Match.com alekoodi

Parhaat Match.com alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Match.com alennuskoodit huhtikuu 2024

Ala yhdeksi heistä, jotka löytävät rakkauden joka vuosi Match.com-alennuskoodiemme avulla!

Match.com on nettitreffien edelläkävijä vuodesta 1995 – ja vielä tänäkin päivänä se määrittää uudelleen tapaa, jolla sinkut kohtaavat, tapaavat ja rakastuvat.

Lukemattomat Match.com-treffipalvelun kautta toisensa löytäneet ovat osoitus siitä, että rakkauden voi löytää netistä. Lue vaikka muutama Match.com-arvostelu, ellet usko!

Lataa Match.com-sovellus ja ala jäseneksi tänään. Henkilökohtainen matkasi kohta rakkautta on valmis alkamaan. Älä unohda käyttää Match.com-alennuskoodia, jos päätät päivittää tilauksesi.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

75 % alennusta kun tilaat 6 kk jäsenyyden

Hanki Match.com-jäsenyys 6 kuukaudeksi ja säästät jopa 75 % kuukausitilaukseen verrattuna!

Voimassa toistaiseksi.

Aloita nettideittailu Match.comissa hintaan 0 €

Voit luoda maksuttoman deittiprofiilin ja alkaa etsimään osumia hintaan 0 € jo tänään! Maksa vasta, kun haluat tutustua lisäominaisuuksiin.

Voimassa toistaiseksi.

Match.com alennuskoodit

Mikä on Match.com?

Vuonna 1995 perustettu Match.com on yksi vanhimmista ja suosituimmista treffisivustoista ja -sovelluksista. Se oli yksi ensimmäisistä internetissä julkaistuista treffisivustoista ja on sittemmin kasvanut myös yhdeksi maailman suurimmista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Dallasissa, Teksasissa, ja se on media- ja internetyhtiö IAC:n (InterActiveCorp) tytäryhtiö.

Match.com-nettideittisivustolla käyttäjät voivat luoda profiilin ja etsiä osumia käyttämällä erilaisia kriteerejä, kuten sijaintia, kiinnostuksen kohteita ja mieltymyksiä. Sivusto tarjoaa erilaisia viestintävaihtoehtoja helpottamaan käyttäjien välisiä yhteyksiä, mukaan lukien viestit ja chat. Match.com on perustamisestaan lähtien auttanut miljoonia sinkkuja löytämään merkityksellisiä ihmissuhteita, ja se on vastuussa lukuisista onnistuneista avioliitoista.

Minkälainen treffisivusto ja sovellus Match.com on?

Match.com on treffisivusto ja -sovellus, joka yhdistää romanttisia suhteita etsivät ihmiset. Sivustolla ja sovelluksessa käyttäjät voivat luoda yksityiskohtaisen profiilin, jossa her kertovat itsestään, kiinnostuksen kohteistaan ja siitä, mitä he etsivät kumppanissa.

Käyttäjät voivat sen jälkeen etsiä mahdollisia osumia käyttämällä erilaisia kriteerejä, kuten ikää, sijaintia, kiinnostuksen kohteita ja mieltymyksiä. Sivustolla ja sovelluksessa on erilaisia viestintätapoja, kuten viestit ja chat.

Match.com-treffisivuston hakualgoritmi ehdottaa käyttäjille mahdollisia kumppaneita yhteensopivuuden perusteelle. Sivustolla ja sovelluksessa käytetään erityisiä turvatoimia henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi ja turvallisen online-treffikokemuksen varmistamiseksi.

Mitkä ovat Match.com treffisivuston jäsenyydet ja niiden hinnat?

Match.com tarjoaa sekä ilmaisia että maksullisia jäsenyyksiä. Ilmaisen jäsenyyden avulla käyttäjät voivat luoda profiilin, etsiä mahdollisia osumia ja saada niitä. Ilmaisjäsenet eivät voi kuitenkaan ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin tai kommunikoida heidän kanssaan, vaan tätä varten on Match.com maksullinen jäsenyys.

Match.comissa on saatavilla useita maksullisia tilausmalleja:

  • Love Note on uusi ominaisuus, jonka avulla saat mahdollisuuden lähettää rakkausviestejä, jotka voivat olla henkilökohtaisia, romanttia tai hauskoja – tai kaikkea niitä! Love Note tarjoaa sinkuille mahdollisuuden aloittaa keskustelu muiden käyttäjien kanssa. Voit ostaa tällä hetkellä 5, 15 tai 30 Love Notea.
  • Boosteri on Match-supervoima, joka kasvattaa henkilökohtaisen profiilisi näkyvyyttä ja auttaa sinua saamaan enemmän huomiota muilta sinkuilta – sekä enemmän mahdollisuuksia löytää se erityinen henkilö.
  • Plus-lisäpalvelulla saat lukukuittauksen, kun toinen sinkku lukee viestisi ja saat mahdollisuuden päättää, kuka voi ottaa sinuun yhteyttä.
  • Premium-lisäpalvelu sisältää kaikki Plus-lisäpalvelun edut, mutta sen lisäksi kuka tahansa sinkku – olipa hän Match.com-tilaaja tai ei, voi vastata sinulle. Profiilissasi näkyvä Premium-kuvake kertoo muille käyttäjille sinun olevan Premium-jäsen, jonka kanssa he voivat chattailla.

Voit tilata lisäpalveluita 1, 3 tai 6 kuukauden jaksoissa.

Onko Match.com-treffipalveluun erikoistarjouksia tai alennuskoodeja?

Kyllä, Match.com-palveluun on säännöllisesti tarjolla erilaisia tarjouksia ja alekoodeja, joilla voit saada alennuksia jäsenyyksistä, supervoimista ja lisäpalveluista. Seuraamme jatkuvasti Match.comia ja julkaisemme uusimmat alennuskoodit, tarjoukset ja kampanjat tällä sivulla.

Match.com alennuskoodit ja erikoistarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan (siksi ne ovatkin erikoisia), joten tarkista kahdesti, onko tarjous vielä voimassa.

Miten saan alennuksen Match.com-jäsenyydestä?

Paras tapa säästää jäsenyydessä on valita yhden vuoden Plus- tai Premium-tilaus, joka säästää yli 50 % kuukausimaksuun verrattuna. Seuraa Alennuskoodi101.fi-sivustoa, jossa julkaisemme aina tuoreimmat Match.com tarjoukset, ilmaiset kokeilujakson ja alekoodit.

Miten saan Match.comin ilmaiseksi?

Voit käyttää Match.com-sivustoa tai -sovellusta ilman maksullista tilausta ilmaisjäsenenä. Maksuttoman jäsenyyden ominaisuudet ovat rajalliset. Voit kuitenkin luoda oman treffiprofiilin, saada osumia ja lähettää tykkäyksiä muille käyttäjille. Sinun on päivitettävä profiili voidaksesi viestitellä muiden käyttäjien kanssa.

Voinko lähettää viestejä Match.comissa ilman maksamista?

Ilmaisia kokeiluja ja muita tarjouksia lukuun ottamatta tarvitset aina maksullisen jäsenyyden lähettääksesi viestejä muille käyttäjille. Hyödynnä tämän sivun Match-tarjoukset saadaksesi säästöjä.

Onko Match.com-sivustolle ilmaista kokeilua?

Joskus Match.comiin on saatavilla rajoitetusti ilmaisia kokeilujaksoja, joiden aikana voit kokeilla maksullisia ominaisuuksia ilmaiseksi, mutta ne ovat harvinaisia. Ilmoitamme ilmaiskokeilutarjouksista kyllä tällä sivulla.