Milker alekoodi

Parhaat Milker alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Milker alennuskoodit toukokuu 2024

Milker (milker.fi) on tanskalainen äitiys- ja imetysvaatevalmistaja, jonka tavoitteena on luoda käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaatteita raskaana oleville ja imettäville äideille. Sen imetyspaitojen ja -mekkojen mallisto on yksi Euroopan johtavista.

Poimi sivuiltamme ostoksille mukaasi tuorein Milker alennuskoodi ja säästä imetysvaatteissa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Saa 10 % alennus ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa Milkerin uutiskirje ja pysyt ajan tasalla uutuustuotteissa. Nappaa 10 % alennus ensimmäisestä ostoksestasi!

Voimassa toistaiseksi.

Imetysvaatteita osta 3, maksa 2

Älä missaa Milkerin erikoistarjousta! Valitse kolme suosikkivaatettasi ja maksa vain kahdesta. Hyödynnä tarjous ja päivitä vaatevarastoasi nyt. Etu koskee vain kohdesivun tuotteita.

 

Voimassa toistaiseksi.

Imetys- ja äitiysvaatteiden ALE jopa –80 %

Onko mitään parempaa kuin tehdä hyviä ostoksia ja samalla säästää? Milkerin ALE:sta löydät imetys- ja äitiysvaatteita huikein, jopa 80 % alennuksin. Tutustu ja tee löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

Mukavuutta ja tyyliä? Milkerin imestysvaatteet tarjoavat molempia alk. 13 €

Milkerin laaja imetysvaatteiden valikoima tarjoaa tyylikkyyttä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Tutustu valikoimaan ja löydä uusi suosikkisi!

Voimassa toistaiseksi.

Meripihkakorut lapsille, äideille ja isille

Valitse kauniit meripihkaiset rannekorut, kaulakorut tai ainutlaatuiset tuttinauhat – täydellinen lahja itsellesi tai rakkaillesi!

Voimassa toistaiseksi.

Säästä toimituskulut yli 80 € tilauksissa

Toimitusaika 3-5 päivää. Alle 80 euron tilauksiin lisätään 13 euron toimituskulut.

Voimassa toistaiseksi.

Milker on tanskalainen käytännöllisten ja tyylikkäiden äitiys- ja imetysvaatteiden valmistaja, joka luo esteettisiä ja toiminnallisia vaatteita jokapäiväiseen käyttöön.

Milker (milker.fi) on tanskalainen äitiys- ja imetysvaatevalmistaja, joka luo käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaatteita odottaville ja imettäville äideille.

Yrityksen suunnittelufilosofiassa korostuu esteettisesti miellyttävä ulkonäkö yhdistettynä toiminnallisuuteen, mikä tekee sen vaatteista ihanteellisia jokapäiväiseen käyttöön.

Yritys palvelee kansainvälistä asiakaskuntaa, mikä heijastaa sen laajaa markkina-aluetta ja kykyä vastata eri maiden äitien tarpeisiin.

Äitiys- ja imetysvaatteita verkossa myyvät myös esim. Bonprix ja Pink or Blue.

Tyylikkäät ja käytännölliset imetysvaatteet äideille

Monipuolinen valikoima mekkoja, toppeja ja liivejä

  1. Imetysvaatteet – Kattava valikoima klassisia ja tyylikkäitä imetysvaatteita puuvillasta, villasta, bambusta tai silkistä. Perusmalliston lisäksi Milker tarjoaa valikoiman pluskokoisia imetysvaatteita.
  2. Imetysmekot – Puuvillasta ja luonnonmateriaaleista valmistetut mekot huomioivat sekä tyylikkyyden että huomaamattomuuden ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.
  3. Imetystopit
  4. – Säädettävillä olkaimilla, pitkillä ja lyhyillä hihoilla sekä V- ja O-aukolla tai hihattomana. Valitse 100 % puuvilla tai suosittu venyvä bambumateriaali.
  5. Imetyspaidat – Ja t-paidat erilaisilla kaula-aukiolla ha erilaisissa materiaaleissa. Valitse sinulle sopivin imetysratkaisu: perinteinen, vetoketjullinen, laskostettu tai verhoiltu.
  6. Imetysliivit – Becky-urheiluliivit, pitävät ja molemmilta puolin avautuvat Barbara-liivit, selkämystä tukevat Bella-liivit, topin sisään rakennetut Betty-liivit ja monet muut luonnonmukaiset ja ekologisesti kestävät liivit.
  7. Äitiysvaatteet – Jotka osoittavat, että nainen on kauneimmillaan ollessaan raskaana. Neuleet, mekot, legginssit, sukkahousut ja muut vaatteet, jotka mahdollistavat helpon ja miellyttävän pukeutumisen.
  8. Meripihkakorut – Meripihka, fossiilinen hartsi, vapauttaa iholle lämmetessään meripihkahappoa, jolla on rauhoittavia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

Ostamisen helppous: Nopeat toimitus ja ilmainen vaihto-oikeus

Milker tarjoaa asiakkailleen ostamisen helppoutta nopean toimituksen ja ilmaisen vaihto-oikeuden muodossa. Toimitusaika on nopea, vain 3-5 päivää, mikä tarkoittaa, että pääset nauttimaan uusista vaatteistasi nopeasti.

Lisäksi Milker.fi tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 80 euron tilauksiin, mikä tekee suuremmista kerta-ostoksista entistä houkuttelevampia.

