EMP alennuskoodit

EMP alennuskoodi

EMP on rock-henkinen verkkokauppa, jonka valikoima koostuu naisten ja miesten vaatteista, asusteista, koruista ja muista bändituotteista ja fanituotteista. Tältä sivulta löydät uusimmat ja varmasti toimivat EMP alennuskoodit.

Verkkokaupan valikoima painottuu viihteeseen: musiikkiin, elokuviin ja tv-sarjoihin liittyvistä fani- ja muista tuotteista. Iso osa tuotteista on saatavilla yksinoikeudella, eli niitä ei saa mistään muualta.

Nappaa ostoksille mukaasi uusin EMP alennuskoodi ja tee rock-ostokset edullisemmin!

Siirry ostoksille »

10 % alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Tilaa EMP:n uutiskirje, niin saat sähköpostiisi 10 % alennukseen seuraavasta tilauksesta oikeuttavan alennuskoodin. Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa. Uutiskirje löytyy sivun oikeasta alereunasta.

Voimassa toistaiseksi.

Fanivaatteita ja muuta jopa 50 % alennuksella

EMP.fi:n ALE-osastolla juuri nyt paljon fanivaatteita, rock-vaatteita, goottivaatteita ja streetwearia jopa 50 % alennuksella. Tarjoustuotteet myydään yleensä nopeasti loppuun, joten klikkaa sivuille ja tee uskomattomia löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta EMP

E.M.P.eli EMP Merchandising Handelsgesellschaft mbH on vuonna 1986 perustettu saksalainen postimyyntiyritys ja verkkokauppa, joka toimii yhdeksässä Euroopan maassa. Suomenkielinen verkkokauppa EMP.fi avattiin vuonna 2006.

EMP myy naisten ja miesten rock-vaatteita, bändipaitoja ja muita fanituotteita. Verkkokaupan valikoimissa on yli 30 000 tuotetta. EMP:lle rock on elämäntapa ja myös sen valikoima painottuu viihteeseen: musiikkiin, elokuviin ja tv-sarjoihin. Iso osa tuotteista on saatavilla yksinoikeudella, eli ne ovat tuotteita, joita ei myydä missään muussa verkkokaupassa.

Yrityksen tavoite on tyytyväinen asiakas ja miellyttävä shoppailukokemus. Verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen sekä tuotetiedot mahdollisimman tarkat.

Maksutavoista käytettävissä ovat verkkopankkitunnukset, luottokortit, PayPal, Klarna lasku, tili ja osamaksu. Tilaukset käsitellään mahdollisimman nopeasti ja toimitusaika on 4-6 arkipäivää. Postikulut ovat aina 7,95 euroa/tilaus tilauksen koosta riippumatta. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus.

Verkkokaupalla on oma asiakasklubi, Backstage Club, johon voi liittyä 17,95 euron vuosihintaan. Klubilaiset saavat vuoden aikana jäsenetuja, kuten ilmaisen toimituksen, tarjouksia, VIP-kisoja, kaupanpäällisiä ja muuta.

EMP alennuskoodit

Koska olet sivuillamme mietit varmaankin olisiko EMP:lle tarjolla alennuskoodia...

Meillä on sinulle hyviä uutisia, sillä EMP todella hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan ja ajankohtaisimmat EMP alennuskoodit löydät juuri tältä sivulta!

Yritys on kumppanimme ja julkaisemme kaikki sen liikkeelle laittamat EMP alennuskoodit tuoreeltaan.

Mikäli löysit hyvän EMP alekoodin sivuiltamme, ole hyvä ja onneksi olkoon! Koodiemme käyttö on täysin ilmaista ja kuluttajien vapaasti käytettävissä. Sinun tarvitsee enää nauttia saamistasi säästöistä.

Ellet löytänyt sopivaa EMP alennuskoodia juuri nyt, palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen. Julkaisemme uusia alennuskoodeja, kuponkeja ja tarjouksia lähes päivittäin - myös EMP:lle.

EMP:lle on kokemustemme mukaan melko usein tarjolla alennuskoodi, mutta se on voimassa vain muutaman päivän. Useimmiten alekoodilla saa pienen, esim. 10 %, alennuksen tilauksen loppusummasta tai hieman suuremman (esim. 15 %) alennuksen tietyn tuoteryhmän tuotteista.

Toivomme, että löysit sivuiltamme kuitenkin säästöjä!

EMP kokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia EMP.fi-verkkokaupasta voi lukea TrustPilot-palvelussa.

EMP.fi on saanut tätä kirjoittaessa asiakkailta arvosanan 4,7/5 (erinomainen) perustuen yli 170 arvosteluun.

Yhteystiedot

Pääkonttorin osoite:

E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH
Darmer Esch 70 a
D 49811 Lingen
SAKSA

EMP Merchandising HGmbH
P.O. Box
D 49801 Lingen
SAKSA

Y-Tunnus: 2015966-8

Asiakaspalvelu:

Puh. 013 788 1800
Sähköposti: asiakaspalvelu@emp.fi

Postiosoite:

EMP
PL 35
80101 Joensuu

Viralliset sivut: www.emp.fi