Käyttöehdot

Jaa rakkautta

Viimeisin päivitys: 13.1.2021

Ole hyvä ja lue nämä Käyttöehdot ennen Palvelun käyttämistä.

Tulkinnat ja määritelmät

Tulkinnat

Sanat, jotka on kirjoitettu isolla alkukirjaimella on määritelty merkitys seuraavissa olosuhteissa. Määritelmillä on sama merkitys sijamuodosta riippumatta.

Määritelmät

Käyttäjä viittaa kehen tahansa käyttäjään, joka on millään tavalla vuorovaikutuksessa tämän Palvelun kanssa esimerkiksi selaamalla sitä verkkoselaimellaan.

Käyttöehdot (myös ”Ehdot”) viittaa tähän dokumenttiin, jossa kuvataan tämän Palvelun käyttöä koskevat ehdot.

Kolmannen osapuolen palvelu viittaa minkä tahansa kolmannen osapuolen tarjoamaan palveluun tai sisältöihin (mukaan lukien data, tiedot, tuotteet ja palvelut), joita Palvelu voi näyttää, sisällyttää tai asettaa saataville.

Laite (myös ”Päätelaite”) viittaa mihin tahansa päätelaitteeseen, jolla Palvelun kanssa ollaan vuorovaikutuksessa, kuten tietokoneeseen, tablettiin ja älypuhelimeen.

Palvelu (myös ”Verkkopalvelu”, ”Verkkosivusto”, ”Sivusto”) viittaa tähän verkkosivustoon, joka on saatavilla osoitteessa https://www.alennuskoodi101.fi/.

Palveluntarjoaja (”Ylläpito”, ”Me”) viittaa yritykseen: Web-suunnittelu Pokis, Ussakkakuja 1, 96460 Rovaniemi. Y-tunnus 2455531-8.

Tiedoksi

Nämä ovat tämän Palvelun käyttöä koskevat ehdot ja sopimus, joissa määritellään kaikkien Palvelun Käyttäjien oikeudet ja velvollisuudet.

Palvelun käyttö edellyttää, että hyväksyt nämä ehdot ja noudatat niitä. Ehdot koskevat kaikkia Käyttäjiä, jotka käyttävät Palvelua tai ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Jatkamalla Palvelun käyttöä hyväksyt nämä Ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Jos olet eri mieltä Ehdoista, lopeta Palvelun käyttö.

Palvelun käyttö edellyttää lisäksi, että hyväksyt ja noudatat Palvelun Tietosuojakäytäntöä, jossa kuvataan Käyttäjien tietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista.

Lue Tietosuojakäytäntö huolellisesti ennen Palvelun käyttöä.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelu sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tai palveluihin, jotka eivät ole Palveluntarjoajan omistuksessa tai hallinnassa.

Palveluntarjoaja ei vastaa kolmansien osapuolien verkkosivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai muista käytännöistä, eikä vastaa niistä millään tavalla.

Ymmärrät ja hyväksyt lisäksi, että Palveluntarjoaja ei ole suoraan tai epäsuorasti vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan Palvelun tai kolmansien osapuolien tarjoaman sisällön, tuotteiden tai palveluiden käytöstä tai niihin liittyen.

Suosittelemme tutustumaan kolmansien osapuolien käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin ennen niiden käyttöä.

Irtisanominen

Voimme lopettaa tai keskeyttää pääsysi tähän Palveluun milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta, jos rikot näitä Ehtoja.

Irtisanomisen jälkeen oikeutesi käyttää Palvelua lakkaa välittömästi.

Kielletty käyttö

Käyttäjä ei saa käyttää Palvelua siten, että siitä aiheutuu kohtuutonta kuormitusta verkolle, Palvelulle, muille Palvelun käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Käyttäjä ei saa itse tai ohjelmallisesti (pl. verkkoselaimet) hakea Palvelusta mitään tietoa tai tallentaa Palvelun sisältämiä tietoja muualle verkkoon.

Vastuun rajoitus

Sovellettavan lain asettamissa rajoissa Palveluntarjoaja tai sen toimittajat eivät ole vastuussa mistään suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat Palvelun käytöstä, Palvelun virheellisestä toiminnasta tai käyttökatkoista, tai kyvyttömyydestä käyttää Palvelua tai kolmansien osapuolien tarjoamien palveluiden tai tuotteiden käytöstä johtuvista syistä. Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelun sisällöstä tai sen luotettavuudesta, eikä mahdollisista kirjoitus- tai asiavirheistä Palvelussa olevissa tiedoissa.

Sellaisenaan

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissa 24 tuntia vuorokaudessa ja se tarjotaan sellaisenaan ilman minkäänlaista takuuta liittyen esimerkiksi Palvelun keskeytymättömään tai virheettömään toimintaan tai saatavuuteen, tai Palvelussa esitettäviin tietoihin ja muuhun sisältöön.

Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa Palvelusta sellainen sisältö, joka rikkoo lakia, hyvää tapaa tai kolmansien osapuolien oikeuksia.

Palveluntarjoajalla on oikeus ottaa Palvelu tai sen osia tilapäisesti pois käytöstä tai lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan ilman ennakkovaroitusta.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä Käyttöehtoja milloin tahansa. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä Käyttöehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@alennuskoodi101.fi tai yhteydenottolomakkeella.