Tervetuloa Alennuskoodi101.fi:-sivustolle

Alennuskoodi101.fi
Jaa rakkautta

Olemme lopullinen kohde kaikille, jotka haluavat säästää rahaa verkko-ostoksissa. Verkko-ostosten teko voi olla sekä nautinnollista että jännittävää, mutta me teemme siitä myös edullista. Olet varmasti törmännyt usein kysymykseen ”Onko sinulla alennuskoodia?” juuri ennen maksun suorittamista. Meiltä löydät vastauksen tähän kysymykseen – parhaat alennuskoodit juuri silloin, kun tarvitset niitä!

Mikä on Alennuskoodi101?

Alennuskoodi101.fi syntyi halusta tehdä verkko-ostamisesta sekä helppoa että edullista. Tämä verkkosivusto on perustettu Rovaniemellä vuonna 2011 ja olemme kasvaneet pienestä startupista yhdeksi johtavista alennuskoodien tarjoajaksi Suomessa. Meidän tiimimme koostuu intohimoisista säästäjistä ja teknologia-asiantuntijoista, jotka työskentelevät ympäri vuorokauden löytääkseen ja vahvistaakseen parhaat tarjoukset juuri sinulle.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme päivittäin päivitetyt, vahvistetut ja eksklusiiviset alennuskoodit satoihin verkkokauppoihin. Olipa kyseessä sitten muoti, elektroniikka, matkailu tai koti, meillä on koodit, jotka tekevät ostoksestasi edullisemman.

Me ymmärrämme, että luotettavuus ja ajankohtaisuus ovat avainasemassa, kun kyse on rahan säästämisestä, ja siksi tarkistamme jokaisen koodin varmistaaksemme, että saat parhaat mahdolliset säästöt.

Miksi valita meidät?

 • Luotettavuus: Markkinoilla on satoja sivustoja, jotka julkaisevat väärennettyjä koodeja. Meidän koodimme ovat yhteistyökumppaneiltamme suoraan saamia, vahvistettuja ja testattuja, mikä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että saat luvatun alennuksen oikeasti.
 • Kattavuus: Käytämme laajoja yhteistyöverkostoja varmistaaksemme, että tarjoamme alennuksia laajasta valikoimasta verkkokauppoja. Tällä hetkellä tarjoamme alennuskoodeja lähes 400 verkkokauppaan Suomessa ja ulkomailla.
 • Asiakaspalvelu: Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakaspalvelua tai mahdollisuutta jopa ottaa yhteyttä jälleenmyyjän asiakaspalveluun, mikäli koodisi ei toimi. Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua ongelmatilanteissa, varmistaen, että ostokokemuksesi on sujuva.
 • Sitoutuminen säästöihin: Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset tarjoukset. Rekisteröidy uutiskirjeeseemme saadaksesi ensimmäisenä tieto uusimmista alennuskoodeista.
 • Tulevaisuuden visiomme: Tavoitteenamme on laajentaa palveluamme, jotta voimme tarjota alennuskoodit vielä useammalle alalle ja uusille markkinoille. Pyrimme olemaan aina askeleen edellä alennuskoodien tarjonnassa Suomessa, ja varmistamaan, että jokainen ostos on sekä miellyttävä että taloudellisesti järkevä.

Tutustu käyttöehtoihimme ja usein kysyttyihin kysymyksiin saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voimme auttaa sinua säästämään enemmän.

Kiitos, että valitsit Alennuskoodi101.fi:n. Aloita säästäminen tänään!

Alennuskoodi101.fi:n tehtävät ja visiot

Tehtävämme

Alennuskoodi101.fi:n tehtävä on tehdä verkko-ostosten tekemisestä sekä edullista että helppoa. Tarjoamme parhaat ja luotettavimmat alennuskoodit verkkokauppojen asiakkaille, auttaen heitä säästämään merkittävästi oostoksissaan.

