Lenson alekoodi

Parhaat Lenson alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Lenson alennuskoodit heinäkuu 2024

Lenson (lenson.com) on vuonna 2004 perustettu piilolinssien ja piilolinssitarvikkeiden verkkokauppa ja yksi Pohjoismaiden johtavista online-piilolinssikaupoista.

Lenson.com-verkkokaupasta löydät kuukausilinssit, kertakäyttölinssit, tooriset linssit, moniteholinssit, värilliset linssit, yötäpäiväälinssit, sekä piilolinssitarvikkeet, mukaan lukien piilolinssinesteet ja silmätipat. Lenson myy kaikkien johtavien valmistajien tuotteet, kuten CooperVision, Johnson & Johnson, Alcon ja Bausch & Lomb.

Kun haluat hieman säästää piilolinssikaupoilla, sivuiltamme löytyvät Lenson-alennuskoodit on juttusi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Piilolinssit kestotilauksella -10 % + ilmainen toimitus

Unohdatko usein tilata uusia linssejä? Ala Lenson-kestotilaajaksi ja saat piilolinssit automaattisesti toimitettuna haluamallasi aikavälillä. Ja mikä parasta, saat ne aina 10 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella!

Voimassa toistaiseksi.

Kokeile edullisempia everclear-piilolinssejä

Valitse päivälinssit, kuukausilinssit tai edullinen kokeilulaatikko alkaen 3 €!

Voimassa toistaiseksi.

Toista edellinen tilaus Clickand Reloadin -toiminnolla

Älykkään Clickand Reload -toiminnon ansiosta voit helposti tehdä saman linssitilauksen kuin viime kerralla.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä rahaa hyödyntämällä ajankohtaiset ja toimivat Lenson-alennuskoodit ja -tarjoukset.

Etsitpä sitten täydellisiä aurinkolaseja kesäpäiviin, tarvitset uudet silmälasit työpäiviesi tueksi tai halua tilata piilolinssit edullisemmalla verkosta, Lenson.com on verkkokauppa, johon sinun kannattaa tutustua.

Tältä sivulta opit, miten moderni teknologia ja asiakaskeskeinen palvelu voivat auttaa sinua löytämään optimaalisen näköratkaisun.

Mikä Lenson on?

Lenson on vuonna 2004 perustettu optisen alan verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen helpon, saavutettavan ja edullisenkin tavan löytää tarvitsemansa näönkorjausratkaisut verkosta.

Se on osa LensWay Groupia, johon kuuluu piilolinssien lisäksi silmälaseja ja aurinkolaseja myyvä verkkokauppa LensWay. Vuonna 2021, Essilorin ostettua YourLenses-verkkokaupan, YourLenses ohjattiin lenson.com-osoitteeseen.

Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa toimiva Lenson.com sitä vastoin on keskittynyt pelkkiin piilolinsseihin ja piilolinssitarvikkeisiin, kuten piilolinssinesteisiin, kostutustippoihin ja koteloihin. Linssitarvikkeet-osastolta löytyy pieni valikoima myös lukulaseja.

Piilolinssit Lensonilta vaivattomasti kotiovelle

Piilolinssit ovat muuttaneet tapaa, jolla ihmiset näkevät maailman, ja Lenson on yritys, joka haluaa tehdä niiden ostamisesta mahdollisimman helppoa ja mutkatonta.

Lenson-verkkokaupan valikoima kattaa yli 120 tuotemerkkiä ja erilaiset linssien vahvuudet ja parametrit huomioiden yli 90 000 tuotetta. Lensonin Pohjoismaiden suurimmassa varasto- ja logistiikkakeskuksessa on valmiina noin 95 % tilattavista piilolinsseistä valmiina lähetettäväksi asiakkaille, ja tilaukset lähetetään pääsääntöisesti 1-2 arkipäivässä.

Kuluttajien on hyvä tutkia eri vaihtoehtoja löytääkseen omat piilolinssinsä mahdollisimman edullisesti sekä joustavilla osto- ja toimitusehdoilla. Suomessa Lensonin kanssa kilpailevat mm. Alensa, Piilolinssimaailma ja Silmäasema.

