Etusivu > Kaupat > MyTrendyPhone
MyTrendyPhone alennuskoodit

MyTrendyPhone alennuskoodit

MyTrendyPhone (mytrendyphone.fi) on vuonna 2003 perustettu laadukkaita matkapuhelintarvikkeita myyvä verkkokauppa, joka toimii 10 maassa. Puhelintarvikkeiden lisäksi kaupassa myydään tarvikkeita pelikonsoleille, iPadeille ja kannettaville tietokoneille.

MyTrendyPhonella on yli 65 000 tuotteen valikoima ja se tarjoaa kaikille tuotteille 2 vuoden takuun. Toimitukset hoituvat 2-3 arkipäivässä ja tuotteilla on 14 päivän rahat takaisin -takuu. Hyödynnä tilauksessasi sivuiltamme löytyvät MyTrendyPhone-alennuskoodit.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

10 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Tilaa MyTrendyPhonen uutiskirje ja saat sähköpostiisi 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Alennus ei koske yli 135 euron tuotteita. Alennuskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 14 päivän ajan. Uutiskirjetilaus löytyy kohdesivun alareunasta.

Voimassa toistaiseksi.

7 % alennusta Trendy Clubin jäsenille

Liity MyTrendyPhonen Trendy Clubiin ja saat aina 7 % alennuksen alle 135 euroa maksavista normaalihintaisista tuotteista. Kun liityt nyt, osallistus lisäksi arvontaan, jossa huikea pääpalkinto! Trendy Clubin alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa MyTrendyPhone alennuskoodeista

mytrendyphone alennuskoodit

MyTrendyPhone myy korkealaatuisia tarvikkeita matkapuhelimille, iPodeille ja muille soittimille, digi- ja videokameroille, PC- ja kannettaville tietokoneille sekä Bluetooth-laitteille. Verkkokaupan valikoima kattaa yli 100 000 tarviketta, joten sillä on erinomainen asema mobiilituotteiden markkinoilla. Vuonna 2003 perustetulla yrityksellä on oma varasto 13 Euroopan maassa, mukaan lukien Suomessa, ja se työllistää 300 työntekijää ympäri Eurooppaa.

MyTrendyPhone haluaa täyttää kaikkien asiakkaidensa tarpeet pienistä tilauksista aina suurempiin yrityshankintoihin ja siksi se tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Verkkokaupassa on voimassa hinta- ja tyytyväisyystakuu, joka takaa, että saat aina markkinoiden edullisimmat hinnat. Jos löydät saman tuotteen 30 päivän sisällä edullisemmalla, se lupaa hyvittää erotuksen. Kaikki mytrendyphone.fi-verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat alkuperäistuotteita ja niillä on 2 vuoden takuu. Tilaukset käsitellään nopeasti ja toimitukset ovat yleensä perillä jo 2-3 arkipäivässä. Ja mitä MyTrendyPhone-alennuskoodeihin tulee, tällä sivulla kerromme kaiken niistä!

Käyttääkö MyTrendyPhone alennuskoodeja?

Kyllä, tämä yritys hyödyntää alennuskoodeja mytrendyphone.fi verkkokaupassaan. Etsimme jatkuvasti uusia MyTrendyPhone-alennuskoodeja, jotka julkaisemme tällä sivulla.

Miten usein MyTrendyPhone-alennuskoodeja on saatavilla?

MyTrendyPhone on yksi vähemmän aktiivisista viihde-elektroniikan verkkokaupoista, mitä tulee varsinaisten alennuskoodien tarjoamiseen. Verkkokaupassa on tosin usein jopa -70 % tarjouskampanjoita, joista ilmoitamme myös tällä sivulla.

Miten saan 10 % alennuskoodin MyTrendyPhone-verkkokauppaan?

Oletko lunastanut MyTrendyPhonen uutiskirjetilaajan edun? Uutiskirjeen tilaajana saat heti 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi (katso suora linkki yllä). Alennuskoodin liittyy erityisiä ehtoja, joihin kannattaa tutustua.

Mikä on Club Trendy?

Club Trendy on MyTrendyPhonen kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenet saavat useita etuja. Tällä hetkellä klubiedut ovat seuraavat:

  • Aina 7 % alennuksen MyTrendyPhonen tuotteista.
  • Saat ainutlaatuisia erikoistarjouksia ennen muita ja tiedon uutuustuotteista.
  • Saat alennusta alle 150 € maksavista puhelin- ja tablettikorjauksista.
  • Osallistut sekä raha- että tuotepalkintojen arvontaan.

Club Trendy -alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Voit hyödyntää vain yhden alennuksen tilausta kohden.

mytrendyphone alekoodi ohje

Miten MyTrendyPhone-alennuskoodi käytetään?

Kopioi alennuskoodi sivuiltamme valmiiksi leikepöydällesi ja siirry osoitteeseen mytrendyphone.fi. Tee ostokset normaalisti. Kun olet valmis siirry maksamaan ja täyttämään tilaajan tiedot. Liitä alennuskoodi tällä sivulla lahjakortti-kenttään ja siirry lopuksi maksamaan.

Voinko käyttää useamman kuin yhden alekoodin?

Voit valitettavasti käyttää vain yhden alennuskoodin tilausta kohden. Alennuskoodia ei voi myöskään usein yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin, eikä lisätä tilaukseen jälkikäteen.

Mistä tiedän onko alennuskoodi edelleen voimassa?

Voit olla varma alekoodin voimassaolosta vain hankkimalla koodin luotettavista lähteistä, kuten MyTrendyPhonen verkkosivuilta, uutiskirjeestä, Club Trendystä tai luotettavilta alennuskoodisivustoilta.

Lisätietoa MyTrendyPhonesta

MyTrendyphonen pääartikkeli on monipuolinen valikoima puhelintarvikkeita, mukaan lukien suojakotelot- ja kuoret, akut, varaosat, telineet, laturit ja muut. Tarvikkeita löytyy käytännössä kaikkiin puhelinmerkkeihin ja malleihin suosituimmilta brändeiltä, kuten Samsung, Apple, LG, Huawei, Sony, Nokia/Microsoft, sekä lukuisille muille merkeille, mukaan lukien Motorola, Blackberry, HTC, Alcatel. BQ, Doro, ZTE ja OnePlus.

MyTrendyPhonelta tilaaminen

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät luottokortit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Eurocard, KCB, Diners Club, American Express), PayPal, verkkomaksut ja Klarna-lasku.

Varastossa olevien tuotteiden osalta ennen kello 19.30 tehdyt tilaukset lähetetään jo saman päivän aikana. Toimitusaika on annettu tuotetietojen yhteydessä. Mikäli samassa tilauksessa on tuotteita, joilla on eri toimitusaika, tuotteet lähetetään sitä mukaa, kun ne saapuvat varastoon. Saat sähköposti-ilmoituksen jokaisesta lähetyksestä. Toimitusaika on yleensä 2-3 arkipäivää.

Kaikki tuotteet suojataan ja paketoidaan huolella ennen lähettämistä. Tilaukset lähetetään joko Postin tai UPS:n kautta, ja pakettina toimitettavia tilauksia on mahdollista seurata seurantanumerolla. Toimituskulut ovat tilauksen koosta riippuen 4,80 - 13,60 euroa.

Yhteystiedot

MyTrendyPhone Oy
Luna House
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

01 027 74 770
Asiakastuki@mytrendyphone.fi