Tämä ei ainoastaan tue yksilöllisiä säästöjä, vaan edistää myös kestävämpää kulutusta, sillä asiakkaat voivat harkita tarkemmin ostamiaan tuotteita.

Visiomme

Pyrimme olemaan Suomen johtava alennuskoodisivusto, joka tunnetaan luotettavuudestaan, käyttäjäystävällisyydestään ja ympäristöystävällisistä käytännöistään. Alennuskoodi101.fi haluaa olla enemmän kuin pelkkä alennuskoodisivusto – tavoitteenamme on olla luotettava resurssi, johon kuluttajat voivat kääntyä säästääkseen rahaa ja tehdäkseen vastuullisempia ostopäätöksiä.

Käyttökokemus

Olemme kehittäneet helppokäyttöisen alustan, joka tarjoaa saumattoman navigoinnin riippumatta siitä, käyttääkö asiakas älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta. Sivustomme on suunniteltu helpottamaan alennuskoodien, kuponkien, ja tarjousten löytämistä, jotta jokainen käyttäjä voi hyötyä niistä mahdollisimman vaivattomasti.

Arvomme

Arvostamme avoimuutta, rehellisyyttä ja yhteisön tukemista. Sitoutumisemme käyttäjimme auttamiseen näkyy kaikessa, mitä teemme – tarjoamme kattavan valikoiman alennuskoodeja ja resursseja, jotka auttavat tekemään tietoon perustuvia ostopäätöksiä.

Ympäristövastuu

Pyrimme vähentämään ympäristöjalanjälkeämme ja kannustamaan kestävämpää kulutusta tarjoamalla alennuksia ympäristöystävällisille tuotteille ja palveluille.

Sosiaalinen media

Pyrimme olemaan aktiivisia useissa sosiaalisen median kanavissa, jossa jaamme ajankohtaisia alennuskoodeja, shoppailuvinkkejä ja kestävän kulutuksen neuvoja. Tule seuraamaan meitä ja pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista ja vinkkeistä:

Hyödyntämällä alennuskoodin verkko-ostoksien yhteydessä voit säästää silkkaa rahaa.

Ilmastonmuutoksen vastainen toimintamme ja kestävän kehityksen edistäminen

Internet on avannut lukemattomia mahdollisuuksia ja muuttanut tapaamme toimia ja kommunikoida. Tämän teknologisen vallankumouksen myötä on tärkeää tunnustaa myös sen ympäristövaikutukset ja pyrkiä minimoimaan nämä haitat jokapäiväisessä toiminnassamme.

Alennuskoodi101.fi on sitoutunut olemaan osa ratkaisua ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Tavoitteenamme on vähentää hiilipäästöjä ja muita ympäristövaikutuksia toimintamme kautta. Ymmärrämme, että ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurimpia haasteita, ja haluamme suojella luontoa peruuttamattomilta vahingoilta.

Kestävä kuluttaminen

Vaikka ensisijaisena tavoitteenamme on auttaa kuluttajia säästämään rahaa, rohkaisemme heitä myös tekemään harkittuja ostopäätöksiä. Alennuskoodien ja kampanjoiden kautta kuluttajat voivat odottaa parhaita tarjouksia ennen ostopäätöstä, mikä vähentää impulsiivista kulutusta ja edistää kestävämpää ostokäyttäytymistä. Tämä auttaa myös yrityksiä hallitsemaan ylijäämävarastojaan tehokkaammin, mikä vähentää hukkaa ja jätteen määrää.

Digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen

Hyödyntämällä digitaalisia alennuskoodeja vähennämme tarvetta painetuille mainosmateriaaleille, kuten alennuslehtisille ja katalogeille, mikä puolestaan vähentää paperin kulutusta ja tukee metsien säilymistä. Digitaalisten alekoodien avulla voimme tarjota kuluttajille vihreämpiä vaihtoehtoja, jotka ovat sekä ympäristöystävällisiä että kustannustehokkaita.

