E-kontakti alennuskoodit

E-kontakti

E-kontakti.fi on vuonna 2009 perustettu, 100 % suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät kavereita, ystäviä tai elämänsä suurta rakkautta. Palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista.

Tilaamalla E-kontakti.fi:n jäsenkauden, saat käyttöösi erilaisia lisätoimintoja ja voit ottaa yhteyttä muihin jäseniin. Tilaukset ovat aina määräaikaisia, jonka jälkeen jäsenyys katkeaa automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

E-kontaktin mukaan peräti kolme neljästä sinkusta löytää seuraa palvelun kautta!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat E-kontakti alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Liity ilmaiseksi E-kontaktiin!

Olisiko elämässäsi tilaa rakkaudelle? Kuka olisi sinulle sopiva? Liity ilmaiseksi Suomen suurimmalle deittisivustolle, josta löytyy paljon sinkkuja. Elämäsi rakkaus voi olla vain klikin päässä!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin E-kontakti

Oman deittiprofiilin luominen on maksutonta ja maksat vasta, jos haluat tutustua tilauspaketteihin ja lisäpalveluihin.

Victoria Milan on yli 5 miljoonalla käyttäjällään Euroopan suurin nettitreffejä ja kuumia suhteita naimisissa oleville tai varatuille tarjoava sivusto. Tarvitsen vain käyttäjätunnuksen ja anonyymin sähköpostiosoitteen.

Ilmaisjäsenenä pääset tutustumaan persoonallisuustestin tuloksiin, saat kumppaniehdotuksia ja voit lähettää hymyjä ja tykkäyksiä. Premium-jäsenenä saat käyttöösi vielä enemmän deittaajan etuja.

Tapaa ihmisiä, jotka etsivät pysyvää suhdetta. Joku 766 000 jäsenestä saattaa odottaa juuri sinua!

Kokeile 50plusmatch-deittiä 3 päivää maksutta ilman sitoumuksia. Jos päätät kokeilujakson jälkeen ostaa 3 kk jäsenyyden saat 1 kk ilmaiseksi, 6 kk jäsenyyden saat 2 kk ilmaiseksi tai 12 kk jäsenyyden ja saat 3 kk ilmaiseksi!