NA-KD alekoodi

Parhaat NA-KD alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut NA-KD alennuskoodit heinäkuu 2024

NA-KD (na-kd.com) on kuumin kansainvälinen markkinapaikka, joka tuo ulottuvillesi muodin, asusteet kauneustuotteet kaikkialta maailmasta.

Oman NA-KD -tuotemerkin lisäksi tämä verkkokauppa myy yli 100 kansainvälisen merkin muotia, mukaan lukien Levi’s, Vans, Filippa K, Ray-Ban, Cheap Monday ja Motel Rocks. Uusia tuotteita lisätään päivittäin.

NA-KD.com tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkialle maailmaan, nopeat toimitukset 2-5 arkipäivässä sekä helpot palautukset.

Säästä rahaa hyödyntämällä tilauksen yhteydessä uusimmat ja 100 % toimivat NA-KD-alennuskoodit!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

NA-KD:in alessa naisten muotia ja asusteita jopa -70 %

Voimassa toistaiseksi.

20 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Rekisteröidy NA-KD-uutiskirjeen tilaajaksi ja saat 20 % alennuksen seuraavasta tilauksestasi. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Ole muotimaailmassa askeleen edellä ja tee ostokset hyödyntämällä parhaat NA-KD -alennuskoodit ja -tarjoukset.

NA-KD (na-kd.com), on vuonna 2015 perustettu ruotsalainen muotiyritys, joka on noussut nopeasti muotimaailman huipulle tarjoamalla uusimpia trendejä vaatteissa, asusteissa ja kauneustuotteissa. Yrityksen valikoima heijastaa modernin muodin dynamiikkaa, tarjoten asiakkailleen laajan kirjon vaihtoehtoja aina arkipukeutumisesta juhlavaatteisiin.

Tämä naisten muodin verkkokauppa on ansaitusti sijoittunut kahdenkymmenen nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon Euroopassa. Sen menestyksen salaisuus piilee työntekijöiden syvällisessä osaamisessa, joka kattaa laajan kirjon muotimaailman eri aspekteja – aina trendikkäästä pikamuodista ylelliseen "haute coutureen", joka koostuu korkeatasoisista, mittatilaustyönä ja pääosin käsin tehdyistä muotiluomuksista.

Tämä monipuolinen osaaminen mahdollistaa NA-KD:n tarjota jotakin jokaisen tyylitietoisen naisen makuun, yhdistellen taitavasti erilaisia muodin elementtejä luodakseen ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia kokonaisuuksia.

NA-KD:n vaatteita on nähty viime vuosina useiden muotivaikuttajien ja julkkisten yllä, mikä on lisännyt brändin tunnettavuutta ja suosiota. Nämä näkyvät esiintymiset ovat osoitus yrityksen kyvystä luoda vaatteita, jotka eivät ainoastaan seuraa, vaan myös luovat trendejä. Yritys pyrkii jatkuvasti osoittamaan, mitä tarkoittaa olla ainutlaatuinen ja erottua joukosta – ei pelkästään muodin avulla, vaan myös rohkealla ja innovatiivisella lähestymistavallaan muotiin.

NA-KD:n vahva panostus sosiaalisen median markkinointiin ja yhteistyöhön vaikuttajien kanssa on osoittautunut menestyksekkääksi strategiaksi, joka ei ainoastaan lisää brändin näkyvyyttä, vaan myös luo vahvan yhteyden kuluttajiin. Heidän aktiivinen läsnäolonsa eri sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa, Facebookissa ja TikTokissa, auttaa heitä saavuttamaan laajan ja monipuolisen asiakaskunnan.

Tämä strategia, yhdistettynä jatkuvaan innovaatioon ja laadukkaisiin tuotteisiin, on tehnyt NA-KD:sta yhden alan johtavista toimijoista ja luotettavan osoitteen heille, jotka etsivät uusimpia trendejä ja tyylikkäitä vaatevaihtoehtoja.

Tämän muotikaupan kilpailijoita ovat esimerkiksi Boohoo, Gina Tricot ja Lounge by Zalando.

Onko NA-KD luotettava verkkokauppa?

Na-kd.com-verkkosivuston arvosteluja asiakkaidne kokemuksia keräävällä Trustpilot-sivustolla.

