Etusivu > Kaupat > Nettilamppu
Nettilamppu alennuskoodit

Nettilamppu alennuskoodit

Nettilamppu.fi on yksi Euroopan johtavimmista valaisimien ja lamppujen verkkokaupoista, joka tarjoaa lähes 9 000 tuotteen valikoiman sekä teknisten asiantuntijoiden avun, jotka auttavat oikeanlaisen valaistuksen löytämisen niin kotiin kuin työpaikallekin helpommin kuin koskaan. Tältä sivulta löydät aina ajankohtaisimmat Nettilamppu alennuskoodit.

Nettilampun valikoima kattaa sisä- ja ulkovalaisimet, LED-valaisimet, lamput ja muut valonlähteet, joiden avulla voit muuttaa huoneen tai muun tilan ilmeen kokonaan toiseksi.

Poimi alta ostoksille mukaasi Nettilamppu alennuskoodi, jotta voit shoppailla huolettomammin!

Siirry ostoksille »

13 % alennusta + ilmainen toimitus

Tilaa Nettilamppu.fi-verkkokaupasta vähintään 159 eurolla ja saat oheisella alekoodilla 13 % alennuksen + ilmaisen toimituksen. Koskee useita tuotemerkkejä, sekä myös niiden jo valmiiksi alennushintaisia tuotteita.

Voimassa

10 % alennusta vähintään 149 € tilauksesta

Voimassa toistaiseksi.

2 %:n maksutapa-alennus kun valitset ennakkomaksun

Alennus on voimassa kunnes toisin ilmoitetaan. Alennuskuponkia ei tarvita.

Voimassa toistaiseksi.

Ajankohtaiset valaisintarjoukset jopa -80 %!

Nettilampun tarjousosiosta löydät satoja tarjoushintaisia valaisimia sisä- ja ulkotiloihin sekä huippuedullisia poistotuotteita jopa 80 % alennuksella.

Voimassa toistaiseksi.

10 € alennus uutiskirjeen tilaajille

Tilaa Nettilampun uutiskirje ja kuulet tarjouksista, erikoiseduista ja kilpailuista ensimmäisenä. Saat tervetuliaislahjana lisäksi 10 euron alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa vähintään 75 euron tilauksessa. Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus vähintään 99 € tilauksille

Kun loppusumma on vähintään 99 euroa, saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen (norm. 6,90-9,90 e).

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Nettilamppu alennuskoodeista

Nettilamppu alennuskoodit ja kupongit

Koska olet sivuillamme, mietit varmaankin olisiko Nettilamppu.fi alennuskoodia?

Hyviä uutisia! Nettilamppu todellakin hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan ja löydät uusimmat ja varmasti toimivat Nettilamppu alennuskoodit juuri tältä sivulta, jolla nyt olet.

Useimmilla Nettilamppu alennuskoodeilla saat alennuksen joko koko tilauksesta tai tietyn tuoreryhmän tuotteista, kuten sisä- tai ulkovalaisimista, älykodin tuotteista, LEDeistä tai muusta.

Usein Nettilamppu alennuskoodilla saa alennuksen, kun tilauksen summa ylittää tietyn rajan, esim. "15 % alennusta yli 100 € ostoksista".

Jos löydit sivuiltamme Nettilamppu alekoodin, niin ole hyvä. Liitä alennuskoodi ostoskorin alennuskoodi-kenttään ja klikkaa lisää-nappia. Sen jälkeen on aika nauttia saamistasi säästöistä.

Ellet löytänyt sopivaa Nettilamppu alennuskoodia sivuiltamme juuri tänään, palaa myöhemmin sivuille uudestaan. Nettilamppu julkaisee uusia alennuskoodeja melko usein ja jo huomenna sellainen saattaa löytyä sivuiltamme.

Muuta tärkeää tietoa

Oletpa sitten rakentamassa uutta, remontoimassa vanhaa tai muuten vain vaihtelun tarpeessa, löydät Nettilamppu.fi:stä parhaat ratkaisut tarpeisiisi. Tiesitkö, että oikean valitut valonlähteet helpottavat elämää erityisesti syksyllä ja talvella, kun luonnollista valoa on vähemmän. Valitsemalla huolellisesti energiaa säästävät lamput ja valaisimet voit säästää sähkökuluissa jopa 90 prosenttia.

Lampenwelt GmbH:n perustaja, sähköinsinööri Thomas Rebmann aloitti valaisimien myynnin eBayssä vuonna 1999. Vaikka resurssit olivat rajalliset, hän onnistui luovalla työllä, hyvällä asiakaspalvelulla, korkealla motivaatiolla ja sinnikkyydellä tekemään yrityksestä menestystarinan.

Vuonna 2002 yritys avasi omat internetsivut laajennetulle tuotevalikoimalle. Veljensä Andreasin kanssa Thomas perusti Lichtsysteme GbR -yrityksen ja avasivat lampenwelt.de -verkkotunnuksen. Verkkokauppa- ja toiminnanohjausjärjestelmiin investoiminen johti rakennemuutokseen, minkä seurauksena syntyi Lampenwelt GmbH & Co. KG.

Vuonna 2012 yritykselle myönnettiin Großer Preis des Mittelstandes -palkinto ja uusi logistiikkakeskus avattiin. Nyt varastoon mahtui enemmän tuotteita ja yritys kykeni lähettämään tuhansia tilauksia päivittäin. Vuonna 2015 yrityksen nimi muuttui muotoon Lampenwelt GmbH. Sen tavoite on "tarjota asiakkailleen heidän unelmavalaistuksensa ja asiantuntevia neuvoja".

Lampenwelt GmbH:lle tärkeintä on asiakastyytyväisyys. Asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä, auttavaisia, päteviä ja nauttivat työstään. He ottavat vastaan myös kriittisen palautteen.

Yhteystiedot

Lampenwelt GmbH
Seelbüde 13
36110 Schlitz
SAKSA

Puh. +358 9 3157 9451
palvelu@nettilamppu.fi

Viralliset sivut: www.nettilamppu.fi