Silván-timanttikorut alekoodi

Parhaat Silván-timanttikorut alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Silván-timanttikorut alennuskoodit kesäkuu 2024

Silván on kotimainen timanttikorubrändi, jonka silvantimanttikorut.fi-verkkokaupasta löydät satoja upeita vihki- ja timanttisormuksia yksikivisistä sormuksista ja rivisormuksista näyttäviin halo-malleihin, vintage-tyylisiin sormuksiin ja sivusormuksiin. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat Silván alennuskoodit ja tarjoukset!

Silván-timanttikorut valmistetaan Laatukorun omalla kultasepänverstaalla Hyvinkäällä. Laatukoru on 1976 perustettu suomalainen koru- ja kelloalan perheyritys, joka palvelee 13 myymälässä sekä verkkokaupassa. Timanttikorujen lisäksi sen valikoimiin kuuluvat kihlasormukset, korvakorut ja riipukset.

Poimi sivuiltamme ostoksille mukaasi Silvan timanttikorut alennuskoodit ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Oh-hoh – 25 % alennusta ensimmäisestä tilauksesta

Ryhtymällä Silvánin kanta-asiakkaaksi, saat huikean 25 % alennuskoodin sähköpostiisi. Muista, että voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Silván-sormukset nyt ilmaisella toimituksella!

Silván-timanttikorut tarjoaa nyt sormuksellesi maksuttoman toimituksen, olipa kyseessä sitten kihla-, vihki- tai timanttisormus!

Voimassa toistaiseksi.

Ympäristöystävällinen valinta – Silvánin kulta on täysin kierrätettyä ja ekologista

Valitse ympäristöystävällinen koru Silvánilta! Ne ovat täysin kierrätettyä ja uudelleenjalostettua kultaa. Tutustu ekologisiin vaihtoehtoihin!

Voimassa toistaiseksi.

Inspiroidu ja saa parhaimmat tarjoukset sähköpostiisi

Liity Silvánin kanta-asiakkaaksi tilaamalla uutiskirje. Saat parhaimmat tarjoukset sähköpostiisi, lahjavinkkejä sekä tietoja uutusutuotteista!

Voimassa toistaiseksi.

Silván-timanttikorut on verkkokauppa, josta löydät niin vihkisormukset, kihlasormukset kuin muutkin timanttisormukset ja -korut.

Silvánin tarina: Käsityön taidetta ja timanttien loistoa

Silván-timanttikorut on Laatukorun valmistama kotimainen timanttikorubrändi, joka tuottaa koruja Hyvinkäällä sijaitsevalla kultasepänverstaallaan.

Brändin valikoimiin kuuluu 14K- ja 18K- valko-, kelta- ja rosekullasta sekä platinasta valmistetut upeat korut, joissa on käytetty 100 % ekologista kierrätyskultaa.

Kaikki Silvánin timanttikorut sisältävät GIA:n luokittelemia timantteja, ja yli 0,50ct timantit tulevat aina GIA:n sertifikaatilla. Laatukoru tarjoaa asiakkaille myös mahdollisuuden korujen kustomointiin ja tuotteille on saatavilla aitoustodistus.

Silvánin korut ovat ostettavissa vain silvantimanttikorut.fi-verkkokaupasta, Laatukorun myymälöistä sekä laatukoru.fi-verkkokaupasta.

Laatukoru palvelee 13 myymälässä ja verkkokaupassa. Sen myymälät sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Lahti ja Raisio.

Silvánin verkkokaupassa kehotetaan löytämään se oikea sormus tai koru lähimmällesi.

Silvánin suosituimpia mallistoja ovat mm. Mimosa, Solitaire ja Rosalie.

Korukauppojen saralla se kilpailee mm. Daniel Wellingtonin ja Lumoavan kaltaisten kauppojen kanssa.

Silvánin timanttisormuksissa yhdistyvät taide ja korkea laatu

Silván-timanttisormukset edustavat modernin muotoilun ja perinteisen kultasepäntyön täydellistä yhdistelmää. Jokainen sormus on suunniteltu huomioiden yksityiskohtien tärkeys ja timanttien laatu.

Silvánin käyttämät timantit ovat huolella valittuja, GIA:n luokittelemia, mikä takaa niiden poikkeuksellisen kirkkauden ja puhtauden.

Valikoimaan kuuluu monenlaisia malleja, mukaan lukien yksinkertaiset ja elegantit designit sekä näyttävät, monimutkaiset luomukset. Sormuksissa käytetään 100% kierrätettyä kultaa, mikä korostaa brändin sitoutumista kestävään kehitykseen ja ekologisuuteen.

Asiakkailla on myös mahdollisuus kustomoida sormuksia, jolloin he voivat luoda täysin uniikin korun, joka heijastaa heidän henkilökohtaista tyyliään ja tarinaansa.

Mitä GIA-luokitus tarkoittaa?