NA-KD.com vahvistaa luotettavuutensa monin eri tavoin. Vuonna 2015 perustettu Nakdcom One World AB on ruotsalainen yritys, jonka taustavoimilla on merkittävä, lähes 50 vuoden kokemus muotialalta. Tämä pitkäaikainen kokemus ja asiantuntemus muodin alalla ovat auttaneet yritystä rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin.

NA-KD:n luotettavuutta tukee myös sen saama palaute Trustpilot-palvelussa, joka on riippumaton alusta asiakasarvosteluille. NA-KD on saanut palvelussa arvosanan 3,8/5 perustuen yli 8 300 arvosteluun. Tämä arvosana kertoo yleisesti ottaen hyvästä asiakastyytyväisyydestä, sillä suurin osa arvosteluista on positiivisia. Vaikka kaikilla verkkokaupoilla on aina jonkin verran negatiivisia arvioita, NA-KD:n tapauksessa valtaosa asiakkaista on ilmaissut tyytyväisyytensä palveluun ja tuotteiden laatuun.

Turvallisuus on keskeinen tekijä verkkokaupan luotettavuudessa, ja NA-KD käyttää SSL-salausta, joka suojaa asiakkaiden henkilökohtaisia ja maksutietoja. Lisäksi sivusto tarjoaa kattavan tietosuojakäytännön, joka kertoo yrityksen läpinäkyvyydestä ja sitoutumisesta asiakkaidensa yksityisyyden suojaamiseen. NA-KD:n verkkosivuilla on selkeästi esillä myös yhteystiedot ja palautuskäytäntö, mikä lisää ostokokemuksen luotettavuutta ja asiakasystävällisyyttä.

Maksutapojen monipuolisuus on toinen merkittävä luotettavuuden osoitin. NA-KD hyväksyy useita eri maksutapoja, kuten luottokortit, PayPal ja Klarnan eri maksuvaihtoehdot, jotka tarjoavat asiakkaille joustavuutta ja turvallisuutta maksutapahtumissa. Lisäksi NA-KD:n "osta nyt, maksa myöhemmin" -vaihtoehto tarjoaa asiakkaille lisämukavuutta ja joustavuutta ostosten tekemisessä.

Toimitusaika on myös tärkeä osa verkkokaupan palvelua. NA-KD:n tilaukset lähetetään varastolta 1-2 arkipäivän kuluessa, ja toimitus on yleensä perillä 2-4 arkipäivän kuluessa tästä, riippuen käytetystä toimitustavasta, kuten Postista tai Budbeestä. Tämä nopea ja luotettava toimitus vahvistaa entisestään NA-KD:n asemaa luotettavana ja tehokkaana verkkokauppana.

Trendikäs valinta muodin edelläkävijöille

NA-KD-verkkokaupasta löydät niin uusimmat trendit kuin sesonkien uutuudetkin.

NA-KD:n meteorinen nousu muotiteollisuuden huipulle ei ole sattumaa. Brändi on omistautunut tarjoamaan naisille ympäri maailmaa uusimmat ja innovatiivisimmat trendit, pysyen aina askeleen edellä muotimaailman nopeasti muuttuvia suuntauksia. Tämä dynaaminen lähestymistapa muotiin on tehnyt NA-KD:stä suosikin heille, jotka haluavat ilmaista itseään rohkeasti ja omaperäisesti vaatteidensa kautta.

Yhtiön ydin on sen kyvyssä yhdistää kansainväliset suunnittelijat ja muotivaikuttajat, jotka tuovat mukanaan erilaisia näkemyksiä ja tyylejä. Tämä monikulttuurinen ja moniulotteinen lähestymistapa takaa, että NA-KD:n mallistot ovat monipuolisia ja kosmopoliittisia, peilaten täydellisesti modernin naisen elämäntapaa ja henkilökohtaista tyyliä. Heidän vaatteensa eivät ole vain vaatteita, vaan ne ovat välineitä itsensä ilmaisuun ja identiteetin rakentamiseen.

NA-KD ei pelkästään seuraa trendejä, vaan luo niitä. Yhtiön innovatiivinen ote mallistojen suunnitteluun ja jatkuva pyrkimys tuoda markkinoille jotain uutta ja erilaista tarkoittaa, että heidän asiakkaansa pääsevät nauttimaan ensimmäisenä uusimmista muotivirtauksista. Tämä ei ole vain muodin seuraamista; se on muodin määrittelyä.

