Boohoo alekoodi

Parhaat Boohoo alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Boohoo alennuskoodit kesäkuu 2024

Boohoo (boohoo.com) on vuonna 2006 perustettu kansainvälinen online-muotikauppa, joka tarjoaa tuhansia trendikkäitä tyylejä naisille ja miehille. Sen valikoimiin kuuluvat naisten ja miesten vaatteet, kengät ja asusteet.

Boohoo on kasvanut nopeasti Manchesterin parhaiten salassa pidetystä muotisalaisuudesta yhdeksi maailman nopeimmin kasvavista muodin jälleenmyyjistä. Sen tavoite on yhdistää huippuluokan muoti edullisiin hintalappuihin.

Hyödynnä sivuiltamme löytyvät Boohoo-alennuskoodit ja kampanjat, jotta et joudu maksamaan ostoksistasi täyttä hintaa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

10 % alennusta koko tilauksesta uusille asiakkaille!

Tilaa Boohoon uutiskirje ja saat 10 % alekoodin heti käyttöösi. Se koskee kaikkia tuotteita, mukaan lukien aletuotteet! Etu koskee vain uusia asiakkaita.

Voimassa toistaiseksi.

Osta nyt, maksa myöhemmin Klarnalla

Sinun ei tarvitse odottaa palkkapäivään pukeutuaksesi juuri tuohon mekkoon. Valitsemalla maksutavaksi Klarnan, sinulla on 14 päivää maksuaikaa siitä, kun tilauksesi on lähetetty.

Voimassa toistaiseksi.

Uusi sesonki, uudet ALEt – Kaikki –50 %

Boohoolta uuden sesongin uutuustuotteet nyt puoleen hintaan. Voimassa rajoitetun ajan.

Voimassa toistaiseksi.

Boohoon alennusmyynnit ovat täällä, säästä jopa 80 %

Nyt on aika valmistella vaatekaappisi seuraavaan sesonkiin ja säästää isosti! Boohoon ALE:sta löydät tarjoushintaisia takkeja, puseroita, housuja ja saappaita jopa 80 % alennuksilla!

Voimassa toistaiseksi.

Liity Boohoon sisäpiiriin – saat 10 % alennuksen ja eksklusiivisia etuja

Ala Boohoon sisäpiiriläiseksi ja saat ylimääräisen 10 % alennuksen (myös aletuotteista) sekä säännöllisesti eksklusiivisia etuja shoppailuun!

Voimassa toistaiseksi.

Opiskelijoille alennuksia vuoden ympäri!

Opiskelijat saavat erityisiä säästöjä koko vuoden ympäri Boohoon nettikaupassa kahdella tapaa. Tunnistaudu opiskelijaksi StudentBeans- tai UNiDAYS-palvelussa ja nappaa alennukset talteen!

Voimassa toistaiseksi.

Kaikki käyttävät nyt cargo-housuja – Tutustu tarjouksiin

Cargo-housut ovat täydelliset vapaa-ajan lookeihin. Tutustu Boohoon rohkeaan ja minimalistiseen cargo-housujen mallistoon ja uudista vaatekaappiasi nyt!

Voimassa toistaiseksi.

Boohoo on englantilainen muodin verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman vaatteita ja asusteita erityisesti nuorille aikuisille.

Kun haluat tehdä vaikutuksen tai vain tuntea olosi erinomaiseksi, Boohoo.com on täydellinen kumppani tyyliäsi varten.

Tämä kauppa tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä vaatteita jokaiseen tilanteeseen, olipa kyseessä naisten mekot, tuoreimmat farkkutrendit tai mukavat lounge-asut.

Boohoo yhdistää maailmanlaajuiset muotitrendit edullisiin hintoihin. Ole aina askeleen edellä muotia ja säästä fiksusti käyttämällä Boohoon alennuskoodeja – koska tiedämme, että olet trendikäs ja älykäs kuluttaja!

Mikä Boohoo on?

Boohoo.com tunnetaan trendikkäästä tarjonnastaan ja edullisesta hintatasostaan.

