Radisson Hotels alekoodi

Parhaat Radisson Hotels alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Radisson Hotels alennuskoodit heinäkuu 2024

Radisson Hotels & Resorts (radissonhotels.com) on kansainvälinen hotelliketju, johon kuuluu yli 435 hotellia yli 60 maassa.

Eräissä Euroopan, Afrikan ja Aasian maissa ketjun hotellit tunnetaan nimellä Radisson Blu (ent. Radisson SAS), ja niiden toiminnasta vastaa Carlson Rezidor -hotelliyhtiö.

Suomessa Radisson Blu -hotelleja on kahdeksan: neljä Helsingissä sekä lisäksi Espoossa, Turussa, Vaasassa ja Oulussa.

Tältä sivulta löydät parhaat tarjoukset ja alennuskoodit Radisson-hotelleihin niin Suomessa kuin ulkomaillakin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Radisson alennuskoodi: Säästä jopa 25 % pidemmistä varauksista

Säästä jopa 25 % yöpyessäsi pidempään The Mayfair Londonissa tai The Edwardian Manchesterissa. Mitä pidempään viivyt, sitä alhaisempi huonehintasi on, joten yövy vähintään kolme yötä ja nauti jopa 25 % alennuksesta rentouttavasta ylellisyydestä. Täydellinen tekosyy viettää enemmän laatuaikaa pääkaupungin sydämessä. 15 % alennus 3 tai 4 yön majoituksista, 20 % alennus 5 tai 6 yön majoituksista tai 25 % alennus yli 7 yöstä.

Voimassa

Radisson alennuskoodi: Suunnittele ja säästä jopa 25 %

Jos varaat etukäteen maksettavan hinnan, voit säästää jopa 25 %, jolloin rahaa säästyy pelkästään suunnittelemalla etukäteen. Radisson Rewards -jäsenet säästävät lisäksi jopa 10 % varatessaan tulevat yöpymisensä oheisella tarjouskoodilla.

Voimassa

Joko katsoit päivän diilit? Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä

Tutustu Radisson Hotelsin rajoitettuihin tarjouksiin ja hyödynnä jopa 40 % säästöt hotelliyöpymisistä Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

Voimassa toistaiseksi.

Maksa etukäteen ja säästä jopa 25 % – alekoodilla 10 % lisäale

Varaamalla yöpymisen etukäteen säästät prepaid-hinnalla jopa 25 %. Radisson Rewards -jäsenet säästävät lisäksi 10 % varatessaan yöpymisensä tarjouskoodilla.

Voimassa toistaiseksi.

Varaa etukäteen ja säästä jopa 25 %

Tee hotellivaraus hyvissä ajoin etukäteen ja voit säästää 5-25 %. Kampanjaan kuuluvat hotellit löydät kohdesivulta. Radisson Rewards -jäsenille lisäksi 10 % alennusta tulevista yöpymisistä oheisella koodilla.

Voimassa toistaiseksi.

Jopa 10 % alennusta varauksesta Radisson Rewards -ohjelman jäsenille

Liity Radisson Rewards -ohjelman jäseneksi ja säästät jopa 10 % enemmän, kun teet varauksen verkkosivuston kautta. Lisäksi ansaitset pisteitä jokaisesta hotelliyöpymisestä ja lunastat keräämilläsi pisteillä ilmaisia palkintööitä.

Voimassa toistaiseksi.

Hyödynnä Parhaan online-hinnan takuu -25 %

Löysitkö vielä edullisemman hinnan muulta verkkosivustolta? Radissonin parhaan online-hinnan takuu takaa sinulle kyseisen hinnan ja antaa vielä 25 % lisäalennuksen. Klikkaa ja tutustu tarjousehtoihin.

Voimassa toistaiseksi.

Radisson Hotels on kansainvälinen hotelliketju, joka tarjoaa laadukkaita majoituspalveluja sekä liike- että vapaa-ajan matkustajille.