NA-KD:n menestys perustuu myös sen kykyyn vastata modernin naisen monipuolisiin tarpeisiin. He ymmärtävät, että nykyaikainen nainen tarvitsee vaatteita, jotka ovat monikäyttöisiä ja mukautuvat eri tilanteisiin: työstä vapaa-aikaan, arjesta juhlaan. Siksi heidän mallistonsa sisältävät niin tyylikkäitä toimistovaatteita, rentoja viikonloppuasuja kuin näyttäviä iltapukuja, kaikki samalla laadulla ja tyylitajulla suunniteltuna.

Helposti yksi kattavimmista ja joustavimmista muotibrändeistä

NA-KD:n mallisto on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen laaja valikoima tyylejä ja vaatteita, jotka vastaavat jokaisen naisen yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Heidän valikoimansa ulottuu aina ajattomista klassikoista viimeisimpiin trendeihin, tarjoten asiakkaille mahdollisuuden ilmaista itseään monipuolisesti muodin kautta.

Klassisen ja ajattoman muodin ystäville NA-KD tarjoaa valikoiman, joka sisältää perusvaatteita, kuten tyylikkäitä bleisereitä, laadukkaita neuleita ja istuvia farkkuja. Nämä vaatteet ovat suunniteltu kestämään aikaa niin tyylillisesti kuin laadullisestikin, ja ne muodostavat loistavan perustan minkä tahansa vaatekaapin kulmakiviksi.

Toisaalta, rohkeamman ja trenditietoisemman muodin ystäville, NA-KD tarjoaa jatkuvasti uudistuvan valikoiman, joka sisältää viimeisimmät trendit ja kokeelliset tyylit. Olipa kyseessä sitten värikkäät kuosilliset mekot, leikkisät yläosat tai ainutlaatuiset asusteet, NA-KD pitää huolen siitä, että jokaisen kauden kuumimmat trendit ovat edustettuina heidän mallistossaan.

Erikoismaininnan ansaitsevat NA-KD:n juhla-asut, jotka tarjoavat glamouria ja eleganssia erityisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten iltajuhla, häät tai muu merkittävä tapahtuma, NA-KD:n juhlavaatemallisto sisältää upeita mekkoja, hienostuneita pukuja ja silmiinpistäviä asusteita, jotka varmistavat, että jokainen nainen loistaa tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Arkivaatteiden osalta NA-KD ei ole unohtanut mukavuuden merkitystä. Heidän arkivaatemallistossa yhdistyvät mukavuus ja tyyli; tarjoten vaatteita, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Tämä kattaa kaiken rennoista t-paidoista ja topeista, mukaviin housuihin ja neuletakkeihin, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Lopuksi, NA-KD:n valikoima sisältää myös laajan valikoiman asusteita, jotka täydentävät ja rikastuttavat asukokonaisuuksia. Näihin kuuluvat laukut, korut, hatut ja kengät, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen niin heidän omien vaatteidensa kuin muidenkin merkkien kanssa, antaen asiakkaille mahdollisuuden luoda persoonallisia ja viimeisteltyjä tyylejä.

Yhteistyö huippusuunnittelijoiden ja vaikuttajien kanssa

NA-KD:n kyky erottua muotimarkkinoilla perustuu osittain sen innovatiivisiin kumppanuuksiin huippusuunnittelijoiden ja vaikuttajien kanssa. Tämä dynaaminen yhteistyö mahdollistaa sen, että NA-KD pystyy tarjoamaan jatkuvasti tuoreita näkökulmia ja uusia ideoita muotialalle.

Suunnittelijoiden ja vaikuttajien tuoma luovuus ja ainutlaatuinen näkemys muodista luovat perustan kokoelmille, jotka eivät ainoastaan seuraa nykyisiä trendejä, vaan usein myös luovat niitä.

Nämä yhteistyöt tuottavat kokoelmia, jotka ovat täynnä innovatiivisia designeja ja rohkeita tyylivalintoja, antaen NA-KD:lle mahdollisuuden esitellä erottuvia ja trendikkäitä vaatteita.