Piilarit erilaisiin tarpeisiin erilaisilla vaihtoväleillä

Lensonin verkkokaupasta löydät kaikentyyppiset piilolinssit johtavilta valmistajilta:

 • Kertakäyttölinssit ovat käytännöllinen vaihtoehto heille, jotka arvostavat piilolinssien käytön helppoutta ja hygieniaa. Kertakäyttölinssit on tarkoitettu käytettäväksi vain kerran, mikä poistaa tarpeen linssien puhdistamisella ja säilytyksellä. Ne ovat ihanteelliset matkoille ja satunnaisempaan käyttöön.
 • Kuukausilinssit on suunniteltu käytettäväksi jopa kuukauden ajan (30 päivää), ja ne tarjoavat kestävän ja kustannustehokkaan ratkaisun monille. Kuukausilinssejä on saatavana eri vahvuuksilla, ja ne vaativat säännöllistä puhdistusta ja hoitoa.
 • Viikkolinssit on hybridi kertakäyttö- ja kuukausilinssien välillä. Viikkolinssejä voidaan käyttää 1-2 viikon ajan ja optikon erilisellä määräyksellä joskus myös useita päiviä peräkkäin ilman poistamiseta. Tämä tarjoaa hyvän tasapainon mukavuuden ja helppokäyttöisyyden välillä.
 • Moniteholinssit on suunniteltu korjaamaan ikänäköä (presbyopia). Ne mahdollistavat näkemisen hyvin sekä lähelle että kauas, ja ovat suosittu vaihtoehto yli 40-vuotiailla.
 • Progressiiviset linssit on kehittyneempi versio moniteholinsseistä, tarjoten saumattoman siirtymän eri näköalueiden välillä. Ne ovat hyvä valinta ikänäöstä kärsiville, jotka tarvitsevat sekä kauko- että lähinäön korjausta.
 • Tooriset linssit on suunniteltu erityisesti hajataiton eli astigmatismin korjaamiseen. Ne tarjoavat räätälöidyn korjauksen heille, joiden silmien sarveiskalvon kaarevuus on epäsäännöllinen, parantaen sekä näkökykyä että mukavuutta.
 • Värilliset linssit tarjoavat mahdollisuuden muuttaa silmien väriä esteettisistä syistä, olipa kyseessä sitten hienovarainen sävyn muutos tai radikaalimpi silmien ulkonäön muutos. Värillisiä linssejä on saatavilla sekä vahvuuksilla että ilman.
 • Yötäpäivää-linssit on suunniteltu käytetäväksi jatkuvasti, myös nukkuessa. Niiden erikoismateriaali sallii silmien hengittää enemmän, mikä mahdollistaa pidemmät käyttöajat ilman epämukavuutta tai silmien kuivumista.

Johtavien brändien piilolinssejä

Lensonin piilolinssivalikoima kattaa johtavat piilolinssibrändit, jotka ovat tunnettuja laadustaan, mukavuudestaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Tässä niistä muutamia:

 • Acuvue-piilolinssit tunnetaan erityisesti niiden mukavuudestaan ja UV-suojastaan. Acuvue-valikoimaan sisältyy kertakäyttö-, viikko- ja kuukausilinssejä sekä toorisia- ja moniteholinssejä.
 • Air Optix -piilolinssit on tunnettu niiden hengittävyydestään ja pitkäkestoisesta käyttömukavuudestaan. Nämä linssit on suunniteltu pitkäkestoiseen käyttöön ja sopivat heille, jotka tarvitsevat koko päivän mukavina pysyvät linssit.
 • Biofinity-tuoteperheen linssit ovat uudemman sukupolven silikonihydrogeelistä valmistettuja linssejä, jotka tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja kosteutusta. Nämä linssit ovat ihanteelliset pitkäaikaiseen käyttöön, ja ne ovat saatavilla myös toorisina ja moniteholinsseinä.
 • Dailies-brändin piilolinssit keskittyvät nimensä mukaisesti kertakäyttöisiin piilolinsseihin, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä ja hygieenisiä. Kertakäyttölinssit ovat loistava valinta heille, jotka etsivät helppoa ja mukavaa näönkorjausratkaisua.
 • FreshLook on erikoistunut värillisiin piilolinsseihin, jotka tarjoavat sekä näönkorjausta että vain mahdollisuuden muuttaa silmien luonnollista väriä. FreshLookin laaja värien ja tyylien kirjoa tarjoaa jokaisella jotakin, olipa kyseessä sitten luonnollisista väreistä tai rohkeammista muutoksista.
 • Proclear-piilolinssit ovat tunnettuja niiden kosteuttavista ominaisuuksistaan, jotka tekevät niistä erityisen mukavat helposti kuivuville silmille. Proclear-valikoimaan sisältyy kertakäyttö- ja kuukausilinssejä sekä toorisia- ja moniteholinssejä.

Piilarit maailman johtavilta valmistajilta

Lenson tarjoaa laadukkaat alkuperäistuotteet alan johtavilta valmistajilta, jotka tunnetaan niiden innovaatioistaan ja korkeasta laadustaan. Näiden valmistajien tuotteet tarjoavat erinomaisia ratkaisuja erilaisiin näkötarpeisiin. Tässä muutamia brändejä, jotka löytyvät Lensonin valikoimasta:

 • Alcon. Yksi maailman johtavista silmäterveyden tuotteiden valmistajista, jonka piilolinssivalikoima tarjoaa korkealaatuiset vaihtoehdot eri käyttötarkoituksiin, keskittyen erityisesti käyttömukavuuteen ja silmien terveyteen.
 • Bausch & Lomb on yksi vanhimmista silmäterveyden alan yrityksistä ja se tunnetaan erityisesti innovatiivista piilolinssiratkaisuistaan. Bausch & Lomb tarjoaa laajan valikoiman piilolinssejä, jotka sopivat monenlaisiin näkötarpeisiin ja elämäntyyleihin.
 • Johnson & Johnson on luotettu nimi silmäterveyden alalla, ja tunnetaan erityisesti Acuvue-piilolinssisarjastaan. Sen piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja selkeyttä näkemiseen, minkä lisäksi monet sen linsseistä tarjoaa lisäsuojaa UV-säteilyä vastaan.
 • CooperVision on erikoistunut tarjoaamaan ratkaisuja monenlaisiin näköhaasteisiin, kuten astigmatismiin ja presbyopiaan. Heidän valikoimansa sisältää innovatiivisia piilolinssejä, jotka on suunniteltu mukavuutta ja silmien terveyttä ajatellen.

Optikkoketjujen omat merkit

Suomessa monet optikkoketjut myyvät piilolinssejä omilla tuotemerkeillään, mukaan lukien Specsaversin easyvision, Instrun iWear ja Synsamin EyeQ. Ne ovat nk. private label -tuotteita.

Uudelleenbrändätyissä tuotteissa piilolinssien nimi ja pakkaus on muutettu asiakkaiden sitouttamiseksi, mutta todellisuudessa ne ovat täysin identtisiä johtavien valmistajien, mukaan lukien Alcon ja CooperVision, tuotteiden kanssa.

Kuluttajan kannalta optikkoketjujen omat merkit ovat hankalia, koska se tekee tuotteiden hintavertailun vaikeammaksi. Lensonin sivuilta löydät optikkoketjujen merkit ja niiden alkuperäisen valmistajan vastaavuudet.

Piilolinssien kestotilaus tuo helppoutta ja säästöjä

Lensonin tarjoama piilolinssien kestotilaus on helppo ja kätevä tapa varmistaa, että sinulla on aina tarvitsemasi linssit käytettävissä.

Piilolinssien kestotilauksen avulla linssit toimitetaan automaattisesti sinulle valitsemallasi aikavälillä, ilman sitoutumisaikaa. Lisäksi saat 10 % alennuksen ja ilmaisen toimituksen jokaiseen tilaukseen.