Ympäristötietoisuuden levittäminen

Alennuskoodi101.fi ei vain tarjoa alennuskoodeja, vaan pyrimme myös kasvattamaan ympäristötietoisuutta jakamalla artikkeleita ja vinkkejä kestävään elämäntapaan. Tämä sisältö auttaa kuluttajia ymmärtämään, kuinka pienilläkin valinnoilla voi olla suuri vaikutus ympäristöömme. Olemme sitoutuneet tukemaan ja edistämään vastuullista kulutusta kaikessa viestinnässämme.

Yhdessä voimme tehdä merkittäviä muutoksia ja edistää kestävämpää tulevaisuutta. Alennuskoodi101.fi on ylpeä siitä, että voimme olla osa tätä muutosta, tarjoamalla kuluttajille työkaluja, jotka tukevat sekä heidän taloudellisia että ekologisia tavoitteitaan.

Historia ja tausta

Perustamisemme

Alennuskoodi101.fi sai alkunsa vuonna 2011, kun perustajamme huomasivat markkinoiden tarpeen helpottaa ja nopeuttaa alennuskoodien löytämistä ja käyttöä verkko-ostoksissa. Tavoitteenamme oli luoda alusta, joka yksinkertaistaisi säästämisen jokapäiväisessä shoppailussa, tuoden parhaat tarjoukset suoraan kuluttajien ulottuville.

Näin Alennuskoodi101.fi on tullut yhdeksi Suomen ensimmäisistä ja edelleen palvelevista alennuskoodisivustoista, joka on pysynyt markkinoiden kärjessä jo yli vuosikymmenen ajan.

Kumppanuudet ja verkostot

Alusta saakka olemme panostaneet vahvoihin suhteisiin ja kumppanuuksiin eri mainostajien ja verkostojen kanssa. Tämä on mahdollistanut meille pääsyn eksklusiivisiin diileihin ja alennuskoodeihin, jotka eivät ole saatavilla muualta.

Kehitämme jatkuvasti näitä suhteita varmistaaksemme, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset säästöt ja tarjoukset.

Luotettavuus ja turvallisuus

Yksi perusarvoistamme on olla luotettava ja turvallinen sivusto kaikille käyttäjillemme. Julkaisemme vain sellaisia alennuskoodeja, diilejä ja tarjouksia, jotka ovat peräisin luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme ja jotka takaavat toimivuutensa. Tämä on osa sitoutumistamme tarjota aitoja säästömahdollisuuksia ilman piilokuluja tai -ehtoja.

Laaja tarjonta

Palvelumme kattaa satoja suomalaisille suunnattuja verkkokauppoja. Tarjoamme alennuskoodit, kupongit ja tarjoukset suosituimpiin verkkokauppoihin, mukaan lukien Jotex, Zooplus ja Smartphoto, sekä satoihin muihin suomalaisille kuluttajille myyviin verkkokauppoihin.

Ilmainen käyttö ja kotimaisuus

Sivustomme on täysin ilmainen kaikille käyttäjille. Rahoitamme toimintamme suoraan yhteistyökumppaneiltamme saamamme korvauksen kautta, mikä tarkoittaa, että alennuskoodien käyttö ei vaikuta tuotteiden hintaan kuluttajalle. Tämä win-win-tilanne hyödyttää sekä käyttäjiämme että yhteistyökumppaneitamme. Lisäksi ylpeydellä korostamme, että sekä yrityksemme että palveluntarjoajamme ovat 100 % kotimaisia, mikä tukee Suomen taloutta ja työllisyyttä.

Alennuskoodi101.fi perustettiin yksinkertaistamaan verkko-ostoksissa käytettävien alennuskoodien etsimistä ja käyttämistä. Sivustomme avattiin vuonna 2011, mikä tarkoittaa, että Alennuskoodi101.fi on yksi Suomen ensimmäisistä edelleen palvelevista alennuskoodisivustoista.

