Parfyymi Klikkaus alennuskoodit

Parfyymi Klikkaus

Perfume Click on Alankomaista kotoisin oleva online-hajuvesikauppa, joka toimii Suomessa jokseenkin koomisella nimellä Parfyymi Klikkaus.

Kaikki verkkokaupan hajuvedet, tuoksut ja muut tuotteet ovat 100 % aitoja, uusia ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tilaukset toimitetaan turvallisessa pakkauksessa ja toimitusajat Suomeen ovat noin 7 arkipäivää.

Parfyymi Klikkaus lupaa laajan valikoiman satojen rakastetuimpien brändien tuotteita, kuten Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Jimmy Choo, Thierry Mugler ja monia muita, sekä edulliset hinnat, jotka voivat olla jopa 75 % vähittäismyyntihintoja halvemmat. Hajuvesien lisäksi verkkokauppa tarjoaa aftershaveja, deodorantteja ja tuoksuja miehille.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Parfyymi Klikkaus alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Lahjasetit kaikille kukkaroille – alkaen 5,70 €

Hyödynnä monituotealennus!

Lisätessäsi uuden tuotteen ostoskoriin ensimmäisen tuotteen jälkeen, saat jokaisesta tuotteesta yhden (1) euron alennuksen! Tämän etu on myös yhdistettävissä muihin alennuksiin.

Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille

Normaalihinta 5,95 €.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Parfyymi Klikkaus

Täydellinen lahja hänelle, joka rakastaa kauneudenhoitoa! Valitse 1, 6 tai 12kk lahjakortti ja saat nyt 25 % alennuksen.

Norm. 5,90 €.

Silmälasit, aurinkolasit ja piilolinssit Black Weekillä jopa 50 % alennuksin.

Liity kuukausitilaajaksi ja saat nyt ensimmäisen boksin vain 10 € (ovh 17,99 /kk). Ensimmäinen boksisi on marraskuun Beauty Desires, jossa 5 kauneustuotetta yli 65 € arvosta.

Tilaa Glossyboxin ylellinen adventtikalenteri ja saat nyt salaisen, aiemmin julkaistun GLOSSYBOXIN lahjaksi kaupan päälle! Koe yhteensä 29 kauneusyllätystä! Hinta tilaajille 99 €, muille 129 €. Saatavilla vain rajoitetusti.

Alennuskoodin voi hyödyntää yli 65 €:n tilauksiin. Koodin voi hyödyntää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Tietoa kaupasta Parfyymi Klikkaus

Yhteystiedot

Perfume Click Europe BV
Herengracht 449 A
1017BR Amsterdam
Alankomaat

Asiakaspalvelu: info@parfyymi-klikkaus.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 9.7.2021.