SkyShowtime alekoodi

Parhaat SkyShowtime alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut SkyShowtime alennuskoodit heinäkuu 2024

SkyShowtime (skyshowtime.com) on suoratoistopalvelu, jossa näet eräitä maailman parhaita tarinoitsijoita muun muassa seuraavilta studioilta: Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios ja Peacock sekä Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ ja Paramount Pictures.

SkyShowtime Suomen ainutlaatuinen katalogi on pullollaan jännittävää ja kiinnostavaa sisältöä, kuten uusia ja eksklusiivisia sarjoja ja elokuvia, lasten- ja perheviihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä ajattomia suosikkeja.

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset SkyShowtime-tarjoukset ja -alennuskoodit!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Nappaa 7 päivää ilmaista viihdettä – Klikkaa tästä aloittaaksesi!

Älä jää paitsi – yli 550 elokuvaa ja 200 tv-sarjaa odottavat sinua. Aloita 7 päivän ilmainen kokeilujakso ja sukella viihteen maailmaan!

Voimassa toistaiseksi.

SkyShowtime-suoratoistopalvelun logo

Miksi valita SkyShowtime?

Kun puhutaan suoratoistopalveluista, kilpailu on kiivasta. Markkinoilla on monia tunnettuja nimiä, kuten Amazon Prime Video, Disney+ ja Netflix, jotka tarjoavat laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja alkuperäissisältöä. Joten miksi valita juuri SkyShowtime?

  • Ainutlaatuinen sisältökatalogi. SkyShowtimella on erittäin monipuolista ja laadukasta sisältöä, joka koostuu elokuvista ja sarjoista monilta tunnetuilta studioilta, kuten Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios ja Peacock. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia monipuolisesta viihteestä, joka kattaa kaiken lasten- ja perheviihteestä aina tosielämän tarinoihin ja dokumentteihin.
  • Edullinen hinta ja joustavat tilausvaihtoehdot. SkyShowtime tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti kuukausittain hintaan 6,99 €. Tämä tekee palvelusta hinnaltaan erittäin kilpailukykyisen verrattuna muihin suoratoistopalveluihin. Lisäksi palveluun on ajoittain saatavilla alennuskoodeja, jotka tekevät tilauksesta vieläkin edullisemman.
  • Katselu monella laitteella. Toisin kuin jotkut kilpailijat, SkyShowtime mahdollistaa katselun kolmella laitteella samanaikaisesti. Tämä on erityisen hyödyllistä perheille ja yhteisasujille, joissa useampi henkilö haluaa käyttää palvelua yhtä aikaa.
  • Mainosvapaa katselu. SkyShowtime tarjoaa mainosvapaan katselukokemuksen, joten voit uppoutua suosikkisarjoihisi ja -elokuviisi ilman keskeytyksiä.
  • Lapsiturvalliset profiilit. SkyShowtime tarjoaa mahdollisuuden luoda lapsiturvallisia profiileja, jotka sisältävät vain ikärajoituksiltaan sopivaa sisältöä. Tämä on erityisen arvokasta perheille, jotka haluavat varmistaa, että lapset voivat käyttää palvelua turvallisesti.

Skyshowtime tarjoaa ensiluokkaista viihdettä, jota tuskin maltat odottaa. Hyödynnä ilmainen kokeilujakso ja alennuskoodit.

SkyShowtime erottuu kilpailijoistaan monipuoliselle sisällöllään, edullisella hinnoittelullaan ja joustavilla katseluoptioillaan. Kun otetaan huomioon myös katselu ilman mainoksia ja lapsiturvalliset profiilit, on SkyShowtime erinomainen valinta monenlaisille käyttäjille.

SkyShowtimen tarjoukset ja alennuskoodit

Suoratoistopalveluiden markkinat ovat täynnä vaihtoehtoja, mutta SkyShowtime erottuu joukosta paitsi laadukkaan sisältönsä, myös houkuttelevien tarjouksiensa ja alennuskoodiensa ansiosta. Näin hyödynnät SkySwhotimen ilmaiskokeilun ja alennuskoodit tehokkaasti.

