Scandic alekoodi

Parhaat Scandic alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Scandic alennuskoodit kesäkuu 2024

Scandic (scandichotels.com) on Pohjoismaiden suurin hotelliketju noin 280 hotellillaan ja 58 000 huoneellaan Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa.

Scandicin huoneet, ravintolat ja kokoustilat on rakennettu houkuttelevalla konseptilla ja paikallisella otteella. Sen hotelleihin ovat tervetulleita kaikki ja he voivat tuntea olonsa kotoisaksi Scandicissa.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kurkkaa Scandic-tarjoukset: Hotellivaraukset jopa –50 %

Tutustu hotellipaketteihin, -tarjouksiin ja -etuihin aina parhaaseen hintaan. Kaupunkilomat, pelkät majoitukset, romanttiset lomat, kylpylätarjoukset ja paljon muuta jopa 50 % alennuksin!

Voimassa toistaiseksi.

Scandic Friends -jäsenenä varaat aina parhaaseen hintaan

Liity Scandic Friends -perheeseen saadaksesi jäsenalennuksen hinnoista kaikkina viikonpäivinä ja 10 % alennuksen ruoasta, sekä pisteitä yöpymisistä ja muusta, joita voit käyttää palkintoöihin ja muuhun.

Voimassa toistaiseksi.

Hyödynnä parhaan hinnan takuu ja saat 25 % alennuksen

Scandic on varma, että löydät edullisimman hinnan sen hotelleihin omilta sivuiltaan. Jos löydät paremman hinnan muualta, saat 25 % alennuksen!

Voimassa toistaiseksi.

Hotelli perheelle edullisemmin – Alle 12-vuotiaat majoittuvat maksutta

Scandic-hotelleissa viihtyy koko perhe. Alle 12-vuotiaat majoittuvat aikuisten kanssa ja saavat aamiaisen maksutta. Lisäksi lasten menut 50 % alennuksella!

Voimassa toistaiseksi.

Scandic-ryhmäalennukset joukkueille -5 %

Scandic Sports -jäsenet voivat varata kätevästi 1-9 huonetta kätevästi verkossa sporttihintaan. Lisäksi joukkueet saavat 5 % arvolahjakortin. Sports-jäseneksi liittyminen on maksutonta!

Voimassa toistaiseksi.

Eksklusiivisesti alennetut seniorihinnat 65 vuotta täyttäneille

Scandicin seniorihintojen ansiosta yövyt edullisesti joka päivä. Seniorihinnat saatavilla kaikille vähintään 65-vuotiaille ja eläkeläiskortin haltijoille.

Voimassa toistaiseksi.

Varaa aikaisemmin, säästä enemmän!

Varaa unelmalomasi ennakkoon ja säästä. Älä jää odottelemaan, kunnes huoneiden hinnat nousevat. Varhainen varaus takaa sinulle paitsi paremman hinnan, myös paremman valikoiman!

Voimassa toistaiseksi.

Lemmikin kanssa hotelliin? Scandicilla onnistuu!

Scandic tarjoaa lemmikiystävällisiä huoneita tassukavereille. Scandic Friends -jäsenenä voit maksaa myös lemmikkihuoneen pisteillä.

Voimassa toistaiseksi.

Scandic on hotelliketju, jolla on lähes 280 hotellia Pohjoismaissa, joista 62 on Suomessa.

Scandic Hotels on pörssilistatun Scandic Hotels Groupin omistama hotelliketju, joka harjoittaa hotellitoimintaa pääasiassa Pohjoismaissa. Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan hotellien lisäksi Scandicilla on hotelleja Saksassa ja Puolassa.

Scandicilla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 58 000 hotellihuonetta. Suomessa se operoi 62 hotellia Helsingistä Rovaniemelle. Se on Suomen suurin majoitusalan yritys.

Suurin osa Scandic-hotelleista sijaitsee Pohjoismaissa, mutta sillä on hotelleja myös Saksassa ja Puolassa.

