VitaePro alekoodi

Parhaat VitaePro alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut VitaePro alennuskoodit kesäkuu 2024

VitaePro (vitaepro.fi) on monipuolinen ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Se sisältää huolellisesti valikoituja ainesosia, kuten vitamiineja, kivennäisaineita ja omega-3-rasvahappoja, jotka yhdessä edistävät terveyttäsi monin tavoin. VitaePro edistää sydämen, lihasten ja nivelten terveyttä sekä vahvistaa immuunijärjestelmää.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tilata VitaePro erikoistarjouksella käyttämällä alennuskoodia, joka tekee tilauksestasi entistä edullisemman. Tarjousten avulla saat loistavan mahdollisuuden kokeilla VitaePron hyötyjä, olipa tavoitteenasi sitten ylläpitää aktiivista elämäntapaa, parantaa yleistä energiatasoasi tai tukea terveellistä ikääntymistä.

Tilaa nyt ja hyödynnä erikoistarjous, joka tekee VitaePron kokeilemisesta helppoa ja edullista. Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia jo tänään!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Ensimmäinen VitaePro-pakkaus vain 9,90 €

Tilaa VitaePro erikoishintaan nyt vain 9,90 €. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Seuraavat lähetykset normaalihintaan 33,80 € kuuden viikon välein. Tilaukseen lisätään toimituskulut 4,90 €.

Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa, ja voit milloin tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksen.

Voimassa toistaiseksi.

Hyödynnä VitaePron 10 % perhealennus

Jos tilaat VitaePron useammalle henkilölle kerrallaan, säästät toimituskuluissa. Jos samassa taloudessa on neljä tai usempi VitaePro-käyttäjää, saatte 10 % perhealennuksen kaikista tilauksista!

Voimassa toistaiseksi.

VitaePro tutustumistarjouksena nyt -50 %

VitaePron ainesosat ovat hyväksi lihaksille, nivelille, vastustuskyvylle, sydämelle sekä auttavat vähentämään väsymystä. Tilaa VitaePro nyt tutustumistarjouksena puoleen hintaan: ensimmäiset 6 viikkoa nyt vain vain 14,75 €/kk (norm. 29,50 €) + toimituskulut 4,90 €. Tarjous koskee uusia asiakkaita.

Voimassa toistaiseksi.

VitaePro on suomalaisten suosima ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan yleistä hyvinvointia ja terveyttä.

Mikä VitaePro on?

VitaePro on ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan yleistä hyvinvointia ja terveyttä. Se sisältää useita aktiivisia ainesosia, jotka on valittu niiden mahdollisten terveysvaikutusten perusteella.

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä, joka on suunniteltu erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin.

On tärkeää huomata, että ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa, ja niiden käyttöön tulisi suhtautua osana kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa.

Keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen minkään ravintolisän käytön aloittamista, varsinkin jos käytät jotain lääkkeitä tai sinulla on olemassa olevia terveydellisiä huolenaiheita.

Ravintolisiä myyvät myös esimerkiksi Dermosil, Jolie ja Luontaistukku.

Mihin VitaePro auttaa?

VitaePro on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia monipuolisesti, ja sen sisältämät ainesosat on valittu niiden tutkitun tehokkuuden perusteella.

Nivelterveyden osalta VitaePro sisältää Boswellia serrata -uutetta, joka auttaa ylläpitämään nivelissä miellyttävää tunnetta. Tämä on tärkeää liikkuvuuden ja arjen mukavuuden kannalta.

Sidekudoksen normaalia muodostumista tukee VitaePron sisältämä mangaani, joka on keskeinen elementti tuki- ja sidekudosten terveydessä.

D3-vitamiini puolestaan edistää normaalia lihastoimintaa, mistä on etua lihasvoiman ja -toiminnan kannalta.

Vastustuskyvylle VitaePro tarjoaa tukea useiden vitamiinien ja kivennäisaineiden, kuten sinkin, seleenin, B12-, C- ja D3-vitamiinien avulla, jotka kaikki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sydämen normaaliin toimintaan VitaePro vaikuttaa Omega-3-rasvahappojen (DHA ja EPA) sekä tiamiinin avulla, joilla on tutkittu vaikutus sydämen terveyteen, kun niitä nautitaan säännöllisesti vähintään 250 mg päivässä.

Lisäksi VitaePron sisältämät B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, mikä on tärkeää energiatasojen ylläpitämiseksi ja päivittäisen aktiivisuuden tukemiseksi.

