Tietoa meistä

Alennuskoodi101.fi

Olet varmaankin huomannut, että monet nettikaupat kysyvät ”onko sinulla alennuskoodia?” Meiltä löydät niitä! Alennuskoodi 101 on vuonna 2011 perustettu ja suurelle yleisölle vuonna 2012 avattu verkkosivusto, joka julkaisee erilaisiin alennuksiin ja muihin etuihin oikeuttavia alennuskoodeja satoihin kotimaisiin ja ulkomaisiin nettikauppoihin, jotta Sinä ja muut verkkoshoppailijat voitte säästää aikaa ja rahaa tehdessänne ostoksia netissä.

Meiltä löydät kaikki alennuskoodit, kupongit ja tarjoukset suosituimpiin verkkokauppoihin, mukaan lukien Jotex, Zooplus ja Smartphoto, sekä satoihin muihin suomalaisille kuluttajille myyviin verkkokauppoihin.

Voit selata saatavilla olevia alennuksia kategorioittain; katso alennuskoodit esimerkiksi kotiin ja sisustukseen, elektroniikkaan, matkailuun ja muotiin.

Luotettu ja turvallinen

Alennuskoodi 101 on yksi Suomen ensimmäisistä edelleen palvelevista alennuskoodisivustoista.

Julkaisemme vain yhteistyökumppaneidemme käyttöömme antamia alennuskoodeja, jotka oikeasti toimivat.

Sivustomme on 100-prosenttisesti kotimainen ja käyttäjille ilmainen. Saamme korvauksemme suoraan mainostajilta, eikä se vaikuta kuluttajahintoihin, joten kaikki voittavat.

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Mikä alennuskoodi on?

Alennuskoodi, josta käytetään verkkokaupasta riippuen myös nimiä alekoodi, alennuskuponki, kampanjakoodi, koodi, kuponki, kuponkikoodi, promokoodi, promootiokoodi, tarjouskoodi tai tarjouskuponki, on eräänlainen aineeton hyödyke, jonka voi vaihtaa alennukseen tai muuhun etuun ostettaessa tuotetta tai palvelua internetin välityksellä.

Perinteisesti alennuskuponkeja on voinut hankkia leikkaamalla niitä sanoma- ja aikakauslehdistä ja ottamalla kuponki mukaan alennusta tarjoavaan liikkeeseen.

Kaupankäynnin keskittyessä yhä enemmän internetiin, ovat alennuskoodit vakiintuneet myös verkkokaupankäynnissä.

Käytännössä alennuskoodi on verkkokaupan liikkeelle laittama kirjain- ja/tai numeroyhdistelmä, joka syötetään kaupassa ostoskori- tai kassavaiheessa sille varattuun kenttään koodin ehdoissa mainitun edun lunastamiseksi.

Yritykset käyttävät alennuskoodeja verkkokauppansa markkinointiin ja mainontaan.

Lue myös blogijuttumme Mitä alennuskoodit ovat ja miten ne toimivat?

Alennuskoodilla voi saada etuja verkko-ostoksista

Alennuskoodeilla voi saada monenlaisia etuja, kuten:

  • Prosentuaaliset alennukset (esim. ”-15 % alennusta tilauksen loppusummasta”)
  • Euromääräiset alennukset (esim. ”10 euroa alennusta yli 50 euron ostoksista”)
  • Ilmaiset toimituskulut (esim. ”Ilmainen toimitus tämän kuun loppuun saakka”)
  • Lisäalennus jo alennetuista tuotteista (esim. ”Koodilla 5 % lisäalennus aletuotteista”)
  • X tuotetta Y:n hinnalla (esim. ”Alushousut – osta 3, maksa 2”)
  • Kaupanpäälliset ja kylkiäiset (esim. ”Parfyymi kaupan päälle”)

Sen sijaan, että etsisit alennuskoodeja verkkokauppojen sivuilta, sosiaalisesta mediasta tai muualta netistä, tai tilaisit lukuisien verkkokauppojen uutiskirjeet, voit tarkistaa sivuiltamme onko haluamaasi kauppaan tarjolla alennuskoodia.

Jos etsimääsi verkkokauppaan on juuri nyt voimassa oleva alennuskoodi, löydät sen todennäköisesti sivuiltamme. Ellei alennuskoodia juuri tänään ollut tarjolla, palaa sivuillemme myöhemmin uudestaan.

Etsimme, testaamme ja julkaisemme uusia alennuskoodeja melkein joka päivä.

Alennuskoodin käyttöön liittyy usein rajoitteita, kuten:

  • Voimassaolo. Käytännössä kaikki alennuskoodit ovat voimassa vain niiden viimeiseen voimassaolopäivään saakka. Alennuskoodi voi olla voimassa muutamasta tunnista (flash sale) vaikka kokonaiseen vuoteen. Valtaosa alennuskoodeista on voimassa kuitenkin vain muutaman päivän ajan.
  • Minimiostos. Hyvin usein alennuskoodilla saatava etu vaatii tilaamista tietyllä minimisummalla, joka ilmoitetaan alennuskoodin käyttöehdoissa, esimerkiksi ”20 % alennusta vähintään 80 €:n tilauksesta”.
  • Tuote-/tuoteryhmä-/brändirajoitukset. Verkkokauppojen julkaisemat alennuskoodit koskevat enenevissä määrin vain tiettyjä tuotteita, kuten tietyn tuoteryhmän tai tuotemerkin tuotteita.

