Zooplus alennuskoodit

Zooplus

Zooplus on jo vuodesta 1999 lähtien toiminut Euroopan johtava lemmikkieläintarvikekauppa. Sen suomenkielinen verkkokauppa palvelee osoitteessa Zooplus.fi.

Zooplus-verkkokaupan yli 7000 tuotteen valikoimaan kuuluvat lemmikkieläinten ruoat, herkut, vaatteet, aktivointilelut, kuljetustuotteet, hygieniatuotteet ja muut lemmikkitarvikkeet. Katso Zooplus-alennuskoodit sivuiltamme ja tilaa edullisemmin mm. koiranruoat, kissanruoat, herkut, lisäravinteet, häkit, kopit, akvaariot, akvaariokalojen ruoat, suodattimet, valot, lintujen ruoat, lintuhäkit, hoitotarvikkeet ja terveystuotteet.

Muista tarkistaa uusimmat Zooplus-alennuskoodit sivuiltamme ennen tilaamista. Zooplus-alennuskoodeilla voit saada etuja, kuten alennuksia, kaupanpäällisiä, lahjoja tai ilmaisen toimituksen.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Zooplus alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Zooplus: 10 % alennusta kaikesta

Etu koskee yli 109 euron tilauksia.

Zooplus: Perfect Fit -kissan ja koiranruoat ja herkut -20 %

Alennusta ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

Zooplus: 20 %alennusta Pedigree-koitanherkuista

Alennusta ei voi yhdistää muihin koodeihin.

3 % suurtilausalennus yli 119 € ostoksista

Zooplus tarjoaa 3 %:n suurtilausalennuksen, kun tilaat tuotteita vähintään 199 eurolla. Alennus koskee kaikkia tuotteita, myös ruokia.

Lemmikkitarvikkeita jopa puoleen hintaan

Zooplussan Tarjoukset-sivulta löydät kaikki tällä hetkellä voimassa olevat kampanjat ja erikoistarjoukset. Klikkaa tarjouksiin ja tee huippuedullisia löytöjä (alennukset jopa 50 %) koirille, kissoille, pieneläimille, linnuille tai akvaariokaloille!

Ilmainen toimitus yli 49 € lemmikkituotetilauksille

Lemmikkieläintarvikekauppa Zooplus tarjoaa aina ilmaisen toimituksen yli 49 € tilauksiin. Koodia ei tarvita, etu huomioidaan automaattisesti kassalla.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Zooplus

Tietoa kaupasta Zooplus

Kuvakaappaus Zooplus.fi -verkkokaupasta

Zooplus.fi on lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa, joka on toiminut jo vuodesta 1999. Sen missio on tarjota "parasta sinulle ja lemmikillesi".

Lemmikkitarvikekauppa tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lemmikkitarvikkeita. Sen valikoima koostuu yli 8 000 tuotteesta, jotka löytyvät suoraan varastosta odottaen tilausta. Yrityksellä on yli 10 vuoden kokemusta lemmikin ruokien ja lemmikkitarvikkeiden myymisestä, joten voit odottaa saavasi erinomaista palvelua.

Zooplus toimii vain verkossa ja siksi se voi keskittyä 100 % asiakkaidensa palvelemiseen nettitilausten ja kotiinkuljetuspalvelun kautta. Lemmikkituotteiden esittelyjen lisäksi sivuilta löytyy tuote-esittelyjä, videoita, muiden asiakkaiden antamia tuotearvioita ja valokuvia, jotka auttavat valitsemaan juuri sopivimmat tuotteet.

Yrityksellä on seitsemän toimistoa, jotka sijaitsevat Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Puolassa, Italiassa, Espanjassa ja Turkissa. Toimipisteissä työskentelee yli 30 kansalaisuutta edustava tiimi, joka palvelee lähes kaikkia eurooppalaisia heidän omilla kielillään – myös suomeksi!

Verkkokaupan tuoteryhmiä ovat:

  • Koiranruoat ja -tarvikkeet
  • Kissanruoat ja -tarvikkeet
  • Pieneläinten ruoat ja tarvikkeet
  • Akvaariotarvikkeet ja kalojen ruoat
  • Lintujen ruoat ja tarvikkeet
  • Hevosten ruoat ja tarvikkeet
  • Eläinten terveysruoat ja tarvikkeet

Verkkokaupasta löydät kaikkien huippumerkkien korkealaatuisimmat tuotteet, mukaan lukien Acana, Feliway, FURminator, Hill's, Pedigree, Purina, Purizon, Royal Canin, Taste of the Wild ja Whiskas.

Onko Zooplus luotettava kauppa?

Kyllä! Zooplus on toiminut alalla jo vuodesta 1999 ja se on yksi Euroopan suurimmista lemmikkitarvikealan toimijoista. Se on toiminut alalla jo lähes 20 vuotta, käsitellyt yli 25 miljoonaa tilausta ja lähettänyt yli 48 miljoonaa pakettia ympäri Eurooppaa.

Henkilötiedot ja maksutiedot välitetään aina turvallisen 256-bittisen SSL-protokollan välityksellä, joten luottokortti- ja muut tietosi ovat aina suojattuna ulkopuolisilta. Henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta koskaan mainostajien tai kolmansien osapuolien käyttöön

Kuinka paljon toimituskulut ovat ja kuinka pitkä toimitusaika on?

Zooplus toimittaa tilauksia Suomeen ja yli 20 muuhun maahan luotettavien DHL- ja DPD-jakeluyhtiöiden kautta. Suurin osa tilauksista käsitellään ja lähetetään 24 tunnin kuluessa maksusuorituksen vastaanottamisesta ja varastosta lähtevien tuotteiden toimitusaika Suomeen on 4-5 arkipäivää. Toimitusmaksu Suomeen on kiinteä 4,90 euroa/tilaus ja yli 49 euron tilauksiin toimitus on kokonaan ilmainen.

Mitä ovat Zooplus-kuponkikoodit ja -alennuskoodit?

Zooplus.fi -verkkokauppaan on melko usein saatavilla kuponkikoodeja, alennuskuponkeja tai alennuskoodeja, joilla on mahdollista saada alennuksia, ilmaisia kaupanpäällisiä tai esimerkiksi ilmainen toimitus tilaukseen. Alennuskuponki syötetään tilauksen viimeistelyvaiheessa "kuponkikoodi"-kenttään ja varmistetaan painamalla "aktivoi"-nappia. Näet koodin oikeuttaman alennuksen tai muun edun ostoskorissa aktivoimisen jälkeen.

Zooplus-kuponkikoodeja koskevat ehdot:

  • Voit käyttää vain yhden kuponkikoodin/tilaus.
  • Kuponkeja ei voi lunastaa rahana.
  • Kuponkikoodit on käytettävä ennen tilaamista. Niitä ei voi lunastaa jälkikäteen.

Mikä on Zooplus Palkkio-ohjelma?

Palkkio-ohjelma on Zooplussan oma kanta-asiakasjärjestelmä, jossa saat zoopluspisteitä verkkokaupassa tekemistäsi ostoksista. Saat yhden Zoopluspisteet jokaisesta verkkokaupassa käyttämääsi euroa kohden. Voit käyttää Zoopluspisteitä tuotteiden ostamiseen Zooplussan palkkiokaupasta. Palkkio-ohjelma on täysin ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

Yhteystiedot

Pääkonttori
zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München
Saksa

Varasto ja tuotepalautukset
zooplus AG
Zooplus Returns Center
Marktal 3
99880 Hoerselgau
Saksa

Asiakaspalvelu
Puh. 00358-942599536 (englanniksi ark. klo 9.00 - 16.00)