Boohoo alennuskoodit

Boohoo

Boohoo.com on vuonna 2006 perustettu kansainvälinen online-muotikauppa, joka tarjoaa tuhansia trendikkäitä tyylejä naisille ja miehille. Sen valikoimiin kuuluvat naisten ja miesten vaatteet, kengät ja asusteet.

Boohoo on kasvanut nopeasti Machesterin parhaiten salassa pidetystä muotisalaisuudesta yhdeksi maailman nopeimmin kasvavista muodin jälleenmyyjistä. Sen tavoite on yhdistää huippuluokan muoti edullisiin hintalappuihin. Boohoo on avoin, tavoitteellinen ja luova yritys, joka on ehtinyt kahdeksan vuoden aikana keräämään jo useita palkintoja.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Boohoo alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Denim-muotia jopa 70 % alennuksella

Naisten toppeja alkaen 1 €:lla!

Boohoon suuri mekkoale jopa -60 %

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Boohoo

Minimitilaus 30 €.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Tilaa Daniel Wellingtonin uutiskirje ja saat uutiset ja tarjoukset sähköpostiisi. Saat myös 10 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Tietoa kaupasta Boohoo

Vuonna 2006 perustettu Boohoo.com on yksi Britannian johtavista trendikkään ja edullisen naisten muodin verkkokaupoista. Sen oma suunnittelutiimi on luonut kokoelmia, joissa yhdistyvät huippuluokan tyyli ja uskomaton hinta-laatusuhde. Verkkokauppa päivittyy jatkuvasti yli 100 tuotteella päivittäin, joten voit olla varma, että se tarjoaa jokaiselle jotakin. Boohoo tunnustaa yksilöllisyyden ja syleilee sitä. Se tekee muodista saavutettavaa ja hauskaa. Boohoo on kauppa kaikille tytöille.

Boohoo.com on ostoskohde, joka tarjoaa ainutlaatuisia vaatteita, yksinkertaisia yhdistelmäasuja, ihania kenkiä ja asusteita sekä lukemattomia ulkonäköjä kaikkiin tilanteisiin ja kaikille budjeteille. Satoja uusia tuotteita lisätään viikoittain ja sivuilta löytyy myös stylistien suosituksia. Verkkokauppa on saanut tunnustusta muun muassa Reveal-, Heat- ja Cosmopolitan-lehdissä. Sen filosofia on yksinkertainen: Muotia tai elämää ei pidä ottaa liian vakavasti.

Maksutavat: Visa, Visa Debit, MasterCard, American Express, PayPal, Klarna, lahjakortit ja prepaid debit-kortit.

Toimitusajat ja -kulut: Standardi-toimitukset Suomeen 7,99 €/tilaus. Toimitusaika noin 7 työpäivää.

Palautukset Kaikilla tuotteilla on 28 päivän palautusoikeus alkaen siitä päivästä, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Palautus on maksullinen.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 17.5.2019.