VitaePro alennuskoodit

VitaePro

VitaePro on norjalaisen VitaeLabin markkinoima lisäravintoaine, jota myydään Pohjoismaissa. Se lanseerattiin Suomessa 2008 ja se on yksi myydyimmistä ravintolisistä.

VitaePro on monipuolinen ja turvallinen ravintolisä päivittäisen ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi. Se sisältää nivelille hyödyllistä Boswellia serrataa, lihaksille hyödyllistä D3-vitamiinia, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiineja immuunijärjestelmän normaalin toiminnan edistämiseen, omega-3-rasvahappoja sydämelle sekä antioksidantteja, seleeniä ja vitamiineja, jotka edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat VitaePro alennuskoodit ja tarjoukset 2021

VitaePro tutustumistarjouksena nyt -50 %

VitaePron ainesosat ovat hyväksi lihaksille, nivelille, vastustuskyvylle, sydämelle sekä auttavat vähentämään väsymystä. Tilaa VitaePro nyt tutustumistarjouksena puoleen hintaan: ensimmäiset 6 viikkoa nyt vain vain 14,75 €/kk (norm. 29,50 €) + toimituskulut 4,90 €. Tarjous koskee uusia asiakkaita.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin VitaePro

Avenobo Kurkuma Forte -kapselit parantavat biosaatavuutta ja niissä on vahva tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Kapselien sisältämä kurkuma tehostaa väitetysti aineenvaihduntaa, vastustuskykyä ja aivotoimintaa. Osta 1, saat toisen kaupan päälle!

Foot Peel Mask -sukilla saat jalkoihisi vauvan pehmeän ihon.

Tilaa Sensilabin uutiskirje ja saat 15 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä.

SlimJoy EXTREME on 30 päivän painonpudotuspaketti, joka poistaa nestettä, tehostaa rasvanpolttoa ja parantaa unen laatua.

Tietoa kaupasta VitaePro

Yhteystiedot

VitaeLab
PL 4860
00002 Helsinki

Puhelin: 0800 413 700
Sähköposti: asiakaspalvelu@vitaelab.fi

Kaupan kuvaus päivitetty viimeksi 24.2.2020.