Edullisimmat lehtitarjoukset & parhaat tilaajalahjat

lehtitarjoukset
Jaa rakkautta

Tervetuloa lehtitarjoukset & tilaajalahjat -sivulle! Alennuskoodi101.fi:stä löydät ajankohtaisien ja monin tavoin parhaiden alennuskoodien lisäksi kaikkien suosituimpien aikakauslehtien parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Haluatko nauttia laadukkaista ja kiinnostavista lehdistä edulliseen hintaan? Etsitkö arvokkaita ja upeita tilaajalahjoja, joilla kruunata lehtitilauksesi? Olet saapunut oikeaan paikkaan.

Tälle sivulle olemme keränneet laajan valikoiman suosittuje lehtiä erityishinnoilla ja houkuttelevilla tilaajalahjoille. Olitpa sitten intohimoinen sisustaja, urheilufani, innokas kotikokki tai haluat vain saada tietää ajankohtaisista asioista ja trendeistä, meillä on lehti juuri sinulle.

Jokaisen lehden kohdalla kerromme, kuinka monta numeroa tilaukseen sisältyy, paljonko säästösi ovat sekä tietenkin mikä tarjoushinta ja mahdollinen tilaajalahja tarjoukseen sisältyy!

Lehden tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Käy läpi lehtitarjouksemme, valitse suosikkilehtesi ja hyödynnä erikoistarjous. Tilaajana saada lehden suoraan postilaatikkoosi ja pääset nauttimaan sen ajankohtaisista artikkeleista, inspiroivasta sisällöstä ja mielenkiintoisista reportaaseista jo seuraavaksi ilmestyvästä numerosta lähtien.

Jos sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua tilauksen tekemisessä, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Löydät yhteystiedot sivuiltamme, ja vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin.

Joten hyppää mukaan, tutustu lehtitarjouksiin ja tilaa lehti kotiisi jo tänään!

Tietoa lehtitarjouksista

Suomalaiset ovat ahkeria aikakauslehtien lukijoita. Meillä myydään yli 233 miljoonaa lehteä vuodessa. Yli yhdeksän kymmenestä yli 12-vuotiaasta lukee vähintään yhtä aikakauslehteä ja yksi numero luetaan keskimäärin 2,5 kertaa. Vaikka digitaalisten laitteiden käyttö lukemiseen on yleistynyt, suomalaiset tilaavat lehden mieluiten kotiinsa.

Painettu lehti tilataan mieluummin kotiin ja irtonumeromyynnin osuus on kokonaismyynnistä vain noin kuusi prosenttia. Eniten suomalaiset lukevat perhe- ja yleisaikakauslehtiä, naistenlehtiä, harrastelehtiä ja asumisen lehtiä. Suosituin tilattava lehti on edelleen Aku Ankka ja lukijamäärältään suurin on Pirkka.

Alennuskoodi101.fi on vuonna 2012 avattu verkkosivusto, jonka tavoitteena on tehdä verkkoshoppailusta mukavampaa – ja ennen kaikkea edullisempaa!

Meiltä löydät myös kotimaiset aikakauslehdet edulliseen tarjoushintaan. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, koska saamme kauttamme tehdyistä tilauksista korvauksen suoraan kustantajilta. Tarjoukset päivittyvät sivuille automaattisesti, joten voit olla varma, että saat lehden aina parhaaseen tarjoushintaan.

Sivuiltamme löydät kaikki Otavamedia, Aller Median, Fokus Median, Bonnier Publicationsin ja pienempien kustantomoiden lehdet sekä niiden jatkuvasti päivittyvät lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Tarjoukset kannattaa aina hyödyntää, koska silloin lehden saa yleensä huomattavasti edullisemmin. Lisäksi useimpiin tarjouksiin sisältyy ilmainen kaupan päälle tuleva tilaajalahja.

Tutustu valikoimaamme, ja tilaa lehti edullisesti netistä nyt joko itselle tai lahjaksi!

Kauttamme tehdyt tilaukset osallistuvat automaattisesti myös kustantajien järjestämiin tilaaja-arvontoihin, joissa on upeita raha-, matka- ja muita palkintoja.

Tilaa lehti – saat upean tilaajalahjan

Nyt on oikea hetki tilata suosikkilehtesi, sillä saatavilla olevat edut tekevät tilaamisesta entistäkin houkuttelevampaa. Monet lehtitarjouksistamme sisältää upean tilaajalahjan, joka täydentää lukuelämyksesi.

  • Säästä rahaa! Saat monet suosituimmista aikakauslehdistä kauttamme erityisen edulliseen tarjoushintaan, joten voit nauttia suosikkilehdestä edullisesti ja säästää samalla rahaa.
  • Ilmaiset lisänumerot. Monet lehtitarjoukset sisältävät ilmaisia lisänumeroita, jotka mahdollistavat lehteen tutustumisemmin entistä kattavammin ja syventymisen niiden mielenkiintoisiin aiheisiin.
  • Upeat tilaajalahjat. Jokaisen lehtitarjouksen yhteydessä on ilmaistu selkeästi, minkä upean tilaajalahjan saat tilatessasi kyseisen lehden, olipa kyseessä sitten naistenlehti, sisustuslehti, ruokalehti tai muu, tilaajalahja tekee lehtitilauksesta entistä mielekkäämmän.

