Etusivu > Kaupat > Polarn O. Pyret
Polarn O. Pyret alennuskoodit

Polarn O. Pyret alennuskoodit

Polarn O. Pyret on ruotsalainen lastenvaateketju, joka tunnetaan korkeasta laadusta, designista ja käytännöllisistä lasten vaatteistaan. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat Polarn O Pyret alennuskoodit.

Suomen ja Ruotsin lisäksi Polarn O. Pyretillä on myymälöitä Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Englannissa, Irlannissa, Skotlannissa ja Yhdysvalloissa.

Polarn O. Pyret’n verkkokaupasta voit tilata käytännöllisiä lasten vaatteita, jotka on suunniteltu lasten arkeen. Niissä on helppo leikkiä ja niissä lapset saavat olla lapsia.

Nappaa sivuiltamme ostoksille mukaasi Polarn O. Pyret -alennuskoodi sivuiltamme ennen tilauksen tekemistä!

Siirry ostoksille »

PO.P outletista lastenvaatteita jopa -70 %

Uusia ja vanhoja lastenvaatteita ja -asusteita kaikenikäisille lapsille uskomattomin alennuksin.

Voimassa toistaiseksi.

Liity jäseneksi – saat 20 % alennuskoodin

Liittymällä P.OP-jäseneksi saat 20 % alennuksen ensimmäisestä ostoksesta, bonuspisteitä kaikista tilaukstasi, tarjouksia ja alennuksia. Liittyminen on maksutonta.

Voimassa toistaiseksi.

Anna toivottu lahja: P.OP-lahjakortti

Polarn O. Pyret -lahjakortti on arvostettu lahja, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Voit lähettää lahjakortin tekstiviestillä tai sähköpostilla haluamanasi ajankohtana. Lahjakortti käy sekä verkkokaupassa että myymälöissä, ja on voimassa 3 vuotta.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille

Koskee tilauksia, jotka toimitetaan Postin noutopisteeseen. Norm. 4,90 €. Nouto myymälästä on aina ilmainen.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Polarn O. Pyret alennuskoodeista

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu ruotsalainen lastenvaateketju, joka toimii tukholmalaisen RNB Retail and Brands -osakeyhtiön alla. Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy vauvan-, lasten- ja äitiysvaatteita omissa myymälöissään, tavarataloissa, franchise-myymälöissä ja verkkokaupoissa ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Ketjun nimi Polarn O. Pyret lyhennetään usein muotoon PO.P.<

Ketju sai runsaasti huomiota marraskuussa 2014, kun Prinssi George piti yllään brändin vaatteita virallisessa joulumuotokuvassaan.

Polarn O. Pyret'n lastenvaatteiden lähtökohtana ovat korkea laatu, persoonallinen design ja vaatteen toimivuus vauhdikkaammissakin leikeissä. Yrityksen filosofia on: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on helppo leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia.

Polarn O. Pyret alennuskoodit?

Koska olet sivuillamme, etsinässäsi lie Polarn O. Pyret alennuskoodi?

Kyllä, Polarn O. Pyret todella hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan ja löydät ne juuri tältä sivulta.

Mikäli löydät sopivan alekoodin Polarn O. Pyret'lle sivuiltamme, ole hyvä. Kaikki sivuillamme julkaistut koodit ovat ilmaisia ja vapaasti käytettävissä!

Kopioi ja liitä alekoodi kassa-sivulla alennuskoodi-kenttään ja nauti saamistasi eduista. Ja taas kannatti käyttää hieman aikaa Polarn O. Pyret alennuskoodin etsimiseen!

Mikäli sopivaa alennuskoodia tai tarjousta ei juuri tänään ollutkaan saatavilla, palaa tarkistamaan tilanne huomenna uudestaan, tai vaikkapa ensi viikolla. Lisäämme uusia alennuskoodeja Polarn O. Pyret'lle ja satoihin muihin nettikauppoihin lähes päivittäin.

Alennuskoodien ohella julkaisemme erilaisia ajankohtaisia tarjouksia ja kampanjoita.

Persoonallisia ja laadukkaita vaatteita 0-12 -vuotiaille

Polarn O. Pyret haluaa valmistaa maailman parhaita lastenvaatteita. Näin se on ajatellut siitä lähtien, kun se aloitti lastenvaatteiden valmistamisen vuonna 1976. Sille tärkeimpiä asioita ovat laatu, kestävyys ja ekologisuus.

