Alennuskoodit > Kaupat > Mádara
Mádara alennuskoodit

Mádara alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

Mádara Cosmetics (madaracosmetics.com) on vuonna 2006 perustettu latvialainen yritys, joka on kasvanut yhdeksi pohjoismaiden suurimmaksi luonnonkosmetiikkamerkiksi. Sen valikoimiin kuuluvat eettiset, ekologiset ja sertifioidut ihonhoito-, vartalonhoito-, anti-aging- ja hiustenhoitotuotteet.

Nappaa ostoksille mukaasi paras Madara-alennuskoodi ja säästä kosmetiikkaostoksissa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

15 % alennusta tilauksen loppusummasta

Tällä Madara-alekoodilla saat 15 % alennusta kaikista tuotteista.

Voimassa toistaiseksi.

Tehtaanmyymälän alessa luonnonkosmetiikkaa jopa –50 %

Kurkistitko jo Mádaran tehtaanmyymälän aleen? Sieltä voit löytää rajoitettujen erien kauneustuotteita jopa 50 % alennuksella!

Voimassa toistaiseksi.

Yli 50 € tilaukset toimituskuluitta

Normaali toimitusmaksu 4,90 euroa/lähetys.

Voimassa toistaiseksi.

madara alennuskoodit

Pohjoisen ilmasto on luonut poikkeuksellisia ominaisuuksia omaavia kasveja jo tuhansia vuosia. Niiden syvälle juurtuneet juuret, lehdet ja kuoret ovat parantaneet haavoja. Ihollasi on ihmeellinen kyky suojata sinua ulkoisilta tekijöiltä, mutta vasta luonnon kosketua auttaa meitä paljastamaan todelliset voimamme. Madara Cosmetics on latvialainen kosmetiikkayritys, joka tuntee ja kohtaa ihosi syvimmät tarpeet. Se on täällä todistaakseen, että luonto tarjoaa meille kaiken tarvitsemamme. Luonto on loputun lähde kosmetiikan raaka-aineille. Marjat ja niiden siemenet, koivunmahlauute, aromaattiset yrtit ja sienet voidaan jalostaa biologisesti aktiivisiksi aineiksi, joita huipputeknologian avustuksella voidaan jalostaa kosmetiikan raaka-aineiksi ja todistetusti toimiviksi tuotteiksi. Mádaran perustivat neljä latvialaista naista vuonna 2006. Tänä päivänä yrityksellä työskentelee yli 150 ammattilaista tieteen, tuotekehityksen, markkinoinnin ja suunnittelun parissa. Innovatiivisista kosmetiikkatuotteistaan tunnettu yritys on palkittu muun muassa The Best International Skin Care Brand 2019 -palkinnolla.

Yrityksen madaracosmetics.com-verkkokaupasta löydät kasvovedet, concealerit, meikkivoiteet, ripsivärit, cc-voiteet, aurinkovoiteet ja -suojat, silmänympärysvoiteet, peitevoiteet, misellivedet, puhdistusmaidot ja -geelit, kuorintavoiteet, käsivoiteet, kosteusvoiteet, huulivoiteet ja muut toimivat ihonhoitotuotteet nopealla toimituksella 1-3 arkipäivässä ja yli 50 euron tilaukset myös ilmaisella toimituksella. Maksaminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla ja luottokorteilla. Hyödyntämällä sivuiltamme löytyvät Madara-alennuskoodit, et joudu maksamaan kosmetiikasta liikaa!

Onko madaracosmetics.com-verkkokauppaan alennuskoodeja?

Kyllä, Mádaran virallinen verkkokauppa käyttää alennuskoodeja. Alennuskoodi101.fi etsii jatkuvasti uusia Madara-alennuskoodeja, joilla voit saada säästöjä ja jotka jaamme kanssasi mielellämme!

Mitä etuja Madara-alennuskoodilla voi saada?

Tyypillinen Madara-alennuskoodin antama etu on pieni 5-15 % alennus koko tilauksesta tai suurempi, esim –20 % alennus tietystä tuoteryhmästä. Joskus tarjolla on "osta 2, maksa 1" -tyyppisiä tarjouksia. Euromääräiset alennukset ovat harvinaisempia.

Miten usein Madara-alennuskoodeja on saatavilla?

Madara Cosmetics on yksi vähemmän aktiivisista kosmetiikkakaupoista, mitä tulee alennuskoodien tarjoamiseen asiakkailleen, toisin sanoen niitä on tarjolla vain hyvin harvoin. Seuraa tätä sivua, jolla ilmoitamme uusista Madara alennuksista ja tarjouksista.

madara alekoodi ohje

Miten Madara-alennuskoodi käytetään?

Lunasta säästöt talteen Madara-alennuskoodillasi näin:

  1. Napsauta tarjousta sivullamme ja kopioi mahdollinen koodi valmiiksi leikepöydällesi.
  2. Siirry osoitteeseen madaracosmetics.com/fi, ja tee ostokset normaalisti.
  3. Löydät alennuskoodille varatun kentän ostoskori-sivun tilausyhteenvedosta.
  4. Liitä kopioimasi koodi tähän kenttään ja aktivoi etu "lähetä"-napista.
  5. Alennuksen tai muun edun pitäisi nyt näkyä tilauksesi yhteenvedossa ja voit viimeistellä tilauksen.

Miksi Madara-alennuskoodini ei toimi?

Varmista, että olet kirjoittanut alennuskoodin täsmälleen oikein ja että alennuskoodi on edelleen voimassa. Joskus alennuskoodien käyttöön liittyy erityisiä ehtoja, kuten minimitilaussumma tai se koskee vain osaa tuotteista. Monilla sivustoilla julkaistaan myös vanhentuneita koodeja ja feikkikoodeja, jotka eivät yksinkertaisesti toimi.

Voinko käyttää useamman alekoodin samassa tilauksessa?

Vaikka sinua lykäistäisi niin paljon, että löytäisit useamman kuin yhden Madara-alekoodin, voit käyttää vain yhden koodin tilausta kohden. Valitse viisaasti koodi, jolla saat parhaan alennuksen.

Mistä muualta voin löytää Madara alennuksia ja koodeja?

Liity Madara Cosmeticsin postituslistalle saadaksesi kauneusvinkkejä, upeita tarjouksia ja muita tiedotteita. Ota myös brändin some-tilit seurantaan parhaiden alennusten, tarjousten ja alekoodien varalta. Se löytyy ainakin Facebookista, Instagramista, Twitteristä, TikTokista ja YouTubesta. Seuraa verkkokaupan outlet- ja tehtaanmyymälä-sivuja löytääksesi parasta kosmetiikkaa mahtavin alennuksin.

Tarjoaako Madara Cosmetics opiskelija-alennuksia?

Kyllä, ISIC-opiskelijakortin haltijat voivat saada 15 % alennuksen luonnonkosmetiikasta. Alennus ei koske jo alennettuja tuotteita, lahjakortteja ja tuotesettejä.

Yhteystiedot

Transmeri Oy
PL 50
02631 Espoo

Y-tunnus 2565893-3

Puh. 020 752 9908
info@madaracosmetics.fi

Maahantuoja

Natural Goods Company
Linnoitustie 2
02600 Espoo

info@naturalgoodscompany.com

Natural Goods Company on osa Oy Transmeri Ab:ta.