Olemme rakentaneet erinomaiset suhteet useisiin kumppanuusverkostoihin ja mainostajiin varmistaaksemme, että käyttäjillämme on pääsy parhaisiin ja yksinoikeudella saatavilla oleviin alennuskoodeihin, diileihin ja tarjouksiin.

Olemme luotettu ja turvallinen sivusto, joka julkaisee vain yhteistyökumppaneidemme käyttöömme antamia alennuskoodeja, diilejä ja tarjouksia, jotka oikeasti toimivat.

Meiltä löydät kaikki

Sivustomme on käyttäjille 100 % ilmainen palvelu. Saamme korvauksemme suoraan mainostajilta, eikä alennuskoodin käyttö vaikuta kuluttajahintoihin, joten kaikki voittavat.

Yrityksemme, palvelumme ja jopa palveluntarjoajamme ovat 100 % kotimaisia toimijoita.

Tiimimme

Me Alennuskoodi101.fi:ssä tiedämme, miten aikaa vievää ja turhauttavaa hintojen vertailu ja alennuskoodien etsiminen netistä voi parhaimmillaan olla.

Tästä syystä haluamme tarjota käyttäjillemme alustan täynnä ajankohtaisia, testattuja ja oikeasti toimivia alennuskoodeja, tarjouksia ja säästömahdollisuuksia, joista uskomme olevan hyötyä verkossa ostoksia tekeville shoppailijoille.

Olemme omistautunut joukko ammattilaisia, jotka työskentelevät väsymättä uusimpien alennuskoodien, kuponkien, tarjousten ja blogisisältöjen ylläpitämiseksi ja päivittämiseksi.

Toiminnassamme keskitymme laatuun varmistaaksemme, että käyttäjämme voivat luottaa sivustoltamme löytyvien koodien ajanmukaisuuteen ja toimivuuteen.

Haluamme, että alennuskoodien ja tarjousten löytäminen on helppoa. Jotta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin etsiä suosikkikauppasi sivuiltamme, poimia alennuskoodi tai tarjous mukaasi ja siirtyä shoppailemaan anteliaan alennuksen kanssa.

Uusia alennuskoodeja, kuponkeja, tarjouksia ja diilejä päivitetään sivuillemme lähes päivittäin, joten lisää alennuskoodien ja muiden etujen käyttö shoppailurutiineihisi ja koe säästämisen ilo kanssamme!

Lisää Alennuskoodi101.fi selaimesi kirjanmerkkeihin ja piipahda välillä katsomassa, minkälaisia alennuksia meillä on sinulle tarjota!

Mikä alennuskoodi on?

Perustamisemme

Alennuskoodi101.fi sai alkunsa vuonna 2011, kun perustajamme huomasivat markkinoiden tarpeen helpottaa ja nopeuttaa alennuskoodien löytämistä ja käyttöä verkko-ostoksissa. Tavoitteenamme oli luoda alusta, joka yksinkertaistaisi säästämisen jokapäiväisessä shoppailussa, tuoden parhaat tarjoukset suoraan kuluttajien ulottuville. Näin Alennuskoodi101.fi on tullut yhdeksi Suomen ensimmäisistä ja edelleen palvelevista alennuskoodisivustoista, joka on pysynyt markkinoiden kärjessä jo yli vuosikymmenen ajan.

Kumppanuudet ja verkostot

Alusta saakka olemme panostaneet vahvoihin suhteisiin ja kumppanuuksiin eri mainostajien ja verkostojen kanssa. Tämä on mahdollistanut meille pääsyn eksklusiivisiin diileihin ja alennuskoodeihin, jotka eivät ole saatavilla muualta. Kehitämme jatkuvasti näitä suhteita varmistaaksemme, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset säästöt ja tarjoukset.