VitaePro voi olla hyödyllinen ravintolisä esimerkiksi nivelterveyden, sidekudosten, vastustuskyvyn ja sydämen normaalin toiminnan kannalta.

Mitä VitaePro sisältää?

VitaePro on monipuolinen ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan kehon yleistä hyvinvointia ja terveyttä. Sen vaikuttavat ainesosat kattavat laajan kirjon ravinteita, joilla on tutkitusti erilaisia terveyshyötyjä.

Astaksantiini

Astaksantiini on tehokas antioksidantti, joka tarjoaa monia terveyshyötyjä. Se suojaa aivoja, sydäntä ja ihoa, ja on erityisen vahva antioksidantti. Astaksantiinin on tutkittu auttavan ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista ja tukemaan silmien terveyttä.

Luteiini

Luteiini, luonnollinen karotenoidi, on tunnettu laajasta terveyshyötyjen kirjostaan. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että luteiinin runsas saanti ruokavalion tai ravintolisän kautta voi olla hyödyllistä silmäsairauksien, kuten ikään liittyvän silmärappeuman (AMD) ja harmaakaihin, ehkäisyssä ja jopa niiden parantamisessa​​. Luteiinin on raportoitu tarjoavan etuja lukuisissa terveysongelmissa, mukaan lukien neurologiset häiriöt, silmäsairaudet ja ihon ärsytykset​​.

Luteiinilla on antioksidanttisia, tulehdusta ehkäiseviä, verenpainetta alentavia ja jopa syöpää ehkäiseviä vaikutuksia.

Zeaksantiini

Zeaksantiini on toinen karotenoidi, jolla on tärkeä rooli silmien terveydessä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että zeaksantiini suojaa silmän verkkokalvoa valon aiheuttamilta vaurioilta.

Schepensin silmätutkimuslaitoksen ja Harvardin lääketieteellisen koulun suorittama tutkimus on todennut, että zeaksantiini on välttämätön ravintoaine, joka suojaa silmän verkkokalvoa valon haitallisilta vaikutuksilta.

Ihmisen verkkokalvo kerää selektiivisesti vain kahta karotenoidia ruokavaliosta: zeaksantiinia ja luteiinia. Nämä karotenoidit kerääntyvät suurina pitoisuuksina silmän makulaan, joka on vastuussa tarkasta näkökyvystä, ja niiden on osoitettu suojaavan verkkokalvoa​​.

Lisäksi on todettu, että ihmisillä, joilla on korkeammat ruokavalion zeaksantiini- ja luteiinipitoisuudet, on pienempi riski kehittää silmänpohjan ikärappeuman (makudegeneraatio) edistyneitä vaiheita, vaikka kaikki tutkimukset eivät olekaan osoittaneet tätä yhteyttä.

Epidemiologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmisillä, joilla on korkeampi ruokavalion tai plasman luteiini-/zeaksantiinipitoisuus, on pienempi riski kehittää silmänpohjan ikärappeuman edistyneitä vaiheita. Tämä viittaa siihen, että zeaksantiinilla ja luteiinilla voi olla suojaava vaikutus silmien terveyteen, erityisesti makuladegeneraation kehityksessä.

Omega-3-rasvahapot

Omega-3-rasvahapot, kuten EPA ja DHA, ovat osoittautuneet lupaaviksi sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä. Ne ovat vähentäneet sydänperäistä kuolleisuutta ja parantaneet sydän- ja verisuonitautien tuloksia.

American Heart Association (AHA) on suositellut omega-3-rasvahappoja on yli 20 vuoden ajan sydän- ja verisuonitapahtumien, kuten sydänkohtausten ja aivohalvausten, vähentämiseksi ihmisillä, joilla on jo sydän- ja verisuonitauti (CVD)​​​​.

On myös esitetty, että korkeammat annokset omega-3-rasvahappoja voivat olla tarpeen sydän- ja verisuonihyötyjen saavuttamiseksi, erityisesti tutkimuksissa, joissa amerikkalaisten osallistujien perustason omega-3-tasot ovat olleet alhaisia​​.

Seleeni

Seleenillä on useita terveyshyötyjä, mukaan lukien antioksidanttiset ja tulehdusta ehkäisevät vaikutukset, ja se on tärkeä aktiivisen kilpirauhashormonin tuotannossa.