Kestotilauksen aloittaminen on yksinkertaista: kirjaudu sisään ja mene kohtaan "Omat tilaukset". Mene kohtaan "Omat kestotilaukset" ja valitse "Aloita kestotilaus".

Valitset tämän jälkeen tuotteet, jotka haluat lisätä toimitukseesi sekä aikaväli, miten usein haluat, että Lenson lähettää sinulle nämä tuotteet. Klikkaa lopuksi "tallenna".

Uusi edellinen tilauksesi Clickand Reload -palvelulla

Lenson tarjoaa myös ainutlaatuisen Clickand Reload -palvelun, jonka avulla voit uudistaa aiemman tilauksesi helposti ja nopeasti.

Näin Clickand Reload toimii:

 1. Lenson laskee, milloin piilolinssiesi pitäisi olla lähellä loppumista ja lähettää sinulle muistutusviestin.
 2. Klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä, edellisen tilauksen tuotteet siirtyvät ostoskoriisi valmiiksi tilausta varten.
 3. Tarkista ostoskorisi ja tilaa!

On tärkeää huomioida, että Clickand Reload ei ole sama kuin piilolinssien kestotilaus. Se on palvelu, joka helpottaa tilaamista, kun voit vain yhdellä klikkauksella lisätä edellisen tilauksesi tuotteet ostoskoriin.

Säästä piilolinsseissä Lensonin alennuskoodien ja tarjouskampanjoiden avulla

Lenson tarjoaa asiakkailleen säännöllisesti alennuskoodeja ja erilaisia kampanjoita, jotka mahdollistavat säästämisen ostaessasi piilolinssejä netistä. Alekoodit ja kampanjat tarjoavat erinomaisen tavan säästää piilolinssien hankinnassa.

Alennuskoodi101.fi:n lisäksi Lenson julkaisee tarjouksia ja kampanjoita omilla sivuillaan, uutiskirjeessään sekä sosiaalisessa mediassa, joten hintatietoisten kuluttajien kannattaa pitää silmänsä auki.

Alennuskoodilla voit saada esimerkiksi 10, 15 tai 20 prosentin alennuksen koko tilauksesta, valikoiduista tuoteryhmistä (esim. kertakäyttölinssit) tai tuotteista. Toisinaan alennuskoodi voi oikeuttaa esimerkiksi ilmaiseen toimitukseen tai lahjaan, kuten piilolinssinestekaupanpäälliseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Lenson luotettava verkkokauppa?

Kyllä, Lenson on yksi ensimmäisistä netin piilolinssikaupoista Pohjoismaissa ja sillä on lähes 20 vuoden kokemus piilolinssien online-myynnistä.

Verkkokaupalle on myönnetty Suomen Varmakaupan Varmakauppa-sertifikaatti. Ruotsissa Lenson on valittu Vuoden verkkokaupaksi 8 kertaa.

Voit lukea asiakkaiden kokemuksia lenson.com-kaupasta Trustpilot-palvelussa, jossa se on saanut tällä hetkellä arvosanan 4,4/5 (erinomainen) perustuen lähes 4 800 arvosteluun. Liki 90 % asiakaskokemuksista on positiivisia.

Miten usein Lensonille on alekoodeja?

Tämä yritys hyödyntää alennuskoodeja osana markkinointiaan ja Alennuskoodi101.fi etsii jatkuvasti uusia koodeja jaettavaksi käyttäjilleen.

Voimme kokemuksella todeta, että Lenson-alennuskoodeja on tarjolla vain hyvin harvoin.

Päivitämme tälle sivulle myös parhaat Lenson-tarjoukset ja -kampanjat, joiden aikana voit saada säästöjä piilolinssiostoksissa.

Lenson-alennuskoodi lunastetaan klikkaamalla ostoskorisivulla 'Onko sinulla alennuskoodi?' -linkkiä, liittämällä koodi kenttään ja klikkaamalla 'Käytä'.

Miten käytän Lenson-alennuskoodini?