Luotettavuus ja turvallisuus

Yksi perusarvoistamme on olla luotettava ja turvallinen sivusto kaikille käyttäjillemme. Julkaisemme vain sellaisia alennuskoodeja, diilejä ja tarjouksia, jotka ovat peräisin luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme ja jotka takaavat toimivuutensa. Tämä on osa sitoutumistamme tarjota aitoja säästömahdollisuuksia ilman piilokuluja tai -ehtoja.

Laaja tarjonta

Palvelumme kattaa satoja suomalaisille suunnattuja verkkokauppoja. Tarjoamme alennuskoodeja, kupongit ja tarjoukset laajalle kirjolle eri alojen verkkokauppoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Jotexiin, Zooplusiin ja Smartphotoon. Tämä varmistaa, että riippumatta siitä, mitä olet ostamassa – olipa se sitten kodin sisustusta, lemmikkitarvikkeita tai valokuvatuotteita – löydät parhaat saatavilla olevat tarjoukset meidän kauttamme.

Ilmainen käyttö ja kotimaisuus

Sivustomme on täysin ilmainen kaikille käyttäjille. Rahoitamme toimintamme suoraan yhteistyökumppaneiltamme saamamme korvauksen kautta, mikä tarkoittaa, että alennuskoodien käyttö ei vaikuta tuotteiden hintaan kuluttajalle. Tämä win-win-tilanne hyödyttää sekä käyttäjiämme että yhteistyökumppaneitamme. Lisäksi ylpeydellä korostamme, että sekä yrityksemme että palveluntarjoajamme ovat 100 % kotimaisia, mikä tukee Suomen taloutta ja työllisyyttä.

Lue myös Mitä alennuskoodit ovat ja miten ne toimivat?

Alennuskoodeilla voi saada monenlaisia etuja, kuten:

 • Prosentuaaliset alennukset (esim. ”-15 % alennusta tilauksen loppusummasta”)
 • Euromääräiset alennukset (esim. ”10 euroa alennusta yli 50 euron ostoksista”)
 • Ilmaiset toimituskulut (esim. ”Ilmainen toimitus tämän kuun loppuun saakka”)
 • Lisäalennus jo alennetuista tuotteista (esim. ”Koodilla 5 % lisäalennus aletuotteista”)
 • X tuotetta Y:n hinnalla (esim. ”Alushousut – osta 3, maksa 2”)
 • Kaupanpäälliset ja kylkiäiset (esim. ”Parfyymi kaupan päälle”)

Sen sijaan, että etsisit alennuskoodeja verkkokauppojen sivuilta, sosiaalisesta mediasta tai muualta netistä, tai tilaisit lukuisien verkkokauppojen uutiskirjeet, voit tarkistaa sivuiltamme onko haluamaasi kauppaan tarjolla alennuskoodia.

Jos etsimääsi verkkokauppaan on juuri nyt voimassa oleva alennuskoodi, löydät sen todennäköisesti sivuiltamme. Ellei alennuskoodia ollut juuri tänään tarjolla, palaa sivuillemme myöhemmin uudestaan. Etsimme, testaamme ja julkaisemme uusia alennuskoodeja melkein joka päivä.

Alennuskoodin käyttöön liittyy usein rajoitteita, kuten:

 • Voimassaolo. Käytännössä kaikki alennuskoodit ovat voimassa vain niiden viimeiseen voimassaolopäivään saakka. Alennuskoodi voi olla voimassa muutamasta tunnista (flash sale) vaikka kokonaiseen vuoteen. Valtaosa alennuskoodeista on voimassa kuitenkin vain muutaman päivän ajan.
 • Minimiostos. Hyvin usein alennuskoodilla saatava etu vaatii tilaamista tietyllä minimisummalla, joka ilmoitetaan alennuskoodin käyttöehdoissa, esimerkiksi ”20 % alennusta vähintään 80 €:n tilauksesta”.
 • Tuote-/tuoteryhmä-/brändirajoitukset. Verkkokauppojen julkaisemat alennuskoodit koskevat enenevissä määrin vain tiettyjä tuotteita, kuten tietyn tuoteryhmän tai tuotemerkin tuotteita. Yli 10 vuoden kokemuksella olemme havainneet, että esimerkiksi lastentarvikkeiden alalla, monet brändit eivät halua tuotteitaan myytävän ollenkaan alennuksella.