Vaikka korkeat seleenitasot on yhdistetty vähentyneeseen riskiin sairastua sydän- ja verisuonitauteihin sekä kakkostyypin diabetekseen, seleeniravintolisien käyttö voi lisätä kakkostyypin diabeteksen riskiä ihmisillä, joilla on jo riittävä seleenin saanti.

Tutkimukset viittaavat siihen, että seleeni ravintolisänä hyödyttää eniten heitä, joilla on alhainen seleenitaso, kun taas heille, joilla on jo korkea seleenitaso, ravintolisät voivat olla haitallisia.

Sinkki

Sinkki on tärkeä hivenaine, joka edistää monia terveydellisiä toimintoja, mukaan lukien immuunijärjestelmän toimintaa, haavojen paranemista ja ihon terveyttä.

Se on välttämätön osa yli 300 entsyymiä ja vaikuttaa solujen DNA:n replikaatioon ja korjaukseen, solusyklin etenemiseen, sekä apoptoosiin.

Sinkin puutos voi johtaa immuunijärjestelmän toimintahäiriöihin ja lisätä infektioalttiutta​​. Sinkki-ioneilla on keskeinen rooli immuunijärjestelmän solunsisäisissä signalointireiteissä, ja niillä on tunnetusti anti-inflammatorisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.

Sinkkilisät voivat tarjota erityistä hyötyä heikentyneelle immuunijärjestelmälle, mikä korostaa sen roolia immuunijärjestelmän "vartijana"​​.

Mangaani

Mangaani on olennainen hivenaine, joka toimii monien biologisten prosessien kofaktorina, mukaan lukien makroravintoaineiden aineenvaihdunta, luun muodostuminen, vapaiden radikaalien torjuntajärjestelmät, sekä aivoissa ammoniakin poisto ja välittäjäaineiden synteesi.

Se on kriittinen komponentti kymmenissä proteiineissa ja entsyymeissä, ja sitä löytyy kaikista kudoksista. Mangaanin konsentroituneet tasot löytyvät kudoksista, jotka ovat rikkaita mitokondrioissa ja melaniinissa, mukaan lukien maksassa ja haimassa.

B1- ja B12-vitamiinit

B1-vitamiini, eli tiamiini, on tärkeä kehon energiantuotannolle, auttaen aminohappojen ja hapanta muuntumista energiaksi. Se on myös olennainen hermojen toiminnalle ja auttaa ylläpitämään hermojen suojakuorta.

B12-vitamiini, eli kobalamiini, on välttämätön punasolujen tuotannossa ja auttaa solujen aineenvaihdunnassa. Se on tärkeä myös hermoston toiminnalle ja DNA:n tuotannolle, joka on solujen geneettinen aineisto.

B12-vitamiinin puutos voi olla yleinen etenkin henkilöillä, jotka eivät syö paljon eläinperäisiä tuotteita tai joilla on ongelmia vitamiinien imeytymisessä.

C-vitamiini

C-vitamiini eli askorbiinihappo on vesiliukoinen vitamiini, joka edistää elimistön normaalia toimintaa, suojaa soluja vaurioilta ja torjuu infektioita. Sitä löytyy monista marjoista, vihanneksista ja hedelmistä, erityisesti sitrushedelmistä ja marjoista.

C-vitamiini vahvistaa imuunijärjestelmää, edistää haavojen paranemista, suojaa sydäntä, auttaa raudan imeytymisessä ja vähentää stressiä.

D-vitamiini

D-vitamiini on elimistölle välttämätön rasvaliukoinen vitamiini, joka auttaa kehoa imeyttämään kalsiumia ja fosforia ruoasta, mikä on tärkeää vahvan luuston ja hampaiden kehittymiselle.

D-vitamiini myös edistää immuunijärjestelmän toimintaa, auttaa lihasten toimintaa ja ehkäisee tulehduksia. Lisäksi se voi vaikuttaa myönteisesti mielialaan ja vähentää tiettyjen sairauksien, kuten syövän, diabeteksen ja sydänsairauksien riskiä.

E-vitamiini

E-vitamiini on elimistön tärkeä antioksidantti, jolla on useita terveyshyötyjä. Se suojaa soluja vapailta radikaaleilta ja hapettumiselta, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, sekä auttaa suojautumaan infektioilta ja sairauksilta.

Riittävä E-vitamiinin saanti voi auttaa ehkäisemään verisuonten tukkeutumista ja edistää lihasten hapensaantia. Sillä on myös lievä tulehduksia vähentävä vaikutus.

