Scandic alennuskoodit

Scandic alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju noin 280 hotellillaan ja 58 000 huoneellaan Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa. Scandicin huoneet, ravintolat ja kokoustilat on rakennettu houkuttelevalla konseptilla ja paikallisella otteella. Sen hotelleihin ovat tervetulleita kaikki ja he voivat tuntea olonsa kotoisaksi Scandicissa.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Staycation-hotellit 20 % alennuksella

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Voimassa toistaiseksi.

Kylpylälomat 20 % alennuksella

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Voimassa toistaiseksi.

Liity Scandic Friends -ohjelmaan – saat 500 bonuspistettä ja jopa 20 % alennusta

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Voimassa toistaiseksi.