Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat

lehtitarjoukset

Alennuskoodi 101:stä löydät ajankohtaisien ja monin tavoin parhaiden alennuskoodien lisäksi kaikkien suosituimpien aikakauslehtien parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Tältä sivulta löytyy kaikki Otavamedian, Allerin, Fokus Median, Bonnier Publicationsin sekä pienempien kustantamoiden lehdet sekä niiden jatkuvasti päivittyvät lehtitarjoukset ja lahjat.

Tarjoukset kannattaa aina hyödyntää, koska silloin lehden saa yleensä huomattavasti edullisemmin. Lisäksi useimpiin tarjouksiin sisältyy ilmainen kaupan päälle tuleva tilaajalahja.

Tutustu valikoimaamme, ja tilaa lehti edullisesti netistä nyt joko itselle tai lahjaksi!

Tietoa lehtitarjouksista

Suomalaiset ovat ahkeria aikakauslehtien lukijoita. Meillä myydään yli 233 miljoonaa lehteä vuodessa. Yli yhdeksän kymmenestä yli 12-vuotiaasta lukee vähintään yhtä aikakauslehteä ja yksi numero luetaan keskimäärin 2,5 kertaa. Vaikka digitaalisten laitteiden käyttö lukemiseen on yleistynyt, suomalaiset tilaavat lehden mieluiten kotiinsa. Painettu lehti tilataan mieluummin kotiin ja irtonumeromyynnin osuus on kokonaismyynnistä vain noin kuusi prosenttia. Eniten suomalaiset lukevat perhe- ja yleisaikakauslehtiä, naistenlehtiä, harrastelehtiä ja asumisen lehtiä. Suosituin tilattava lehti on edelleen Aku Ankka ja lukijamäärältään suurin on Pirkka.

Alennuskoodi 101 on vuonna 2012 avattu palvelu, jonka tavoitteena on tehdä verkkoshoppailusta mukavampaa – ja ennen kaikkea edullisempaa! Meiltä löydät myös kotimaiset aikakauslehdet edulliseen tarjoushintaan. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, koska saamme kauttamme tehdyistä tilauksista korvauksen suoraan kustantajilta. Tarjoukset päivittyvät sivuille automaattisesti, joten voit olla varma, että saat lehden aina parhaaseen tarjoushintaan. Kauttamme tehdyt tilaukset osallistuvat automaattisesti myös kustantajien järjestämiin tilaaja-arvontoihin, joissa on upeita raha-, matka- ja muita palkintoja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lehtitarjouksista ja tilaajalahjoista

Miten tilaan lehden netistä?

Valitse haluamasi lehti yllä olevasta lehtitarjousten listasta. Klikkaa ”tilaa tästä” -nappulaa, täytä tilaustiedot, valitse maksutapa sekä toimitusosoite, mikäli tilaat lehden lahjaksi. Maksa tilaus heti tai myöhemmin laskulla kustantajan tarjoamilla maksutavoilla.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja toimituskulut, eikä niissä ole mitään piilokuluja. Ne ovat oikeasti tavallista edullisempia lehtitarjouksia.

Voinko tilata lehden lahjaksi?

Ilman muuta. Siirry valitsemastasi lehtitarjouksesta tilaussivulle ja valitse tilauslomakkeelta kohta ”tilaan lahjaksi”, jolloin voit täyttää laskutus- ja toimitusosoitteen erikseen.

Miten tilaus maksetaan?

Tarjolla olevat maksuvaihtoehdot riippuvat kustantajasta. Useimpien kustantajien sivuilla lehtitilauksen voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai laskulla. Jotkut kustantajat tarjoavat myös muita maksutapoja, kuten PayPalin ja osamaksun. Kuitti ostoksesta lähetetään tilausvahvistuksessa tai ensimmäisen numeron mukana.

Koska saan lehden ensimmäisen numeron?

Lehden jakelusta vastaa aina kustantaja. Yleensä saat lehdestä seuraavaksi ilmestyvän numeron. Tarkista ensimmäinen numero tilausehdoista.

Tilatun lehden etu on, että lehti toimitetaan asiakkaille yleensä muutamaa päivää aikaisemmin kuin lehti tulee irtonumeromyyntiin.

Miten perun lehden tilauksen?

Alennuskoodi 101 toimii tarjousten välittäjinä ja tilausopimus on aina asiakkaan ja kustantajan välinen. Ota yhteyttä kyseisen lehden kustantajan asiakaspalveluun tilauksen perumista varten, kiitos.

Miten teen osoitteenmuutoksen?

Ota yhteyttä tilaamasi lehden kustantajan asiakaspalveluun.

Tarjoukseen sisältyi tilaajalahja. Koska saan sen?

Isoon osaan lehtitarjouksistamme sisältyy tilaajalahja, jonka toimittamisesta vastaa kustantaja.

Tyypillisesti lahja toimitetaan 2-4 viikon kuluessa maksun kirjautumisesta kustantajan järjestelmiin. Mikäli et ole saanut tarjoukseen sisältynyttä tilaajalahjaa, ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun.