Kaalimato alennuskoodit

Kaalimato alennuskoodi

Kaalimato on Suomen suurin ja suosituin erotiikan ja aikuisviihteen nettikauppa. Kaupan valikoimista löydät laadukkaat seksilelut ja -välineet, eroottiset asut, dvd-elokuvat sekä paljon muita erotiikkatuotteita.

Maksaminen käy kätevästi verkkopankissa, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Tuotteet toimitetaan aina huomaamattomasti eri lähettäjän nimellä ja ilman merkintää sisällöstä.

Tarkista ennen tilaamista sivuiltamme löytyvät uusimmat Kaalimato alennuskoodit, jotta saat tuotteet mahdollisimman edullisesti!

Siirry ostoksille »

Kaikki Kaalimato-tarjoukset täältä!

Klikkaa ja katso Kaalimadon ajankohtaisimmat tarjoukset. Seksileluja ja -asuja sekä intiimituotteita vaihtuvissa tarjouskampanjoissa.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Etu koskee Postin, Matkahuollon ja PostNordin toimipisteistä noudettavia tilauksia. Tilaukset toimitetaan huomiota herättämättömissä pahvilaatikoissa tai kirjekuorissa. Lähettäjää ei voi päätellä pakkauksesta.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Kaalimato

Kaalimato.com on Suomen johtava erotiikka-alan verkkokauppa, jonka sivuilla on kiva ja helppo tulla. Se tarjoaa tuotteet jokaiseen makuun elämää värittämään ja iltoja piristämään. Kaalimadon valikoima kattaa miesten ja naisten seksilelut, seksiasut sekä muut tuotteet, kuten kondomit, liukuvoiteet, hierontaöljyt, stimulaattorit ja intiimituotteet. Tuotteiden lisäksi sivuilta löytyy paljon artikkelimuotoista tietoa, vinkkejä, testiryhmän testejä, tutkimuksia sekä kysy ja vastaa -palsta.

Kaalimato lupaa monipuoliset maksu- ja toimitustavat, ystävällisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun sekä nopeat ja huomaamattomat toimitukset.

Yhteystiedot

Kaalimato.com
Kumitehtaankatu 5 E
04260 Kerava

Asiakaspalvelu:
Puh. 0400-380 566 (ark. 8.00-14.00)
tilaukset@kaalimato.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 5.5.2019.