Opi lisää: Miksi alennuskoodi ei toimi?

Säästä rahaa tehdessäsi ostoksia netissä hyödyntämällä ajankohtaiset alennuskoodit.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä Alennuskoodi101.fi on?

Alennuskoodi 101 auttaa sinua löytämään alennuksia satoihin verkkokauppoihin ja säästämään rahaa tehdessäsi verkko-ostoksia. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ajankohtaisia ja 100 % toimivia alennuskoodeja niin kotimaisiin kuin ulkomaisiinkin verkkokauppoihin. Teemme tätä työtä mahdollistaaksemme säästöt ihan jokaiselle kuluttajalle.

Miksi sivuston nimi on ”Alennuskoodi 101”?

Termi ”101” on amerikkalaisessa yliopistoterminologiassa yleisesti käytetty ilmaisu, joka viittaa perus- tai johdantotason kurssiin tietyssä aiheessa. Termiä 101 käytetään myös viittaamaan perustason tietoihin tai oppaaseen jostakin aiheesta. Visiomme on, että ”Alennuskoodi 101” on perustason opas alennuskoodien käyttöön ja säästämiseen nettiostoksissa. Haluamme tehdä säästämisen kaikille helpoksi!

Onko Alennuskoodi101.fi ilmainen?

Ehdottomasti. Alennuskoodi101.fi:n tällä verkkosivustolla jakamat alennuskoodit ovat täysin ilmaisia ja vapaasti käytettävissä – nyt ja tulevaisuudessa. Me saamme palkkiomme suoraan mainostajilta.

Onko Alennuskoodi101.fi luotettava?

Kyllä, ja tämä on meille erittäin tärkeää. Toisin kuin monet kilpailijamme, Alennuskoodi101.fi on kotimainen verkkosivusto, jonka missio on tarjota alennuskoodeja suomalaisille kuluttajille, jotka etsivät säästömahdollisuuksia tehdessään ostoksia netissä.

Käytämme turvallista SSL-salausta varmistaaksemme, että sekä sivuston sisäinen että sivustolta lähtevä liikenne on käyttäjille turvallista.

Emme koskaan pyydä sinulta henkilötietoja, kuten sähköpostiosoitetta, ja voit vapaasti käyttää sivustolta löytyviä sisältöjä ilman rekisteröitymistä. Lupaamme, että emme koskaan myy tietojasi eteenpäin. Saat lisätietoa tietosuojakäytännöstämme.

Miten usein päivitätte sivustolla olevia alennuskoodeja?

Päivitämme koodeja sivustollemme lähes päivittäin. Joskus kumppanimme lähettävät meille kymmeniä alennuskoodeja päivässä, kun taas joskus uusia alennuskoodeja tulee vain muutamia päivässä.

Kuinka voin pysyä ajan tasalla viimeisimmistä tarjouksista ja alennuskoodeista?

Vihaamme roskapostia, eikä meillä ole uutiskirjettä. Seuraa tätä sivustoa ja lisää meidät käyttämäsi selaimen kirjanmerkkeihin pysyäksesi ajan tasalla.

Löytyykö sivuiltanne eksklusiivia alennuskoodeja tai tarjouksia?

Ehdottomasti. Monet yritykset haluavat nimenomaan julkaista alennuskoodinsa tällä sivustolla saadakseen uusia asiakkaita ja näkyvyyttä. Näitä alennuskoodeja et löydä miltään toiselta sivustolta.

Miten löydän parhaat alennuskoodit tai diilit haluamaani verkkokauppaan?

