vidaXL alennuskoodit

vidaXL

vidaXL on kansainvälinen verkkotavaratalo, joka tarjoaa kaikkea mahdollista mitä saatat tarvita kotiin ja puutarhaan. Verkkokaupassa on laaja valikoima tuotteita, joiden avulla ihmiset voivat ”elää paremmin vähemmästä”. Kauppa toimii tällä hetkellä 13 maassa.

Nappaa sivuiltamme mukaasi alennuskoodit ja tarjoukset vidaXL:n nettikauppaan ja säästä ostoksissasi!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat vidaXL alennuskoodit ja tarjoukset 2021

VidaXL: 10 % alennusta valikoiduista tuotteista

10 % alennusta valituista tuotteista

vidaXL.fi:n uudella tarjoussivulla jatkuvasti vaihtuvia tuotteita alennushintaan. Sivun tuotteista oheisella koodilla 10 % lisäalennus!

Tilaa uutiskirje, saat 5 € alennuskoodin

Tilaa vidaXL:n uutiskirje ja saat sähköpostiisi 5 € arvoisen alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Alennus koskee vain vidaXL-merkin tuotteita. Minimitilaus 100 €.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin vidaXL

Black Friday -tarjoukset koskeva tuotemerkkejä Konstsmide, Osram ja Star Trading.

Minimitilaus 30 €.

Shoppaile huonekaluja, valaisimia, verhoja, mattoja ja paljon muita tuotteita kampanjahintaan.

Luo persoonalliset ja henkilökohtaiset joululahjat omista kuvistasi.

Lisäksi ilmainen ja nopea toimitus yli 150 €:n tilauksille.

Tietoa kaupasta vidaXL

VidaXL on kansainvälinen verkkotavaratalo, joka tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset kotona, puutarhassa, autotallissa ja tee-se-itse -projekteissa. Verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joiden avulla "ihmiset voivat elää paremmin vähemmästä". Yritys on perustettu vuonna 2006 ja se palvelee yli 150 000 asiakasta maailmanlaajuisesti joka kuukausi. Se työllistää 90 henkilöä Alankomaissa, 160 työntekijää Kiinassa ja 20 työntekijää Romaniassa. VidaXL toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Alankomaissa, Australiassa, Belgiassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa ja Sveitsissä.

Yrityksen liikeidea on yksinkertainen: se hallitsee itse kaikkia prosesseja tuotekehityksestä ostoihin sekä logistiikasta markkinointiin ja myyntiin. Näin se kykenee valvomaan tuotteiden toimivuutta ja laatua sekä pitämään kustannukset alhaalla myös asiakkailleen.

VidaXL-verkkokauppa tarjoaa laajan, yli 2 000 tuotteen valikoiman. Iso osa tuotteista on yrityksen oman tuotemerkin vidaXL:n tuotteita, mutta mukana on paljon myös muiden tarkkaan valikoitujen tuotemerkkien tuotteita. Valikoima kattaa kaikki päivittäisessä elämässä tarvittavat tuotteet sekä useisiin erikoisaloihin liittyvät tuotteet. Verkkokaupasta löydät esimerkiksi huonekalut, kamerat, työkalut, kauneus- ja terveystuotteet, sisustustuotteet, urheiluvälineet, ajoneuvojen varaosat, lelut, pelit ja paljon paljon muuta.

Oman VidaXL-tuotemerkin suunnittelun lähtökohtana ovat olleet asiakkaiden toiminnalliset tarpeet. Yrityksen tuotekehitys käyttää asiantuntemustaan tuottaakseen laadukkaat tuotteet optimaalisella kustannustehokkuudella. Siinä huomioidaan kaikki toimitusketjun vaiheet: valmistus, kokoonpano, varastointi, toimitus ja myynninjälkeiset palvelut. Edullisia valmistusprosesseja ja isoja tilauseriä hyödyntämällä se pystyy tarjoamaan asiakkailleen muita edullisemmat hinnat.

Yritys sai alkunsa vuonna 2006, kun kaksi hollantilaista yrittäjää alkoivat myymään tuotteita eBayssä. Nuoret yrittäjät olivat kunnianhimoisia, mutta eivät osanneet odottaa niin nopeaa kasvua, mikä oli edessä. Oman tuotemerkin valikoima kasvoi ja niitä myytiin pian useimmissa Euroopan maissa. Verkkokauppa avattiin vuonna 2008. Yritys halusi myydä tuotteita paljon halvemmalla kuin kilpailijat hyödyntämällä edullisia säästöratkaisuja, kuitenkin laadusta tinkimättä. Perustamisesta lähtien he ovat rakentaneet pohjaa kustannustehokkaalle organisaatiolle.

Yrityksen ensimmäinen verkkokauppa oli Koopgoedkoop.nl ja sen toimisto sijaitsi Ningbossa. Tiimi kasvoi nopeasti ja vuonna 2011 avattiin toinen toimisto Utrechtiin. Vuotta myöhemmin yritys laajeni Kiinaan ja avasi toimiston Shanghaihin. Samaan aikaan avattiin logistiikkakeskus Venrayliin. Vuonna 2013 perustettiin oma vidaXL-tuotemerkki. Vuonna 2014 kauppa laajeni Itävaltaan, Belgiaan, Sveitsiin, Espanjaan, Puolaan ja Australiaan. Vuonna 2015 avattiin Suomen verkkokauppa vidaXL.fi.

VidaXL:n nimi tulee sanoista vida, joka tarkoittaa elämää ja XL, joka tarkoittaa, että elämästä on nautittava täysillä. "Elä täysillä" on myös yritystä hyvin kuvastava slogan, sillä elämän pitäisi olla hauskaa ja helppoa ilman, että siitä tarvitsee maksaa paljon. Raha ei tuo onnea, mutta rahan säästäminen tuo!

Yrityksen perusarvoja ovat:

  • Enemmän vähemmällä - kontrolloimalla itse kaikkia prosesseja voidaan säästää. Ja edulliset hinnat välittyvät myös asiakkaille.
  • Hauska, avoin ja helppo shoppailu - vidaXL:n tiimi työskentelee intohimoisesti tarjotakseen miellyttävän ostokokemuksen.
  • Lisää palveluja - asiakaspalvelun periaate on: kohtele asiakasta niin kuin haluaisit sinua kohdeltavan.

Maksutavat: Visa, MasterCard, American Express ja ennakkomaksu tilisiirtona.

Toimituskulut: Ilmainen toimitus ja palautus!

Toimitusaika: Toimitus kestää tavallisesti 3-5 työpäivää sen lähettämisestä.

Vida XL International B.V.
Smakterweg 112
5804 AM Venray
Alankomaat

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 30.8.2016.