7 päivän ilmainen kokeilujakso

SkyShowtime tarjoaa uusille tilaajille 7 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tämä on loistava tapa tutustua palveluun ennen kuin sitoudut kuukausimaksuun. Kokeilujakson jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti hintaan 6,99 € kuukaudessa, ellei sitä peruuteta.

Kuinka käyttää alennuskoodeja ja tarjouskoodeja?

Siirry ensin SkyShowtimen tilaussivulle ja valitse haluamasi tilausvaihtoehto. Luo tili palveluun syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla salasana.

Tämän jälkeen liitä alennuskoodi sopimuksen yhteenvedon alapuolelta löytyvään tarjouskoodikenttään. Varmista, ettei koodin alussa tai lopussa ole välilyöntejä ja aktivoi alennus klikkaamalla "käytä". Kun koodi on hyväksytty, näet uuden alennetun hinnan.

Kun alennus on aktivoitu, vahvista tilaus noudattamalla jäljellä olevia ohjeita.

Eksklusiiviset tarjouskoodit

SkyShowtime tarjoaa ajoittain eksklusiivisia tarjouskoodeja, jotka voivat tarjota esimerkiksi kuukauden ilmaista katseluaikaa tai alennuksen kuukausimaksusta. Nämä koodit ovat usein voimassa rajoitetun ajan, joten kannattaa toimia nopeasti.

Yhteistyökumppanien tarjoukset

SkyShowtime tekee yhteistyötä erilaisten brändien ja palveluntarjoajien kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit saada SkyShowtime-alennuskoodeja esimerkiksi hankkimalla tietyn tuotteen tai palvelun yhteistyökumppanilta.

SkyShowtimen tarjoukset ja alennuskoodit tekevät palvelusta entistä houkuttelevamman. Olipa kyseessä 7 päivän ilmainen kokeilujakso tai eksklusiivinen tarjouskoodi, nämä edut mahdollistavat laadukkaan viihteen nauttimisen edullisemmin.

Miten käyttää SkyShowtime-alennuskoodeja?

SkyShowtimen alennuskoodien käyttö on suoraviivaista, mutta jos olet uusi palvelun käyttäjä tai et ole aiemmin käyttänyt alennuskoodeja, saatat tarvita pientä opastusta.

Tässä yksityiskohtainen askel-askeleelta -opas, joka neuvoo, kuinka voit hyödyntää SkyShowtimen alennuskoodeja ja säästää rahaa tilauksessasi.

Voit etsiä Skyshowtime-alennuskoodia palvelun sivuilta, tilaamalla uutiskirjeen tai vaikkapa Googlella.

Vaihe 1: Etsi voimassaoleva alennuskoodi

Ennen kuin voit käyttää alennuskoodia, sinun on löydettävä voimassaoleva koodi. Tarkista SkyShowtimen virallinen verkkosivusto, sähköpostilistat tai luotettavat alennuskoodisivustot.

Valitse SkyShowtime-tilauspakettisi: 7 päivän ilmaiskokeilu kuukausimaksulla tai vuosijäsenyys yli 33 % säästöillä.

Vaihe 2: Siirry SkyShowtimen tilaussivulle

Kun olet löytänyt toimivan alennuskoodin, siirry SkyShowtimen tilaussivulle valitaksesi haluamasi tilauspaketin.

Liitä SkyShowtime-alennuskoodisi tilinluontisivulla tarjouskoodi-kenttään ja aktivoi alennus klikkaamalla käytä-nappia.

Vaihe 3: Syötä ja aktivoi alennuskoodi

Tilaussivulla on kenttä, johon voit syöttää alennuskoodin. Tämä kenttä löytyy usein ostoskorin yhteenvedosta tai maksusivulta. Syötä koodi tähän kenttään ja aktivoi napsauttamalla käytä-nappulaa.

