MyTrendyPhone alekoodi

Parhaat MyTrendyPhone alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut MyTrendyPhone alennuskoodit toukokuu 2024

MyTrendyPhone (mytrendyphone.fi) on vuonna 2003 perustettu laadukkaita matkapuhelintarvikkeita myyvä verkkokauppa, joka toimii 10 eri maassa. Puhelintarvikkeiden lisäksi kaupassa myydään tarvikkeita pelikonsoleille, iPadeille ja kannettaville tietokoneille.

MyTrendyPhonella on yli 65 000 tuotteen valikoima ja se tarjoaa kaikille tuotteille 2 vuoden takuun. Toimitukset hoituvat 2-3 arkipäivässä ja tuotteilla on 14 päivän rahat takaisin -takuu.

Hyödynnä tilauksessasi tältä sivulta löytyvät uusimmat MyTrendyPhone-alennuskoodit ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

10 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Tilaa MyTrendyPhonen uutiskirje ja saat sähköpostiisi 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Alennus ei koske yli 135 euron tuotteita. Alennuskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 14 päivän ajan. Uutiskirjetilaus löytyy kohdesivun alareunasta.

Voimassa toistaiseksi.

7 % alennusta Trendy Clubin jäsenille

Liity MyTrendyPhonen Trendy Clubiin ja saat aina 7 % alennuksen alle 135 euroa maksavista normaalihintaisista tuotteista. Kun liityt nyt, osallistus lisäksi arvontaan, jossa huikea pääpalkinto! Trendy Clubin alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Voimassa toistaiseksi.

MyTrendyPhone varastoale: Kotelot, kuoret, laturit ja muut jopa –90 %

Alennusmyynnistä löydät vaihtuvat tuotteet suojatuotteista varavirtalähteisiin ja kuulokkeisiin uskomattomat edullisesti (jopa –90 %). Alennukset voimassa vain niin kauan kuin tuotteita riittää.

Voimassa toistaiseksi.

MyTrendyPhone Back to School -kampanja: Puhelintarvikkeita jopa –40 %

Odotatko innolla koulun alkua? MyTrendyPhonen takaisin kouluun -kamppiksesta löydät älykellot, laturit, kaiuttimet ja muut tarvikkeet jopa 40 % alennuksin.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä puhelin- ja tablet-tarvikkeissa, kuten kuorissa, suojissa ja latureissa hyödyntämällä ajankohtaiset MyTrendyPhone-alennuskoodit.

Vuonna 2003 perustettu MyTrendyPhone (mytrendyphone.fi) myy korkealaatuisia tarvikkeita matkapuhelimille, iPodeille ja muille soittimille, digi- ja videokameroille, PC- ja kannettaville tietokoneille sekä Bluetooth-laitteille. Yrityksellä on oma varasto kahdeksassa Euroopan maassa, ja se työllistää 300 työntekijää ympäri Eurooppaa.

MyTrendyPhone – Yli 65 000 tuotteen valikoima puhelintarvikkeita ja muuta

Verkkokaupan valikoima kattaa yli 65 000 tarviketta, joten sillä on erinomainen asema mobiilituotteiden markkinoilla. Valikoimiin kuuluvat tarvikkeet kaikille suosituimmille tuotemerkeille, kuten iPhone, Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC, Microsoft, Motorola, OnePlus ja Xiaomi.

MyTrendyPhone haluaa täyttää kaikkien asiakkaidensa tarpeet pienistä tilauksista aina suurempiin yrityshankintoihin ja siksi se tarjoaa henkilökohtaista palvelua.

MyTrendyPhonen hintatakuu ja alennuskoodit

Verkkokaupassa on voimassa hinta- ja tyytyväisyystakuu, joka takaa, että saat aina markkinoiden edullisimmat hinnat. Jos löydät saman tuotteen 30 päivän sisällä edullisemmalla, se lupaa hyvittää erotuksen.

Suomessa MyTrendyPhone kilpailee asiakkaista mm. Mobiilitukun kanssa.

Kaikki mytrendyphone.fi-verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat alkuperäistuotteita ja niillä on 2 vuoden takuu. Tilaukset käsitellään nopeasti ja toimitukset ovat yleensä perillä jo 2-3 arkipäivässä.

Ja mitä MyTrendyPhone-alennuskoodeihin tulee, tällä sivulla kerromme kaiken niistä!

MyTrendyPhone.fi tarjoaa tarvikkeet kaikille suosituimmille puhelinmerkeille, mukaan lukien iPhone, Samsung, Huawei ja OnePlus.

