E-kontakti alekoodi

Parhaat E-kontakti alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut E-kontakti alennuskoodit huhtikuu 2024

E-kontakti (e-kontakti.fi) on vuonna 2009 perustettu, 100 % suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät kavereita, ystäviä tai elämänsä suurta rakkautta. Palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista. E-kontaktin mukaan peräti kolme neljästä sinkusta löytää seuraa palvelun kautta!

Tilaamalla E-kontakti.fi:n jäsenkauden, saat käyttöösi erilaisia lisätoimintoja ja voit ottaa yhteyttä muihin jäseniin. Tilaukset ovat aina määräaikaisia, jonka jälkeen jäsenyys katkeaa automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Hyödyntämällä ajankohtaiset E-kontakti -alennuskoodit voit säästää lisätoimintojen maksuissa.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Liity E-kontaktiin nyt 0 €:lla!

Koe deittailun mullistava maailma E-kontaktissa ilman kustannuksia. Luo oma profiilisi tänään ja aloita matka kohti merkityksellisiä suhteita. E-kontakti tarjoaa sinulle mahdollisuuden tavata samanhenkisiä ihmisiä, tutustua ja löytää sen oikean – ja kaikki tämä ilman alkukustannuksia.

Voimassa toistaiseksi.

Löydä kumppani jakamaan elämän ilot ja surut

Elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä, ja se on kauneimmillaan, kun sinulla on rinnallasi joku, joka jakaa ne kanssasi. Rekisteröidy ilmaiseksi E-kontaktiin, luo profiilisi ja aloita etsintä löytääksesi sen, joka seisoo rinnallasi kaikissa elämän vaiheissa. Aloita matkasi kohti yhteistä tulevaisuutta jo tänään!

Voimassa toistaiseksi.

Löydä kumppani joka saa sinut nauramaan

Sanotaan, että nauru on parasta lääkettä, ja nyt voit löytää jonkun, joka saa sinut nauramaan E-kontaktissa. Aloita ilmaisen profiilisi luonti tänään, lisää kuviasi ja lähde etsimään sitä, joka jakaa huumorintajusi. Elämä on kauniimpaa, kun voit jakaa naurut jonkun erityisen kanssa.

Voimassa toistaiseksi.

Löydä kumppani jonka kanssa jakaa elämä

Etsitkö sitä erityistä jotakuta, jonka kanssa voit jakaa elämäsi pienet ja suuret hetket? Rekisteröidy nyt E-kontaktiin ilmaiseksi, luo oma profiilisi ja aloita matka kohti yhteisiä unelmia. Ilmainen profiilin luonti ja kuvien lisääminen ovat ensimmäinen askel kohti elämänjakajaa.

Voimassa toistaiseksi.

Olisiko elämässäsi tilaa rakkaudelle?

Jos olet valmis avaamaan sydämesi ja elämäsi uudelle rakkaudelle, E-kontakti on täydellinen paikka aloittaa. Luo profiilisi ilmaiseksi ja lisää kuvia, jotta voit alkaa tutustua samanhenkisiin ihmisiin. Rakkauden löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa – ja se alkaa ilmaisella rekisteröitymisellä!

Voimassa toistaiseksi.

E-kontakti on 100 % suomalainen deittisivusto, joka tarjoaa turvallista deittailua vakavaa parisuhdetta etsiville.

E-kontakti (e-kontakti.fi) on suomalainen deittisivusto, joka on suunnattu vakavaa parisuhdetta etsiville sinkuille. Se on yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista treffipalveluista. Sen kilpailijoita ovat Tinderin ohella sellaiset deittipalvelu kuin Match, 50plusmatch ja PrivateDeitti.

E-kontaktin slogan on "aitojen ihmisten kohtauspaikka". Se uskoo aitouteen ja siihen, että aito rakkaus löytyy olemalla itsekin aito, koska ainutlaatuisuutemme on se, mikä tekee meistä kiinnostavia. E-kontaktissa käyttäjät ovat liikkellä tositarkoituksella. Palvelussa deittailu ei ole peliä, vaan uskallusta olla avoin, suora ja kunnioittava. E-kontakti korostaa myös optimismia ja sitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä löytyy kumppania.

Palvelu tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda profiilin, jossa he voivat kertoa itsestään sekä siitä, millaista seuraa he etsivät. Käyttäjät voivat myös selata muiden käyttäjien profiileja ja ottaa yhteyttä kiinnostaviin henkilöihin.