Boswellia serrata

Boswellia serrata, jota kutsutaan myös salaiolibaaniksi, on pieni Aasiassa ja Afrikassa kasvava puu, jolla on useita terveyshyötyjä.

Boswellia serrataa on perinteisesti käytetty nivelten hyvinvoinnin tukemiseen. Tutkimuksissa on havaittu, että Boswellia serrata voi lievittää nivelkipuja ja epämiellyttäviä tuntemuksia.

Sitä on käytetty myös osana ihohoitoa, aknen hoidossa ja haavanhoidossa. Boswellian pihkan on havaittu lieventävän eri tulehdustiloja, kuten suolistosairauksia ja nivelrikkoja.

On tärkeää huomata, että Boswellia serrataa ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Kenelle VitaePro sopii?

VitaePro on suunniteltu erityisesti aikuisille, jotka haluavat tukea yleistä hyvinvointiaan ja terveyttään. Esimerkiksi seuraavat ryhmät voivat saada hyötyäjä tästä lisäravinteesta.

  • Aktiiviset aikuiset, jotka harjoittavat säännöllisesti liikuntaa tai ovat fyysisesti aktiivisia, saattavat hyötyä VitaePro:n sisältämistä vitamiineista ja kivennäisaineista, kuten D-vitamiinista lihaksille ja omega-3-rasvahapoista sydämelle.
  • Ikääntyville aikuisille esimerkiksi D-vitamiini on tärkeä luuston terveydelle ja immuunijärjestelmän toiminnalle.
  • Henkilöt, joilla on erityisiä ravitsemuksellisia tarpeita, kuten tiukkaa ruokavaliota noudattavat henkilöt tai joilla on rajoitettu ravinnonsaanti, saattavat hyötyä lisäravinteista.
  • Henkilöt, jotka haluavat tukea vastustuskykyään saattaa VitaePron sisältämät C- ja D-vitamiinit sekä kivennäisaineet, kuten seleeni ja sinkki, auttaa tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Henkilöillä, jotka kärsivät väsymyksestä ja uupumuksesta, voi B12- ja C-vitamiinit auttaa vähentämään niistä aiheutuvia oireita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko VitaePro huijaus?

Vaikka käyttäjien kokemukset tuotteesta voivat vaihdella suuresti, on tärkeää huomata, että VitaePro sisältää joukon vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ainesosia, joilla on tieteellisesti todistettuja terveyshyötyjä. Esimerkiksi omega-3-rasvahapot, vitamiinit, kuten D3 ja B12, sekä kivennäisaineet, kuten sinkki ja seleeni, ovat tunnettuja niiden positiivisista terveysvaikutuksista.

VitaePron tapauksessa monia sen sisältämiä ainesosia on tutkittu ja niiden on todettu olevan hyödyllisiä tietyissä konteksteissa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tuote olisi mikään ihmelääke kaikkiin terveysongelmiin.

Yksilölliset erot, kuten elämäntavat, ruokavalio ja saatava liikunnan määrä voivat vaikuttaa siihen, miten tuote vaikuttaa eri ihmisiin.

Onko VitaePro huuhaata?

VitaePro sisältää useita ainesosia, kuten vitamiineja, kivennäisaineita ja omega-3-rasvahappoja, joilla on tutkittuja terveyshyötyjä. Esimerkiksi D-vitamiinin ja omega-3-rasvahappojen positiiviset vaikutukset ovat laajalti tunnustettuja.

Käyttäjien kokemukset tuotteesta voivat vaihdella. Joillekin se voi tarjota huomattavaa hyötyä, kun taas toisille vaikutukset voivat olla vähäisempiä. Tämä ei välttämättä kerro itse tuotteen tehosta, vaan yksilöllisistä eroista, kuten aineenvaihdunnasta ja elämäntavoista.

Kuten kaikkien ravintolisien kohdalla, on suositeltavaa lähestyä VitaeProta kriittisesti ja tietoon pohjautuen. Jos harkitset sen käyttöä, on hyvä keskustella asiasta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, erityisesti jos sinulla on terveydellisiä huolia tai käytät jotain lääkkeitä.

Paljonko VitaePro sisältää D-vitamiinia?

Yksi VitaePro-kapseli sisältää 15 µg D3-vitamiinia. Ruokaviraston mukaan D-vitamiinin suositeltava päivittäinen saanti on 10 μg/päivä niin lapsille kuin aikuisille.

Paljonko VitaePro maksaa?

