Tietoa verkkokauppialle

Tietoa alennuskoodeista verkkokauppiaille
Jaa rakkautta

Omistatko verkkokaupan tai vastaatko asiakkaasi verkkokaupan markkinoinnista?

Alennuskoodi101.fi on verkkokauppojen alennuskoodeja ja tarjouksia julkaiseva verkkosivusto, joka on ollut osa kuluttajien ostoprosessia jo vuodesta 2012 lähtien. Sivustomme tavoittaa parhaimmillaan yli 32 000 käyttäjää kuukausittain.

Haluatko, että tuhannet suomalaiset blogikirjoittajat ja muut verkkojulkaisijat markkinoivat verkkokauppaasi? Suosituimmilla julkaisijoilla on satojatuhansia lukijoita viikoittain.

Kaikilla julkaisijoilla on oma lukijakunta, joka voi olla yhtenäinen juuri teidän verkkokauppanne kohderyhmän kanssa. Alennuskoodi101.fi:n käyttäjiä yhdistää hintatietoisuus. He tietävät, miten hintoja vertaillaan netissä ja miten verkkokauppaan saa alennuskoodin.

Tutustu kumppanuusmarkkinointiin ja hanki uusia asiakkaita. Suosittelemiamme kumppanuusverkostoja ovat Adtraction ja TradeDoubler.

Pidämme oikeuden muokata esimerkiksi verkkokaupan kuvausta markkinointiväitteiden osalta ja etujen kirjoitusasua vastaamaan palvelumme yleistä linjaa, joka on tarjota mahdollisesta kumppanuudesta huolimatta objektiivista, puolueetonta ja riippumatonta tietoa verkkokaupoista sekä niiden ostoehdoista, tuotteista ja palveluista.

Voinko saada lisänäkyvyyttä sivuillanne?

Yhteistyökumppanimme kysyvät usein, voiko sivustoltamme saada mitenkään lisänäkyvyyttä?

Ikävä kyllä meillä ei ole uutiskirjelistaa, koska emme kerää käyttäjärekisteriä ja vihaamme roskapostia.

Emme liioin ole kovin aktiivisia sosiaalisessa mediassa, koska some-alustoilla näkyvyyttä saa vain maksamalla.

Voimme kuitenkin kiinnittää kumppaneidemme etuja etusivulle, jossa ne voidaan pitää näkyvillä koko voimassaoloajan, jos saamme lisänäkyvyydelle vastinetta.

Sivuillanne on väärää tietoa!

Ei hätää. Toisin kuin kymmenet liikennettä varastavat feikkisivustot, korjaamme kyllä väärän tiedon mahdollisimman pian, kunhan saamme virheen tietoomme.

Julkaisemme alennuskoodit ja tarjoukset sellaisenaan, kun ne on meille ilmoitettu esimerkiksi yrityksen tai kumppanuusverkoston toimesta.

Kunnioitamme 100-prosenttisesti kaikkia kumppanuuksia, emmekä milloinkaan julkaise sivustolla sellaisia koodeja tai tarjouksia, joihin meillä ei ole lupaa.

Mikäli esimerkiksi edun voimassaoloaikaa ei ole ilmoitettu, eikä tätä tietoa löydy myöskään verkkokaupan sivuilta, voimme julkaista edun toistaiseksi voimassaolevana.

Tällöin etu ei poistu sivuiltamme päivittäisten automaattisten poistojen yhteydessä, vaan se joudutaan poistamaan manuaalisesti siinä vaiheessa, kun virhe huomataan.

Mikäli sivuillamme on vanhentunutta tietoa verkkokaupastanne, kuten toimimaton koodi/tarjous, väärät yhteystiedot tai muuta virheellistä informaatiota, ole ystävällinen ja lähetä tieto siitä meille oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info@alennuskoodi101.fi.

Korjaamme väärän tiedon mahdollisimman pian!