Laatukoru alennuskoodit

Laatukoru alennuskoodi

Laatukoru.fi on suomalainen koru- ja kelloalan verkkokauppa, joka myy sekä kotimaisten että kansainvälisten brändien koruja, kelloja ja älykelloja. Tältä sivulta löydät aina ajankohtaisimmat ja varmasti toimivat Laatukoru alennuskoodit, kupongit ja tarjoukset.

Laatukorun valikoimista löytyy muun mussa seuraavien brändien tuotteita: TAG Heuer, GARMIN, Longines, Kalevala, Tissot, Raymond Weil, Swarovski, Lumoava ja Seiko.

Joten poimi alta ostoksille mukaasi uusin Laatukoru alennuskoodi, jotta et maksa ostoksistasi ylimääräistä!

Siirry ostoksille »

Valikoimista poistuvia Kalevala-koruja jopa -48 %

Kalevala Outletista löydät valikoimista poistuvia Kalevala-koruja jopa 48 % alennuksella. Kaikki korut ovat uusia, täysin virheettömiä ja edustavat ajatonta näyttävyyttä.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Laatukoru

Laatukoru Oy on perheyritys, jolla on oma kultasepänverstas Hyvinkäällä, jossa valmistetaan oman Silván-brändin timanttikoruja, laatukoru.fi-verkkokauppa sekä 13 myymälää Etelä-Suomessa.

Yrityksen tiimi panostaa laadukkaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun, nopeisiin toimituksiin 1-2 päivässä, sekä jatkuvasti päivittyvään ja kasvavaan tuotevalikoimaan.

Laatukoru alennuskoodit

Koska olet sivuillamme, mietit varmaankin, olisiko Laatukorun verkkokauppaan saatavilla alennuskoodia?

Hyviä uutisia, sillä Laatukoru todella hyödyntää alennuskoodeja osana markkinointiaan.

Ja löydät aina ajankohtaisimmat, uusimmat ja varmasti toimivat Laatukoru alennuskoodit juuri tältä sivulta, jolla juuri olet.

Jos löysit sivuiltamme tarkoituksiisi sopivan alennuskoodin, kopioi se ja liitä se kassa-sivulla "Lahjakortti tai alennuskoodi" -kenttään. Klikkaa vielä "Käytä" aktivoidaksesi alennuskoodin. Ja nauti saamistasi eduista!

Ellei sivuiltamme juuri tänään löytynyt sopivaa Laatukoru alennuskoodia, palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen. Päivitämme sisältöjämme lähes päivittäin.

Alennuskoodien ohella voimme julkaista myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita Laatukorulle ja satoihin muihin verkkokauppoihin, joista toivomme olevan hyötyä mahdollisimman monelle.

Yhteystiedot

Laatukoru Oy
Hämeenkatu 9
05800 Hyvinkää

Y-tunnus: 0836992-9

Email. laatukoru.verkkokauppa@laatukoru.fi
Puh. 0400 110045

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-16.

Viralliset sivut: laatukoru.fi