Löydät kaikki kaupat alennuskoodit verkkokaupoittain -sivulta.  Voit selata alennuskoodeja myös kategorioittain tai katsoa uusimmat alennuskoodit etusivultamme. Lisää tämä sivusto käyttämäsi selaimen kirjanmerkkeihin, jotta et missaa yhtään mahdollisuutta säästää rahaa verkko-ostoksissa.

En löydä etsimääni kauppaa. Mikä avuksi?

Valitettavasti julkaisemme vain sellaisten yritysten ja verkkokauppojen alennuskoodeja, jotka ovat valinneet toimia yhteistyössä kanssamme toimittamalla alennuskoodeja meille. Voit löytää alennuskoodin etsimääsi verkkokauppaan myös tilaamalla kaupan uutiskirjeen tai ottamalla sen sosiaalisen median tilit seurantaan.

Voinko pyytää alennuskoodia tai tarjousta tietylle jälleenmyyjälle?

Ilman muuta. Voit lähettää meille sähköpostia ja vinkata verkkokaupasta, jonka haluaisit nähdä sivustolla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tarjoamme ensisijaisesti näkyvyyttä yritysten kanssa, jotka ovat valinneet toimia yhteistyössä kanssamme.

Voinko jakaa sivustolta löytämääni koodia muille?

Totta kai! On yhteinen päämäärämme löytää säästöjä ja jakaa ne myös muiden kanssa. Olisimme kuitenkin kiitollisia jos lähetät ystävällesi tai perheenjäsenellesi mieluummin linkin tälle sivustolle.

Mitä eroa on alennuskoodeilla, kampanjoilla ja tarjouksilla?

Alennuskoodit tai kuponkikoodit ovat koodimuotoisia tarjouksia, jossa koodi syötetään kaupan ostoskori- tai kassasivulla sille varattuun kenttään alennuksen tai muun edun lunastamiseksi.

Kampanjat ovat laajempia markkinointitoimenpiteitä, jotka sisältävät alennuksia, tarjouksia, mainoksia, tapahtumia tai muita. Kampanjat kestävät tietyn ajanjakson, kuten viikon, kuukauden tai sesongin ajan.

Tarjous on yleisnimitys kaikenlaisille asiakkaille tarjottaville eduille, kuten alennuksille, ”osta 1, saat 2” -tyyppisille eduille, diileille, ilmaisille lahjoille ja niin edelleen.

Alennuskoodini ei toimi. Missä vika voi olla?

Tähän voi olla monia syitä. Alennuskoodi voi olla vanhentunut, se on kirjoitettu väärin tai alennus koskee vain tiettyjä tuotteita tai tuotemerkkejä. Joskus alennuskoodeihin liittyy myös minimitilausraja, eli vähimmäisostos, jonka on täytyttävä alennuksen lunastamiseksi. Lue myös blogijuttumme Miksi alennuskoodi ei toimi?

Miksi sivuillanne on alennuskoodi, joka ei toimi?

Julkaisemme kaikki tällä sivustolla olevat alennuskoodit sellaisenaan, kun verkkokauppiaat ne ovat meille toimittaneet. Testaamme valtaosan koodeista julkaisuhetkellä, mutta joskus yritykset eivät esimerkiksi ilmoita koodin tai kampanjan voimassaoloaikaa. Tällöin alennuskoodi tai tarjous ei poistu sivustoltamme automaattisten poistojen yhteydessä.

Miten tämä verkkosivusto varmistaa listattujen tarjousten ja alennuskoodien aitouden?

Teemme absoluuttisesti parhaamme tarjotaksemme tällä sivustolla vain 100 % toimivia alennuksia ja tarjouksia. Saamme alennuskoodit ja tarjoukset suoraan verkkokauppialaita, joten julkaisemiemme alennuskoodien toimivuus on yli 99 %. Mikäli löysit sivuiltamme toimimattoman alennuskoodin, voit ilmoittaa siitä meille, ja lupaamme tarkistaa asian.

