Strawberry alekoodi

Parhaat Strawberry alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Strawberry alennuskoodit toukokuu 2024

Strawberry (strawberry.fi) koostuu laajasta hotellivalikoimasta, kokous- ja konferenssitiloista, ravintoloista ja kylpylöistä sekä tietenkin ainutlaatuisista jäseneduista.

Yhteensä yli 225 hotellin joukosta löydät tutut ketjut Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel ja Clarion Collection Hotel sekä yli 40 itsenäistä hotellia. Sovelluksen, sivuston ja jäsenyytesi kanssa hyppäät mukaan seikkailuun ja Strawberry lupaa, että elämästäsi tulee entistäkin hauskempaa matkassaan!

Kun haluat hieman säästää hotellivarauksessasi, tältä sivulta löydät sitä varten uusimmat Strawberry-alennuskoodit ja -tarjoukset.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Strawberry-tarjous: Hotelliviikonloppu jopa -20 %

Yövy välillä 25.8.2023–17.6.2024. Varaa viimeistään 14.6.2024.

Voimassa

Jäsenetuna 5–15 % alennus – yövy ylellisesti, säästä fiksusti

Jäsenenä saat aina 5–15 % alennuksen huone- ja aamiaishinnasta. Tämä etu on voimassa useimmissa Strawberry-hotelleissa. Tarkista aamiaisen saatavuus varauksen yhteydessä.

Voimassa toistaiseksi.

Oma huone teinille vain 80 € – Tee perhelomasta nautinnollisempi

Perheloma on ihanaa yhteistä aikaa, mutta teini-ikäiset kaipaavat myös omaa tilaa. Varaa lisähuone 13–19-vuotiaille-lapsellesi vain 80 € ja anna heille vapaus nauttia lomastaan omalla tavallaan.

Voimassa

Alennusta vieraillesi: Varaa ja nauti yhteisestä aamiaisesta

Tarjoa ystävillesi ja perheenjäsenillesi alennettu yöpyminen ja nauti yhteinen aamiainen maksutta seuraavana päivänä.

Voimassa toistaiseksi.

Osta lahjakortti ja anna lahjaksi iloa

Etsitkö täydellistä lahjaa, joka sopii kaikille? Strawberryn lahjakortilla lahjan saaja voi maksaa hotelliyöpymisiä, kylpyläkäyntejä, herkullisia aterioita ja paljon muuta!

Voimassa toistaiseksi.

Strawberry on hotelliyritys, joka tarjoaa yli 225 hotellia sekä kokous- ja konferenssitiloja, ravintoloita ja kylpylöitä.

Mikä on Strawberry?

Strawberry (ent. Nordic Choice Hotels) on hotelliketju, joka tarjoaa elämyksiä. Yrityksen juuret ulottuvat noin 25 vuoden taakse, jolloin intohimoinen yrittäjä osti ensimmäisen hotellinsa. Tänä päivänä Strawberry työllistää yli 18 000 ihmistä. Yrityksellä on yli 225 hotellia yli 100 matkakoteeessa kaikkialle Pohjoismaissa. Portfolio on monipuolinen, sisältäen sekä tunnettuja ketjuhotelleja kuin ainutlaatuisia itsenäisiä hotellejakin.

Visiot ja arvot

Strawberry on hotelliyritys, joka palaa halusta tarjota elämyksiä. Yrityksen visio on selkeä: luoda monien erilaisten elämysten ekosysteemi kaikille, kaikkialla Pohjoismaissa.

Tämä visio perustuu kolmeen ydinarvoon: energiaan, rohkeuteen ja innostuneisuuteen. Strawberry pyrkii olemaan erilainen, alan kapinallinen, jolla on lämpimästi sykkivä sydän. Yrityksen tavoitteena on ei enempää, eikä vähempää, kuin tehdä maailmasta parempi paikka elää, tehdä työtä ja matkustaa.

Strawberry.fi-verkkosivustolta varaat hotellit vaivasttomasti, parhaaseen hintaan.

Mitä Strawberry tarjoaa?

