EliittiKumppani alekoodi

Parhaat EliittiKumppani alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut EliittiKumppani alennuskoodit huhtikuu 2024

EliittiKumppani on netissä toimiva deittipalvelu sinkuille, jotka etsivät pitkäaikaista parisuhdetta tositarkoituksella. Palvelu hyödyntää älykästä matchmakingia, ehdottaen juuri sinun persoonallisuuteen ja toiveisiin sopivia kumppaniehdokkaita. Sadat sinkut löytävät toisensa palvelussa joka kuukausi.

Säästä jäsenyyksissä hyödyntämällä ajankohtaiset Eliittikumppani alennuskoodit!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Haluatko tavata kiinnostavia sinkkuja? Rekisteröidy EliittiKumppaniin nyt

Ilmaisjäsenenä pääset tutustumaan persoonallisuustestin tuloksiin, saat kumppaniehdotuksia ja voit lähettää hymyjä ja tykkäyksiä. Premium-jäsenenä saat käyttöösi vielä enemmän deittaajan etuja.

Voimassa toistaiseksi.

Onko Eliittikumppani-deittipalveluun alennuskoodia?

Kyllä, deittipalvelu hyödyntää kannustimia, ja löydät uusimmat Eliittikumppani alennuskoodit juuri tältä sivulta.

Miksi alennuskoodi? Eikö Eliittikumppani olekaan ilmainen deittipalvelu?

Eliittikumppanilla on kaksi jäsenyystasoa: ilmaisjäsenyys ja maksullinen Premium-jäsenyys. Eliittikumppani alennuskoodit koskevat etupäässä maksullista Premium-jäsenyyttä, mutta myös ilmaisjäsenille voi olla niistä iloa.

Mitä Eliittikumppani alennuskoodilla saa?

Premium-jäsenet voivat saada alennuskoodilla esimerkiksi alennusta jäsenyydestään ja ilmaisjäsenet päästä kokeilemaan Premium-jäsenyyden ominaisuuksia muutaman päivän ajan.

Mitä etuja Premium-jäsenyydellä on?

Eliittikumppanin Premium-jäsenet voivat mm. viestitellä rajattomasti, nähdä kaikki kuvat, saada tietoa profiilin kävijöistä, parantaa oman profiilin näkyvyyttä, saada viestien välitystietoja ja saada yksityiskohtaisemman persoonallisuusprofiilin.

Ilmaisjäsenet voivat päästä kokeilemaan Premium-ominaisuuksia Eliittikumppani alennuskoodilla.

Miten Eliittikumppani alennuskoodi käytetään?

Aluksi, sinun on rekisteröidyttävä palveluun luodaksesi ilmaisprofiilin. Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut palveluun, napsauta "Ryhdy Premium-jäseneksi" -linkkiä. Valitse haluamasi tarjous ja napsauta "jatka".

Tilauslomakkeella syötä Eliittikumppani alennuskoodi sille varattuun kenttään, aktivoi koodi ja siirry maksamaan tilaus maksukortilla tai PayPalilla.

Paljonko Premium-jäsenyys maksaa?

Tällä hetkellä Eliittikumppani Premium-jäsenyyden hinnat ovat:

  • 3 kk - 49,90 €/kk
  • 6 kk - 37,90 €/kk

Voit saada alennusta tilaushinnoista hyödyntämällä tältä sivulta löytyvät ajankohtaiset Eliittikumppani alennuskoodit.

Miten usein Eliittikumppani alennuskoodeja on saatavilla?

Joudumme ikäväksemme kertomaan, että Eliittikumppanille on alennuskoodeja vain hyvin harvoin.

Mistä muualta voin löytää Eliittikumppani alennuskoodin?

Ilmais- tai Premium-jäsenenä saat Eliittikumppanin uutiskirjeen, joka saattaa silloin tällöin sisältää alennuskoodin. Varmista, että olet hyväksynyt uutiskirjeen vastaanottamisen profiilin asetuksissa. Seuraa myös Eliittikumppanin Facebook-sivua.

Lisätietoa Eliittikumppanista

Eliittikumppani on tarkoitettu kaikkien yli 18-vuotiaiden sinkkujen seuranhakuun. Suurin osa sen käyttäjistä on 35-45 -vuotiaita, mutta se on varsin suosittu deittipaikka myös nuorempien ja 50+ ikään ennättäneiden keskuudessa. Vaikka jäsenien taustat ovat erilaisia, heitä yhdistää yksi asia: halu löytää kestävä ja onnellinen parisuhde.