Sen kilpailijoita Suomessa ovat mm. Radisson Hotels ja Holiday Club.

Tältä sivulta löydät tietoa hotelliketju Scandicista. Lisäksi käymme läpi varteenotettavia keinoja säästää, kun varaat majoitusta Scandic-hotelleissa, mukaan lukien varhainen varaus, kausialennukset ja -tarjoukset, Scandic Friends -jäsenyys, ryhmäalennukset, yrityssopimukset, off peak -sesongit ja alennuskoodit.

Scandic tarjoaa loistavia hotellielämyksiä

Scandic tarjoaa Pohjoismaiden laajimman hotelliverkoston, joka tarjoaa vierailleen ainutlaatuisia kokemuksia. Yritys panostaa vahvasti kestävään kehitykseen ja yli 200 Scandic-hotellilla on pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki.

Pohjoismaisen hengen, yrityskulttuurin ja toimintatapojen avulla Scandic haluaa olla maailmanluokan pohjoismainen hotelliyritys. Maailmanluokka ei tarkoita viiden tähden hotelleja, vaan arvostetun kokemuksen tarjoamista joka päivä niin vieraille, asiakkaille, tiimin jäsenille kuin omistajillekin.

Scandicin tehtävä on tarjota loistavia hotellielämyksiä palvelemalla kaikkia ihmisiä riippumatta siitä, keitä he ovat, miten he pukeutuvat, mistä he ovat kotoisin tai minne he ovat matkalla. Se uskoo, että mahtava hotellikokemus on paljon enemmän kuin mukava huone, sänky ja aamiainen. Siihen kuuluvat myös ystävällinen hymy, kutsuva ilmapiiri, aito palvelu ja pienet extrat.

Alennuskoodit ja muut säästötavat Scandic-hotellivarauksissa

Hotellivarauksissa säästäminen vaatii hieman taustatyötä, mutta se on taloudellisesti kannattavaa.

On olemassa erilaisia tapoja säästää, kun varaat majoitusta Scandic-hotelleissa.

1. Scandic Friends -jäsenyys

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jossa voit ansaita pisteitä, käyttää pisteitä palkintoöihin ja edetä seuraavalle jäsentasolle. Ilmaisen kanta-asiakasohjelman edut paranevat taso tasolta.

Liittymällä jäseneksi saat heti nämä edut käyttöösi:

 • Jäsenalennus kaikista hinnoista kaikkina viikonpäivinä
 • 10 % alennusta ruoasta hotellin ravintolassa ja shopissa viikonloppuisin sekä vaihtuva annosetu
 • Pisteitä yöpymisestä, ruoasta ja ostoista majoituksen yhteydessä
 • Ansaitset ja voit käyttää pisteitä myös Scandic Friendsin yhteistyökumppaneiden kanssa
 • Käytä pisteitä ilmaisiin palkintoöihin tai osamaksuna niistä
 • Käytä pisteitä Scandic Friends Shopissa
 • Käytä pisteitä ravintolassa, baarissa ja shopissa majoituksen yhteydessä
 • Ainutlaatuisia erikoistarjouksia Scandicilta ja sen yhteistyökumppaneilta
 • 500 bonuspistettä heti kun liityt

Liity jäseneksi nyt ja ala kerryttämään pistesaldoasi. Saat tervetuliaisbonuksena 500 pistettä. Liittyminen on maksutonta.

2. Varhaisen varaajan edut

Varhainen varaus on tehokas keino säästää hotellikustannuksissa. Hotellit, kuten Scandic, tarjoavat usein hyviä alennuksia asiakkaille, jotka varmistavat huoneensa hyvissä ajoin ennen majoitusajankohtaa.

Tämä voi tuoda merkittäviä säästöjä huoneen hinnassa, erityisesti suosittuina matkustusajankohtina, jolloin hinnat usein nousevat kysynnän kasvaessa.