Strawberry tarjoaa hotellimajoitusta ja elämyksiä. Se tarjoaa yli 225 erilaista hotellia, baaria, kahvilaa, ravintolaa, areenaa ja kylpylää, jotka yhdessä tarjoavat tuhansia ainutlaatuisia elämyksiä joka päivä.

Siirtyminen Strawberryksi tarkoittaa, että yritys keskittyy tekemään enemmän asioita, joissa se on parhaimmillaan: luomaan jännittäviä ja ikimuistoisia elämyksiä innovatiivisella ja ympäristökeskeisellä tavalla.

Ympäristökestävyys

Strawberry on sitoutunut tekemään maailmasta paremman paikan. Yrityksen filosofia on, ettei koskaan tyydytä olemassa olevaan. Tämä näkyy selkeästi heidän missiossaan: tutustua uusiin ja ympäristökestävämpiin ratkaisuihin ja noudattaa "Room for All" -periaatetta. Strawberry arvostaa kahta asiaa yli kaiken: ihmisiä ja maapalloa.

Strawberryn jäsenenä koet enemmän ja pääset nauttimaan mm. jopa 15 % alennuksista hotellihuoneisiin ja ennakko-ostomahdollisuuksista kampanjoissa.

Strawberry-jäsenenä koet enemmän

Miksi liittyä jäseneksi?

Jäseneksi liittyminen on kuin avaisi uuteen maailmaan täynnä mahdollisuuksia, etuja ja elämyksiä. Jos mietit, miksi liittyä jäseneksi, vastaus on yksinkertainen: jäsenenä koet enemmän.

Alennukset ja tarjoukset

Jäsenenä saat aina 5-15 % alennusta hotellihuoneiden normaalihinnoista, ja sisältää myös aamiaisen. Lisäksi pääset hyödyntämään erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, jotka ovat jäsenille eksklusiivisia.

Näitä tarjouksia päivitetään säännöllisesti, joten kannatata pitää silmät auki ja tarkistaa tarjoukset usein, jotta et missaa mahdollisuuksia säästää.

Palkintopisteet

Jokainen yöpyminen, jokainen ostos ja jokainen Strawberry-hotelleissa ja muissa kohteissa koettu kokemus kerryttää palkintopisteitä, joita voit käyttää tuleviin varauksiin.

Pisteitä voi käyttää myös valittujen yhteistyökumppaneiden palveluissa, mikä tekee jäsenyydestä entistäkin arvokkaamman.

Jäsenenä saat pisteitä kaikesta; hotellimajoituksesta, kumppanien tarjouksista ja paljon muusta. Voit käyttää keräämiäsi pisteitä lahjakortin ostamiseen yöpyessäsi.

Jäsentasot ja edut

Strawberry-jäsenyys on monitasoinen. Mitä enemmän yövyt, sitä enemmän saat.

Jäsenyystasot vaihtelevat (Blue, Silver, Gold, Platinum) ja jokaisella taso tarjoaa omat etunsa.

Esimerkiksi Platinum-tason jäsenet saavat taatun huonetason korotuksen ja maksuttoman myöhäisen check-outin.

Yhteistyökumppanit ja lisäedut

Strawberry tekee yhteistyötä useiden eri yritysten ja palveluntarjoajien kanssa, jotta jäsenet pääsevät hyötymään mahdollisimman monipuolisista eduista.

Jäsenenä voit ansaita tai käyttää palkintopisteitä valittujen yhteistyökumppanien palveluissa, jäsentasosta riippumatta.

Strawberryn yhteistyökumppaneihin lukeutuvat mm. Finnair, Sector Alarm, Hertz ja BookBeat.

Strawberry.fi-verkkosivustolta löydät huikeita sesonkikohtaisia tarjouksia ja kampanjoita, joiden aikana voit saada säästöä.

Sesonkitarjoukset ja kampanjat

Strawberry-hotellit ymmärtävät, että jokainen vuodenaika on erilainen - ja niin ovat myös sen tarjoukset. Olipa kyseessä sitten kesäloma, romanttinen viikonloppu tai talviloma, Strawberry tarjoaa sesonkikohtaisia tarjouksia ja kampanjoita, jotka tekevät matkastasi erityisen.