VitaePron normaalihinta on tällä hetkellä 33,80 € kuuden viikon välein. Tilaukseen lisätään toimituskulut 4,90 €.

Seuraa tätä sivua löytääksesi parhaat alennukset ja tarjoukset tilausvaihtoehtoihin.

Onko VitaeProlle alennuskoodeja?

Kyllä, VitaeLab julkaisee säännöllisesti alennuskoodeja VitaePro-tilauksiin, ja löydät parhaat ja 100 % toimivat koodit aina meiltä.

Hintatietoisille kuluttajille voi olla hyödyllistä ottaa myös yrityksen some-kanavat seurantaan hyvien tarjousten ja alennuksien varalta.

Käyttääksesi VitaePro-alennuskoodin, klikkaa tilausvaiheessa 'Onko sinulla alennuskoodi?' -linkkiä, liitä koodi ja aktivoi. Varmista, että alennus aktivoituu ennen tilauksen viimeistelyä.

Voiko VitaePro nostaa maksa-arvoja?

VitaePron sisältämät ainesosat, kuten vitamiinit, kivennäisaineet ja omega-3-rasvahapot, ovat yleisesti turvallisia suositelluissa annoksissa.

Kuitenkin, kuten kaikkien ravintolisien kohdalla, on mahdollista, että tietyt ainesosat voivat vaikuttaa maksa-arvoihin, erityisesti jos tuotetta käytetään suositeltua suuremmissa määrissä tai jos henkilöllä on jo ennestään maksavaivoja.

Ihmisten reaktiot ravintolisiin voivat vaihdella suuresti. Joillakin henkilöillä maksa-arvot voivat nousta reagoidessaan tiettyihin ainesosiin, vaikka tämä ei olisi valmisteen yleinen vaikutus.

On aina suositeltavaa käyttää varovaisuutta ja keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen uuden ravintolisän käyttöä, erityisesti jos sinulla on jo ennestään maksavaivoja.

Saako VitaeProta apteekista?

Ei, VitaeProta (tai muita VitaeLabin) tuotteita ei myydä apteekeissa tai luontaistuotekaupoissa.

VitaeLab tuottaa ja myy kaikki ravintolisät itse, ja niitä on mahdollista tilata vain suoraan Vitaepro-verkkokaupasta. Näin yritys kertoo välttävänsä turhat välikädet ja pitääkseen tuotteiden hinnat alhaisina.

Onko VitaeProsta haittaa?

VitaePron mahdolliset haitat riippuvat käyttäjän yksilöllisistä terveydellisistä olosuhteista ja siitä, miten tuotetta käytetään.

VitaePron sisältämät vitamiinit, kivennäisaineet ja muut ravintolisät ovat yleisesti turvallisia suositelluissa annoksissa. Kuten kaikkien ravintolisien kohdalla, on mahdollista, että jotkut ihmiset voivat kokea haittavaikutuksia.

Raskaana olevien ja imettävien naisten tulisi olla erityisen varovaisia ravintolisien käytön suhteen ja keskustella niiden käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Ravintolisien ainesosat voivat vuorovaikuttaa tietyntyyppisten lääkitysten kanssa. On tärkeää keskustella lääkärin kanssa ennen käytön aloittamista, mikäli käytät reseptilääkkeitä.

Minkämaalainen VitaePro on?

VitaePro on norjalaisen VitaeLabin markkinoima ravintolisä, jota valmistetaan Saksassa tiukkojen hygienia- ja laatuvaatimusten ohjaamina.

Montako VitaePro-kapselia päivässä?

VitaeProta otetaan yksi kapseli päivässä. Yksi pakkaus sisältää 44 kapselia, mikä kattaa yhden henkilön päivittäisen tarpeen kuudeksi viikoksi.

Miten voin lopettaa VitaePro-tilauksen?

Voit milloin tahansa laittaa tilauksesi tauolle tai peruuttaa sen. Ota yhteyttä VitaeLabin asiakaspalveluun:

Puh. 09 427 38228 tai
Email: asiakaspalvelu@vitaelab.fi

Muista ilmoittaa viestissä asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi.

Yhteystiedot

NutraQ Oy / VitaeLab
Esterinportti 1
00240 Helsinki

Postilokero

PL 4860
00002 Helsinki

Y-tunnus: 2344505-3

Sähköposti: asiakaspalvelu@vitaelab.fi
Puhelin: 09 427 38228 (pvm/mpm)

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8.30–16.30.