Seksitori.fi alennuskoodit

Seksitori.fi

Seksitori.fi on Virosta käsin toimiva aikuisviihteen erikoiskauppa, joka myy tuotteita edullisesti myös Suomeen.

Seksitorin yli 6 000 artikkelin kasvavaan valikoimaan kuuluvat mm. naisten, miesten ja parien seksivälineet ja -asusteet, liukuvoiteet, kondomit, lehdet sekä seksikkäät alusvaatteet ja kengät.

Seksitori.fi -verkkokaupan asiakkaat saavat usein nauttia ilmaislahjoista, kaupanpäällisistä ja huimista alennuksista. Tarkista uusimmat tarjoukset ja alennuskoodit sivuiltamme ennen tilaamista ja säästä entistä enemmän!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Seksitori.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Valitse ilmainen tuote kaupan päälle!

Voit lisätä kohdesivulta yhden (1) ilmaisen tuotteen jokaiseen tilaukseen.

Paljon seksivälineitä ja -vaatteita tarjouksessa alk. 0,99 €

Seksitorin outletista löydät huipputarjoukset ja poistotuotteet, jotka myydään aina vähintään 30 % alennuksella.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Seksitori.fi

Ihmeellisen Huoneen poistotuotteista löydät huippuedullisia eriä, joista on jäljellä vain hajakokoja. Poistotarjoukset ovat voimassa vain niin kauan kuin tuotteita riittää.

Täältä löydät kaikki Huippukivan ajankohtaiset ja voimassa olevat kampanjat. Huomaa, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä niitä yleensä voi yhdistää muihin etuihin, kuten alennuskoodeihin.

Poistotuotteissa kondomeja ja intiimipesuaineita jopa 50 % alennuksella!

Tilaa kerralla enemmän ja pääset testaamaan erilaisia kondomeja, kuten eri makuja ja värejä tai tietyn valmistajan eri vaihtoehtoja. Kumiukon pakettitarjoukset jopa 20 % alennuksella!

Tilaa Kaalimadon alennuskoodi ja saat 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.