NA-KD alennuskoodit

NA-KD alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

NA-KD (na-kd.com) on kuumin kansainvälinen markkinapaikka, joka tuo ulottuvillesi muotia, asusteita ja kauneustuotteita kaikkialta maailmasta.

Oman NA-KD -tuotemerkin lisäksi se myy yli 100 kansainvälisen merkin muotia, mukaan lukien Levi’s, Vans, Filippa K, Ray-Ban, Cheap Monday ja Motel Rocks. Uusia tuotteita lisätään päivittäin.

NA-KD.com tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkialle maailmaan, nopeat toimitukset 2-5 arkipäivässä sekä helpot palautukset.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

NA-KD:in alessa naisten muotia ja asusteita jopa -70 %

Voimassa toistaiseksi.

20 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Rekisteröidy NA-KD-uutiskirjeen tilaajaksi ja saat 20 % alennuksen seuraavasta tilauksestasi. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Ole muotimaailmassa askeleen edellä ja tee ostokset hyödyntämällä parhaat NA-KD -alennuskoodit ja -tarjoukset.

Naisten muodin verkkokauppa NA-KD kuuluu kahdenkymmenen nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon Euroopassa, mikä ei ole ihme, sillä sen työntekijöillä on tarvittava tietotaito sekä pikamuodista että "haute couturesta" – korkeatasoisesta, mittatilaustyönä ja pääosin käsin tehdyistä muotiluomuksista.

NA-KD on yksi maailman johtavista muotiyrityksistä ja se on kuumimpien muotitrendien ytimessä maailmanlaajuisesti. Monia sen vaatteita on nähty viime vuosina kiinnostavimpien vaikuttajien ja julkkisten yllä. Sillä yritys haluaa näyttää, mitä on olla ainutlaatuinen ja erottua joukosta!

Na-kd.com-verkkokauppa tarjoaa maksutapoina VISA- ja Mastercard-luottokortit (myös debit), PayPalin, Klarnan maksutavat (ml. osta nyt, maksa myöhemmin) sekä verkkopankkien suoramaksut. Tilaukset lähtevät varastolta 1-2 arkipäivässä ja ovat Postin tai Budbeen toimittamana perillä 2-4 arkipäivässä tämän jälkeen.

Onko ND-KD luotettava? Mistä löydän kokemuksia?

Kyllä, NA-KD.com on vuonna 2015 perustetun Nakdcom One World AB -nimisen ruotsalaisyrityksen verkkokauppa, jonka työntekijöillä on liki 50 vuoden tietotaito muodista.

Tämä kauppa on saanut todellisten käyttäjien kokemuksia keräävässä Trustpilot-palvelussa tätä kirjoitettaessa arvosanan 3,8/5 (hyvä) perustuen yli 8 300 arvosteluun. Noin kahdeksan kymmenestä sen saamista arvosteluista on positiivisia.

Onko ND-KD:lle alennuskoodeja?

Kyllä, tämä yritys käyttää kannustimia ja ND-KD:n pitkäaikaisena kumppanina päivitämme ajankohtaiset koodit ja tarjoukset aina tälle sivulle.

Tyypillisesti alekoodilla saa prosentuaalisen alennuksen joko valituista tyyleistä tai koko valikoimasta (esim. 25 % tai 30 % alennusta kaikesta).

Euromääräiset alennukset, ilmaisen toimituksen koodit ja kaupanpäälliset ovat harvinaisempia.

Miten usein alennuskoodeja on tarjolla?

Voimme kokemuksella todeta, että NA-KD on yksi vähemmän aktiivisista muodin verkkokaupoista, mitä tulee alennuskoodien tarjoamiseen.

Erilaisia 40 %, 50 % tai jopa -70 % tarjouskampanjoita sekä "3 kahden hinnalla" -tarjouksia on tosin käynnissä melko usein. Todennäköisimmin löydät toimivan alekoodin suurten ostotapahtumien aikana, kuten Black Fridayna.