Radisson Hotels & Resorts (radissonhotels.com) on yksi maailman johtavista hotelliketjuista, joka tarjoaa korkealaatuisia majoitusvaihtoehtoja sekä liike- että lomamatkailijoille. Tällä sivulla käsittelemme sitä, miten voit hyödyntää Radisson-hotellien tarjouksia ja alennuskoodeja, jotta seuraava matkasi olisi entistä palkitsevampi ja edullisempi.

Sivulla käymme läpi erilaisia vinkkejä ja strategioita, joiden avulla voit löytää parhaat alennukset ja tarjoukset Radisson-hotelleihin ympäri maailmaa saadaksesi merkittäviä säästöjä, olipa kyseessä sitten viikonloppuloma, työmatka tai pidempi lomamatka.

Lisäksi annamme parhaat vinkkimme siihen, miten yhdistät nämä edut Radisson Rewards -kanta-asiakasohjelman kanssa, joka tarjoaa lisää etuja ja palkintoja uskollisille asiakkaille.

Mikä Radisson Hotels & Resorts on?

Radisson Hotels on kansainvälinen hotelliketju, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Se operoi muun muassa Radisson Blu-, Radisson Red-, Radisson Collection-, Country Inn & Suites- ja Park Inn by Radisson -brändejä.

 • Radisson - Suurin osa Radisson-brändin hotelleista sijaitsee Yhdysvalloissa. Yrityksen ja sen omistajan pääkonttori sijaitsevat Minnesotassa, johon myös ensimmäinen Radisson-hotelli rakennettiin.
 • Radisson Blu on kansainvälinen tasokas hotelliketju, jonka hotellit sijaitsevat pääosin suurissa kaupungeissa. Sen juuret juontavat SAS Royal -hotellin avaamiseen Tanskassa vuonna 1960.
 • Radisson Red on täyden palvelun kansainvälisesti toimiva hotelliketju, joka painottaa modernia muotoilua ja teknologiaa.
 • Radisson Collection (vuosina 2014–2018 Quorvus Collection) esiteltiin vuonna 2014 luksusbrändinä.
 • Country Inn & Suites by Radisson on liike- ja lomamatkailijoita majoittava hotelliketju, jonka toimipaikat ovat pääosin itsenäisesti franschising-sopimuksella toimivia hotelleja.

Radisson Hotelsilla on yli 75 vuoden kokemus majoitustoiminnasta, mikä on auttanut sitä kasvamaan yhdeksi alan suurimmista ja dynaamisimmista hotelliketjuista erinomaisella palvelulla.

Radissonin visio on olla asiakkaiden ensimmäinen vaihtoehto kun hän suunnittelee matkaa. Tähän se pyrkii tarjoamalla ikimuistoisia hetkiä "kyllä onnistuu" -periaatteella.

Radissonilla on hotelleja useissa Euroopan suurkaupungeissa. Amsterdamissa Radisson-hotelleja on peräti kuusi kappaletta.

Miksi valita Radisson-hotelli?

Valitsemalla Radisson-hotellin yöpymiseen saat käyttöösi useita etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät vierailustasi erityisen miellyttävän ja unohtumattoman.

Tässä on joitakin syitä, miksi Radisson-hotellit ovat erinomainen valinta:

 1. Laadukas asiakaspalvelu. Radisson tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Henkilökunta on koulutettu tarjoamaan ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua, varmistaen, että jokainen vierailu on miellyttävä ja sujuva.
 2. Monipuoliset majoitusvaihtoehdot. Radisson-ketju tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisille budjeteille ja tarpeille – luksusluokasta edullisempiin vaihtoehtoihin. Tämä tarkoittaa, että voit valita juuri sinun matkasi tarpeisiin sopivan hotellin.
 3. Laaja maailmanlaajuinen verkosto. Radisson-hotelleja löytyy yli 120 maasta, mikä tekee niistä kätevän valinnan niin kansainvälisille kuin kotimaisillekin matkailijoille. Riippumatta siitä, minne matkustat, on todennäköistä, että lähistöltä löytyy Radisson-hotelli.
 4. Modernit mukavuudet ja palvelut. Radisson-hotellit ovat tunnettuja moderneista mukavuuksistaan, kuten laadukkaista vuoteista, ilmaisesta Wi-Fi:stä, kattavista kylpyhuoneista ja monipuolisista ravintolavaihtoehdoista. Monissa hotelleista löytyy myös kuntosali, uima-allas ja spa-palvelut.
 5. Soveltuu sekä liike- että vapaa-ajan matkailuun. Radisson-hotellit palvelevat niin liikematkailijoita kuin lomailijoitakin. Monissa hotelleissa on erinomaiset kokous- ja konferenssitilat, ja niiden sijainti kaupunkien keskustoissa tai lähellä tärkeitä nähtävyyksiä tekee niistä kätevän valinnan lomamatkailijoille.
 6. Sitoutuminen kestävään kehitykseen. Radisson on sitoutunut ympäristöystävällisiin käytäntöihin, kuten energian ja veden säästämiseen, jätteen vähentämiseen ja kestävien toimintatapojen edistämiseen.