Boohoo on brittiläinen verkkokauppa, joka myy vaatteita, kenkiä ja asusteita. Vuonna 2006 Manchesterissa perustettu yritys on kasvanut nopeasti ja tullut tunnetuksi edullisesta hintatasostaan sekä trendikäästä tarjonnastaan, erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa.

Boohoon liiketoimintamalli perustuu nopeaan muotiin (engl. fast fashion), mikä tarkoittaa nopeita tuotantokierroksia, trendien nopeaa hyödyntämistä ja kuluttajille suunnattuja edullisia hintoja.

Tämän muodin verkkokaupan menestystä ovat edesauttaneet sen kyky mukautua nopeasti muuttuviin muotitrendeihin ja kuluttajien toiveisiin, sekä tehokas online-markkinointistrategia. Yritys on laajentanut toimintaansa kansainväliseksi, ja sen boohoo.com-verkkosivusto palvelee asiakkaita ympäri maailmaa.

Edullisia ja trendikkäitä vaatteita ja asusteita tarjoavat myös esimerkiksi ASOS ja Nelly.

Laaja valikoima vaatteita nuorille aikuisille

Modernin muodin edelläkävijänä paikkansa vakiinnuttanut Boohoo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman vaatteita ja asusteita erikoistuen nuorekkaaseen ja energiseen tyyliin.

Heidän mallistonsa ulottuu trendikkäistä mekoista ja topeista aina mukaviin kotivaatteisiin ja tyylitietoisiin takkeihin. Boohoo myös päivittää jatkuvasti valikoimaansa uusimmilla muotivirtauksilla varmistaen, että asiakkaat löytävät aina jotain uutta ja innostavaa.

Boohoon markkinointi on erityisen näkyvää sosiaalisessa mediassa, jossa se on taitavasti hyödyntänyt esimerkiksi Instagramin ja TikTokin kaltaisia alustoja, joissa heidän dynaaminen ja visuaalisesti houkutteleva sisältönsä resonoi erityisesti nuoremman yleisön kanssa.

Yritys käyttää tehokkaasti vaikuttajamarkkinointia ja toimii yhteistyössä suosittujen somevaikuttajien kanssa, luoden näin aitoa ja luotettavaa suhdetta kuluttajiinsa.

Heidän kampanjansa on usein täynnä energiaa ja uusia ideoita, mikä ei pelkästään houkuttele uusia asiakkaita, vaan pitää myös olemassa olevat asiakkaat sitoutuneina ja kiinnostuneina.

Boohoon kyky mukautua nopeasti muuttuviin trendeihin ja kuluttajien mieltymyksiin on ollut avainasemassa sen menestyksessä. Heidän jatkuva pyrkimyksensä tarjota muotia ja trendikkäitä vaihtoehtoja edulliseen hintaan on tehnyt siitä suositun erityisesti budjettitietoisten muodin ystävien keskuudessa.

Voiko nopea muoti olla kestävää?

Kasa käytöstä poistettuja vaatteita, joka kuvastaa nopean muodin vaikutuksia kestävään kehitykseen.

Vaikka nopea muoti on kohdannut viime aikoina runsaasti kritiikkiä sen ympäristövaikutusten ja eettisten kysymysten, kuten työolojen vuoksi, Boohoo kertoo tuntevansa ongelmat ja olevansa kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Se esimerkiksi huomioi valikoimissaan materiaalit, joista vaatteet on valmistettu, koska kaikilla kuiduilla on erilaiset ympäristövaikutukset. Esimerkiksi tavallinen polyesteri tulee fossiilisista polttoaineista.

Perinteinen puuvilla vaatii kasvuvaiheessa runsaasti vettä ja lannoitteita. Viskoosi puolestaan on valmistettu puumassasta ja sen valmistuksessa käytetään paljon kemikaaleja.

Vaatteiden tuotannossa kuidut kehrätään ja sitten joko neulotaan tai kudotaan materiaaliksi. Lisäksi ne voidaan värjätä. Tämän jälkeen toimittajat leikkaavat, ompelevat ja viimeistelevät vaatteet.