Huippusuunnittelijoiden ja vaikuttajien mukanaan tuoma asiantuntemus varmistaa, että jokainen vaatekappale heijastaa nykyaikaista muotia ja vastaa korkeita laatuvaatimuksia. Tämän ansiosta asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän NA-KD:ltä ostamansa tuotteet ovat paitsi tyylikkäitä, myös ammattimaisesti suunniteltuja ja valmistettuja.

Lisäksi, NA-KD:n yhteistyö muotivaikuttajien kanssa tuo lisäarvoa asiakkaille. Vaikuttajat, joilla on usein suuri seuraajakunta sosiaalisessa mediassa, tuovat mukanaan uusia näkökulmia ja ideoita, jotka puhuttelevat erityisesti nuorempaa yleisöä.

Heidän suosionsa ja vaikutusvaltansa auttavat tuomaan NA-KD:n tuotteet laajemman yleisön tietoisuuteen, mikä puolestaan lisää brändin tunnettavuutta ja suosiota.

NA-KD:n yhteistyökumppanit ovat usein myös mukana suunnitteluprosessissa, mikä takaa, että jokainen kokoelma heijastaa aitoa ja monipuolista muotinäkemystä. Tämä lähestymistapa mahdollistaa asiakkaille pääsyn kokoelmiin, jotka eivät ole pelkästään inspiroivia ja trendikkäitä, vaan myös henkilökohtaisesti vaikuttajien ja suunnittelijoiden persoonallisuudesta ja tyylitajusta ammentavia.

Yhteistyökokoelmat ovat usein rajoitettuja, mikä lisää niiden eksklusiivisuuden ja uniikkiuden tuntua, houkutellen muodin ystäviä, jotka etsivät jotain erityistä ja erottuvaa.

Kestävä ja eettinen valinta

NA-KD:n vahva sitoutuminen kestävään kehitykseen ja eettisiin tuotantotapoihin heijastuu jokaisessa heidän tuotteessaan. Yritys ymmärtää, että vastuullisuus on nykyajan muotiteollisuudessa välttämättömyys, ei vain valinnainen lisä.

Tämä sitoutuminen alkaa materiaalien valinnasta. NA-KD valitsee käyttämänsä materiaalit huolella, varmistaen, että ne ovat paitsi laadukkaita, myös ympäristöystävällisiä. He käyttävät kierrätettyjä ja kestävästi tuotettuja materiaaleja aina, kun se on mahdollista, vähentäen näin ympäristöjalanjälkeään.

Eettinen tuotanto on toinen NA-KD:n vastuullisuuden kulmakivi. Yritys tekee yhteistyötä vain sellaisten valmistajien kanssa, jotka noudattavat tiukkoja eettisiä standardeja. Tämä tarkoittaa reiluja työoloja, oikeudenmukaista palkkaa ja työntekijöiden turvallisuuden varmistamista.

NA-KD sitoutuu myös toiminnassaan läpinäkyvyyteen, antaen kuluttajille mahdollisuuden nähdä, mistä ja miten tuotteet on valmistettu. Tällainen läpinäkyvyys ei ainoastaan vahvista luottamusta brändiin, vaan myös rohkaisee alaa kohti avoimempaa ja eettisempää tulevaisuutta.

NA-KD:n panostus kestävään muotiin ja eettiseen tuotantoon ei rajoitu vain materiaalien ja tuotantoprosessien valintaan. Yritys pyrkii myös aktiivisesti vähentämään hiilijalanjälkeään esimerkiksi optimoimalla logistiikkaketjunsa ja vähentämällä pakkausmateriaalien käyttöä. Tämän lisäksi he edistävät kestävää kulutusta informoimalla asiakkaitaan tuotteidensa oikeanlaisesta huollosta ja pitkäikäisyyden merkityksestä.

NA-KD:n sitoutuminen näihin periaatteisiin ei ole pelkästään merkittävä askel kohti vastuullisempaa muotia, vaan se myös resonoi vahvasti nykyajan kuluttajien kanssa, jotka arvostavat yhä enemmän sekä eettisyyttä että ympäristöystävällisyyttä ostopäätöksissään. Tällä tavoin NA-KD ei ole vain muodikas valinta, vaan myös eettisesti ja ekologisesti kestävä valinta tietoisille muodin kuluttajille.