Löysin alennuskoodin, jota sivustoltanne ei löydy. Voinko lähettää sen teille?

Vaikka otamme mielellämme vastaan uusia alennuskoodeja yhteistyökumppaneiltamme, useimmat yritykset ja verkkokaupat eivät halua muilla kanavilla julkaisemiaan alennuskoodeja julkaistavaksi yleisillä sivustoilla. Voit lähettää koodin kuitenkin meille sähköpostitse info@alennuskoodi101.fi.

Kaupan sivusto ei avaudu. Mikä avuksi?

Jos käytät mainosten esto-ohjelmaa, ad blockeria tai muuta selainlaajennusta, kuten Adblock Plus, uBlock Origin tai Ghostery, on mahdollista, että se estää siirtymisen kaupan sivuille. Voit poistaa sen väliaikaisesti käytöstä.

Miten Alennuskoodi101.fi ansaitsee rahaa?

Kaikki tämän verkkosivuston sisältö on käyttäjille täysin ilmaista. Verkkokaupoille alennuskoodit ovat tapa hankkia uusia asiakkaita, parantaa asiakasuskollisuutta, myydä poistuvia tuotteita nopeammin, saada huomiota uutuustuotteille sekä kerätä tietoa siitä, mitkä alennuskoodit ja tarjoukset toimivat parhaiten. Mainostamme näitä alennuskoodeja ja tarjouksia, ja ansaitsemme rahaa kumppanilinkkien kautta. Me saamme pienen komission, yritys asiakkaan ja sinä kuluttajana alennuksen. Siis kaikki voittavat!

Mitä ”voimassa toistaiseksi” tarkoittaa?

Useimmilla alennuskoodeilla on viimeinen voimassaolopäivämäärä, jonka jälkeen kyseinen koodi ei enää toimi. Mikäli yritys toimittaa meille alennuskoodin, jonka viimeistä voimassaolopäivää ei ole määritelty, julkaisemme koodin toistaiseksi voimassaolevana.

Tarjoatteko cashbackia?

Cashback eli ostohyvitys on kuluttajille ostotapahtumasta maksettava rahapalautus, joista hyvä esimerkki on S-ryhmän ja Keskon maksamat bonukset. Valitettavasti Alennuskoodi101.fi ei tällä hetkellä tarjoa ostohyvitystä.

Onko teillä Android- tai iOS-sovellusta?

Ei, meillä ei ole sovellusta, mutta sivustomme toimii erinomaisesti myös mobiililaitteilla!

Voinko ostaa teiltä tuotteita?

Ei, me emme myy mitään. Tämä on alennuskoodisivusto, joka tarjoaa alennuksia ulkoisiin verkkokauppoihin. Ota yhteyttä sen verkkokaupan asiakaspalveluun, joka tarjoaa etsimiäsi tuotteita.

Minulla on vielä kysymys. Mistä saan lisäapua?

Voit lähettää kysymyksesi meille sähköpostitse info@alennuskoodi101.fi. Otamme kaiken palautteen mielellämme vastaan.

Vastuuvapaus

Pyrimme pitämään verkkosivustolla olevat tiedot, mukaan lukien verkkokauppojen nimet, logot, kuvaukset, alennuskoodit, tarjoukset ja kampanjat mahdollisimman ajantasaisina ja oikeina.

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme, koska meillä ei ole mahdollisuutta monitoroida satojen palvelussa mukana olevan verkkokaupan tiedoissa tapahtuvia muutoksia.

Mikä löydät sivuilta virheen, olisimme kiitollisia, jos voisit ilmoittaa siitä meille.

Verkkosivuston tarjoaa

Web-suunnittelu Pokis
Ussakkakuja 1
96460 Rovaniemi

Y-tunnus: 2455531-8

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@alennuskoodi101.fi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin!