FlixBus alennuskoodit

FlixBus

FlixBus on nuori ja älykäs bussimatkatarjoaja, joka on muuttanut miljoonien ihmisten tapaa matkustaa viimeisen kolmen vuoden aikana. FlixBus on samanaikaisesti tech start-up, verkkokauppa ja kuljetusyritys, joka tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden kokea maailmaa budjetista riippumatta. Sen vihreät bussit noudattavat korkeimpia ympäristö- ja turvallisuusstandardeja, joiden ansiosta se voi tarjota kestäviä ja mukavia vaihtoehtoja yksityiselle liikenteelle.

FlixBus.comista voit etsiä edullisia bussimatkoja kaikkialla Euroopassa joko tiheästä route map -verkostosta tai näppärällä hakukoneella. Kaikissa busseissa on vakiona mukavat istuimet, wc, Wi-Fi ja pistorasiat. Voit perua ja uudelleenvarata matkasi jopa 15 minuuttia ennen lähtöä. Yhdeksän kymmenestä FlixBusin autosta on perillä ajallaan.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat FlixBus alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Kaukobussimatkat alkaen 5 €

FlixBus.comista edulliset bussimatkat alkaen vain 5 eurolla!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin FlixBus

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Koskee yöpymisiä välillä 1.10.-29.11.2021. Tarkemmat ehdot kohdesivulla.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.

Tietoa kaupasta FlixBus

Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse service@flixbus.com ja 24/7 puhelinpalveluna +49 (0)30 300 137 300.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 4.10.2017.