Taitaentehty.fi alennuskoodit

Taitaentehty.fi

Taitaentehty.fi on suomalaisia käsitöitä villasukista lasten vaatteisiin ja sisustustuotteisiin myyvä verkkokauppa.

Taitaentehty.fi-verkkokaupan valikoimista löytyy laadukkaita ja tyylikkäitä Suomessa valmistettuja lähituotteita, jotka sopivat loistavasti esimerkiksi lahjaksi. Kaupan tuotteisiin kuuluvat mm. kynttilät, korut, lelut, villasukat, kortit, kalenterit, eläintuotteet sekä vaatteet ja asusteet.

Maksutapoina nettikaupassa käyvät pankki- ja luottokortit, verkkopankkitunnukset, ennakkotilisiirto sekä PayPal. Tuotteet toimitetaan yleensä 1-3 arkipäivässä ja niillä on 14 vuorokauden täysi vaihto- ja palautusoikeus.

Hyödynnä Alennuskoodi 101 -sivustolta löytyvät parhaat Taitaentehty-alennuskoodit ja osta laadukasta käsityötä edullisemmin!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Taitaentehty.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Käsintehtyjä kotimaisia koruja alk. 9 €

Kaunistaudu kotimaisin käsintehdyin koruin tai anna sellainen lahjaksi. Korujen materiaaleina käytetty kaikkea mahdollista kierrätyskumista nahkaan ja puusta pronssiin. Käsintehdyt korut alkaen vain 9 euroa!

Käsintehtyjä lastentuotteita alkaen 9 eurolla!

Taitaentehty.fi:stä ihania lastenvaatteita, asusteita, leluja ja lastenhuoneen sisustustuotteita alkaen vain 9 €.

Taitaentehdystä lahjaideat sesonkien mukaan

Oletko etsimässä lahjaa? Katso Taitaentehty.fi:n lahjaideat sesonkien mukaan. Mitä antaisit lahjaksi äitienpäivänä, isänpäivänä, jouluna tai ystävänpäivänä?

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Taitaentehty.fi

Voimassa verkossa ja myymälöissä 29.11. asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Alennus lasketaan kassalla.

Ei koske valikoituja tuotteita/tuoteryhmiä. Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksiin.

Minimitilaus 30 €.