Helppo ja mukava ostokokemus

NA-KD:n verkkosivusto on oppikirjaesimerkki siitä, miten moderni muotikauppa voi tarjota asiakkailleen erinomaisen ostokokemuksen. Verkkokaupan suunnittelu keskittyy käyttäjäystävällisyyteen ja intuitiivisuuteen, mikä tekee muotituotteiden selaamisesta ja ostamisesta sujuvaa ja miellyttävää.

Verkkosivusto on suunniteltu siten, että tuotteiden löytäminen ja selailu on vaivatonta. Kategoriat ovat selkeästi nimettyjä ja logiikka tuoteryhmien järjestämisessä auttaa löytämään etsityn tuotteen nopeasti. Lisäksi sivustolla on tehokas hakutoiminto, joka mahdollistaa tarkan tuotehaun avainsanojen, tuotetyyppien tai vaikka värien perusteella.

Jokaiselle tuotteelle on tarjolla kattavat tuotetiedot, jotka sisältävät tärkeää tietoa kuten materiaalit, hoito-ohjeet ja kokotiedot. Korkealaatuiset tuotekuvat antavat realistisen kuvan tuotteista, ja monissa tapauksissa tuotteita esitellään myös mallien päällä, mikä auttaa hahmottamaan vaatteiden istuvuutta ja ulkonäköä eri vartalotyypeillä.

Ostoskoriin lisääminen on nopeaa ja helppoa, ja kassalle siirtyminen sujuu vaivattomasti. Maksuvaihtoehtoja on monia, mukaan lukien yleisimmät luottokortit ja erilaiset verkkomaksupalvelut, mikä tekee maksamisesta turvallista ja joustavaa.

Nykyajan kuluttajat käyttävät yhä enemmän mobiililaitteita ostosten tekemiseen. NA-KD:n verkkosivusto on optimoitu mobiilikäyttöön, mikä tarkoittaa, että sivusto toimii saumattomasti myös älypuhelimilla ja tableteilla. Mobiiliystävällinen suunnittelu varmistaa, että asiakkaat voivat selata tuotteita ja tehdä ostoksia missä ja milloin tahansa.

Hyvä asiakaspalvelu on olennainen osa verkkokaupan kokonaiskokemusta. NA-KD tarjoaa helposti lähestyttävän asiakastuen, joka on valmis auttamaan kaikissa ostoksiin liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä tuotetiedustelu, tilauksen seuranta tai palautus, NA-KD:n asiakaspalvelutiimi on valmis tarjoamaan apua ja neuvoja.

Säästä tyylikkäästi ND-KD:n alennuskoodeilla

NA-KD on ruotsalainen muoti-ikonien suosima verkkokauppa, joka tarjoaa trendikkäitä vaatteita, asusteita ja kauneustuotteita. Tämä muotijättiläinen, joka on perustettu vuonna 2015, on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja houkuttelevista tarjouksistaan. NA-KD:n alennuskoodit ovat loistava tapa säästää rahaa samalla, kun päivität vaatekaappiasi viimeisimpien trendien mukaisesti.

Alennuskoodien hyödyntäminen

NA-KD:n kanssa solmimamme kumppanuus tuo sinulle ainutlaatuisia etuja, kun päivität vaatekaappiasi. Tarjoamme eksklusiivisia alennuskoodeja, jotka avaavat ovet merkittäviin säästöihin tässä suositussa verkkokaupassa. Nämä koodit ovat avain siihen, että voit hankkia trendikkäitä vaatteita, asusteita ja kauneustuotteita huomattavasti edullisemmin.

 1. Prosentuaaliset alennukset. Useimmiten tarjoamamme alennuskoodit antavat prosentuaalisen alennuksen. Esimerkiksi saatat saada 25 % tai 30 % alennusta valikoiman tietyistä tuotteista tai jopa koko NA-KD:n valikoimasta. Tämä tarkoittaa, että voit säästää merkittävästi, olitpa sitten uudistamassa koko tyyliäsi tai vain lisäämässä muutamia valittuja avaintuotteita vaatekaappiisi.
 2. Euromääräiset alennukset. Joskus saatavilla on myös euromääräisiä alennuskoodeja. Nämä ovat erityisen hyödyllisiä, kun teet suurempia ostoksia, sillä ne vähentävät tietyn summan loppusummasta.
 3. Ilmainen toimitus. Ilmaisen toimituksen koodit ovat toinen suosittu alennustyyppi. Ne poistavat toimituskulut, mikä on erinomainen tapa säästää, erityisesti jos tilaat usein tai suuria määriä.
 4. Erikoistarjoukset ja kaupanpäälliset. Ajoittain NA-KD tarjoaa myös erikoistarjouksia, kuten rajoitetun ajan voimassa olevia kaupanpäällisiä. Nämä tarjoukset voivat sisältää esimerkiksi ilmaisen tuotteen ostoksen yhteydessä tai ainutlaatuisia yllätyslahjoja.

