Laatukoru.fi alennuskoodit

Laatukoru.fi

Laatukoru.fi on suomalainen koru- ja kelloalan verkkokauppa, joka myy sekä kotimaisten että kansainvälisten brändien koruja, kelloja ja älykelloja. Yrityksellä on myös oma kultasepänverstas Hyvinkäällä, jossa valmistetaan oman Silván-brändin timanttikoruja.

Laatukorun valikoimista löytyy muun mussa seuraavien brändien tuotteita: TAG Heuer, GARMIN, Longines, Kalevala, Tissot, Raymond Weil, Swarovski, Lumoava ja Seiko.

Laatukorun timanttinen tiimi panostaa laadukkaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun, nopeisiin toimituksiin 1-2 päivässä, sekä jatkuvasti päivittyvään ja kasvavaan tuotevalikoimaan. Verkkokaupan lisäksi perheyrityksellä on 13 myymälää Etelä-Suomessa.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Laatukoru.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Valikoimista poistuvia Kalevala-koruja jopa -48 %

Kalevala Outletista löydät valikoimista poistuvia Kalevala-koruja jopa 48 % alennuksella. Kaikki korut ovat uusia, täysin virheettömiä ja edustavat ajatonta näyttävyyttä.

45-vuotissynttärijuhlat: Silván-timanttikoruja jopa -30 %

Laatukorun oman Silván-merkin timanttikorut suunnitellaan ja valmitetaan Suomessa. Niissä käytetään avain parhaita materiaaleja: 14 tai 18 karaatin kelta-, valko-, tai rosekultaa tai platinaa sekä korkealaatuisia timantteja.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Laatukoru.fi

Minimitilaus 30 €.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Tilaa Daniel Wellingtonin uutiskirje ja saat uutiset ja tarjoukset sähköpostiisi. Saat myös 10 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Tietoa kaupasta Laatukoru.fi

Yhteystiedot

Laatukoru Oy
Hämeenkatu 9
05800 Hyvinkää

Y-tunnus: 0836992-9

Email. laatukoru.verkkokauppa@laatukoru.fi
Puh. 0400 110045

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-16.