Lue myös Miksi alennuskoodi ei toimi?

Tietoa verkkokauppiaille

Omistatko verkkokaupan tai vastaatko asiakkaasi verkkokaupan markkinoinnista?

Alennuskoodi 101 on verkkokauppojen alennuskoodeja julkaiseva verkkosivusto, joka on ollut osa kuluttajien ostoprosessia jo vuodesta 2012 lähtien. Sivustomme tavoittaa parhaimmillaan yli 32 000 käyttäjää kuukausittain.

Verkkokaupan lisääminen sivustolle

Haluatko, että tuhannet suomalaiset blogikirjoittajat ja muut verkkojulkaisijat markkinoivat verkkokauppaasi? Suosituimmilla julkaisijoilla on satojatuhansia lukijoita viikoittain.

Kaikilla julkaisijoilla on oma lukijakunta, joka voi olla yhtenäinen juuri teidän verkkokauppanne kohderyhmän kanssa. Alennuskoodi 101:n käyttäjiä yhdistää hintatietoisuus. He tietävät, miten hintoja vertaillaan netissä ja miten verkkokauppaan saa alennuskoodin.

Tutustu kumppanuusmarkkinointiin ja hanki uusia asiakkaita. Suosittelemiamme kumppanuusverkostoja ovat Adtraction ja TradeDoubler.

Pidämme oikeuden muokata esimerkiksi verkkokaupan kuvausta markkinointiväitteiden osalta ja etujen kirjoitusasua vastaamaan palvelumme yleistä linjaa, joka on tarjota mahdollisesta kumppanuudesta huolimatta objektiivista, puolueetonta ja riippumatonta tietoa verkkokaupoista sekä niiden ostoehdoista, tuotteista ja palveluista.

Päivitys 7/2021: Voimakkaasti lisääntyneen kilpailun ja työmäärän vuoksi julkaisemme heinäkuusta 2021 lähtien vain sellaisten verkkokauppojen alennuskoodeja, jotka ovat valinneet toimia yhteistyössä kanssamme joko jonkin kumppanuusverkoston tai oman affiliate-ohjelmansa kautta.

Voinko saada lisänäkyvyyttä sivuillanne?

Yhteistyökumppanimme kysyvät usein, voiko sivustoltamme saada mitenkään lisänäkyvyyttä?

Ikävä kyllä meillä ei ole uutiskirjelistaa, koska emme kerää käyttäjärekisteriä ja vihaamme roskapostia.

Emme liioin ole kovin aktiivisia sosiaalisessa mediassa, koska some-alustoilla näkyvyyttä saa vain maksamalla.

Voimme kuitenkin kiinnittää kumppaneidemme etuja etusivulle, jossa ne voidaan pitää näkyvillä koko voimassaoloajan, jos saamme lisänäkyvyydelle vastinetta.

Sivuillanne on väärää tietoa!

Ei hätää. Toisin kuin kymmenet liikennettä varastavat feikkisivustot, korjaamme kyllä väärän tiedon mahdollisimman pian, kunhan saamme virheen tietoomme.

Julkaisemme alennuskoodit ja tarjoukset sellaisenaan, kun ne on meille ilmoitettu esimerkiksi yrityksen tai affiliate-verkoston toimesta.

Kunnioitamme 100-prosenttisesti kaikkia kumppanuuksia, emmekä milloinkaan julkaise sivustolla sellaisia koodeja tai tarjouksia, joihin meillä ei ole lupaa.

Mikäli esimerkiksi edun voimassaoloaikaa ei ole ilmoitettu, eikä tätä tietoa löydy myöskään verkkokaupan sivuilta, voimme julkaista edun toistaiseksi voimassaolevana.

Tällöin etu ei poistu sivuiltamme päivittäisten automaattisten poistojen yhteydessä, vaan se joudutaan poistamaan manuaalisesti siinä vaiheessa, kun virhe huomataan.

Mikäli sivuillamme on vanhentunutta tietoa verkkokaupastanne, kuten toimimaton koodi/tarjous, väärät yhteystiedot tai muuta virheellistä informaatiota, ole ystävällinen ja lähetä tieto siitä meille oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info@alennuskoodi101.fi.

Korjaamme väärän tiedon mahdollisimman pian!

Vastuuvapaus

Pyrimme pitämään verkkosivustolla olevat tiedot, mukaan lukien verkkokauppojen nimet, logot, kuvaukset, alennuskoodit, tarjoukset ja kampanjat mahdollisimman ajantasaisina ja oikeina.

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme, koska meillä ei ole mahdollisuutta monitoroida satojen palvelussa mukana olevan verkkokaupan tiedoissa tapahtuvia muutoksia.

Mikä löydät sivuilta virheen, olisimme kiitollisia, jos voisit ilmoittaa siitä meille.

Verkkosivuston tarjoaa

Web-suunnittelu Pokis
Ussakkakuja 1
96460 Rovaniemi

Y-tunnus: 2455531-8

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@alennuskoodi101.fi.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin!