Bemz alekoodi

Parhaat Bemz alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Bemz alennuskoodit toukokuu 2024

Bemz.com on Tukholmassa sijaitseva, mutta maailmanlaajuisesti toimiva verkkokauppa, joka myy mittatilaustyönä valmistettuja design-päällisiä ja jalkoja IKEA-huonekaluihin.

Yritys painottaa kestävyyttä ja kestävää kulutusta, sekä IKEA-huonekalujen käyttöiän pidentämistä persoonallisella tavalla. Bemzin konepestävät päälliset on valmistettu tarkoin valikoiduista kankaista käsityönä Euroopassa. Bemzin valikoiman ansiosta asiakkaat voivat muuttaa kokonaan IKEA-sohvan, -nojatuolin ja muiden huonekalujen ulkonäköä sekä pidentää niiden elinikää.

Valitse yli 100 erilaisesta kankaasta, väristä ja ominaisuudesta, kuten 100 % puuvillasta, pellavasta ja sametista.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

10 % alennusta kaikista IKEA-päällisistä

Hyödynnä Bemz-alennuskoodi ja saat 10 % alennuksen tilauksestasi.

Voimassa

Bemz Outletista IKEA-päälliset ja muut jopa 70 % alennuksella!

Lisäksi ilmainen ja nopea toimitus yli 150 €:n tilauksille.

Voimassa toistaiseksi.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksesta!

Tilaa Bemzin uutiskirje ja saat 10 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä.

Voimassa toistaiseksi.

Liikaa valinnanvaraa? Tilaa 5 ilmaisnäytettä

Valitse 5 kangasta puuvilla-, sametti-, pellava- ja kierrätysmateriaaleista.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 150 €:n tilauksiin

Norm. 10 €.

Voimassa toistaiseksi.

Tuo uutta eloa IKEA-huonekaluihisi, kuten sohviin ja nojatuoleihin, irrotettavilla päällisillä, jotka on saatavilla eri väreissä ja kuoseissa.

Bemz (bemz.com) on vuonna 2005 perustettu yritys, joka on erikoistunut IKEA-huonekalujen uudistamiseen irtopäällisten avulla. Bemzin intohimo on design, joka antaa ihmisille mahdollisuuden kertoa omat tarinansa ja tuoda identiteettiä kotiinsa, samalla pidentäen IKEA-huonekalujensa käyttöikää.

Bemz keskittyy designiin, joka mahdollistaa yksilöllisen itsensä ilmaisun sisustuksen kautta. Heidän laaja kangasvalikoimansa tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia löytää ja valita kangaspäällisiä, jotka vastaavat heidän omaa tyyliään ja sisustusmieltymyksiään.

Yritys valmistaa kaikki irtopäälliset tilauksesta ja ne ommellaan 100 % aurinkoenergialle toimivissa tuotantolaitoksissa. Se pyrkii muuttamaan ajattelutapaamme siinä, miten kulutamme huonekaluja, kannustaen käyttäjiä pitämään sohvan, mutta vaihtamaan sen ulkonäköä säännöllisesti, samalla vähentäen ympäristövaikutuksia.

Luo uutta ilmettä kotiisi Bemzin IKEA-irtopäällisillä

Bemz tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden persoonalliseen kotisi uudistamiseen IKEA-huonekaluillesi suunnitelluilla irtopäällisillä. Sen valikoimiin kuuluvat sohvanpäälliset, nojatuolinpäälliset, käsinojasuojat, tuolinpäälliset, ulkopäälliset, jalkarahin päälliset, sängynrunkopäälliset ja sängynpäätypäälliset, joiden avulla voit helposti IKEA-kalusteidesi ulkonäön.

Bemzin IKEA-päälliset on suunniteltu sopimaan saumattomasti eri IKEA-tuotesarjoihin, kuten Ektorp, Karlstad, Södehman, Kivik ja monet muut. Lisäksi tämän verkkokaupan valikoimiin kuuluu tyynynpäällisiä, huonekalujalkoja, verhoja, kankaita metritavarana sekä Steamery-tuotteita.

Bemzin IKEA-irtopäälliset ovat IKEA-huonekaluihin suunniteltuja kangaspäällisiä, joita voidaan käyttää huonekalujen ulkonäön muuttamiseen ja päivittämiseen. Irtopäälliset ovat irrotettavia ja vaihdettavia, muotoon ommeltuja kankaita, jotka sopivat tarkasti esimerkiksi IKEA:sta ostettuihin sohviin, nojatuoleihin, raheihin ja muihin huonekaluihin.

Bemz.com tarjoaa laajan valikoiman IKEA-irtopäällisiä eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleista, ja niiden avulla kuluttajat voivat helposti uudistaa huonekalujensa ilmettä ja tuoda persoonallista tyyliä kotiinsa.

Useimmat Bemzin irtopäälliset on saatavilla kolmessa koossa ja yli 100 kangasvaihtoehdoissa.

IKEA-päälliset pidentävät kalusteiden käyttöikää

IKEA-irtopäälliset ovat erinomainen tapa pidentää huonekalujesi käyttöikää ja pitää ne näyttävinä vuosien ajan. Ne suojaavat huonekaluja lialta, tahroilta ja kulumiselta, mikä on erityisen tärkeää aktiivisesti käytettäville huonekaluille, kuten sohville ja nojatuoleillle.

Vaihdettavien päällisten avulla voit helposti päivittää huonekalujen ulkonäköä ilman, että sinun tarvitsee investoida uusiin huonekaluihin. Tämä ei säästä vain rahaa, vaan edistää myös kestävää kulutusta vähentämällä tarvetta uusille huonekaluille ja vanhojen hävittämiselle.

Lisäksi, koska Bemzin päälliset ovat irrotettavia ja usein pesukoneessa pestäviä, ne helpottavat huonekalujen puhtaanapidossa, mikä pidentää niiden käyttöikää ja säilyttää raikkaan ilmeen.

Säästä rahaa hyödyntämällä Bemz-alennuskoodit ja -kupongit!

Liitä Bemz-alennuskoodi kassalla 'coupon code' -kenttään ja aktivoi alennus 'apply'-napista ennen tilauksen viimeistelemistä.

Tilaustyönä valmistettavat IKEA-päälliset ovat toki laadukkaita ja kestäviä, mutta eivät kaikkein edullisimpia. Onneksi voit kuitenkin säästää rahaa hyödyntämällä Bemzin alennuskoodit ja kupongit, jotka mahdollistavat uusien päällisten hankkimisen alennettuun hintaan.

Alennuskoodit ja kupongit avaa ovet huonekalujen uudistamiseen taloudellisesti harkiten ilman, että budjettisi joutuu koetukselle. Alennukset voivat koskea joko koko valikoimaa, jolloin alennus lasketaan tilauksen loppusummasta, tai vain tiettyjä tuoteryhmiä, kuten sohvien tai lepotuolien päällisiä, jolloin alennuksen saa vain näistä tuotteista.

Alennuskoodi101.fi tarjoaa uusimmat ja 100 % varmuudella toimivat Bemz-alennuskoodit, joiden avulla voit saada huomattavia säästöjä ostoksistasi. Hintatietoisten kuluttajien kannattaa pitää silmällä myös Bemzin uutiskirjettä ja sosiaalisen median kanavia, joista myös voi löytyä erinomaisia tarjouksia tai jopa alennuskoodeja.

Lisäksi juhlapyhinä, kuten mustana perjantaina tai loppuunmyynneistä voi löytyä erityisen houkuttelevia alennuksia. Hyödyntämällä nämä alennukset ja tarjoukset voit tehdä kestäviä ja tyylikkäitä päivityksiä IKEA-kalusteisiin ilman suuria taloudellisia investointeja.

Yhteystiedot

Bemz Showroom
Odengatan 22
113 56 Stockholm
RUOTSI

Bemz logo