Nettilamppu.fi alennuskoodit

Nettilamppu.fi

Nettilamppu.fi on yksi Euroopan johtavimmista valaisimien ja lamppujen verkkokaupoista, joka tarjoaa lähes 9 000 tuotteen valikoiman sekä teknisten asiantuntijoiden avun, jotka auttavat oikeanlaisen valaistuksen löytämisen niin kotiin kuin työpaikallekin helpommin kuin koskaan.

Nettilampun valikoima kattaa sisä- ja ulkovalaisimet, LED-valaisimet, lamput ja muut valonlähteet, joiden avulla voit muuttaa huoneen tai muun tilan ilmeen kokonaan toiseksi. Oletpa sitten rakentamassa uutta, remontoimassa vanhaa tai muuten vain vaihtelun tarpeessa, löydät Nettilamppu.fi:stä parhaat ratkaisut tarpeisiisi. Tiesitkö, että oikean valitut valonlähteet helpottavat elämää erityisesti syksyllä ja talvella, kun luonnollista valoa on vähemmän. Valitsemalla huolellisesti energiaa säästävät lamput ja valaisimet voit säästää sähkökuluissa jopa 90 prosenttia.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Nettilamppu.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

2 %:n maksutapa-alennus kun valitset ennakkomaksun

Alennus on voimassa kunnes toisin ilmoitetaan. Alennuskuponkia ei tarvita.

Ajankohtaiset valaisintarjoukset jopa -80 %!

Nettilampun tarjousosiosta löydät satoja tarjoushintaisia valaisimia sisä- ja ulkotiloihin sekä huippuedullisia poistotuotteita jopa 80 % alennuksella.

10 € alennus uutiskirjeen tilaajille

Tilaa Nettilampun uutiskirje ja kuulet tarjouksista, erikoiseduista ja kilpailuista ensimmäisenä. Saat tervetuliaislahjana lisäksi 10 euron alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa vähintään 75 euron tilauksessa. Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Ilmainen toimitus vähintään 99 € tilauksille

Kun loppusumma on vähintään 99 euroa, saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen (norm. 6,90-9,90 e).

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Nettilamppu.fi

Black Friday -tarjoukset koskeva tuotemerkkejä Konstsmide, Osram ja Star Trading.

Minimitilaus 30 €.

Shoppaile huonekaluja, valaisimia, verhoja, mattoja ja paljon muita tuotteita kampanjahintaan.

Luo persoonalliset ja henkilökohtaiset joululahjat omista kuvistasi.

vidaXL.fi:n uudella tarjoussivulla jatkuvasti vaihtuvia tuotteita alennushintaan. Sivun tuotteista oheisella koodilla 10 % lisäalennus!

Tietoa kaupasta Nettilamppu.fi

Lampenwelt GmbH:n perustaja, sähköinsinööri Thomas Rebmann aloitti valaisimien myynnin eBayssä vuonna 1999. Vaikka resurssit olivat rajalliset, hän onnistui luovalla työllä, hyvällä asiakaspalvelulla, korkealla motivaatiolla ja sinnikkyydellä tekemään yrityksestä menestystarinan.

Vuonna 2002 yritys avasi omat internetsivut laajennetulle tuotevalikoimalle. Veljensä Andreasin kanssa Thomas perusti Lichtsysteme GbR -yrityksen ja avasivat lampenwelt.de -verkkotunnuksen. Verkkokauppa- ja toiminnanohjausjärjestelmiin investoiminen johti rakennemuutokseen, minkä seurauksena syntyi Lampenwelt GmbH & Co. KG.

Vuonna 2012 yritykselle myönnettiin Großer Preis des Mittelstandes -palkinto ja uusi logistiikkakeskus avattiin. Nyt varastoon mahtui enemmän tuotteita ja yritys kykeni lähettämään tuhansia tilauksia päivittäin. Vuonna 2015 yrityksen nimi muuttui muotoon Lampenwelt GmbH. Sen tavoite on "tarjota asiakkailleen heidän unelmavalaistuksensa ja asiantuntevia neuvoja".

Lampenwelt GmbH:lle tärkeintä on asiakastyytyväisyys. Asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä, auttavaisia, päteviä ja nauttivat työstään. He ottavat vastaan myös kriittisen palautteen.

Yhteystiedot

Lampenwelt GmbH
Seelbüde 13
36110 Schlitz
SAKSA

Puh. +358 9 3157 9451
palvelu@nettilamppu.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 29.4.2019.