Energiaa käytetään sekä materiaalien tuotannossa että vaatteiden valmistuksessa.

Erityisesti vaatteiden kemiallisessa värjäyksessä käytetään paljon vettä. Lisäksi jätevesi on käsiteltävä, ettei se saastuta vesistöjä, kun se lasketaan takaisin ympäristöön. Tekstiilijätettä syntyy, kun vaatteita leikataan.

Boohoon toimittajat lähettävät vaatteet yrityksen varastoihin Burnleyssä ja Manchesterissa. Vaatteita voidaan kuljettaa maanteitse, rautateitse ja ilmateitse.

Kaikista kuljetusmuodoista syntyy hiilidioksidipäästöjä, mutta ilmakuljetus on niistä energiakulutukseltaan suurin.

Lisäksi vaatteet kuljetetaan asiakkaalle ja asiakaspalautuksissa lisäksi takaisin varastolle. Näistä kaikista kertyy hiilidioksidipäästöjä.

Miten Boohoo pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksia?

Boohoo pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan useilla tavoilla. Se on mukana Sustainable Apparel Coalitionissa ja tekee yhteistyötä tärkeimpien toimittajiensa kanssa arvioidakseen ja parantaakseen ympäristökäytäntöjään.

Toiminnassaan se keskittyy energiatehokkuuteen, tutkii uusiutuvan energian käyttöä, kehittää pakkaus- ja merkintämenetelmiään lisäämällä kierrätettyä sisältöä sekä vähentämällä materiaalien käyttöä.

Lisäksi Boohoo työskentelee suunnittelutiimiensä kanssa kehittääkseen kestävämpiä suunnittelutekniikoita. Se on myös asettanut tavoitteita hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi sekä lisännyt kestävästi valmistettujen materiaalien käyttöä ja vähentänyt tekstiilijätettä. Yritys edistää vaatetuotannossaan myös kiertotalouden periaatteita.

Näytä hyvältä ja säästä Boohoon alennuskoodeilla!

Boohoon verkkokaupassa asiakkaat voivat hyödyntää alennuskoodeja, jotka tarjoavat monipuolisia säästömahdollisuuksia. Boohoo julkaisee säännöllisesti alennnuskoodeja, jotka voivat olla joko prosentuaalisia tai euromääräisiä alennuksia koko ostoksesta tai valikoiduista tuotteista, ilmaisen toimituksen tarjoavia koodeja tai erikoistarjouksia tiettyihin tuoteryhmiin, kuten juhlamekkoihin, kenkiin tai asusteisiin.

Boohoon alennuskoodeja voi löytää useista lähteistä. Yritys lähettää niitä asiakkailleen uutiskirjeen kautta sekä sosiaalisen median sivuillaan. Lisäksi koodeja voi löytää erilaisilta alennuskoodeja tarjoavilta verkkosivustoilta, kuten Alennuskoodi101.fi:stä.

Boohoo.com tarjoaa säännöllisesti erityisiä alennuskoodeja, joilla voit saavuttaa erinomaisia säästöjä ostaessasi muotia.

Koodin käyttämiseksi sinun tulee vain syöttää se kassasivulla sille varattuun kenttään ja aktivoida alennus.

On tärkeää huomioida, että Boohoon alennuskoodeihin liittyy usein ehtoja, kuten voimassaoloaika tai minimiostossumma. Toisinaan alennukset voivat koskea vain tiettyjä tuotteita tai tuoteryhmiä, tai olla tarkoitettu vain uusille asiakkaille.

Kun käytät alennuskoodeja, on hyvä vinkki tarkistaa, voiko koodin yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin. Tämä voi auttaa sinua säästämään merkittävästi, erityisesti tehdessäsi suurempia ostoksia.

Lisäksi, seuraamalla Boohoon alennusmyyntejä ja muita tarjouskampanjoita, kuten sesonkialennuksia, voit saada alekoodeilla entistä suurempia säästöjä.