Tarjoaako MyTrendyPhone alennuskoodeja?

Kyllä, tämä yritys hyödyntää alennuskoodeja houkutellakseen uusia ja palkitakseen vanhoja asiakkaitaan.

Etsimme jatkuvasti uusia alennuskoodeja, jotka julkaisemme tällä sivulla kanssasi, jotta sinä ja muut asiakkaat voitte säästää rahaa ostaessanne puhelin- ja tablettitarvikkeita verkosta.

Miten usein alennuskoodeja on saatavilla?

MyTrendyPhone on yksi vähemmän aktiivisista viihde-elektroniikan verkkokaupoista, mitä tulee varsinaisten alennuskoodien tarjoamiseen.

Verkkokaupassa on tosin usein jopa -70 % tarjouskampanjoita, joista ilmoitamme myös tällä sivulla.

Miten saan 10 % alennuskoodin?

Oletko lunastanut jo MyTrendyPhonen uutiskirjetilaajan edun?

Uutiskirjeen tilaajana saat heti 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi (katso suora linkki yllä). Alennuskoodin liittyy erityisiä ehtoja, joihin kannattaa tutustua ennen tilauksen tekemistä.

Mikä on Club Trendy?

Club Trendy on MyTrendyPhonen kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenet saavat useita etuja, kuten pysyvän 7 % alennuksen joka tilauksesta.

Tällä hetkellä klubiedut ovat seuraavat:

  • Aina 7 % alennus MyTrendyPhonen tuotteista.
  • Eksklusiivisia erikoistarjouksia ennen muita ja hyödyllistä tietoa uutuustuotteista.
  • Alennusta alle 150 € maksavista puhelin- ja tablettikorjauksista.
  • Osallistut sekä raha- että tuotepalkintojen arvontaan.

Club Trendy -alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Voit hyödyntää vain yhden alennuksen tilausta kohden.

Ota säästöt talteen MyTrendyPhone-alennuskoodeilla. Liitä koodisi tilaussivulta löytyvään lahjakorttikenttään.

Miten alekoodi käytetään?

Kopioi alennuskoodi sivuiltamme valmiiksi leikepöydällesi ja siirry osoitteeseen mytrendyphone.fi. Tee ostokset normaalisti. Kun olet valmis, siirry maksamaan ja täyttämään tilaajan tiedot.

Liitä koodi tällä sivulla lahjakortti-kenttään ja siirry maksamaan tilaus.

Voinko käyttää useamman kuin yhden koodin?

Voit valitettavasti käyttää vain yhden alennuskoodin tilausta kohden. Alekoodia ei voi myöskään usein yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin, eikä lisätä tilaukseen jälkikäteen. Varmista sen toimivuus ennen tilauksen läehttämistä.

Mistä tiedän onko koodi edelleen voimassa?

Voit olla varma alekoodin voimassaolosta vain hankkimalla koodin luotettavista lähteistä, kuten MyTrendyPhonen verkkosivuilta, uutiskirjeestä, Club Trendystä tai luotettavilta alennuskoodisivustoilta.

MyTrendyPhonella on usein käynnissä erilaisia alennusmyyntejä, kampanjoita ja erikoistarjouksia, joiden aikana voit saada jopa 60 % säästöjä.

Lisätietoa MyTrendyPhonesta

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät luottokortit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Eurocard, KCB, Diners Club, American Express), PayPal, verkkomaksut ja Klarna-lasku.

Varastossa olevien tuotteiden osalta ennen kello 19.30 tehdyt tilaukset lähetetään jo saman päivän aikana. Toimitusaika on annettu tuotetietojen yhteydessä.

Mikäli samassa tilauksessa on tuotteita, joilla on eri toimitusaika, tuotteet lähetetään sitä mukaa, kun ne saapuvat varastoon. Saat sähköposti-ilmoituksen jokaisesta lähetyksestä. Toimitusaika on yleensä 2-3 arkipäivää.

Kaikki tuotteet suojataan ja paketoidaan huolella ennen lähettämistä. Tilaukset lähetetään joko Postin tai UPS:n kautta, ja pakettina toimitettavia tilauksia on mahdollista seurata seurantanumerolla. Toimituskulut ovat tilauksen koosta riippuen 4,80 - 13,60 euroa.

Yhteystiedot

MyTrendyPhone Oy
Luna House
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

01 027 74 770
Asiakastuki@mytrendyphone.fi

www.mytrendyphone.fi