MyTrendyPhone.fi alennuskoodit

MyTrendyPhone.fi alennuskoodi

MyTrendyPhone.fi on vuonna 2003 perustettu laadukkaita matkapuhelintarvikkeita myyvä verkkokauppa, joka toimii 10 maassa. Puhelintarvikkeiden lisäksi kaupassa myydään tarvikkeita pelikonsoleille, iPadeille ja kannettaville tietokoneille.

MyTrendyPhonella on yli 65 000 tuotteen valikoima ja se tarjoaa kaikille tuotteille 2 vuoden takuun. Toimitukset hoituvat 2-3 arkipäivässä ja tuotteilla on 14 päivän rahat takaisin -takuu. Hyödynnä tilauksessa myös sivuiltamme löytyvät MyTrendyPhone-alennuskoodit.

Siirry ostoksille »

10 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Tilaa MyTrendyPhonen uutiskirje ja saat sähköpostiisi 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Alennus ei koske yli 135 euron tuotteita. Alennuskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 14 päivän ajan. Uutiskirjetilaus löytyy kohdesivun alareunasta.

Voimassa toistaiseksi.

7 % alennusta Trendy Clubin jäsenille

Liity MyTrendyPhonen Trendy Clubiin ja saat aina 7 % alennuksen alle 135 euroa maksavista normaalihintaisista tuotteista. Kun liityt nyt, osallistus lisäksi arvontaan, jossa huikea pääpalkinto! Trendy Clubin alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta MyTrendyPhone.fi

MyTrendyPhone myy korkealaatuisia tarvikkeita matkapuhelimille, mp3-soittimille, digi- ja videokameroille, PC- ja kannettaville tietokoneille, pelikonsoleille sekä Bluetooth-laitteille. Sen valikoima kattaa yli 100 000 artikkelia, joten sillä on erittäin vahva asema mobiilituotteiden markkinoilla. Vuonna 2003 perustetulla yrityksellä on oma varasto 13 Euroopan maassa, mukaan lukien Suomi. Yrityksellä on 300 työntekijää ympäri Eurooppaa.

MyTrendyPhone haluaa täyttää kaikkien asiakkaidensa tarpeet pienistä tilauksista aina suurempiin yrityshankintoihin ja siksi se tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Verkkokaupassa on voimassa hinta- ja tyytyväisyystakuu, joka takaa, että saat aina markkinoiden edullisimmat hinnat. Jos löydät saman tuotteen 30 päivän sisällä edullisemmalla, se lupaa hyvittää erotuksen.

Nettikaupan myyntivaltteja ovat:

  • 100 % ostoturvallisuus
  • Alkuperäiset tuotemerkit
  • 2 vuoden takuu kaikille tuotteille
  • Nopeat tilausten käsittelyt ja toimitukset 2-3 arkipäivässä
  • Yli 5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta
  • 14 päivän rahat takaisin -takuu
  • 30 päivän vaihtotakuu
  • 100 % hintatakuu
  • Erilaisia tapoja olla yhteydessä asiakaspalveluun

Yli 100 000 tuotteen valikoima

MyTrendyphone tarjoaa yli 100 00 tuotteen valikoiman tarvikkeita puhelimille, tableteille, mp3-soittimille, pc- ja kannettaville tietokoneille, konsoleille ja autoon.

Kaupan pääartikkeli on monipuolinen valikoima puhelintarvikkeita, mukaan lukien suojakotelot- ja kuoret, akut, varaosat, telineet, laturit ja muut. Tarvikkeita löytyy käytännössä kaikkiin puhelinmerkkeihin ja malleihin suosituimmilta brändeiltä, kuten Samsung, Apple, LG, Huawei, Sony, Nokia/Microsoft, sekä lukuisille muille merkeille, mukaan lukien Motorola, Blackberry, HTC, Alcatel. BQ, Doro, ZTE ja OnePlus.

MyTrendyPhonelta tilaaminen

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät luottokortit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Eurocard, KCB, Diners Club, American Express), PayPal, verkkomaksut ja Klarna-lasku.

Varastossa olevien tuotteiden osalta ennen kello 19.30 tehdyt tilaukset lähetetään jo saman päivän aikana. Toimitusaika on annettu tuotetietojen yhteydessä. Mikäli samassa tilauksessa on tuotteita, joilla on eri toimitusaika, tuotteet lähetetään sitä mukaa, kun ne saapuvat varastoon. Saat sähköposti-ilmoituksen jokaisesta lähetyksestä. Toimitusaika on yleensä 2-3 arkipäivää.

Kaikki tuotteet suojataan ja paketoidaan huolella ennen lähettämistä. Tilaukset lähetetään joko Postin tai UPS:n kautta, ja pakettina toimitettavia tilauksia on mahdollista seurata seurantanumerolla. Toimituskulut ovat tilauksen koosta riippuen 4,80 - 13,60 euroa.

Yhteystiedot

MyTrendyPhone Oy
Luna House
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

01 027 74 770
Asiakastuki@mytrendyphone.fi