MyTrendyPhone.fi alennuskoodit

MyTrendyPhone.fi alennuskoodi

MyTrendyPhone.fi on vuonna 2003 perustettu laadukkaita matkapuhelintarvikkeita myyvä verkkokauppa, joka toimii 10 maassa. Puhelintarvikkeiden lisäksi kaupassa myydään tarvikkeita pelikonsoleille, iPadeille ja kannettaville tietokoneille.

MyTrendyPhonella on yli 65 000 tuotteen valikoima ja se tarjoaa kaikille tuotteille 2 vuoden takuun. Toimitukset hoituvat 2-3 arkipäivässä ja tuotteilla on 14 päivän rahat takaisin -takuu. Hyödynnä tilauksessa myös sivuiltamme löytyvät MyTrendyPhone-alennuskoodit.

Siirry ostoksille »

10 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Tilaa MyTrendyPhonen uutiskirje ja saat sähköpostiisi 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Alennus ei koske yli 135 euron tuotteita. Alennuskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 14 päivän ajan. Uutiskirjetilaus löytyy kohdesivun alareunasta.

Voimassa toistaiseksi.

7 % alennusta Trendy Clubin jäsenille

Liity MyTrendyPhonen Trendy Clubiin ja saat aina 7 % alennuksen alle 135 euroa maksavista normaalihintaisista tuotteista. Kun liityt nyt, osallistus lisäksi arvontaan, jossa huikea pääpalkinto! Trendy Clubin alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa MyTrendyPhone.fi alennuskoodeista

[xy_stores field="pitka-kuvaus" decode=1]