Etusivu > Kaupat > NA-KD
NA-KD alennuskoodit

NA-KD alennuskoodit

NA-KD (na-kd.com) on kuumin kansainvälinen markkinapaikka, joka tuo ulottuvillesi muotia, asusteita ja kauneustuotteita kaikkialta maailmasta. Se myy oman NA-KD -tuotemerkin lisäksi yli 100 kansainvälisen merkin muotia, mukaan lukien Levis, Vans, Filippa K, Ray-Ban, Cheap Monday ja Motel Rocks. Uusia tuotteita lisätään päivittäin.

NA-KD.com tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkialle maailmaan, nopeat toimitukset 2-5 arkipäivässä sekä helpot palautukset.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

NA-KD:in alessa naisten muotia ja asusteita jopa -70 %

Voimassa toistaiseksi.

20 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Rekisteröidy NA-KD-uutiskirjeen tilaajaksi ja saat 20 % alennuksen seuraavasta tilauksestasi. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa NA-KD alennuskoodeista

na kd alennuskoodit

Naisten muodin verkkokauppa NA-KD kuuluu kahdenkymmenen nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon Euroopassa, mikä ei ole ihme, sillä sen työntekijöillä on tarvittava tietotaito sekä pikamuodista että "haute couturesta" – korkeatasoisesta, mittatilaustyönä ja pääosin käsin tehdyistä muotiluomuksista. NA-KD on yksi maailman johtavista muotiyrityksistä ja se on kuumimpien muotitrendien ytimessä maailmanlaajuisesti. Monia yrityksen vaatteita on nähty viime vuosina kiinnostavimpien vaikuttajien ja julkkisten yllä. Sillä NA-KD haluaa näyttää, mitä on olla ainutlaatuinen ja erottua joukosta!

NA-KD.com tarjoaa maksutapoina VISA- ja Mastercard-luottokortit (myös debit), PayPalin, Klarnan maksutavat (ml. osta nyt, maksa myöhemmin) sekä verkkopankkien suoramaksut. Tilaukset lähtevät varastolta 1-2 arkipäivässä ja ovat Postin tai Budbeen toimittamana perillä 2-4 arkipäivässä tämän jälkeen. Ja mitä ND-KD -alennuskoodeihin tulee, tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon niistä!

Onko ND-KD.com luotettava? Mistä löydän kokemuksia?

Kyllä, NA-KD.com on vuonna 2015 perustetun Nakdcom One World AB -nimisen ruotsalaisyrityksen verkkokauppa, jonka työntekijöillä on liki 50 vuoden tietotaito muodista. NA-KD.com on saanut todellisten käyttäjien kokemuksia keräävässä Trustpilot-palvelussa tätä kirjoitettaessa arvosanan 3,8/5 (hyvä) perustuen yli 8 300 arvosteluun. Noin kahdeksan kymmenestä arvostelusta on positiivisia.

Käyttääkö NA-KD alennuskoodeja?

Kyllä vain, tämä yritys käyttää kannustimia ja päivitämme ajankohtaisimmat NA-KD alennuskoodit aina tälle sivulle.

Mitä etuja voin saada NA-KD alennuskoodilla?

NA-KD on pitkäaikainen kumppanimme ja voimme kokemuksella todeta, että tyypillisemmillään ND-KD alennuskoodilla saa prosentuaalisen alennuksen joko valituista tyyleistä tai koko valikoimasta (esim. 25 % tai 30 % alennusta kaikesta). Euromääräiset alennukset, ilmaisen toimituksen koodit ja kaupanpäälliset ovat harvinaisempia.

Miten usein NA-KD.com-verkkokauppaan on alennuskoodeja?

NA-KD on yksi vähemmän aktiivisista naisten muodin verkkokaupoista, mitä tulee alennuskoodien tarjoamiseen potentiaalisille asiakkailleen. Erilaisia 40 %, 50 % tai jopa -70 % tarjouskampanjoita sekä "3 kahden hinnalla" -tarjouksia on tosin käynnissä melko usein. Todennäköisimmin löydät toimivan NA-KD alennuskoodin suurten ostotapahtumien aikana, kuten Black Fridayna.

na kd alekoodi ohje

Miten käytän ND-KD alennuskoodini?

