Mixx Travel alekoodi

Parhaat Mixx Travel alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Mixx Travel alennuskoodit huhtikuu 2024

Mixx Travel (mixxtravel.fi) on pieni matkatoimisto, joka on varustettu suurella sydämellä. Matkatoimiston sydän sijaitsee Ruotsissa, mutta se pyrkii järjestämään lentoja myös muualta, mukaan lukien Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kun haluat matkustaa Turkiin, Kreetalle tai Kyprokselle, on sinun yksinkertaisesti tutustuttava tähän edulliseen matkanjärjestäjään.

Säästä matkavarauksessa hyödyntämällä ajankohtaiset Mixx Travel -alennuskoodit!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Mixx Travel tarjous: Hyviä matkatarjouksia etelään toukokuussa

Voimassa

All inclusive -äkkilähdöt alkaen 399 €

Kaipaatko lomalta täydellistä helppoutta ja huolettomuutta? Katso Mixx Travelin All Inclusive -äkkilähdöt, jotka sisältävät kaiken tarvitsemasi: ruoat, juomat ja viihdykkeet. Ei enää stressiä lomabudjetista tai ruokailujen suunnittelusta. Tartu tilaisuuteen ja varaa itsellesi vaivaton All Inclusive -loma!

Voimassa toistaiseksi.

14 päivän äkkilähdöt alkaen 409 €

Eikö viikko riitä lataamaan akkuja? Mixx Travel tarjoaa huikeita kahden viikon eli 14 päivän äkkilähtöjä, joiden avulla pääset nauttimaan pidemmästä ja entistä rentouttavammasta lomasta. Älä anna tilaisuuden lipua käsistäsi, vaan varaa unelmiesi kahden viikon irtiotto nyt!

Voimassa toistaiseksi.

7 päivän äkkilähdöt alk. 285 €

Iskikö matkakuume ja kaipaat spontaania seikkailua? Katso Mixx Travelin 7 päivän äkkilähdöt, joilla pääset kokemaan unohtumattomia lomahetkiä. Älä jää paitsi erinomaisista äkkilähtötarjouksista, vaan tartu tilaisuuteen ja varaa seuraava lomasi!

Voimassa toistaiseksi.

Tilaa uutiskirje – voita luksusmatka kahdelle!

Tilaa Mixx Travel uutiskirje, niin kuulet uutuuskohteista ja eksklusiivisista tarjouksista ensimmäisenä. Samalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa 1 viikon matkan kahdelle Turkkiin tai Kreikkaan. Arvonta järjestetään 4 kertaa vuodessa uutiskirjetilaajien kesken.

Voimassa toistaiseksi.

mixx travel alennuskoodit, äkkilähdöt ja tarjoukset

Mixx Travel on pieni, mutta mahtava matkatoimisto, kuin David Goljatin edessä. Sen toimisto perustettiin vuonna 2009 ja siitä lähtien se on järjestänyt lomamatkoja lukuisille iloisille ja tyytyväisille asiakkailleen. Alunperin Mixx Travel järjesti matkoja vain Kööpenhaminasta, mutta on sittemmin aloittanut lentojen tarjoamisen myös Tukholmasta ja vuonna 2023 myös Suomesta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta - koska onhan iloa jakaa lomailun riemu myös suomalaisten kanssa.

Mixx Travelin kesätarjonta koostuu matkoista Turkin etelärannikolle, Istanbuliin ja Izmirin alueelle. Entäpä Kreeta ja Rodos? Kyllä vain, nekin ovat Mixx Travelin listalla. Tarjolla on lisäksi golf- ja muita erikoismatkoja muualle Eurooppaan.

Tämä matkatoimisto tarjoaa laajan ja vaihtelevan kohdevalikoiman, josta löytyy oma loma kaikille lompakon paksuudesta riippumatta. Kun tarvitset hyvän hotellin ja lennot (tai pelkät lennot) kohtuuhintaan, on mixxtravel.fi-sivusto jotain, johon todella kannattaa tutustua!

Onko Mixx Travel luotettava? Mistä löydän kokemuksia?

Voit lukea asiakkaiden kokemuksia Mixx Travel -matkatoimistosta esimerkiksi Napsu.fi- ja Trustpilot.com-sivustoilla. Etsi keskusteluja tästä matkanjärjestäjästä esim. Suomi24.fi-keskusteluista tai Facebookista.

Kuka Mixx Travel -matkatoimiston omistaa?

Mixx Travelin omistaa suomalainen Mixx Travel AB, filial i Finland (y-tunnus 3101369-9), joka on ruotsalaisen c/o Mixx Travel AB -yhtiön Suomen sivuliike.

Käyttääkö Mixx Travel alennuskoodeja?

Mixx Travel ei näytä tätä kirjoitettaessa käyttävän alennuskoodeja asiakkaiden houkutteluun, mutta julkaisemme tällä sivulla myös erilaisia Mixx Travel tarjouksia ja kuumimpia kampanjoita, joiden aikana voit saada alennuksia ja etuja matkavarauksestasi.

Mikäli Mixx Travel kuitenkin jossain vaiheessa ottaa alennuskoodit käyttöön, voit olla varma, että löydät ne ensimmäisenä meiltä!

Onko Mixx Travel -matkatoimistolla äkkilähtöjä?

Kyllä. Äkkilähdöt on yksi parhaista tavoista säästää ja päästä etelän lämpöön edullisemmin. Löydät Mixx Travelin äkkilähdöt täältä tai katso suora linkki yllä.

Äkkilähdöt ovat matkanjärjestäjiltä myymättä jääneitä tai peruutettuja paikkoja, jotka kaupataan alennetuilla hinnoilla loppuun ennen matkan alkamista. Mixx Travel myy 7, 14, 21 päivän äkkilähtöjä sekä all inclusive -äkkilähtöjä.

Mistä saan matkalippuni?

Kun varauksesi on valmis, löydät ne kirjautumalla osoitteessa mixxtravel.fi "Minun matkani" -sivulle (linkki oikeassa yläreunassa). Minun matkani -sivulla voit tarkastella lippujasi, tulostaa ne tai lähettää liput sähköpostiisi.

Miten voin ottaa yhteyttä Mixx Travelin asiakaspalveluun?

Puhelimitse +358 - 9 4245 4208 tai sähköpostitse info@mixxtravel.fi. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9.00–17.00. Lisää varausnumerosi jo ensimmäiseen viestiisi nopeuttaaksesi käsittelyä.