Etusivu > Kaupat > vidaXL
vidaXL alennuskoodit

vidaXL alennuskoodit

Hei, haussasi lienee vidaXL alennuskoodi? Meiltä niitä saa!

vidaXL on kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita eri kategorioissa, mukaan lukien koti ja puutarha, huonekalut, työkalut, lemmikkitarvikkeet, urheiluvälineet ja lastentarvikkeet.

Nappaa ostoksille mukaasi vidaXL alennuskoodi ja shoppaile edullisemmin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

5 € alennus ulkokalusteista ja puutarhatarvikkeista

VidaXL-alennuskoodilla saat 5 € alennuksen ulkokalusteista ja puutarhatarvikkeista, kun tilaat yli 50 €:lla.

Voimassa

10 % alennusta valituista tuotteista

vidaXL.fi:n uudella tarjoussivulla jatkuvasti vaihtuvia tuotteita alennushintaan. Sivun tuotteista oheisella koodilla 10 % lisäalennus!

Voimassa toistaiseksi.

Tilaa uutiskirje, saat 5 € alennuskoodin

Tilaa vidaXL:n uutiskirje ja saat sähköpostiisi 5 € arvoisen alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Alennus koskee vain vidaXL-merkin tuotteita. Minimitilaus 100 €.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa vidaXL alennuskoodeista

VidaXL on kansainvälinen verkkotavaratalo, joka tarjoaa kaikkea mahdollista kotiin, puutarhaan, autotalliin ja harrastuksiin. Yrityksen nimi vidaXL:n nimi tulee sanoista vida, joka tarkoittaa elämää ja XL, joka tarkoittaa, että elämästä on nautittava täysillä. "Elä täysillä" on myös yritystä hyvin kuvastava slogan, sillä elämän pitäisi olla hauskaa ja helppoa ilman, että siitä tarvitsee maksaa paljon. Raha ei tuo onnea, mutta rahan säästäminen tuo. Varsinkin, kun voit säästää käyttämällä ostosten yhteydessä vidaXL alennuskoodin!

Yritys sai alkunsa vuonna 2006, kun kaksi hollantilaista yrittäjää alkoivat myymään tuotteita eBayssä. Nuoret yrittäjät olivat kunnianhimoisia, mutta eivät osanneet odottaa niin nopeaa kasvua, mikä oli edessä. Oman tuotemerkin valikoima kasvoi ja niitä myytiin pian useimmissa Euroopan maissa. Verkkokauppa avattiin vuonna 2008. Yritys halusi myydä tuotteita paljon halvemmalla kuin kilpailijat hyödyntämällä edullisia säästöratkaisuja, kuitenkin laadusta tinkimättä. Perustamisesta lähtien he ovat rakentaneet pohjaa kustannustehokkaalle organisaatiolle. Tällä hetkellä verkkokauppa palvelee 13 maassa. Suomenkielinen vidaxl.fi avattiin vuonna 2015.

Yrityksen liikeidea on yksinkertainen: se hallitsee itse kaikkia prosesseja tuotekehityksestä tuoteostoihin ja logistiikasta myyntiin. Näin se kykenee valvomaan tuotteiden toimivuutta sekä pitämään kustannukset alhaisina myös asiakkailleen.

Iso osa verkkokaupan tuotteista on oman tuotemerkin vidaXL:n tuotteita, mutta valikoimiin kuuluu myös tarkoin valittujen tuotemerkkien tuotteita. Oman vidaXL-tuotemerkin suunnittelun lähtökohtana ovat olleet asiakkaiden toiminnalliset tarpeet.

VidaXL alennuskoodit

Koska olet tullut sivuillemme, mietit varmaankin onko vidaXL alennuskoodeja saatavilla...

Hyviä uutisia! VidaXL todellakin hyödyntää alennuskoodeja osana markkinointiaan, ja vidaXL alennuskoodit löydät juuri tältä sivulta, jolla juuri olet.

Kopio vidaXL alennuskoodi vapaasti sivuiltamme ja syötä se ostoskorilla tai kassalla sille varattuun kenttään ja aktivoi.

Sivuiltamme löytyvät vidaXL alennuskoodit ovat täysin ilmaisia ja kaikkien vapaasti käytettävissä. Me saamme tulomme mainostajilta.

Ellei sivuillamme juuri nyt ole voimassa olevaa vidaXL alennuskoodia, älä huoli. Palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen, sillä lisäämme sivuillemme uusia alekoodeja lähes päivittäin.

Alennuskoodi101.fi julkaisee myös erilaisia tarjouskampanjoita ja muita etuja niin vidaXL:n verkkokauppaan kuin satoihin muihinkin luotettaviin verkkokauppoihin.

VidaXL kokemuksia

Onko vidaXL luotettava kauppa? Kyllä. Vaikka yritys ei ole Suomessa kovin tunnettu brändi ja verkkokaupan sivuilla käytetty suomi on huonoa ja kääntämättömiä sivujakin löytyy, yritys on tunnettu ja toimii 29 Euroopan maassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Aitojen asiakkaiden kokemuksia keräävässä Trustpilot-palvelussa vidaxl.fi on saanut arvosanan 4,1/5 (hyvä) perustuen yli 800 arvosteluun.

Kokemuksista noin kolme neljästä (74 %) on positiivisia ja viidennes (20 %) negatiivisia. Arvosteluissa verkkokauppaa on kiitelty nopeista toimituksista, odotusten mukaisista tuotteista ja asiakaspalvelusta, kun taas risuja se on saanut vajavaisista toimituksista ja palautuksen vaikeudesta.

VidaXL.fi tilaaminen

  • Maksutavat: Visa, MasterCard, American Express ja ennakkomaksu tilisiirtona.
  • Toimituskulut: Ilmainen toimitus ja palautus!
  • Toimitusaika: Toimitus kestää tavallisesti 3-5 työpäivää sen lähettämisestä.
  • Palautus: 30 päivää tilauksen vastaanottamisesta.

Yhteystiedot

vidaxl Marketplace Europe B.V.
Mary Kingsleystraat 1
5928Sk Venlo
Alankomaat

Asiakaspalvelu:

Verkkosivuilla palautelomake ja chat-mahdollisuus. Puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta sivuilta ei löydy.

Viralliset sivut: www.vidaxl.fi