Kopioi koodi ensin sivuiltamme klikkaamalla ja siirry osoitteeseen na-kd.com tekemään ostoksia. Siirrä haluamasi tuotteet ostoskoriisi ja siirry kassalle, kun olet valmis. Kassalla tuotelistauksen alapuolella näet kohdan "alennuskoodi". Napsauta linkkiä ja liitä koodi avautuvaan kenttään. Muista napsauttaa lopuksi "lisää alennuskoodi" -nappia, jolloin etusi aktivoituu.

Apua! NA-KD alennuskoodi ei toimi! Missä vika?

Tarkista ensin, että olet kirjoittanut koodin täsmälleen oikein. Esimerkiksi koodin alussa tai lopussa ei saa olla tyhjiä merkkejä. Varmista myös, että alennuskoodi on yhä voimassa ja että tilauksesi täyttää koodin ehdot. Joskus alennuskoodin antamat edut koskevat vain osaa tuotteista. Ikävä kyllä netistä löytyy myös feikkikoodeja julkaisevia toimijoita.

Apua! Unohdin käyttää alennuskoodin. Miten toimin?

Ota heti yhteyttä NA-KD:n asiakaspalveluun customercare@na-kd.com. Verkkokaupan FAQ:ssa kerrotaan, että koodi voidaan lisätä vielä tilaukseesi, mikäli tilausta ei ole vielä lähetetty. Liitä viestiin tilausnumerosi ja alennuskoodi, jonka haluat käyttää.

Voinko käyttää tilauksessa useamman kuin yhden alennuskoodin?

Voit käyttää vain yhden koodin tilausta kohden, joten valitse se koodi, jolla saat parhaat edut. Voit kuitenkin käyttää samassa tilauksessa alennuskoodin ja lahjakortin.

Koskeeko alennuskoodit aletuotteita?

Ei, alennuskoodin voi käyttää vain normaalihintaisiin tuotteisiin. Voit kuitenkin tilata samalla alennustuotteita, mutta et saa niistä lisäalennusta.

Saanko alennuksen jos tuotteen koko on väärä?

Kyllä. Palauta tuote NA-KD:n palautuskäytäntöjen mukaisesti, tee uusi tilaus ja ole heti yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun. Liitä viestiin alkuperäisen tuotteen tilausnumero ja uuden tilauksen tilausnumero, sekä käyttämäsi alennuskoodi.

Mihin NA-KD:n suosittelualennukset katosivat?

NA-KD.com on päättänyt lopettaa suositteluohjelmansa helmikuussa 2023.

Miten voin säästää ND-KD tilauksessa?

Tässä meidän suosikkitapamme säästää:

  • Hyödynnä ensitilaajan 20 % alennuskoodi. Tilaa NA-KD:n uutiskirje (ks. suora linkki yllä) ja saat alekoodin heti sähköpostiisi.
  • Tarkista uusimmat NA-KD alennuskoodit aina meiltä tai tee Google-hakuja "NA-KD alennuskoodi".
  • Selaa kaupan Ale- ja Erikoishinnat-sivuja säännöllisesti löytääksesi haluamiasi tuotteita tai vastaavia tuotteita alennushinnoin.
  • Tägää @nakdfashion + #beNAKD Instagramissa ja voit voittaa ilmaisia asuja joka viikko.
  • Ota brändin some-tilit seurantaan uutustuotteiden ja alennuskoodien varalta.
  • Tilaa vähintään 40 €:lla tai tee kimppatilaus kaverin kanssa säästääksesi toimituskulut.

Yhteystiedot

Nakdcom One World AB
Gamlestadsvägen 4 B 15
41502 Göteborg
RUOTSI

Huom. Ei palautusosoite!

Ruotsin yritysrekisterinumero: 556971-2002

customercare@na-kd.com