E-kontaktin ominaisuudet

 1. Profiilin luominen. Käyttäjät voivat luoda laajan profiilin, jossa he esittelevät itseään ja kertovat, millaista kumppania etsivät.
 2. Hakutoiminnot. Palvelu tarjoaa monipuoliset hakutoiminnot, joiden avulla voi etsiä sopivia kumppaniehdokkaita.
 3. Viestintä. Käyttäjät voivat lähettää toisilleen viestejä ja olla näin yhteydessä toisiinsa.
 4. Matchmaking. E-kontakti tarjoaa myös automatisoituja ehdotuksia sopivista kumppaneista käyttäjän profiilin ja mieltymysten perusteella.
 5. Turvallisuus. Sivusto panostaa käyttäjiensä turvallisuuteen, ja profiilit tarkistetaan huolellisesti.
 6. Mobiiliyhteensopivuus. Palvelu on käytettävissä myös mobiililaitteilla, mikä mahdollistaa käyttäjien aktiivisen osallistumisen palveluun liikkeellä ollessaan.

E-kontaktista voit löytää samanhenkistä ja samoista asioista kiinnostunutta seuraa esimerkiksi Match-hakukoneen välityksellä.

Miksi E-kontakti?

Valinta käyttää E-kontaktia muiden deittipalveluiden sijaan voi perustua useisiin tekijöihin. Tässä käsittelemme syitä, miksi E-kontakti voi olla houkutteleva valinta sinkuille, jotka etsivät vakavaa suhdetta.

Käyttäjäkokemus ja helppokäyttöisyys

E-kontakti tarjoaa selkeän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, mikä tekee deittailusta miellyttävää ja vaivatonta.

Joustavat ja monipuoliset hakutoiminnot mahdollistavat tarkkojen kriteerien asettamisen, jolloin itselleen sopivien kumppaniehdokkaiden löytäminen on helppoa!

Turvallisuus ja luotettavuus

E-kontaktille on tärkeää, että jokainen käyttäjä tuntee olonsa turvalliseksi käyttäessään palvelua.

Asiakaspalvelu tarkistaa jokaisen profiilin ja kuvan varmistaakseen, että käyttäjät ovat palvelussa tositarkoituksella.

Voit aina olla yhteydessä suomeksi palvelevaan asiakaspalveluun, mikäli jokin asia sen käytössä askarruttaa.

Kohdennettu kohderyhmä

E-kontakti on suunnattu erityisesti heille, jotka etsivät vakavaa parisuhdetta, eikä vain satunnaisia kohtaamisia tai lyhytaikaisia suhteita.

Sen yhteisö koostuu pääasiassa ihmisistä, jotka haluavat löytää elämänkumppanin ja jakaa elämänsä jonkun kanssa. Tämä asettaa E-kontaktin erilleen monista muista deittipalveluista, joissa painotetaan enemmän rentoa seurustelua tai lyhyempiä suhteita.

Tämä erityispiirre tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon heille, jotka etsivät seuraa tosissaan ja ovat valmiita sitoutumaan pitkäaikaiseen suhteeseen.

E-kontaktin käyttäjät arvostavat syvällisiä, merkityksellisiä yhteyksiä ja ovat usein valmiita panostamaan aikaa ja vaivaa oikean kumppanin löytämiseen.

Palvelun ominaisuudet

Yllä mainitut E-kontaktin ominaisuudet, kuten profiilin luonti, hakutoiminnot, matchmaking, viestitystoiminnot ja turvallisuus sekä laaja ja monipuolinen käyttäjäkunta tarkoittaa, että palvelu mahdollistaa tavata erilaisia ihmisiä, jotka jakavat samanlaiset arvot ja intressit.

E-kontaktissa tuhannet sinkut etsivät aktiivisesti seuraa päivittäin. Jos olet aktiivinen ja luot itsellesi kiinnostavan profiilin, saat sinulle sopivia kumppaniehdotuksia joka päivä.

Voit etsiä seuraa myös sovelluksella

E-kontakti on saatavilla myös iOS- ja Android-sovelluksella, mikä tekee siitä saavutettavan deittipalvelun jokaiselle.

E-kontaktin deittipalveluun pääsee käsiksi monipuolisesti, mikä tarjoaa käyttäjille joustavuutta ja mukavuutta deittailun maailmassa. Palvelu on saatavilla kahdella pääasiallisella tavalla: sen verkkosivuston kautta sekä omalla mobiilisovelluksellaan.