Lehden tilaaminen on helppoa ja selkeää. Tutustu tarjouksiin, klikkaa ”tilaa tästä” ja siirry tilausprosessiin. Anna tilauslomakkeella kysyttävät tiedot, kuten nimesi ja osoitteesi sekä valitse maksutapa. Tarkista vielä tilaustietosi ja vahvista tilaus.

Lehden toimitusaika vaihtelee lehdestä riippuen, mutta tyypillisesti tilauksesi alkaa jo seuraavaksi kyseisestä lehdestä ilmestyvästä numerosta. Voit jäädä odottelemaan ensimmäisen lehden saapumista postitse ja alkaa nauttimaan lukuhetkistä mielenkiintoisen lehden parissa jo hyvin pian tilauksen jälkeen.

Tee tilaus nyt ja saat kaupan päälle upean tilaajalahjan. Nauti lehden mielenkiintoisista artikkeleista, inspiroivista sisällöistä sekä ajankohtaisista, sinua kiinnostavista aiheista.

Asiakaspalvelu ja yhteydenotto

Asiakaspalvelumme on täällä auttamassa sinua kaikissa lehden tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Tarjoamme helpon tavan ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme taata sinulle parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen.

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen tai tarvitset apua, voit ottaa helposti meihin yhteyttä sähköpostitse info@alennuskoodi101.fi. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi on valmiina auttamaan.

Mikäli olet jo tehnyt lehtitilauksen tai haluat tiedustella esimerkiksi tilaajalahjan toimituksesta, pyydämme sinua ottamaan kyseisen lehden kustantajan asiakaspalveluun.

Tässä suorat linkit johtavien kustantajien asiakaspalveluihin:

Usein kysyttyjä kysymyksiä lehtitarjouksista ja tilaajalahjoista

Miten tilaan lehden netistä?

Valitse haluamasi lehti yllä olevasta lehtitarjousten listasta. Klikkaa ”tilaa tästä” -nappulaa, täytä tilaustiedot, valitse maksutapa sekä toimitusosoite, mikäli tilaat lehden lahjaksi. Maksa tilaus heti tai myöhemmin laskulla kustantajan tarjoamilla maksutavoilla.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja toimituskulut, eikä niissä ole mitään piilokuluja. Ne ovat oikeasti tavallista edullisempia lehtitarjouksia.

Voinko tilata lehden lahjaksi?

Ilman muuta. Siirry valitsemastasi lehtitarjouksesta tilaussivulle ja valitse tilauslomakkeelta kohta ”tilaan lahjaksi”, jolloin voit täyttää laskutus- ja toimitusosoitteen erikseen.

Miten tilaus maksetaan?

Tarjolla olevat maksuvaihtoehdot riippuvat kustantajasta. Useimpien kustantajien sivuilla lehtitilauksen voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai laskulla. Jotkut kustantajat tarjoavat myös muita maksutapoja, kuten PayPalin ja osamaksun. Kuitti ostoksesta lähetetään tilausvahvistuksessa tai ensimmäisen numeron mukana.

Koska saan lehden ensimmäisen numeron?

Lehden jakelusta vastaa aina kustantaja. Yleensä saat lehdestä seuraavaksi ilmestyvän numeron. Tarkista ensimmäinen numero tilausehdoista.

Tilatun lehden etu on, että lehti toimitetaan asiakkaille yleensä muutamaa päivää aikaisemmin kuin lehti tulee irtonumeromyyntiin.

Mitä teen, jos en saanut lehteä tilauksen jälkeen?

Jos et saanut lehteä määräajassa, suosittelemme ottamaan yhteyttä lehden kustantajan asiakaspalveluun, joka auttaa sinua selvittämään toimituksen tilanteen ja tarjoavat tarvittaessa korjaavia toimenpiteitä.

Miten perun lehden tilauksen?

Alennuskoodi101.fi toimii tarjousten välittäjinä ja tilausopimus on aina asiakkaan ja kustantajan välinen. Ota yhteyttä kyseisen lehden kustantajan asiakaspalveluun tilauksen perumista varten, kiitos.

Miten teen osoitteenmuutoksen?

Ota yhteyttä tilaamasi lehden kustantajan asiakaspalveluun.

Tarjoukseen sisältyi tilaajalahja. Koska saan sen?

Isoon osaan lehtitarjouksistamme sisältyy tilaajalahja, jonka toimittamisesta vastaa kustantaja.

Tyypillisesti lahja toimitetaan 2-4 viikon kuluessa maksun kirjautumisesta kustantajan järjestelmiin. Mikäli et ole saanut tarjoukseen sisältynyttä tilaajalahjaa, ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun.