Kaalimato alennuskoodit

Kaalimato

Kaalimato (www.kaalimato.com) on Suomen suurin ja suosituin erotiikan ja aikuisviihteen nettikauppa. Kaupan valikoimista löydät laadukkaat seksilelut ja -välineet, eroottiset asut, dvd-elokuvat sekä paljon muita erotiikkatuotteita.

Maksaminen käy kätevästi verkkopankissa, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Tuotteet toimitetaan aina huomaamattomasti eri lähettäjän nimellä ja ilman merkintää sisällöstä.

Tarkista ennen tilaamista sivuiltamme löytyvät uusimmat Kaalimato alennuskoodit, jotta saat tuotteet mahdollisimman edullisesti!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Kaalimato alennuskoodit ja tarjoukset 2021

10 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Tilaa Kaalimadon alennuskoodi ja saat 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Outletissa huipputuotteita jopa -70 %!

Kaalimadon outletista löydät tuotteita pilkkahintaan. Tutustu outlet-laareihin ja tee huippuedullisia löytöjä!

Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Etu koskee noudettavia tilauksia. Tilaukset toimitetaan huomiota herättämättömissä pahvilaatikoissa tai kirjekuorissa. Lähettäjää ei voi päätellä pakkauksesta.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Kaalimato

Ihmeellisen Huoneen poistotuotteista löydät huippuedullisia eriä, joista on jäljellä vain hajakokoja. Poistotarjoukset ovat voimassa vain niin kauan kuin tuotteita riittää.

Täältä löydät kaikki Huippukivan ajankohtaiset ja voimassa olevat kampanjat. Huomaa, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä niitä yleensä voi yhdistää muihin etuihin, kuten alennuskoodeihin.

Poistotuotteissa kondomeja ja intiimipesuaineita jopa 50 % alennuksella!

Tilaa kerralla enemmän ja pääset testaamaan erilaisia kondomeja, kuten eri makuja ja värejä tai tietyn valmistajan eri vaihtoehtoja. Kumiukon pakettitarjoukset jopa 20 % alennuksella!

Voit lisätä kohdesivulta yhden (1) ilmaisen tuotteen jokaiseen tilaukseen.

Seksitorin outletista löydät huipputarjoukset ja poistotuotteet, jotka myydään aina vähintään 30 % alennuksella.

Tietoa kaupasta Kaalimato

Kaalimato.com on Suomen johtava erotiikka-alan verkkokauppa, jonka sivuilla on kiva ja helppo tulla. Se tarjoaa tuotteet jokaiseen makuun elämää värittämään ja iltoja piristämään. Kaalimadon valikoima kattaa miesten ja naisten seksilelut, seksiasut sekä muut tuotteet, kuten kondomit, liukuvoiteet, hierontaöljyt, stimulaattorit ja intiimituotteet. Tuotteiden lisäksi sivuilta löytyy paljon artikkelimuotoista tietoa, vinkkejä, testiryhmän testejä, tutkimuksia sekä kysy ja vastaa -palsta.

Kaalimato lupaa monipuoliset maksu- ja toimitustavat, ystävällisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun sekä nopeat ja huomaamattomat toimitukset.

Yhteystiedot

Kaalimato.com
Kumitehtaankatu 5 E
04260 Kerava

Asiakaspalvelu:
Puh. 0400-380 566 (ark. 8.00-14.00)
tilaukset@kaalimato.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 5.5.2019.