Aikainen varaus tarjoaa myös enemmän vaihtoehtoja huonetyypeissä ja huoneen sijainnissa, mikä tarkoittaa, että voit valita esimerkiksi huoneen kauniilla näköalalla, kuten merinäköalalla tai kaupunkinäkymällä, mikäli hotelli sellaisia tarjoaa.

3. Sesonkialennukset ja -tarjoukset

Sesonkialennukset ja -tarjoukset ovat suosittu tapa säästää hotellimajoituksessa. Tämän tyyppiset alennukset liittyvät usein tiettyihin vuoden aikoihin, kuten kesälomaan, jouluun, pääsiäiseen tai syyslomakauteen.

Hotellit voivat tarjota erikoishintoja tiettyinä ajanjaksoina houkutellakseen asiakkaita hiljaisempina sesonkeina. Tarjoukset voivat sisältää alennuksia huonehinnoista, erikoispaketteja, kuten kylpylä- tai kulttuurielämyksiä, tai ylimääräisiä etuja, kuten ilmaisen aamiaisen tai huonepäivityksen.

Esimerkiksi Scandic Hotelsin verkkosivuilta löytyy oma tarjousosio erilaisille sesonkitarjouksille, jotka kattavat monenlaisia majoitusvaihtoehtoja ja -paketteja.

Tarjolla on esimerkiksi kaupunkilomia, kulttuuri- ja viihdetarjouksia, perhepaketteja, romanttisia paketteja, kylpylä- ja aktiivilomia sekä erikoistarjouksia Scandic Friends -jäsenille.

Scandicin säännöllisesti vaihtuvat sesonkitarjoukset voivat tarjota merkittäviä säästöjä majoituksen hinnasta.

Varhaiselle varaajalle voi koitua merkittäviä säästöjä Scandicilla esimerkiksi hiihtolomasesonkien aikana.

4. Off peak -sesongit

Off peak -sesongit eli hiljaisemmat sesongit ovat ajanjaksoja, jolloin matkailu on yleensä vähäisempää ja hotellien kysyntä alhaisempi.

Tällaisinä aikoina hotellit, kuten Scandic, saattavat tarjota alennettuja hintoja houkutellakseen enemmän asiakkaita.

Nämä off peak -sesongit vaihtelevat alueittain ja ovat yleisempiä esimerkiksi syksyllä ja alkukeväällä.

Hyödyntämällä hiljaisempia sesonkeja, voit nauttia edullisemmista huonehinnoista, vähemmästä tungoksesta ja usein myös paremmasta saatavuudesta.

Off peak -sesonkien hyödyntäminen on erinomainen vaihtoehto heille, jotka voivat matkustaa joustavasti ja etsivät edullisempia majoitusvaihtoehtoja.

5. Alennuskoodit ja varauskoodit

Alennus- ja varauskoodit ovat tehokas keino säästää hotellimajoituksessa. Nämä koodit ovat lyhyitä alfanumeerisia koodeja, jotka voit syöttää varauksen yhteydessä saadaksesi alennusta normaalihinnoista.

Alennuskoodeja ja varauskoodeja on saatavilla usein erilaisten kampanjoiden, kumppanuuksien ja hotelliketjun omien markkinointitoimien kautta. Ne tarjoavat usein huomattavia säästöjä majoitushinnoissa ja voivat sisältää erityisehtoja, kuten minimiyöpymisen tai päivämääräkohtaisia rajoituksia.

Käyttääksesi Scandicin alennuskoodin tai varauskoodin, valitse ensin varauskoodi, bonus cheque tai palkintoyö ja kirjoita tai liitä koodi alle avautuvaan kenttään.

Jos varaat tarjoushinnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Käyttääksesi varauskoodin, valitse hakumoduulista ensin "Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö" ja kirjoita tai liitä koodi tämän jälkeen alapuolella näkyvään kenttään. Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, laita rasti ruutuun.

