Käyttöehdot

Käyttämällä Alennuskoodi 101 -verkkopalvelua (jäljempänä ”Palvelu”) hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista käyttökatkoista tai sivuilla ilmenevistä virheistä. Palveluntarjoajalla on oikeus ottaa Palvelu tai sen osia tilapäisesti pois käytöstä tai lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan.

Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa sellainen sisältö, joka rikkoo lakia, hyvää tapaa tai kolmannen osapuolen oikeuksia.

Palveluntarjoaja voi estää Palvelua, webhotellia, Palvelun käyttäjiä, käyttäjien yksityistä tai yleistä tietoturvaa uhkaavien käyttäjien pääsy Palveluun.

Käyttäjä ei saa käyttää Palvelua siten, että siitä aiheutuu kohtuutonta kuormitusta verkolle, Palvelulle, muille Palvelun käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Käyttäjä ei saa itse tai ohjelmallisesti (pl. verkkoselaimet) hakea Palvelusta mitään tietoa tai tallentaa Palvelun tietoja muualle verkkoon.

Tiettyjen Palveluun kuuluvien osien käyttäminen vaatii Palveluun rekisteröitymistä. Käyttäjien Palveluntarjoajalta saamat tunnisteet, kuten käyttäjätunnukset ja salasanat ovat ylläpidon omistuksessa eikä Käyttäjillä ole oikeuksia niihin. Tunnisteet ovat asiakaskohtaisia eikä niitä saa luovuttaa kolmansille osapuolille. Käyttäjä vastaa tunnisteilla tapahtuvasta Palvelun käytöstä. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa tunnisteita.

Palvelun käyttö on maksutonta. Palveluntarjoaja voi myöhemmin muuttaa Palvelun tai sen osia maksullisiksi.

Palveluntarjoaja ei vastaa Käyttäjälle Palvelun käytöstä johtuvista vahingoista, kuten Palvelun virheellisestä toiminnasta, käyttökatkoista, puutteellisuuksista tai Palvelun tai sen osan lopettamisesta aiheutuvia vahinkoja. Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelun sisällöstä tai sen luotettavuudesta, eikä mahdollisista kirjoitus- tai asiavirheistä Palvelussa olevissa tiedoissa.

Palvelu sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille ja palveluihin. Palveluntarjoaja ei vastaa kolmansien osapuolien palveluiden toimivuudesta, niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista eikä sisällöstä.

Palvelun ulkoasun ja Palvelun sisältämä materiaali on pääosin Ylläpidon tai sen sopimuskumppaneiden omistuksessa.