GIA, eli Gemological Institute of America, on kehittänyt yleisesti hyväksytyn luokitusjärjestelmän, jolla arvioidaan timanttien laatua. Tämä järjestelmä tunnetaan parhaiten "4C" -periaatteesta, joka kattaa seuraavat osa-alueet:

  1. Paino (Carat weight): Timanttien ja muiden jalokivien paino ilmaistaan karaatteina. Yksi karaatti vastaa 0,2 grammaa. Karaattipaino on yksi keskeisistä tekijöistä timantin arvon määrittämisessä.
  2. Väri (Color): Väritön timantti on harvinaisempi ja arvokkaampi. Värjäytymättömien timanttien arvo laskee kellertävyyden lisääntyessä.
  3. Puhtaus (Clarity): Tämä kriteeri arvioi timantin sisäisiä ja ulkoisia virheitä, kuten sulkeumia tai naarmuja. Mitä vähemmän virheitä, sitä arvokkaampi timantti on.
  4. Hionta (Cut): Hyvin hiotun timantin loisto ja kauneus tulevat esiin parhaiten. Hionnan laatu vaikuttaa suoraan timantin heijastamien valon määrään ja sen visuaaliseen vaikutukseen.

Silvánin koruvalikoimasta löytyy laadukkaita ja ylellisiä sormuksia, jotka heijastavat huolellista käsityötä ja arvostettua suunnittelua.

GTI:n neljän "ceen" luokitusjärjestelmä on maailmanlaajuisesti laajalti käytössä ja arvostettu sen tarkkuuden ja luotettavuuden ansiosta. Se tarjoaa objektiivisen tavan arvioida ja verrata timantteja, mikä on erityisen hyödyllistä korujen ostajille ja keräilijöille.

Ikuista rakkautta heijastavat vihkisormukset Silvánilta

Silván-vihkisormukset ovat Laatukorun kultaseppien käsityön mestariteoksia, joissa yhdistyvät suomalainen design ja korkealaatuinen käsityö.

Mallistosta löytyy toinen toistaan upeampia sormuksia, jotka on valmistettu valko-, rose- ja keltakullasta. Nämä sormukset ovat saatavilla nopealla toimituksella silvantimanttikorut.fi-verkkokaupasta, mikä tarkoittaa, että voit nopeasti ja helposti löytää unelmiesi sormuksen.

Kaikki Silván-sormukset valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista ja ennen kaikkea vastuullisesti: sormuksilla on Avainlippu-merkki tunnuksena kotimaisesta valmistuksesta ja timantit tilataan vain luotettavilta, eurooppalaisilta toimijoilta. Koruissa käytetään lähes yksinomaan kierrätyskultaa Laatukorun ympäristöystävällisen toimintamallin mukaisesti.

Silvánin laaja vihkisormusmallisto kattaa monenlaisia tyylejä. Etsitpä sitten perinteistä tai modernimpaa sormusmallia, löytyy valikoimasta erilaisia vaihtoehtoja valittavaksi.

Ja mikäli sinulla on selkeä visio unelmiesi sormuksesta, eikä mallistosta löydy juuri sitä oikeaa, ei hätää – yritys lupaa muokata valmiita malleja toiveidesi mukaan tai valmistaa sinulle täysin uniikin ja ainutlaatuisen vihkisormuksen.

Yksilölliset kihlasormukset Silvánilta: Symboli rakkauden lupaukselle

Silvánilta löydät upeimmat kihlasormukset 14K keltakullalla, valkokullalla ja rosekullalla.

Kun rakkaustarina saa uuden käänteen ja yhteinen matka alkaa, Silvánin kihlasormukset ovat kuin kertomus tulevasta yhteisestä polusta.

Laatukorun verstaalla, perinteitä kunnioittaen ja käsityönä valmistetut kihlasormukset hehkuvat sitoutumisen ja lupauksen loistoa. Jokainen sormus on suomalaisten kultaseppien taidonnäyte, valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan.

Silvánin mallisto on kuin rakkauden sävelmä, joka soi sydämissä ja heijastaa jokaisen parin ainutlaatuista tarinaa. Kaikki valko-, rose- ja keltakullasta valmistetut sormukset on Avainlippu-merkitty, mikä kertoo niiden kotimaisuudesta ja korkeasta laadusta.

Kuten jokainen rakkaustarinakin, myös jokainen Silván-kihlasormus on ainutlaatuinen. Asiakkaat voivat valita perinteisen tai modernin tyylisuunnan väliltä, ja tarvittaessa sormuksia voidaan muokata tai suunnitella alusta asti, jotta ne täyttävät vaativammatkin unelmat ja toiveet.

Korvakorujen eleganssi Silvánin käsissä

Silvánin timanttikorvakorut ovat kuin pieniä valon pilkahduksia, joissa heijastuvat arjen kauneus ja juhlakas loisto. Jokainen pari on valmistettu huolellisesti Laatukorun verstaalla, yhdistäen suomalaisen designin taidokkuuden ja timanttien säihkeen.

Valikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tilanteeseen, olipa kyseessä klassinen pisaran muoto tai moderni geometrinen design.

Nämä korvakorut täydentävät asun kuin asun ja kertovat tarinaa yksilöllisyydestä ja tyylikkyydestä, tuoden esiin kantajansa sisäisen hehkun.