Kaupan ilmainen 14 päivän vaihto-oikeus tuo lisämiellyttävyyttä ostokokemukseen, sillä voit vaihtaa tuotteen helposti, mikäli koko tai malli ei vastaa odotuksia.

Milker-alennuskoodeilla täydennät vaatekaappiasi edullisemmin

Alekoodit ja erikoistarjoukset

Milker tarjoaa säännöllisesti asiakkailleen alennuskoodeja ja kuponkeja, jotka mahdollistavat sinulle asiakkaana erinomaisia säästömahdollisuuksia tehdessäsi verkko-ostoksia milker.fi-verkkokaupassa.

Voit hyödyntää näitä kooodeja saadaksesi alennuksia tilauksistasi tai esimerkiksi ilmaisen toimituksen, mikä tekee ostokokemuksesta paitsi houkuttelevamman, myös erittäin palkitsevan.

Liitä Milker-koodi kassasivulla 'lahjakortin koodi' -kenttään ja aktivoi alennus napsauttamalla 'käytä'.

Tyypillinen alekoodin antama etu on prosenttialennus tilauksen loppusummasta tai valikoiduista tuotteista tai tuoteryhmästä, kuten 15 % alennus imetysliiveistä. Joskus alennus voi olla myös euromääräinen, jolloin sen saa vähintään tietyn suuruisesta tilauksesta, tai vaikkapa ilmaiset toimituskulut.

Milker-alennuskoodien saatavuus ja ehdot vaihtelevat, joten suosittelemme seuraamaan paitsi tätä sivua, myös verkkokaupan omia sivuja, sekä tilaamaan kaupan uutiskirjeen saadaksesi 10 % alennuksen ensiostoksestasi.

Osta 3, maksa 2 - ja muut alekampanjat

Milkerin "osta 3, maksa 2" -kampanjat tarjoavat asiakkaille loistavan mahdollisuuden säästää, erityisesti suurempia ostoksia suunnitellessa.

Näiden tarjousten avulla voit hankkia kolme tuotetta kahden hinnalla, mikä merkitsee huomattavia, jopa kolmanneksen säästöjä tilauksen loppusummasta.

Kampanja on ihanteellinen vaihtoehto heille, jotka haluavat uudistaa vaatevarastonsa tai valmistautua uuteen kauteen, tarjoten mahdollisuuden hankkia korkealaatuisia äitiys- ja imetysvaatteita edullisemmin. Tämä on erinomainen tilaisuus päivittää vaatekaappia ilman suurta taloudellista panostusta!

Säästäväisten kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös muut alennusmyynnit vierailemalla säännöllisesti verkkokaupan ALE-osastolla. Koska mikä olisi parempaa kuin tehdä hyvä ostos ja säästää samalla hieman rahaa?

Milkerin imetysvaatteiden alesta voit tehdä huippuedullisia löytöjä jopa –70 %. Voit suodattaa aletuotteiden tuloksia värin ja koon perusteella helpottaaksesi etsimistä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä alekoodeja saa?
Milker-alekoodeja saa tämän sivun lisäksi verkkokaupan omilta sivuilta, uutiskirjeestä ja sosiaalisesta mediasta. Jotkin yritykset tarjoavat alennusetuja myös vaikuttajien jaettavaksi.
Miten koodi käytetään?
Tee ostokset normaalisti ja siirry ostoskorin kautta kassalle, jossa näet kentän "lahjakortin koodi". Liitä Milker-alennuskoodisi tähän kenttään ja aktivoi alennus napsauttamalla "käytä".
Voinko käyttää useamman koodin samaan tilaukseen?
Ikävä kyllä voit käyttää vain yhden Milker-alekoodin tilausta kohden. Valitse koodi, jolla saat parhaat edut!
Onko koodeilla ehtoja tai rajoituksia?
Joskus alennuskoodin antama alennus koskee vähintään tietyn suuruisia tilauksia (esim. 15 % alennusta yli 100 € tilauksesta). Joskus alennukset koskevat vain tiettyä tuoteryhmää. Lisäksi kaikilla alennuskoodeilla on aina viimeinen voimassaolopäivä.
Tarjoaako tämä kauppa alennusta uusille asiakkaille?
Kyllä, tilaamalla kaupan uutiskirjeen saat 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi (katso suora linkki tilaukseen tältä sivulta). Lisäksi kuulet Milkerin uutuustuotteista ja tarjouksista ensimmäisenä. Etu koskee vain uusia asiakkaita.
Voinko lisätä alennuskoodin tilaukseen jälkikäteen?
Alennus on aina lunastettava tilauksen yhteydessä, eikä sitä voi lisätä tilaukseen jälkikäteen.
Miksi koodini ei toimi?
Jos löysit toimimattoman koodin meidän sivuilta, olisimme kiitollisia jos ilmoitat siitä meille. Jos löysit koodin muualta ja sen pitäisi toimia, ota yhteyttä Milkerin asiakaspalveluun.
Miten voin ottaa yhteyttä Milkerin asiakaspalveluun?
Sähköpostitse info@milker.dk tai puhelimitse +45 71 99 60 03 (englanniksi).

Yhteystiedot

Milker
Dyrehavevej 8
DK-2930 Klampenborg
TANSKA

Puh.: +45 71 99 60 03
Sähköposti: info@milker.dk

www.milker.fi