Lumoava.fi alennuskoodit

Lumoava.fi

Lumoava on vuonna 2008 lanseerattu ja rakastettu korumerkki, jonka hopea- ja kultatuotteita valmistaa maailman pohjoisin korutehdas Saurum Oy. Sillä on vuosikymmenten kokemus ja taito korujen valmistuksessa, rautaiset ammattilaiset ja loppuun asti hiotut toimintatavat.

Lumoava-koruissa yhdistyvät kotimaisuus, persoonallinen ja ajaton muotoilu sekä näyttävyys ja käytännöllisyys. Ne sopivat siis yhtä lailla itselle kuin lahjaksikin esimerkiksi rakkaalle, rippi-, valmistujais- tai muuksi lahjaksi. Valikoimista löytyy sopivia koruja naisille, miehille ja lapsille.

Korujen ja korusarjojen lisäksi Lumoava.fi-verkkokaupasta löytyy esimerkiksi kauniita joulukoristeita, kynttilälyhtyjä ja muita kodin tuotteita.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Lumoava.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Koru lahjaksi? Kokeile Lumoava.fi:n lahjageneraattoria!

Vastaa muutamaan kysymykseen lahjan saajasta ja saat osuvat korusuositukset Lumoava.fi:n lahjageneraattorista.

Lumoava.fi-lahjakortti on koruja rakastavan unelma

Anna lahjaksi lahjakortti Lumoava.fi-verkkokauppaan. Voit lähettää lahjakortin sähköpostitse suoraan saajalle tai kirjoittaa lahjakortin koodin esimerkiksi korttiin. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta tilauspäivästä.

Inspiroidu Lumoavan myydyimmistä koruista

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Lumoava.fi

Minimitilaus 30 €.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Tilaa Daniel Wellingtonin uutiskirje ja saat uutiset ja tarjoukset sähköpostiisi. Saat myös 10 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Tietoa kaupasta Lumoava.fi

Saurum Oy
Kultakuja 4
70150 Kuopio

Y-tunnus: 0298672-3

+358 40 304 0226
lumoavashop@lumoava.fi