Käyttäjät voivat kirjautua sisään ja käyttää E-kontaktin palveluita suoraan sen verkkosivustolla osoitteessa e-kontakti.fi. Tämä vaihtoehto on erinomainen heille, jotka suosivat tietokoneen suurempaa näyttöä ja täysikokoista näppäimistöä viestintään ja profiilien selaamiseen. Verkkosivusto on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten se tarjoaa saumattoman ja intuitiivisen käyttökokemuksen.

E-kontaktin oma deittisovellus on toinen tapa käyttää palvelua. Sovellus on suunniteltu mobiilikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen, tarjoten kätevän ja helposti navigoitavan käyttöliittymän.

E-kontaktin sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sekä Apple App Storesta iOS-laitteille että Google Play Kaupasta Android-laitteille. Mobiilisovelluksen avulla käyttäjät voivat pitää yhteyttä muihin käyttäjiin, selata profiileja ja päivittää omaa profiiliaan missä ja milloin tahansa.

Heille, jotka eivät halua ladata sovellusta, E-kontakti tarjoaa mahdollisuuden käyttää palvelujaan suoraan mobiililaitteen verkkoselaimella. Tämä vaihtoehto yhdistää verkkosivuston laajuuden ja mobiilisovelluksen käytettävyyden, mahdollistaen käyttäjille pääsyn E-kontaktin palveluihin ilman sovelluksen lataamista.

Onko E-kontakti ilmainen? Mitä jäsenyys maksaa?

E-kontakti on deittipalvelu, jossa yhdistyy sekä ilmaisia että maksullisia ominaisuuksia. Tämä mahdollistaa käyttäjille joustavuuden valita, kuinka syvällisesti he haluavat hyödyntää palvelua ja millaisia ominaisuuksia he tarvitsevat deittailukokemuksensa parantamiseksi.

Palvelun ilmaisia ominaisuuksia ovat: henkilökohtaisen deittiprofiilin luominen sisältäen perustiedot ja kuva-albumi, profiilien selaaminen, flirttiviestien lähettäminen sekä perus hakuominaisuudet, joita ilmaiskäyttäjät voivat käyttää löytääkseen potentiaalisia kumppaneita.

Maksulliseen jäsenyyteen sisältyy lisäksi mm. mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa viestejä rajoittamattomasti, laajennetut hakuominaisuudet ja suodattimet, mahdollisuus nähdä, ketkä ovat katselleet profiiliasi sekä tieto siitä, ketkä ovat osoittaneet kiinnostusta sinua kohtaan.

Jäsenyyden hinnat ovat tällä hetkellä seuraavat:

 • 2 viikkoa - 24,90 €
 • 1 kk - 34,90 €
 • 3 kk - 59,90 €
 • 6 kk - 89,90 €

On tärkeää huomata, että hintatiedot ja palvelun ominaisuudet voivat muuttua, joten ajantasaisen tiedon saamiseksi kannattaa aina tarkistaa suoraan E-kontaktin verkkosivuilta tai sovelluksesta.

Miksi E-kontakti on niin kallis?

E-kontakti on maksullinen, koska se ylläpitää turvallista deittisivustoa, jossa saa suomenkielistä palvelua. Asiakaspalvelu mm. tarkistaa kaikki profiilit käsin varmistaakseen turvallisen deittailun jokaiselle.

Maksullisen jäsenyyden hankkiminen voi olla hyvä investointi heille, jotka ovat vakavasti kiinnostuneita löytämään kumppanin ja haluavat hyödyntää kaikki E-kontaktin tarjoamat palvelut. Se antaa käyttäjille mahdollisuuden kommunikoida vapaasti ja hyödyntää tarkempia työkaluja ihanteellisen kumppanin löytämiseksi.

Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään tätä palvelua syvällisemmin ja saada mahdollisuuden hyödyntää laajennettua deittailukokmusta, kannattaa hyödyntää erilaiset E-kontaktin tarjoukset, ilmaiset kokeilut, alennuskoodit ja etukoodit.

E-kontakti on myös aitojen ihmisten kohtauspaikka, joka tarjoaa turvallisuutta ja työkaluja kumppanin löytämiseen. Kuvakaappaus palvelun etusivulta.