Loistoa jokapäiväiseen elämään Silvánin timanttiriipuksilla

Silvánin riipusvalikoima on täynnä timanttien säihkettä ja kauneutta. Kokoelma sisältää useita tyylikkäitä riipuksia, joiden jokaisen muotoilu on yksilöllinen ja hienostunut.

Nämä riipukset ovat kuin kantajansa henkilökohtaisia tarinoita, heijastaen heidän sisäistä kauneuttaan ja tyyliään. Mallistossa on erilaisia muotoja ja suunnittelutyylejä, jotka soveltuvat eri tilanteisiin ja asuihin.

Jokainen riipus edustaa ammattitaitoista suomalaista käsityötä ja on suunniteltu korostamaan käyttäjänsä persoonallisuutta.

Ympäristötietoisuus korualalla

Silvánin koruissa kultaa käytetään täysin kierrätettynä ja uudelleenjalostettuna, mikä edistää merkittävästi ympäristön suojelua ja kullantuotannon kestävyyttä.

Tämä vastuullinen lähestymistapa kultaan ei ainoastaan vähennä uuden kullan louhintaa vaan myös minimoi ympäristövaikutuksia kullan valmistusprosessissa. Kierrätetyn kullan käyttö on yksi keskeinen tapa, jolla Silván sitoutuu vähentämään hiilijalanjälkeään ja suojelemaan arvokkaita luonnonvaroja.

Tämä vastuullinen lähestymistapa ei ainoastaan ilmenny Silvánin toiminnassa vaan on myös olennainen osa heidän laajempaa arvomaailmaansa.

Silvánin pyrkimys ekologisuuteen ja vastuullisuuteen tuo mukanaan moninaisia etuja ympäristölle ja yhteiskunnalle. Se ei rajoitu pelkästään kierrätetyn kullan käyttöön vaan kattaa myös kultatuotannon läpinäkyvyyden ja vastuullisen hankinnan. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa on keskeinen tekijä Silvánin sitoutumisessa kestävään ja vastuulliseen korujen valmistukseen.

Laatukoru on vahvasti sitoutunut hyväntekeväisyyteen, ja heidän yhteistyönsä Lastenklinikoiden Kummit Ry:n kanssa on erinomainen esimerkki tästä sitoutumisesta. Tämä yhteistyö heijastuu myös Silván-timanttikorumallistoon, joka ei ainoastaan tarjoa upeita koruja vaan myös mahdollisuuden tukea tärkeitä hyväntekeväisyyskohteita jokaisen ostoksen kautta.

Säästä Silvánilla: Alennuskoodeja ja erikoistarjouksia

Silván on paikka, jossa voit löytää upeita timanttikoruja ja koruja erityistilaisuuksiin. Mutta mikä olisi parempi tapa tehdä ostoksia kuin säästää samalla rahaa?

Tässä osiossa esittelemme Silvánin tarjoamat alennuskoodeja ja erikoistarjouksia, jotka mahdollistavat tyylikkäiden korujen hankkimisen entistä edullisemmin.

Säästä Silvánin koruissa alekoodien ja erikoistarjousten avulla

Silvánin alennuskoodeilla voit nauttia houkuttelevista tarjouksista laadukkaisiin koruihin. Näiden alennusten avulla voit säästää rahaa hankkiessasi arvokkaita koruja, olipa kyseessä sitten itsesi hemmottelu tai lahja rakkaalle.

Kopioi koodi sivuiltamme ja liitä se Silvanin ostoskorisivulla sille varattuun kenttään lunastaaksesi säästöt.

Silván tunnetaan myös houkuttelevista erikoistarjouksistaan. Voit odottaa erilaisia kampanjoita ja tarjouksia eri vuodenaikoina sekä juhlapyhinä. Nämä tarjoukset voivat sisältää erikoisalennuksia tiettyihin korumalleihin tai lahjapaketteja, jotka tekevät korujen hankkimisesta entistä houkuttelevampaa.

Silvánin alennuskoodien käyttö on vaivatonta. Kun löydät sopivan alennuskoodin, voit syöttää sen ostoskorissasi. Alennus lasketaan automaattisesti, ja näet säästämäsi summan välittömästi. Tämä on erinomainen tapa tehdä merkittäviä säästöjä Silvánin laadukkailla koruilla.

Silván päivittää tarjouksiaan ja alennuskoodejaan säännöllisesti. Siksi onkin hyvä seurata heidän virallista verkkosivustoaan tai tilata uutiskirje, jotta pysyt ajan tasalla kaikista tarjouksista ja alennuksista. Näin varmistat, ettet missaa tilaisuutta hankkia upeita koruja edullisesti.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Laatukoru Oy
Espoonlahdenkatu 4
02320 Espoo

Y-tunnus: 0836992-9

Asiakaspalvelu:

Email: laatukoru.verkkokauppa@laatukoru.fi
Puh. 0400 110045 (ark. klo 9-16)

Verkkokaupan sivuilta löytyy yhteydenottolomake.