Valitsemalla Radisson-hotellin saat käyttöösi nämä edut ja palvelut, mikä tekee matkastasi sekä mukavamman että muistettavamman. Lisäksi, Radissonin jatkuva pyrkimys parantaa ja uudistaa palveluitaan tarkoittaa, että voit odottaa aina vain parempaa palvelua jokaisella vierailullasi.

Radisson Rewards – Eksklusiivisia etuja jäsenille

Radisson Rewards on Radisson Hotel Groupin kanta-asiakasohjelma, joka on suunniteltu palkitsemaan asiakkaita, jotka usein valitsevat majoittua Radissonin hotelleissa.

Radisson Rewards -ohjelmassa on kolme jäsentasoa: Klubi, Premium ja VIP. Jokainen taso tarjoaa laajan valikoiman jäsenille suunnattuja etuja, joiden avulla voit tutustua uusiin paikkoihin.

Kaikki jäsenet saavat edut ensimmäisestä päivästä alkaen, mukaan lukien Member Only Raten jopa 10 % alennus hinnasta, Priority-väylän ajan säästämiseksi sekä alennusta ruoasta ja juomista.

Jäsenenä ansaitset pisteitä joka päivä ensimmäisestä päivästä lähtien, kun yövyt missä tahansa yli 600 Radisson Hotels -hotellissa. Jokainen ehdot täyttävä yöpyminen, joka varataan radissonhotels.com-verkkosivuston, sovelluksen tai palvelukeskuksen kautta oikeuttaa pisteisiin.

Hotelliyöpymisten lisäksi ansaitset pisteitä ruoka- ja juomaostoksista osallistuvissa hotelleissa (huonepalvelu ja minibaari mukaan lukien), kokouksista ja tapahtumista, joihin osallistut, sekä ostoksista valituilla Radisson Rewards -kumppaneilla.

Voit käyttää keräämiäsi pisteitä matkakokemuksesi parantamiseen tai yöpymisen maksamiseen. Pisteillä maksaminen on joustavaa ja helppoa. Lisäksi se takaa aina parhaan mahdollisen hinnan.

Lähde kaupunkilomalle esimerkiksi Lontooseen, Thames-joen varrelle katsomaan Westminsterin sillan upeita näkymiä Big Benille päin.

Varaa luottavaisin mielin parhaat verkkohinnan takuun ansiosta

Kun varaat huoneen osoitteesta radissonhotels.com, voit olla varma, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan verkossa.

Radissonin "Parhaan verkkohinnan takuu" on suunniteltu antamaan asiakkaille mielenrauha ja varmuus siitä, että he eivät maksa liikaa hotellimajoituksestaan.

Jos löydät alhaisemman hinnan samalle hotellille, samalle päivämäärälle ja samalle huonetyypille muualta verkosta, Radisson ei ainoastaan vastaa tähän hintaan, vaan antaa sinulle lisäksi 25 % alennuksen.