Hyödyntämällä nämä alennuskoodit, voit nauttia NA-KD:n laadukkaasta ja trendikkäästä valikoimasta edullisemmin. Ne tarjoavat loistavan mahdollisuuden päivittää vaatekaappiasi tai kokeilla uusia tyylejä ilman, että budjettisi ylittyy. Pidä siis silmällä tarjouksiamme ja hyödynnä alennuskoodit tehdessäsi ostoksia NA-KD:ssä, jotta voit nauttia muodin uusimmista trendeistä taloudellisesti viisaasti!

Alennuskoodien saatavuus

NA-KD tunnetaan ainutlaatuisista ja tyylikkäistä muotivalikoimistaan, mutta suhtautuu alennuskoodeihin harkitusti. Vaikka NA-KD ei ehkä jakele alennuskoodeja yhtä usein kuin jotkut muut muotibrändit, heidän tarjouksensa ovat yleensä erittäin houkuttelevia, kun ne ilmestyvät.

Asiakkaat voivat odottaa löytävänsä merkittäviä alennuksia, kuten 40 %, 50 % ja jopa 70 %, sekä muita houkuttelevia kampanjoita, kuten "osta 3, maksa 2" -tarjouksia. Nämä tarjoukset ovat loistava tilaisuus uudistaa vaatekaappisi tai kokeilla uusia tyylejä edullisesti.

Paras aika löytää nämä alennuskoodit on suurten myyntitapahtumien aikana. Erityisesti Black Friday ja muut suuret alennusmyynnit ovat loistavia tilaisuuksia hyödyntää NA-KD:n tarjouksia. Kannattaa myös pitää silmällä kausialennuksia ja muita erikoistapahtumia, jotka voivat tarjota yllättäviä säästömahdollisuuksia.

 • Alennuskoodin kopiointi. Aloita alennuskoodin käyttäminen kopioimalla koodi suoraan verkkosivuiltamme. Tämä varmistaa, että saat täsmälleen oikean koodin, joka aktivoi alennuksen.
 • Tee ostokset. Siirry osoitteeseen na-kd.com ja selaa heidän laajaa valikoimaansa. Kun löydät mieleisiä tuotteita, lisää ne ostoskoriisi.
 • Siirry kassalle. Kun olet valmis tekemään ostoksesi, siirry kassalle. Tarkista ostoskorisi sisältö ja varmista, että kaikki haluamasi tuotteet ovat mukana.
 • Alekoodin syöttäminen. Kassalla, tuotteiden yhteenvetolistauksen alapuolella, etsi kohta, jossa lukee "alennuskoodi". Napsauta tätä kohtaa ja liitä kopioimasi koodi avautuvaan kenttään. Aktivoi alennus napsauttamalla "lisää alennuskoodi" -nappia.

Muista, että alennuskoodin tulee olla kirjoitettu täsmälleen oikein. Tarkista erityisesti isot ja pienet kirjaimet sekä välilyönnit. Varmista myös, että alennus on yhä voimassa ja että tilauksesi täyttää koodin ehdot. Joissakin tapauksissa alennukset voivat koskea vain tiettyjä tuoteryhmiä tai olla voimassa vain tietylle asiakasryhmälle.

Näiden ohjeiden avulla voit hyödyntää NA-KD:n alennuskoodeja tehokkaasti ja säästää merkittävästi uusimpien muotitrendien hankinnassa. Pidä silmällä uusia tarjouksia ja kampanjoita, jotta voit hyödyntää parhaat alennukset NA-KD:n laajasta ja tyylikkäästä valikoimasta.

Unohditko lisätä alennuskoodin?

