Etusivu > Kaupat > EMP
EMP alennuskoodit

EMP alennuskoodit

EMP on rock-henkinen verkkokauppa, jonka valikoima koostuu naisten ja miesten vaatteista, asusteista, koruista ja muista bändituotteista ja fanituotteista. Tältä sivulta löydät uusimmat ja varmasti toimivat EMP alennuskoodit.

Verkkokaupan valikoima painottuu viihteeseen: musiikkiin, elokuviin ja tv-sarjoihin liittyvistä fani- ja muista tuotteista. Iso osa tuotteista on saatavilla yksinoikeudella, eli niitä ei saa mistään muualta.

Nappaa ostoksille mukaasi uusin EMP alennuskoodi ja tee rock-ostokset edullisemmin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

10 % alennusta yli 49 € tilauksesta

EMP-alennuskoodilla 10 % alennus yli 49 euron tilauksesta (uusille ja vanhoille asiakkaille). Ei koske aletuotteita, kirjoja, mediatuotteita, lippuja ja joitakin yksittäisiä tuotemerkkejä.

Voimassa

15 % alennusta uusille asiakkaille

Alennus koskee vain uusia asiakkaita ja vähintään 49 € tilauksia. Ei koske aletuotteita, kirjoja, mediatuotteita, lippuja ja joitakin yksittäisiä tuotemerkkejä.

Voimassa

10 % alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Tilaa EMP:n uutiskirje, niin saat sähköpostiisi 10 % alennukseen seuraavasta tilauksesta oikeuttavan alennuskoodin. Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa. Uutiskirje löytyy sivun oikeasta alereunasta.

Voimassa toistaiseksi.

Fanivaatteita ja muuta jopa 50 % alennuksella

EMP.fi:n ALE-osastolla juuri nyt paljon fanivaatteita, rock-vaatteita, goottivaatteita ja streetwearia jopa 50 % alennuksella. Tarjoustuotteet myydään yleensä nopeasti loppuun, joten klikkaa sivuille ja tee uskomattomia löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa EMP alennuskoodeista

Onko EMP-kauppaan alennuskoodia?

Koska olet sivuillamme mietit varmaankin olisiko EMP:lle tarjolla alennuskoodia...

Meillä on sinulle hyviä uutisia, sillä EMP todella hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan ja ajankohtaisimmat EMP alennuskoodit löydät juuri tältä sivulta!

Yritys on kumppanimme ja julkaisemme kaikki sen liikkeelle laittamat EMP alennuskoodit tuoreeltaan.

Minkälaisia alennuksia EMP alennuskoodilla saa?

Tyypillisesti EMP alennuskoodilla saa prosentuaalisen tai euromääräisen alennuksen koko tilauksesta tai tietystä tuoteryhmästä.

Mitä rajoituksia EMP alennuskoodeihin liittyy?

Voit käyttää vain yhden alennuskoodin tilausta kohden. Usein alennuksen saaminen edellyttää tilaamista vähintään tietyllä summalla (esim. 15 % alennusta yli 50 € tilauksesta).

Miten usein EMP alennuskoodeja on saatavilla?

EMP on pitkäaikainen kumppanimme ja kokemustemme mukaan kauppaan melko usein (vähintään kuukausittain) tarjolla alennuskoodi tai useampi, mutta se on voimassa vain muutaman päivän. Useimmiten alekoodilla saa pienen, esim. 10 %, alennuksen tilauksen loppusummasta tai hieman suuremman (esim. 15 %) alennuksen tietyn tuoteryhmän tuotteista.

Mikäli löysit hyvän EMP alekoodin sivuiltamme, ole hyvä ja onneksi olkoon! Koodiemme käyttö on täysin ilmaista ja kuluttajien vapaasti käytettävissä. Sinun tarvitsee enää nauttia saamistasi säästöistä.

Ellet löytänyt sopivaa EMP alennuskoodia juuri nyt, palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen. Julkaisemme uusia alennuskoodeja, kuponkeja ja tarjouksia lähes päivittäin - myös EMP:lle.