ND-KD -alennuskoodi käytetään liittämällä koodi kassasivulla sille varattuun kenttään ja klikkaamalla 'lisää alennuskoodi'.

Miten alennuskoodi käytetään?

Kopioi koodi ensin sivuiltamme klikkaamalla ja siirry osoitteeseen na-kd.com ostoksille. Siirrä haluamasi tuotteet ostoskoriisi ja siirry kassalle, kun olet valmis.

Kassalla tuotelistauksen alapuolella näet kohdan "alennuskoodi". Napsauta linkkiä ja liitä koodi avautuvaan kenttään. Muista napsauttaa lopuksi "lisää alennuskoodi" -nappia, jolloin etusi aktivoituu.

Apua! Alekoodi ei toimi! Missä vika?

Tarkista ensin, että olet kirjoittanut koodin täsmälleen oikein. Esimerkiksi koodin alussa tai lopussa ei saa olla tyhjiä merkkejä.

Varmista myös, että alennus on yhä voimassa ja että tilauksesi täyttää koodin ehdot. Joskus alennuskoodin antamat edut koskevat vain osaa tuotteista tai tiettyä tuoteryhmää.

Unohdin käyttää alennuskoodin. Miten toimin?

Ota heti yhteyttä asiakaspalveluun customercare@na-kd.com. Verkkokaupan FAQ:ssa kerrotaan, että koodi voidaan lisätä vielä tilaukseesi, mikäli tilausta ei ole vielä lähetetty.

Liitä jo ensimmäiseen viestiisi tilausnumerosi ja alennuskoodi, jonka haluat käyttää.

Voinko yhdistellä alennuksia?

Voit käyttää vain yhden alekoodin tilausta kohden, joten valitse se koodi, jolla saat parhaat edut. Voit kuitenkin käyttää samassa tilauksessa alennuskoodin ja lahjakortin.

Koskeeko alennukset jo alennettuja tuotteita?

Ei, tässä verkkokaupassa alennuskoodilla voi saada alennusta vain normaalihintaisista tuotteista. Voit kuitenkin tilata samalla alennustuotteita, mutta et saa niistä lisäalennusta.

Saanko alennuksen jos tuotteen koko on väärä?

Kyllä. Palauta tuote NA-KD:n palautuskäytäntöjen mukaisesti, tee uusi tilaus ja ole heti yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun. Liitä viestiin alkuperäisen tuotteen tilausnumero ja uuden tilauksen tilausnumero, sekä käyttämäsi koodi.

Mihin NA-KD:n suosittelualennukset katosivat?

NA-KD.com on päättänyt lopettaa suositteluohjelmansa helmikuussa 2023.

Miten voin säästää ND-KD tilauksessa?

Tässä meidän suosikkitapamme säästää:

  • Hyödynnä ensitilaajan 20 % alennus. Tilaa NA-KD:n uutiskirje (ks. suora linkki yllä) ja saat alekoodin heti sähköpostiisi.
  • Tarkista uusimmat NA-KD-alennuskoodit aina meiltä. Tilaa myös kaupan uutiskirje alennustarjousten varalta.
  • Selaa kaupan Ale- ja Erikoishinnat-sivuja säännöllisesti löytääksesi haluamiasi tuotteita tai vastaavia tuotteita huippuhinnoin.
  • Tägää @nakdfashion + #beNAKD Instagramissa ja voit voittaa ilmaisia asuja vaikkajoka viikko.
  • Ota brändin some-tilit seurantaan uutuustuotteiden ja alennusten varalta.
  • Tilaa vähintään 40 €:lla tai tee kimppatilaus kaverin kanssa säästääksesi toimituskulut.

Yhteystiedot

Nakdcom One World AB
Gamlestadsvägen 4 B 15
41502 Göteborg
RUOTSI

Huom. Ei palautusosoite!

Ruotsin yritysrekisterinumero: 556971-2002

customercare@na-kd.com

Viralliset sivut: www.na-kd.com/fi