 20 %

Tilaa kerralla enemmän ja pääset testaamaan erilaisia kondomeja, kuten eri makuja ja värejä tai tietyn valmistajan eri vaihtoehtoja. Kumiukon pakettitarjoukset jopa 20 % alennuksella!

Ilmaislahja kaupan päälle yli 25 € tilauksiin

Ostaessasi tuotteita yli 25 eurolla saat ilmaisen toimituksen lisäksi kaupan päälle 4 kpl Pasante TLC 5 ml kaupan päälle (arvo 2,20 €)!

Ilmainen toimitus kirjepostille

Saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen, kun tilaus voidaan toimittaa 2-luokan kirjeenä. Toimitus Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen 4,90 €.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Kumiukko

Ihmeellisen Huoneen poistotuotteista löydät huippuedullisia eriä, joista on jäljellä vain hajakokoja. Poistotarjoukset ovat voimassa vain niin kauan kuin tuotteita riittää.

Täältä löydät kaikki Huippukivan ajankohtaiset ja voimassa olevat kampanjat. Huomaa, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä niitä yleensä voi yhdistää muihin etuihin, kuten alennuskoodeihin.

Voit lisätä kohdesivulta yhden (1) ilmaisen tuotteen jokaiseen tilaukseen.

Seksitorin outletista löydät huipputarjoukset ja poistotuotteet, jotka myydään aina vähintään 30 % alennuksella.

Tilaa Kaalimadon alennuskoodi ja saat 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.