Voiko EMP alennuskoodilla saada ilmaisen toimituksen?

Kyllä, sellaisiakin alennuskoodeja on joskus ollut saatavilla. Ilmaisen toimituksen alekoodilla säästät toimituskulut (tällä hetkellä 8,49 €).

emp alennuskoodi

Miksi EMP alennuskoodini ei toimi?

On olemassa lukuisia syitä, miksi alennuskoodi ei joskus toimi:

  • Tarkista koodin käyttöehdot, jotta alennusta voidaan soveltaa tilauksessasi, esim. minimitilausraja.
  • Tarkista, että olet kopioinut koodin oikein. Alussa tai lopussa ei saa olla tyhjiä merkkejä. Isot ja pienet kirjaimet ovat merkityksellisiä.
  • Tarkista, että koodi on edelleen voimassa. EMP alennuskoodit ovat usein käytettävissä vain muutaman päivän.
  • Tarkista lähteen luotettavuus. Netissä on kymmeniä sivustoja, jotka julkaisevat vääriä koodeja vain kerätäkseen klikkauksia. Alennuskoodi 101 on 10+ vuotta palvellut sivusto, joka julkaisee vain 100 % toimivia koodeja.
  • Jos sivuiltamme löytyvä EMP alekoodi ei toimi, ilmoitathan siitä meille, niin selvitämme asian. Kiitos!

Mistä muualta voin löytää EMP alennuskoodin?

Tilaamalla EMP:n uutiskirjeen saat heti 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavan tilauksen yhteydessä (ks. linkki yllä). Voit myös liittyä Backstage-klubiin ja/tai ottaa kaupan some-tilit seurantaan.

Mikä on Backstage-klubi?

Backstage Club on EMP:n asiakasklubi, jossa 17,95 €:n vuosihintaan saat erilaisia jäsenetuja, kuten ilmaisen toimituksen, eksklusiivisia tarjouksia, VIP-kisoja, ilmaisia kaupanpäällisiä ja paljon muuta.

Onko EMP luotettava kauppa? Mistä löydän EMP-kokemuksia?

Asiakkaiden kokemuksia EMP.fi-verkkokaupasta voi lukea TrustPilot-palvelussa.

EMP.fi on saanut tätä kirjoittaessa asiakkailta arvosanan 4,7/5 (erinomainen) perustuen yli 170 arvosteluun.

Lisätietoa E.M.P. verkkokaupasta

E.M.P.eli EMP Merchandising Handelsgesellschaft mbH on vuonna 1986 perustettu saksalainen postimyyntiyritys ja verkkokauppa, joka toimii yhdeksässä Euroopan maassa. Suomenkielinen verkkokauppa EMP.fi avattiin vuonna 2006. EMP myy naisten ja miesten rock-vaatteita, bändipaitoja ja muita fanituotteita. Verkkokaupan valikoimissa on yli 30 000 tuotetta. EMP:lle rock on elämäntapa ja myös sen valikoima painottuu viihteeseen: musiikkiin, elokuviin ja tv-sarjoihin. Iso osa tuotteista on saatavilla yksinoikeudella, eli ne ovat tuotteita, joita ei myydä missään muussa verkkokaupassa. Yrityksen tavoite on tyytyväinen asiakas ja miellyttävä shoppailukokemus. Verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen sekä tuotetiedot mahdollisimman tarkat.

Toivottavasti löysit sivuiltamme säästöjä!

Yhteystiedot

Pääkonttorin osoite:

E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH
Darmer Esch 70 a
D 49811 Lingen
SAKSA

EMP Merchandising HGmbH
P.O. Box
D 49801 Lingen
SAKSA

Y-Tunnus: 2015966-8

Asiakaspalvelu:

Puh. 013 788 1800
Sähköposti: asiakaspalvelu@emp.fi

Postiosoite:

EMP
PL 35
80101 Joensuu

Viralliset sivut: www.emp.fi