Monien mielestä PO.P:n tunnusmerkki on Katarina af Klintbergin ja Gunilla Axénin vuonna 1975 suunnittelema ainutlaatuinen raitatrikookuosi. He kehittivät omien suunnitelmiensa pohjalta konseptin, joka vuodesta 1976 lähtien tunnettiin nimellä Polarn O. Pyret. 1970-luvun unisex-muoti laajensi trikoiden suosion myös naisten ja miesten mallistoiksi, mutta sittemmin se on keskittynyt vain lapsiin ja odottaviin äiteihin.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuului muun muassa paitoja, t-paitoja, housuja, takkeja sekä tietysti pitkät kalsarit. Värivalikoimaan kuuluivat sininen, punainen, vihreä ja ruskea. Unohtamatta myöskään raitakuosia. Suunnittelun avainsana oli laatu. Vaatteissa haluttiin käyttää luonnonmateriaaleja ja niistä haluttiin tehdä paremmin istuvia, jotta ne olisivat mukavampia lasten päällä. Niiden haluttiin olevan myös toiminnallisia.

PO.P.:n historiaa

Polarn O. Pyretin historia juontaa juurensa vuonna 1909 perustettuun AB Nils Adamssons Sjukvårdsaffär -yritykseen, joka myi muun muassa tuolloin kiellettyjä kondomeja. Vasta 1970-luvulla yritys päätti keskittyä lastenvaatteisiin, jolloin sen nimeksi otettiin Polarn O. Pyret. Yritystä johti suositun raitakuosin suunnitellut Katarina af Klintberg.

Ensimmäinen Gunila Axénin suunnittelema perusmallisto perustui yksinkertaisiin ja kivasti leikattuihin vaatteisiin, jotka oli valmistettu laadukkaista ja pehmeistä luonnonmateriaaleista, sekä tyyliteltyihin kuoseihin, joita oli helppo yhdistellä. Ajatuksena oli, että vaatteet helpottaisivat lapsiperheiden arkea. Niiden piti sopia vuorollaan joka sisarukselle ja värien piti olla sekä sukupuolineutraaleja että helposti yhdisteltävissä. Leikkauksissa kiinnitettiin huomiota lasten pukeutumiseen ja riisuutumiseen, eivätkä vaatteet saaneet rajoittaa lapsen liikkumista. Perusvaatteet, jotka nykyään tunnetaan nimellä PO.P Originals, ovat leikinkestäviä, helppohoitoisia ja värikkäitä.

Yhtiö on perustamisensa jälkeen käynyt läpi useita omistajanvaihdoksia ja uudelleenjärjestelyjä. Suurimmat muutokset se koki 1990-luvun puolivälissä, kun konseptia uudistettiin ja ajanmukaistettiin. Samalla laatu sai entistä suuremman merkityksen yhtiön filosofiassa.

Kansainvälistymisen Polarn O. Pyret aloitti vuonna 2003. Aluksi se laajeni Suomeen ja Norjaan, ja vuonna 2011 Britanniaan. Tänä päivänä Polarn O. Pyretillä on 150 omaa liikettä kymmenessä maassa. Suomessa liikkeitä on noin 15.

Nykyään yritystä johtaa toimitusjohtaja Nanna Hedlund ja se on osa RNB Retail and Brands -muotikonsernia. Tukholman pörssin O-listalle se listautui vuonna 2001.

RNB Retail and Brands

RNB Retail and Brands AB on ruotsalainen, Tukholman pörssissä noteerattu muotiosakeyhtiö. RNB omistaa Polarn O. Pyretin lisäksi miestenvaateketju Brothersin. Se omisti JC-ketjun vuoteen 2013 asti, jolloin se myytiin hongkongilaiselle Denim Island Groupille.

RNB syntyi vuonna 2000, kun Polarn O. Pyret ja Portwear yhdistyivät. Nykyään sillä on toimintaa 11 maassa ja noin 260 liikettä.

Yhteystiedot

Polarn O. Pyret
Kärsämäentie 35
20360 Turku

Asiakaspalvelu palvelee ma, ke ja pe klo 9.00-15.00.

Puh. 045 846 9946
Email. info@polarnopyret.fi

polarnopyret.fi