6. Perhe-edut

Scandicissa viihtyy koko perhe ja se tarjoaakin useita etuja perheen kanssa matkustaville:

 • Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaaksi asti
 • Lapset saavat aamiaisen maksutta 12-vuotiaaksi asti, kun aamiainen sisältyy aikuisen huonehintaan
 • Useissa Scandic-hotelleissa voit valita tilavamman perhehuoneen
 • Lasten menu tai puolikas annos àla carte -listalta 50 % alennuksella
 • Maksuton Wi-Fi
 • Väritystehtäviä ja värikyniä saatavilla vastaanotosta ja ravintolasta
 • Teinihuone on erillinen hotellihuone oman huoneesi läheisyydessä 13–19-vuotiaille

Perheystävillisimmissä Scandic-hotelleissa loma-aikoina lisäksi:

 • Lettukestit aamiaisella (mm. kaikki Suomen Scandic-hotellit)
 • Leikkihuone ja hauskaa puuhaa
 • Pingis ja pelipöytä

7. Seniorihinnat

Scandicin seniorihinta on voimassa ympäri vuoden ja takaa edullisen majoituksen hotelleissa ja kylpylähotelleissa. Seniorihinta on voimassa 65 vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijoille.

Seniorihintaan sisältyy majoitus hotellissa tai kylpylähotellissa, aamiainen, Wi-FI, kylpylä- tai wellness-osaston käyttö, kuntohuoneen ja saunan käyttö sekä Scandic Friends -edut ja -pisteet.

Scandicin alennetut seniorihinnat koskevat 65 vuotta täyttäneitä ja eläkeläiskortin haltijoita. Kuvassa vanhempi nainen nauttii hotellin eduista.

8. Ryhmäalennukset urheilijoille ja joukkueille

Scandic Sports -jäsenet voivat varata kätevästi 1-9 huonetta kätevästi netistä "sporttiseen hintaan". Jos tarvitset yli 9 huonetta, sinun on tehtävä ryhmävaraus. Scandic Sports -jäseneksi liittyminen on maksutonta.

Scandic Sports -varauksiin sisältyy majoitus, aamiainen, kokoushuone, Wi-Fi, kuntohuoneen ja saunan käyttöoikeus, huoneluokan korotus joukkueen vetäjälle, kaikki Scandic Friends -edut ja -pisteet sekä 5 % Scandic Sports -arvolahjakortti.

9. Yrityssopimukset

Scandicin yrityssopimuksella majoitut mukavasti ja säästät yrityksesi hotellikuluissa.

 • Corporate Saver -sopimus on voimassa jos vuodessa on vähintään 50 hotelliyötä. Sopimuksella saat alennusta Full Flex -hinnoista ja voit muuttaa suunnitelmiasi ilman lisäkustannuksia.
 • Corporate Web Only -sopimuksella saat 12 % alennusta päivän hinnasta. Mitä aiemmin varaat, sitä suuremman alennuksen saat.
 • Corporate Volume -sopimus on yrityksesi tarpeiden ja matkutustottumusten mukaan räätälöity sopimus, joka mahdollistaa mm. kiinteät hinnat valittuihin hotelleihin.

10. Parhaan hinnan takuu

Parhaan hinnan takuu on hotellien sitoumus tarjota asiakkaille heidän varauksensa parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tämä on yleinen hotellialan käytäntö, jossa hotelli takaa asiakkailleen, että juuri heidän oman varauspalvelunsa kautta tehty varaus on markkinoiden edullisin saatavilla oleva hinta.

Se tarkoittaa, että jos löydät saman hotellihuoneen halvemmalla toiselta verkkosivustolta, hotelli yleensä vastaa tähän tarjoamalla saman hinnan tai jopa lisäalennuksen. Tämä tuo asiakkaalle lisäturvaa ja luottamusta varausta tehdessä.