Näin parhaan verkkohinnan takuu toimii:

 1. Tee varaus suoraan radissonhotels.com-verkkosivustolla.
 2. Jos löydät 24 tunnin kuluessa varauksesta edullisemman hinnan samaan hotelliin, samalle päivämäärälle ja samalle huonetyypille, ilmoita siitä Radissonille.
 3. Lähetä korvaushakemus asiakaspalvelutiimille, joka varmistaa, että alhaisempi hinta täyttää kaikki ehdot.
 4. Kun hakemuksesi hyväksytään, saat alkuperäisen hinnan sijaan alennetun hinnan, johon lisätään 25 % alennus.

Radissonin parhaan hinnan takuu ei koske tiettyjä hintatyyppejä, kuten jäsenhintoja, erikoistarjouksia, neuvoteltuja ryhmähintoja tai pakettihintoja.

Lisäksi vertailuhinnan on täytettävä tietyt kriteerit, kuten oltava varattavissa julkisesti, koskea samaa hotellia, huonetyyppiä ja vierasmäärää.

Parhaan hinnan takuu varmistaa, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan varaamallesi huoneelle. Näin saat varmuuden ja voit varata luottamuksella keskittyen majoitukseesi ilman huolta siitä, että olisit voinut saada paremman diilin muualta.

Eksklusiivisia tarjouksia ja alennuskoodeja

Radisson Hotels & Resorts tarjoaa jatkuvasti houkuttelevia tarjouksia ja alennuskoodeja, jotka tekevät hotellikokemuksestasi entistä edullisemman ja nautinnollisemman.

Olitpa suunnittelemassa liike- tai lomamatkaa, nämä tarjoukset auttavat sinua säästämään majoituksessa eri puolilla maailmaa.

Tässä on joitakin vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää näitä etuja ja missä mielenkiintoisissa kohteissa ne voivat sinua odottaa:

 • Sesonkitarjoukset ja kausittaiset alennukset, kuten kesäloma-alennukset ja talvitarjoukset, jotka voivat sisältää merkittäviä säästöjä yöpymisistä.
 • Viikonlopputarjoukset. Pidä silmällä erityisiä tarjouksia viikonloppulomille, jotka voivat tarjota hyviä alennuksia tai lisäetuja, kuten ilmaisen aamiaisen tai myöhäisen uloskirjautumisen.
 • Alennuskoodit voivat tarjota suoria etuja hotellivarauksistasi. Radisson julkaisee koodeja säännöllisesti, mutta kannattaa pysyä valppaana, sillä nämä koodit ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

Miten Radisson Hotelsin alennuskoodi hyödynnetään?

Alennuskoodin hyödyntäminen on yksinkertainen ja suoraviivainen prosessi.

Ennen mahdollisuutta käyttää alennuskoodi, sinun on löydettävä sellainen. Radisson Hotels julkaisee koodeja omilla verkkosivuillaan, uutiskirjeessään, sosiaalisen median kanavillaan sekä yhteistyökumppaneidensa sivuilla, mukaan lukien Alennuskoodi101.fi:n kaltaiset alennussivustot.

Kun olet löytänyt sopivan koodin, siirry Radisson Hotelsin verkkosivulle, ja aloita varausprosessi valitsemalla haluamasi hotelli, matkustuspäivämäärät ja vierailijoiden lukumäärä.

Käytä Radisson Hotels -alennuskoodisi valitsemalla valitut hinnat -kohdan alta 'alennuskoodi' ja liittämällä koodi tähän kenttään.

Hakulomakkeella äärimmäisenä oikealla näet "valitut hinnat". Valitse alasvetovalikosta alennuskoodi ja liitä koodi avautuvaan kenttään. Suorita haku ja näet alennetut hinnat. Helppoa, eikö?

Varmista, että alennuskoodi on kirjoitettu täsmälleen oikein ja että varauksesi täyttää koodin ehdot. Joskus alennus voi koskea esimerkiksi vain tiettyjä hotelleja tai olla voimassa vain tiettyinä ajankohtina. Lisäksi useimmat koodit ovat voimassa vain hyvin lyhyen aikaa.

Tarkista, että alennuskoodi aktivoituu varmasti, jonka jälkeen voit viimeistellä varauksesi. Ennen maksamista, varmista, että alennuskoodin tuomat säästöt on huomioitu loppusummassa. Viimeisteltyäsi varauksen, saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostitse.