FlixBus alekoodi

Parhaat FlixBus alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut FlixBus alennuskoodit toukokuu 2024

FlixBus on nuori ja älykäs bussimatkatarjoaja, joka tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden kokea maailmaa budjetista riippumatta. Sen vihreät bussit noudattavat korkeimpia ympäristö- ja turvallisuusstandardeja, joiden ansiosta se voi tarjota kestäviä ja mukavia vaihtoehtoja yksityiselle liikenteelle.

Osoitteesta FlixBus.com voit etsiä edullisia bussimatkoja kaikkialla Euroopassa joko tiheästä route map -verkostosta tai näppärällä hakukoneella. Kaikissa busseissa on vakiona mukavat istuimet, wc, Wi-Fi ja pistorasiat. Voit perua ja uudelleenvarata matkasi jopa 15 minuuttia ennen lähtöä. Yhdeksän kymmenestä FlixBusin autosta on perillä ajallaan.

Poimi FlixBus alennuskoodi varaukseen mukaasi ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kustannustehokkain tapa matkustaa – Kurkkaa FlixBusin halpabussimatkat alkaen 5 €!

FlixBus tarjoaa halpabussimatkoja, jotka vievät sinut määränpäähäsi ilman, että budjettisi kärsii. Valitse laajasta reittivalikoimasta ja löydä edullinen ja mukava tapa matkustaa kaupunkien, maiden ja jopa rajojen yli. Ei enää kalliita lentolippuja tai pitkiä junamatkoja – FlixBusin avulla voit matkustaa edullisesti ja joustavasti. Hyödynnä FlixBusin edulliset bussimatkat ja varaa seuraava matkasi jo tänään!

Voimassa toistaiseksi.

Matkusta nopeasti FlixBusin yöbussilla

Etkö halua käyttää päivää matkustamiseen? Haluatko päästä liikkumaan Euroopassa nopeammin kuin koskaan? FlixBusin yöbussit kulkevat moniin Euroopan kaupunkeihin joka yö. Voit ostaa lippusi suoraan kuljettajalta, joten sinun ei edes tarvitse varata etukäteen! Koska yöaikaan pysähdyksiä on vielä vähemmän kuin päivällä, matka-aikasi lyhenee huomattavasti.

Voimassa toistaiseksi.

Tutustu FlixBusin tarjoamiin parhaisiin kohteisiin

Hyppää FlixBusin kyytiin ja vieraile joissakin suosituimmista kaupungeista: Historiallinen Rooma, Lissabonin rannat, Berliinin nähtävyydet ja Pariisin herkut odottavat sinua!

Voimassa toistaiseksi.

Hanki edulliset bussiliput helposti FlixBusilta

Jos suunnittelet bussimatkaa kotimaassasi tai vaikka maailmanlaajuisesti, FlixBus tarjoaa kattavat reittivaihtoehdot. Yli 400 000 reitin valikoimasta löydät helposti täydellisen vaihtoehdon matkallesi!

Voimassa toistaiseksi.

Hyppää FlixBusin vihreään bussiin ja matkusta läpi Euroopan

Valitse reittisi laajasta verkostosta; yli 400 000 päivittäistä yhteyttä ja yli 3 000 kohdetta 35 Euroopan maassa. Lähde tutkimaan jännittävää Eurooppaa!

Voimassa toistaiseksi.

FlixBus on yksi Euroopan suosituimmista kaukobussiyrityksistä, joka tunnetaan edullisista hinnoista, mukavuudesta ja laajasta reittiverkostosta.

Flixbus (global.flixbus.com) perustettiin vuonna 2013, ja se on kasvanut nopeasti yhdeksi Euroopan suosituimmista kaukobussiyrityksistä.

Yhtiön vihreän värin bussit ovat tuttu näky monien kaupunkien bussiasemilla ja moottoriteillä. Flixbusin menestyksen salaisuus piilee sen kyvyssä yhdistää edulliset hinnat, mukavuus ja laaja reittiverkosto.

Alennuskoodien ymmärtäminen

Alennuskoodit ovat digitaalisia tai fyysisiä koodeja, jotka tarjoavat alennuksia verkko-ostoksillesi.

Flixbusin alennuskoodit voivat tarjota esimerkiksi prosentuaalisia alennuksia lipun hinnasta tai kiinteän summan alennusta. Nämä tarjoukset ovat loistava tapa säästää matkakuluissa.

FlixBusin vihreä-oranssit bussit ovat tuttu näky monien kaupunkien bussiasemilla ja moottoriteillä. Kuva: Antonio Vera.

Flixbus-alennuskoodien löytäminen

Flixbusin alennuskoodeja voi löytää monista lähteistä, mukaan lukien virallinen verkkosivusto, sähköpostilistat ja yhteistyökumppanit.

Kauden mukaan vaihtelevat tarjoukset ja erikoiskampanjat ovat yleisiä, joten kannattaa pysyä ajan tasalla uusimmista diileistä.

Flixbus-tarjoukset

Flixbus tarjoaa usein kausiluonteisia tarjouksia, kuten kesä- ja talvialeja, sekä erikoistarjouksia suurille ryhmille tai tietyille kohderyhmille, kuten opiskelijoille. Näiden tarjousten avulla voit matkustaa vieläkin edullisemmin.

Matkusta FlixBusilla alkaen 5 €/matka

Flixbus tekee matkustamisesta helppoa ja mukavaa. Voit varata matkasi verkossa tai Flixbus-sovelluksen kautta, ja yhtiön laaja reittiverkosto kattaa suuren osan Eurooppaa. Flixbusin bussit ovat tunnettuja mukavuudestaan, ja niihin sisältyy usein ilmainen WiFi, pistorasiat ja tilavat istuimet.

Vinkkejä alennuskoodien hyödyntämiseen

Paras tapa hyödyntää Flixbusin alennuskoodeja on suunnitella matkasi hyvissä ajoin. Seuraa Flixbusin tarjouksia ja ole valmis toimimaan nopeasti, kun hyvä tarjous tulee saataville. Muista myös tarkistaa alennuskoodien voimassaoloajat ja ehdot.

FlixBusin reittikartta kattaa useita kaupunkeja myös Suomen länsirannikolla. Reittisuunnittelijalla matka on helppo suunnitella.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tarjoaako FlixBus alennuskoodeja?
Kyllä, tämä bussimatkanjärjestäjä hyödyntää alekoodeja, ja löydät ne aina meiltä. Englanninkielisellä varaussivustolla näitä koodeja kutsutaan nimellä voucher.
Mitä FlixBus-alennuskoodilla saa?
Tyypillisesti sillä saa prosentuaalisen tai euromääräisen alennuksen bussikyydeistä.
Miten FlixBus alennuskoodi käytetään?
  1. Kopioi FlixBus alennuskoodi sivuiltamme (se on ilmaista).
  2. Siirry osoitteeseen flixbus.com, täytä lähtöpaikka, kohde, ajankohta ja matkustajien määrä.
  3. Valitse haluamasi bussimatka ja jatka varaukseen.
  4. Syötä kopiomasi alennuskoodi tilauslomakkeella kohdassa "enter voucher" ja aktivoi alennus napsauttamalla "redeem".
  5. Nauti edullisemmasta bussimatkasta!

Liitä FlixBus-alekoodisi varausvaiheessa klikkaamalla ensin Enter Voucher ja liittämällä koodisi avautuvaan kenttään. Klikkaa Redeem lunastaaksesi tarjouksen.

Mitä tehdä jos FlixBus-alennuskoodini ei toimi?
Tarkista, että olet syöttänyt koodin oikein, eikä sen alussa tai lopussa ole välilyöntejä. Tarkista myös, että koodi on yhä voimassa ja että varauksesi täyttää koodin ehdot.
Miten usein FlixBus-alekoodeja on saatavilla?
Valitettavasti FlixBus-sivustolle on tarjolla koodeja vain hyvin harvoin. Seuraa tätä sivua, jotta et missaa mahdollisuutta säästää.
Onko FlixBus-busseissa wc?
Kyllä, jokainen FlixBus on täysin varustettu wcllä jokaisessa bussissa, joten sinun ei tarvitse panikoida kesken pitkän matkan. FlixBuseissa on kaikki tavanomaiset mukavuudet, joita voit odottaa bussiltasi, mukaan lukien wc:t, latauspisteet ja ilmainen Wi-Fi.
Onko FlixBus tiukka matkatavaroiden suhteen?
Voit ottaa yhden käsimatkatavaran ja kaksi lähtöselvitettävää matkatavaraa lippua kohden. Käsimatkatavarat voidaan säilyttää istuimen alla tai pään yläpuolella sijaitsevissa lokeroissa, kun taas lähtöselvitysmatkatavarat säilytetään erillisessä tavaratilassa. Jos tarvitset lisämatkatavaroita, voit lisätä ne FlixBus-varaukseesi ostaessasi lippua.
Voinko ladata puhelintani FlixBusissa?
Kyllä voit. Useimmissa FlixBus-busseissa on latausportteja, joiden avulla voit ladata puhelinta, kannettavaa tietokoneetta tai tablettia matkan aikana. Näet latausporttien sijainnin niitä osoittavista kylteistä tai tarroista.
Voinko ottaa pyörän FlixBusiin?
Kyllä, useimmissa FlixBus-busseissa on pyöräpaikkoja, mutta sinun tulee varata sellainen lippua ostaessasi.
Voinko vaihtaa istumapaikkani toiseen?
Jos olet tehnyt paikkavarauksen ja haluaisit vaihtaa paikkaa, voit tehdä sen verkkosivustolla tai sovelluksen kautta. Jos et ole tehnyt paikkavarausta, voit vapaasti mennä istumaan mille tahansa vapaalle paikalle.
Tarjoaako FlixBus Wi-Fi-yhteyden?
Kyllä, useimmissa FlixBus-busseissa on ilmainen Wi-Fi.
Miten voin ottaa yhteyttä FlixBusin asiakaspalveluun?
Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse service@flixbus.com ja 24/7 puhelinpalveluna +49 (0)30 300 137 300.

Lisää tapoja säästää FlixBusilla

FlixBusin opiskelija-alennus

Jos olet palaamassa kotiin lukukauden puolivälissä tai mahduttamassa pikaisen reissun lukuviikkoosi, voit säästää matkakuluissasi käyttämällä FlixBusin opiskelija-alennuskoodia.

Alennuksen suuruus on yleensä 11–20 % varauksestasi. Jos haluat tietää lisää FlixBusin opiskelija-alennuksesta, siirry UNiDAYSin, Student Beansin tai ISIC:n asiaankuuluvalle sivulle ja vahvista opiskelija-statuksesi käyttämällä yliopiston tai korkeakoulun sähköpostiosoitetta.

FlixBusin 20 % alennus

Uuden kuljetuspalvelun käyttäminen voi tuntua hieman pelottavalta. Tämän vuoksi FlixBus on esitellyt anteliaan uuden asiakkaan alennuskoodin toivottaakseen sinut tervetulleeksi edullisemmin.

Voit lunastaa tämän tarjouksen valitsemalla FlixBus-koodin joltakin tällä sivulla näkyvistä tarjouksista; sen jälkeen voit syöttää sen kassasivulla olevaan käytettävissä olevaan kenttään.

FlixBusin uuden asiakkaan kuponki

Uudet asiakkaat voivat napata mahtavan diilin ensimmäisestä FlixBus-varauksestaan. Olemme koonneet tähän kaikki parhaat FlixBusin alennuskoodit, joten sinun tarvitsee vain valita uuden asiakkaan alennuskoodi, kopioida se ja sitten liittää se kassalla varatessasi lippujasi.

Alennus on yleensä noin 20%, mikä voi merkitä huomattavaa säästöä matkasuunnitelmissasi!