Muista pitää myös silmällä Boohoon SALE-osiota, josta voit löytää muotia jopa 80 % alennuksin. Yhdistämällä alennuskoodit näihin tuotteisiin, voit saada lisäsäästöjä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä Boohoon nimi tulee?

Boohoon nimen alkuperälle ei ole yleisesti tunnettua selitystä, mutta nimen taustalla saattaa olla yrityksen pyrkimys erottua markkinoilla uniikilla ja mieleenpainuvalla tavalla.

Boohoo on lyhyt, helposti lausuttava ja muistettava nimi, mistä voi olla hyötyä brändin tunnettavuuden ja markkinoinnin kannalta digitaalisessa ja globaalissa ympäristössä.

Minkämaalainen Boohoo on?

Boohoo on brittiläinen yritys. Se perustettiin vuonna 2006 Manchesterissa, Englannissa. Yrityksen juuret ja pääkonttori ovat edelleen Isossa-Britanniassa, ja siitä on kasvanut yksi maailman tunnetuimmista nopean muodin verkkokaupoista.

Miten Boohoo-alennuskoodi käytetään?

Liitä Boohoo-alennuskoodisi kassasivulla (checkout) 'promo code' -kenttään ja klikkaa 'apply' aktivoidaksesi. Säästöjen pitäisi nyt näkyä loppusummassa.

Lunastaaksesi alennuksen, kopioi koodi leikepöydällesi Ctrl+C ja tee ostokset osoitteessa boohoo.com tavalliseen tapaan. Kun olet valmis, tarkista ostoskorisi ja siirry kassalle.

Liitä alennuskoodisi "promo code" -kenttään ja aktivoi alennus klikkaamalla "apply". Alennuksen pitäisi nyt näkyä tilauksesi yhteenvedossa.

Miten usein alekoodeja on tarjolla?

Boohoo on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, ja voimme kokemuksella todeta, että yleiseen jakeluun tarkoitettuja alennuskoodeja on tarjolla vain hyvin harvoin.

Seuraa tätä sivua ja tilaa verkkokaupan uutiskirje, jotta et missaa enää yhtään koodia!

Mistä alennuskoodeja saa?

Pssst... Jos olet uusi asiakas, voit saada 10 % alennuskoodin tilaamalla Boohoon uutiskirjeen (katso suora linkki uutiskirjeeseen yllä). Ehkä toimiva koodi saattaisi löytyä myös heidän somestaan (näitä emme ikävä kyllä saa julkaista)...

Miksi alennuskoodi ei toimi?

Jos sinulla on ongelmia alennuksen lunastamisessa Boohoon verkkosivuilla, kannattaa tarkistaa ainakin seuraavat:

  • Onko kampanjalla aikarajaa? Useimmat alennukset ja tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
  • Voit käyttää vain yhden koodin tilausta kohden. Jos olet jo aktivoinut yhden alennuksen, et voi lisätä toista samaan tilaukseen.
  • Tarkista mahdolliset rajoitukset. Joskus tarjoukset koskevat vain tiettyjä tuotteita/tuoteryhmiä, tai osa tuotteista (kuten aletuotteet) on suljettu pois kampasta.
  • Jos käytät ilmaisen toimituksen koodia, varmista, että olet valinnut toimitustavan, jota etu koskee.

Miten voin maksaa tilaukseni?

Boohoo hyväksyy seuraavat pankki- ja luottokortit: Visa, Visa Debit, MasterCard, Solo, Maestro ja American Express. Lisäksi maksutapoina käyvät PayPal, lahjakortit ja prepaid-debit-kortit.

Onko Boohoo luotettava?

Kyllä, Boohoo on luotettava kauppa, josta on turvallista tilata uutta muotia.

Asiakasarvostelut ja kokemukset voivat vaihdella tuotteiden laadun, asiakaspalvelun ja toimitusten suhteen. Voit lukea asiakkaiden kokemuksia Boohoon verkkokaupasta Trustpilotista, jossa kauppa on saanut tätä kirjoitettaessa hyvän arvosanan 4,3/5.

Arvostelu perustuu yli 194 000 arvosteluun ja asiakaskokemukseen.