Vaihe 4: Tarkista alennus

Kun olet syöttänyt alennuskoodin, varmista, että alennus on aktivoitu ja näkyy loppusummassa. Jos koodi on vanhentunut tai virheellinen, saat ilmoituksen, ja sinun tulee etsiä uusi koodi.

Vaihe 5: Vahvista ja maksa tilaus

Kun alennus on aktivoitu, voit jatkaa tilauksen vahvistamiseen ja maksamiseen. Seuraa näytön ohjeita maksutapahtuman suorittamiseksi.

Nauti viihdesisällöstä, jota et löydä mistään muualta alennettuun hintaan.

Vaihe 6: Nauti sisällöstä alennettuun hintaan

Onnittelut! Olet onnistuneesti käyttänyt SkyShowtime-alennuskoodin. Nyt voit nauttia laajasta valikoimasta elokuvia, sarjoja ja muita viihdetarjontoja alennettuun hintaan.

Yleisiä ongelmia ja ratkaisuja

Jos kohtaat ongelmia alennuskoodin käytössä, varmista seuraavat asiat:

  • Koodi on syötetty oikein ilman kirjoitusvirheitä.
  • Koodi on voimassa, eikä se ole vanhentunut.
  • Koodin alussa tai lopussa ei ole välilyöntejä.

SkyShowtime-suoratoistopalvelua voit katselle missä tahansa huikealla määrällä eri laitteita.

Katselukokemus SkyShowtimella

SkyShowtime ei ole vain toinen suoratoistopalvelu; se on suunniteltu tarjoamaan erinomainen katselukokemus, joka vastaa monenlaisiin tarpeisiin.

Yksi SkyShowtimen suurimmista eduista on sen monilaitetuki. Palvelu mahdollistaa katselun jopa kolmella laitteella samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa elokuvia ja sarjoja tietokoneella, siirtyä sitten tablettille ja lopulta katsoa suosikkiohjelmaasi älypuhelimesta. Tämä on erityisen kätevää perheille ja yhteisasujille.

SkyShowtime tarjoaa täysin mainosvapaan katselukokemuksen. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia suosikkisarjoistasi ja -elokuvistasi ilman ärsyttäviä mainoskatkoja tai pop-up-mainoksia. Mainosvapaus tekee katselukokemuksesta huomattavasti miellyttävämmän ja immersiivisemmän.

SkyShowtime on ottanut huomioon myös perheen pienimmät käyttäjät. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden luoda lapsiturvallisia profiileja, jotka sisältävät vain ikärajoituksiltaan sopivaa sisältöä. Tämä on erinomainen tapa varmistaa, että lapset voivat nauttia palvelusta turvallisesti, ilman huolta sopimattomasta sisällöstä.

SkyShowtime tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, joka tekee katselukokemuksesta entistä nautinnollisemman. Voit valita eri resoluutioasetuksista riippuen siitä, millaisella laitteella katsot ja millainen internetyhteys sinulla on käytössäsi.

SkyShowtimen käyttöliittymä on suunniteltu olemaan intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Etsitpä sitten uutta sarjaa aloitettavaksi tai haluat jatkaa kesken jäänyttä elokuvaa, löydät etsimäsi nopeasti ja helposti.

Ikärajoitukset ja lapsiturvalliset profiilit

SkyShowtime on suunniteltu olemaan koko perheen viihdepalvelu, mutta se on myös ottanut huomioon tarpeen suojella alaikäisiä käyttäjiä. Palvelu on tarkoitettu täysi-ikäisille käyttäjille, ja alle 18-vuotiaat (ts. henkilöt, jotka eivät ole täysin oikeustoimikelpoisia), eivät voi perustaa omaa tiliä.