Joskus alennuskoodin lisääminen unohtuu tilauksen teon kiireessä, mutta NA-KD tarjoaa ratkaisun tähän yleiseen ongelmaan. Mikäli olet unohtanut käyttää alennuskoodin ja tilaustasi ei ole vielä lähetetty, voit vielä hyödyntää koodin seuraavilla ohjeilla:

 1. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Älä huoli, jos unohdit lisätä alennuskoodin tilaukseesi. Ota heti yhteyttä NA-KD:n asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteessa customercare@na-kd.com. Nopea toiminta on tärkeää, jotta koodi ehditään lisätä ennen tilauksesi lähettämistä.
 2. Tarvittavat tiedot. Ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot käsillä. Liitä viestiisi tilausnumerosi, joka löytyy tilausvahvistuksestasi, sekä alennuskoodi, jonka haluat käyttää. Tilausnumero on tärkeä, jotta asiakaspalvelu voi tunnistaa tilauksesi mahdollisimman nopeasti.
 3. Selkeys ja tarkkuus. Kun kirjoitat viestiä asiakaspalveluun, ole selkeä ja tarkka. Kerro suoraan, että olet unohtanut lisätä alennuskoodin ja haluat sen lisättävän tilaukseesi. Näin asiakaspalvelu ymmärtää nopeasti tilanteesi ja voi toimia tehokkaasti.
 4. Seuraa tilauksesi tilaa. Tarkkaile sähköpostiasi vastauksen saamiseksi NA-KD:n asiakaspalvelulta. He ilmoittavat sinulle, onko alennuskoodin lisääminen tilaukseesi mahdollista ja miten se vaikuttaa tilauksesi kokonaissummaan.
 5. Tulevaisuuden varalle. Jotta tällaiset tilanteet eivät toistuisi, muista tarkistaa ostoskorisi ja tilauksesi yksityiskohdat huolellisesti ennen maksamista. Alennuskoodin syöttäminen on tärkeä osa tätä tarkistusprosessia.

Mihin NA-KD:n suosittelualennukset katosivat?

Helmikuussa 2023 NA-KD.com teki strategisen päätöksen lopettaa suosittelualennusohjelmansa. Tämä muutos oli osa heidän jatkuvaa pyrkimystä parantaa ja uudistaa asiakaskokemustaan.

Vaikka suosittelualennukset olivat suosittu tapa säästää aikaisemmin, jatkossa tämä verkkokauppa keskittyy nyt tarjoamaan muita houkuttelevia säästömahdollisuuksia asiakkailleen.

Miten säästä ND-KD-tilauksessa?

Alennuskoodi101.fi tarjoaa sinulle parhaat tavat maksimoida säästösi:

 1. Ensitilaajan 20 % alennus: Liity NA-KD:n uutiskirjeen tilaajaksi ja saat 20 % alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi. Tämä on loistava tapa aloittaa säästäminen heti ensimmäisestä ostoksestasi.
 2. Ajankohtaiset alennuskoodit: Pysy ajan tasalla uusimmista NA-KD:n alennuskoodeista vierailemalla säännöllisesti meidän sivustollamme. Lisäksi voit tilata NA-KD:n oman uutiskirjeen pysyäksesi perillä heidän eksklusiivisista alennustarjouksistaan.
 3. Alennus- ja erikoishinnat: Tarkista säännöllisesti tämän kaupan ale- ja erikoishinnat-osiot. Niistä löydät laajan valikoiman tuotteita erittäin edullisin hinnoin.
 4. Instagram-kilpailut: Osallistu NA-KD:n Instagram-kilpailuihin tägäämällä @nakdfashion ja käyttämällä hashtagia #beNAKD. Voit voittaa ilmaisia asuja ja muita palkintoja.
 5. Seuraa sosiaalisessa mediassa: Seuraamalla NA-KD:n some-tilejä, kuten Instagramia ja Facebookia, pysyt ajan tasalla uusimmista tuotteista, alennusmyynneistä ja eksklusiivisista tarjouksista.
 6. Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksille: Voit säästää toimituskuluissa tekemällä tilauksen, jonka arvo on yli 40 euroa. Myös kimppatilaus ystävän kanssa voi olla hyvä tapa saavuttaa tämä raja ja säästää toimituskuluissa.

Yhteystiedot

Nakdcom One World AB
Gamlestadsvägen 4 B 15
41502 Göteborg
RUOTSI

Huom. Ei palautusosoite!

Ruotsin yritysrekisterinumero: 556971-2002

customercare@na-kd.com

Viralliset sivut: www.na-kd.com/fi