Lenson alennuskoodit

Lenson

Lenson (http://www.lenson.com/fi/) on vuonna 2004 perustettu ruotsalainen verkkokauppa, jonka kautta tilaat piilolinssit kotiovellesi helposti ja nopeasti. Lenson on yksi Pohjoismaiden suurimmista piilolinssien verkkokaupoista.

Lensonilta saat kaiken tyyppiset piilolinssit: kuukausilinssit, kertakäyttölinssit, yötäpäiväälinssit, tooriset linssit, kaksiteho- ja moniteholinssit, värilliset linssit sekä tarvikkeet, kuten piilolinssinesteet, silmätipat ja suolaliuokset. Valikoimiin kuuluvat kaikkien suosituimpien piilolinssivalmistajien merkit, kuten Bausch & Lomb, CIBA Vision, Cooper Vision ja Johnson & Johnson.

Piilolinssien lisäksi Lenson myy aurinkolaseja, meikkejä ja silmälaseja. Ennen klo 17.30 tehdyt tilaukset lähetetään jo saman päivän aikana.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Lenson alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Piilolinssit kestotilauksella -10 % + ilmainen toimitus

Unohdatko usein tilata uusia linssejä? Ala Lenson-kestotilaajaksi ja saat piilolinssit automaattisesti toimitettuna haluamallasi aikavälillä. Ja mikä parasta, saat ne aina 10 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella!

Kokeile edullisempia everclear-piilolinssejä

Valitse päivälinssit, kuukausilinssit tai edullinen kokeilulaatikko alkaen 3 €!

Toista edellinen tilaus Clickand Reloadin -toiminnolla

Älykkään Clickand Reload -toiminnon ansiosta voit helposti tehdä saman linssitilauksen kuin viime kerralla.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Lenson

Täydellinen lahja hänelle, joka rakastaa kauneudenhoitoa! Valitse 1, 6 tai 12kk lahjakortti ja saat nyt 25 % alennuksen.

Norm. 5,90 €.

Silmälasit, aurinkolasit ja piilolinssit Black Weekillä jopa 50 % alennuksin.

Liity kuukausitilaajaksi ja saat nyt ensimmäisen boksin vain 10 € (ovh 17,99 /kk). Ensimmäinen boksisi on marraskuun Beauty Desires, jossa 5 kauneustuotetta yli 65 € arvosta.

Tilaa Glossyboxin ylellinen adventtikalenteri ja saat nyt salaisen, aiemmin julkaistun GLOSSYBOXIN lahjaksi kaupan päälle! Koe yhteensä 29 kauneusyllätystä! Hinta tilaajille 99 €, muille 129 €. Saatavilla vain rajoitetusti.

Alennuskoodin voi hyödyntää yli 65 €:n tilauksiin. Koodin voi hyödyntää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Tietoa kaupasta Lenson

Lenson on nopea ja palveleva piilolinssikauppa, jonka verkkokaupassa asioiminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain etsiä oma piilolinssimerkkisi, tarkistaa piilolinssimääräyksessä tai vanhan pakkauksen kyjestä linssiesi arvon, täyttää tilauslomake ja lähettää tilaus. Varastosta löytyvät tuotteet lähtevät matkaan jo saman päivän aikana ja tilaus on perillä tavallisesti 2-3 arkipäivässä.

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät verkkopankkitunnukset, VISA, MasterCard ja EuroCard luottokortit, sekä lasku (maksuehto 15 päivää).

Uusille ja vanhoille asiakkaille on usein tarjolla Lenson-alennuskoodeja, joilla saat alennuksia yksittäisistä tuotteista, kokonaisista tuoteryhmistä, kaupanpäällisiä tai ilmaisen toimituksen. Muista tarkistaa uusimmat edut sivuiltamme ennen tilaamista ja säästä!

Lenson alennuskoodit sisältävät pieniä ja isoja kirjaimia sekä numeroita. Kopioi koodi sivuiltamme klikkaamalla ja liitä se ostoskorissa sille varatuun kenttään. Paina lopuksi "Käytä"-nappia. Jos koodi on edelleen voimassa, koodin oikeuttama alennus vähennetään automaattisesti tilauksen loppusummasta. Mikäli koodi ei toimi, tarkista kirjoitusasu ja varmista, että syötit koodin oikein (esim. välilyönnit ennen ja jälkeen).

Katso myös Piilari.infon piilolinssien hintavertailu

Yhteystiedot

Lenson>
Puh. 00800-455 455 00 (ma - to klo 10.00-18.00 ja pe klo 10.00-17.00)
support-fi@lenson.com
www.lenson.com/fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 2.5.2019.