Syksyllä, kun päivät lyhenevät ja ilmat viilenevät, on aikaa, jolloin voit hemmotella itseäsi ja läheisiäsi vaikkapa hotelliviikonlopulla, rentouttavalla kylpyläkäynnillä ja ylellisellä illallisella.

Talvessa on taikaa. Nauti talvesta täysin siemauksin laskettelupaetilla, joululomatarjouksilla tai uuden vuoden juhlapaketilla.

Keväällä, kun luonto herää talviuniltaan, voit hyödyntää Strawberryn pääsiäispaketit, kevätlomatarjoukset ja erilaiset ulkoilma-aktiviteetit.

Kesä on aikaa, jolloin moni suuntaa lomalle. Silloin sinun kannattaa hyödyntää Strawberryn kesätarjoukset ja kokea kaikki, mitä Pohjoismailla on tarjottavanaan: kaupunkilomat, festaripaketit ja rantalomat.

Miten hyödyntää Strawberry-alennuskoodit ja -varauskoodit

Alennuskoodit ovat loistava tapa säästää ja saada enemmän irti Strawberry-kokemuksesta. Niillä voit saada alennuksia hotellihuoneista, ravintolapalveluista, kylpyläkäynneistä ja monista muista elämyksistä. Tässä osiossa käymme läpi, kuinka hyödyntää Strawberry-alennuskoodit tehokkaasti askel askeleelta.

Strawberryn alennus- tai varauskoodi lisätään hakulomakkeen alla olevaan kenttään ja aktivoidaan lisää-nappulasta.

Vaihe 1: Löydä Strawberry-alennuskoodi

Ennen kuin voit käyttää alennuskoodia, sinun täytyy tietysti löytää sellainen. Julkaisemme uusimmat alennuskoodit, tai kuten Strawberryn verkkosivustolla niitä kutsutaan, varauskoodit, aina tällä sivulla.

Alennuskoodin voi saada myös Strawberryn "tarjoukset ja kampanjat" -sivulta (katso myös alasivut), uutiskirjeestä tai muualta netistä Google-haulla "Strawberry-alennuskoodi".

Vaihe 2: Etsi hotelli

Mene osoitteeseen strawberry.fi, valitse matkakohde (kaupunki), yöpymispäivämäärät sekä huoneiden ja vieraiden määrät. Napsauta hakukentän alapuolelta "Lisää alennus- tai varauskoodi tähän" -linkkiä ja liitä koodi "Alennus- tai varauskoodi" -kenttään.

Voit halutessasi ensin hakea vaihtoehtoisia majoituksia ja lisätä varauskoodin vasta myöhemmin. Muista kuitenkin käyttää se, jotta et joudu maksamaan täyttä hintaa.

Vaihe 3: Aktivoi alennus-/varauskoodi

Muista aktivoida alennuskoodisi klikkaamalla lopuksi "lisää"-nappia. Tämän jälkeen saat ilmoituksen onnistuiko alennuskoodin aktivointi ja voit jatkaa varausta.

Vaihe 4: Viimeistele varaus ja nauti

Valitse tämän jälkeen hotelli, maksutapa ja teetkö varauksen itselle vai jollekin muulle henkilölle. Täytä vieraan yhteystiedot ja valitse haluatko liittyä samalla Strawberryn jäseneksi kartuttaaksesi palkintopisteitä. Maksa varaus valitsemaasi maksutapaa käyttäen, lue ehdot ja vahvista varaus.

Tämän jälkeen on aika nauttia alennuksestasi ja jäädä odottelemaan lomaa!

Onko Strawberry-alennuskoodeilla yleisiä ehtoja?

Kyllä, alennuskoodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten ole nopea silloin, kun sellainen on tarjolla.

Osa koodeista saattaa olla käytettävissä vain tiettyihin hotelleihin tai varauksiin tietyillä päivämäärillä.

Alennuskoodit eivät yleensä ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin tai kampanjoihin.