Scandicin parhaan hinnan takuu on voimassa, kun olet tehnyt varauksen osoitteessa scandichotels.fi, mutta löydät edullisemman hinnan toiselta verkkosivustolta. Takuu koskee varauksia, joilla on sama päivämäärä, sama huonetyyppi, sama määrä majoittujia, sama määrä öitä, sama hotelli sekä samat hintaehdot tai -säännöt.

Scandic pitää paremman hinnan löytämistä toiselta sivustolta niin epätodennäköisenä, että se lupaa hyvittää erotuksen ja antaa sinulle 25 % alennuksen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä löydän Scandic Friends -jäsennumeroni?

Löydät jäsennumerosi digitaalisesta jäsenkoritstasi ja saamastasi Scandic Friends -sähköpostiviestistä. Mikäli olet hukannut jäsennumerosi, voit ottaa yhteyttä Scandicin jäsenpalveluun:

Sähköpostitse memberfi@scandichotels.com tai puh. 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm).

Miten Scandic-lahjakortti toimii?

Scandicin hotellilahjakortilla voi antaa lahjaksi ikimuistoisen ja aineettoman elämyksen. Lahjakortti oikeuttaa vapaa-ajan majoitukseen kaikkina päivinä vuodessa saatavuuden mukaan. Majoitusaika on sama kuin lahjakortin voimassaoloaika.

Lahjakortilla maksaminen kerryttää Scandic Friends -pisteitä. Ostamisesta ei kerry pisteitä.

Lahjakorttivarauksiin liittyvät ohjeet löytyvät lahjakortista.

Tarjoaako Scandic opiskelija-alennuksia?

Scandic Hotels ei tällä hetkellä näytä tarjoavan erityisiä alennuksia opiskelijoille. Hotelliketju kuitenkin tarjoaa tilapäismajoituksia esimerkiksi opiskeluun myös pidemmiksi ajanjaksoiksi kätevästi ja edullisesti.

Mitä Scandic Go -hinnat ovat?

Scandic Go -hinnat ovat osa Scandic-hotelliketjun tarjoamaa uutta majoitusvaihtoehtoa, joka keskittyy tarjoamaan asiakkaille edullisia ja joustavia majoitusvaihtoehtoja.

Scandic Go sisältää kolme erilaista hintavaihtoehtoa:

 1. Go Save on ennakkoon maksettava, muuttamaton ja ei-hyvitettävä hinta, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hinnan varhain varatuille matkoille.
 2. Go Change -vaihtoehto tarjoaa enemmän joustavuutta. Voit muuttaa varauksen tietoja kuluitta, mutta peruutus ei ole mahdollista.

 3. Go Flex on ihanteellinen spontaaneille matkailijoille, koska sillä voit muuttaa tai perua varauksesi kuluitta aina saapumispäivään klo 18 mennessä.

Mikä on Bonus Cheque?

Bonus Cheque on hotellikäytäntö, joka tarjoaa erikoishinnat 12 yöksi kerrallaan. Käytäntö sopii erityisesti heille, jotka eivät yövy hotelleissa usein.

Jokainen shekki kattaa yhden yön majoituksen yhdelle hengelle yhden hengen huoneessa sisältäen aamiaisen. Joissakin hotelleissa käytännöstä voidaan veloittaa lisämaksu.

Bonus Cheque on helppokäyttöinen ja mahdollista hotellikustannusten budjetoinnin vuoden alussa. Ne sopivat erityisesti yrityksille.

Voiko Scandic-hotelleihin tuoda lemmikin?

Useimmissa Scandic-hotelleissa on erityisiä lemmikkiystävällisiä huoneita, joissa voit majoittua koiran, kissan tai muun karvakaverisi kanssa.

Suurin osa lemmikkihuoneista on Standard-huoneita ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä.

Myös lemmikit ovat tervetulleita Scandicille. Kuvassa pieni ja ruskea mäyräkoira rentoutuu kirjan parissa hotellihuoneessa.