Kuitenkin, myös alle 18-vuotiaat voivat käyttää palvelua vanhempansa tai huoltajansa luvalla ja valvonnassa. Tämä tarkoittaa käytännössä, että vanhempi tai huoltaja perustaa tilin ja valvoo alaikäisen käyttöä.

Katsojat voivat luoda palvelun helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla lapsilukkoasetuksista erillisen lasten profiilin, joka näyttää ainoastaan kaikille ikäluokille sopivia ohjelmia ja elokuvia.

Esimerkki SkyShowtimen saamista monenkirjavista arvosteluista Trustpilot-sivustolla.

Asiakaskokemukset ja arvostelut

Kun valitset suoratoistopalvelua, muiden käyttäjien kokemukset ja arvostelut voivat olla arvokas tietolähde. SkyShowtime on saanut monia arvosteluja Trustpilot-sivustolla.

Tätä kirjoitettaessa SkyShowtimen arvosana Trustpilot-palvelussa on välttävä (2,7/5), ja yli puolet arvosteluista on luonteeltaan negatiivisia. On tärkeää kuitenkin huomata, että arvosteluja on kertynyt toistaiseksi vain reilu 800, ja suurin osa arvostelijoista on muun kuin suomenkielisiä.

Positiivissa suomenkielisissä arvosteluissa SkyShowtimea kehutaan hyvin toimivaksi ja parhaita sarjoja tarjoavaksi. Jos palvelu lakkaa jostain syystä toimimasta, vinkiksi tarjotaan poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen.

Negatiivisissa arvosteluissa SkyShowtime saa risuja mm. huonosta asiakaspalvelustaan, irtisanomisen hankaluudesta ja huonosti toimivasta sovelluksesta.

Usein Kysytyt Kysymykset (FAQ)

SkyShowtime on monipuolinen suoratoistopalvelu, mutta sen käyttöön liittyy usein kysymyksiä. Varmimmin vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät SkyShowtimen ohje- ja tukikeskuksesta.

Kuinka paljon SkyShowtime maksaa?

Tällä hetkellä palvelun hinta on 6,99 €/kk tai 54,99 €/vuosi. Valitsemalla vuositilauksen saat 12 kuukautta 8 kuukauden hinnalla ja säästät yli 33 %. Ruutu+:n tilaajille kuukausitilaus on saatavilla hintaan 6 €/kk.

Kuinka monta elokuvaa ja tv-sarjaa palvelu sisältää?

JustWatch-sivuston mukaan SkyShowtime tarjoaa tällä hetkellä yli 550 elokuvaa ja yli 200 tv-sarjaa, yhteensä 772 titteliä. Huomaa, että tarjonta voi vaihdella maittain.

Mitkä ovat SkyShowtimen parhaat elokuvat?

Tällä hetkellä palvelun suosituimpia elokuvia ovat Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023), Puss in Boots: The Last Wish (2022) ja Top Gun: Maverick (2022).

Mitkä ovat SkyShowtimen parhaat tv-sarjat?

Tällä hetkellä palvelun suosituimpia sarjoja ovat Poker Face (2023), Yellowstone (2018) ja Yellowjackets (2021).

Miten peruutan/irtisanon SkyShowtimen?

Kirjaudu omalle tilillesi, valitse tilaukset ja maksut. Klikkaa peru tilaus -painiketta. Ks. lisäohjeet.

Millä laitteilla voin käyttää palvelua?

Voit käyttää SkyShowtime-palvelua älytelevisiolla, Chromecast-suoratoistolaitteella, älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella tai verkkoselaimella.

Toimiiko palvelu Samsung TV:ssä?

Palvelua voi käyttää Samsung-älytelevisiolla (vuosimalli 2017 tai sitä uudemmat), joissa on Tizen OS 3.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Voiko palvelua käyttää PS4-, PS5- tai Xbox-pelikonsoleilla?

SkyShowtime ei ole tällä hetkellä saatavilla pelikonsoleissa.