Alennuksen tai edun lunastaminen lenson.com-verkkokaupassa on helppoa:

 1. Valitse sopiva alennus/tarjous sivuiltamme ja kopioi alekoodi valmiiksi leikepöydällesi.
 2. Siirry osoitteeseen lenson.com ja valitse kieleksi suomi.
 3. Etsi oma piilolinssimerkki, syötä piilolinssien tiedot voimassa olevasta piilolinssimääräyksestäsi ja lisää ostoskoriin.
 4. Ostoskorisivulla, loppusumman alapuolella, näet linkin "onko sinulla alennuskoodi?".
 5. Napsauta linkkiä ja liitä kopioimasi Lenson-alekoodi tähän kenttään. Aktivoi alennus klikkaamalla "käytä".
 6. Alennuksen tai edun pitäisi nyt päivittyä ostoskoriisi ja voit viimeistellä tilauksen.

Miten voin saada ilmaisen toimituksen?

Lensonin toimituskulut ovat kiinteät, mikä tarkoittaa, että toimitus maksaa aina 5 € tilauksen koosta riippumatta.

Voit kuitenkin saada ilmaisen toimituksen ryhtymällä piilolinssien kestotilaajaksi, jolloin saat linssit toimitettuna haluamallasi aikavälillä (esim. kerran kuussa tai kahden kuukauden välein).

Kestotilaajan etuna saat 10 % alennuksen listahinnoista sekä ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin.

Miten Lensonin hintatakuu toimii?

Lensonin hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos löydät identtisen tuotteen toiselta suomalaiselta online-myyjältä 14 päivän sisällä ostopäivästä, Lenson maksaa sinulle erotuksen takaisin.

Hintatakuu koskee normaalihintaisia tuotteita, eli ei esimerkiksi alennushintaisia tuotteita, tarjouksia tai kampanjoita.

Mikä on "ovelle toimitus"?

Jos valitset toimitustavaksi toimituksen ovelle, tilaus lähetetään Postin Pikkupakettina, joka toimitetaan pääsääntöisesti postiluukkuun tai laatikkoon 2-3 sisällä.

Noutopisteelle toimitettaessa toimitusaika on 1-4 arkipäivää.

Voinko tilata piilolinssit laskulla tai osamaksulla?

Kyllä, voit maksaa ostoksesi Klarna Checkoutin tarjoamilla maksutavoilla: lasku, korttimaksu tai verkkopankkien suoramaksut.

Klarna laskussa on 14 päivän maksuaika.

Mitkä ovat parhaat tavat säästää piilolinsseissä?

Tässä ovat meidän suosikkimme:

 • Tarkista ajankohtaiset alennukset, tarjoukset, ilmaiskokeilut ja muut kampanjat lenson.com-kaupan etusivulta.
 • Seuraa tätä sivua, jolla ilmoitamme uusista Lenson-alekoodeista ja tarjouskampanjoista tuoreeltaan.
 • Vertaa piilolinssien hintoja useammissa nettikaupoissa.
 • Ala piilolinssien kestotilaajaksi Lensonilla saadaksesi 10 % alennuksen ja ilmaisen toimituksen.
 • Älä tule harhaanjohdetuksi. Monet optikkoketjut markkinoivat omia tuotemerkkejään, jotka ovat uudelleenbrändättyjä tuotteita tutuista piilolinssimerkeistä.
 • Säästä rahan lisäksi aikaa Lensonin Clickand Reload-uusintatilaustoiminnon avulla.
 • Ota Lensonin sosiaalisen median tilit seurantaan, jotta et missaa parhaita alennuksia ja tarjouksia piilolinsseille. Tällä hetkellä se löytyy ainakin Facebookista.

Miten voin ottaa yhteyttä Lensonin asiakaspalveluun?

Lenson AB
Box 1290
164 40 Kista
RUOTSI

Ruotsalainen organisaationumero: 556666-6219

Asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9-17.30 (13-14 lounastauko):

Puh. 09-42 456 827
Sähköposti: support-fi@lenson.com

www.lenson.com/fi