Näin hyödynnät E-kontaktin alennuskoodit, tarjoukset ja ilmaiskokeilut

E-kontakti tarjoaa ajoittain erilaisia alennuksia, tarjouksia ja ilmaiskokeiluja, jotka voivat tehdä deittipalvelun käytöstä entistä edullisemman ja houkuttelevamman. Näin hyödynnät nämä edut tehokkaasti:

 1. Tutustu E-kontaktin ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin
  • E-kontakti lähettää tarjouksia ja alennuskoodeja sähköpostitse jäsenille.
  • Tarkista säännöllisesti E-kontaktin verkkosivusto ja sovellus mahdollisten kampanjoiden varalta.
  • Juhlapäivät, kuten Singles' Day ja ystävänpäivä, ovat usein aikoja, jolloin deittipalvelut tarjoavat erikoistarjouksia.
 2. Käytä alennuskoodeja oikein
  • Tarkista uusimmat alekoodit tältä sivulta säännöllisesti ja aina ennen uuden tilauksen aloittamista.
  • Varmista, että alennuskoodi on vielä voimassa.
  • Kirjoita alennuskoodi huolellisesti maksuprosessin aikana. Varmista, että kirjoitat sen täsmälleen niin kuin se on annettu, mukaan lukien isot ja pienet kirjaimet.
  • Jos mahdollista, yritä yhdistää alennuskoodi muihin käynnissä oleviin tarjouksiin saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn.
 3. Ilmaiskokeilujen hyödyntäminen
  • Jos E-kontakti tarjoaa (usein 3 päivän mittaisen) ilmaiskokeilun maksulliseen jäsenyyteen, hyödynnä tämä aika tutustuaksesi palvelun kaikkiin ominaisuuksiin.
  • Seuraa tätä sivua, jolla ilmoitamme myös ilmaiskokeiluista.
  • Ole tietoinen siitä, jatkuuko ilmaiskokeilu maksullisena sen jälkeen vai pitääkö tilaus peruuttaa.
 4. Seuraa E-kontaktin sosiaalisen median kanavia
  • E-kontakti voi julkaista erikoistarjouksia tai alennuskoodeja myös sosiaalisen median kanavillaan, kuten Facebookissa tai Instagramissa.
 5. Tilaa uutiskirje
  • Liittymällä E-kontaktin uutiskirjeen tilaajaksi voit saada tietoa uusimmista tarjouksista suoraan sähköpostiisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Eikö E-kontaktin pitänyt olla ilmainen treffipalvelu?

E-kontakti on ilmainen deittisivusto perusominaisuuksiltaan, mutta se sisältää maksullisia lisäominaisuuksia, jotka on suunnattu käyttäjille, jotka haluavat hyödyntää palvelua laajemmin.

Vaikka perusjäsenenä voit luoda profiilin, selata muiden käyttäjien profiileja ja käyttää rajoitettuja hakutoimintoja, maksullinen jäsenyys tarjoaa lukuisia lisäetuja, jotka voivat parantaa deittailukokemustasi.

Maksullisen jäsenyyden hankkiminen ei ole pakollista, mutta se voi parantaa käyttökokemustasi ja mahdollisuuksiasi löytää unelmiesi kumppani.

Mitä jäsenyyteen sisältyy?

Ostamalla E-kontaktin jäsenyyden saat käyttöösi monipuolisia toimintoja, jotka parantavat deittailukokemustasi. Ensinnäkin, voit vastaanottaa ja lähettää viestejä muille käyttäjille rajattomasti, mikä tekee kommunikoinnista helppoa ja vaivatonta.

Tämän lisäksi, voit nähdä, ketkä ovat vierailleet profiilissasi, mikä auttaa sinua ymmärtämään, ketkä käyttäjät saattavat olla kiinnostuneita sinusta.

Mikä on Plus-paketti?

Plus-paketti on lisätilaus E-kontaktin jäsenyyteen, joka tarjoaa paljon lisäominaisuuksia sivuston käyttöön ja jonka avulla saat palvelun ominaisuuksista entistä enemmän irti.

Tilaamalla Plus-paketin voit surffailla näkymäyyömänä sivuilla siten, ettei käynnistäsi profiileissa jää jälkiä muille jäsenille.

Lisäksi saat lukukuittauksen lähettämistäsi viesteistä, voit käyttää yhden kuva-albumin sijasta viittä (5) albumia, voit suodattaa saapuneita viestejä ja vierailijoita, saat joka kuukausi 15 parrasvaloviestiä ja saat käyttöösi kätevän Match-viestikoneen.

Mitä parrasvaloviestit ovat?

Parrasvaloviesteillä voit kirjoittaa 80-merkkisiä viestejä eli tervehdyksiä muilla jäsenille. Nämä viestit näkyvät E-kontaktin etusivulla niille jäsenille, jotka etsivät juuri sinunlaistasi jäsentä.

Jos olet esimerkiksi mies, joka etsii 25–35-vuotiasta naista, parrasvaloviestisi näkee juuri tämänkaltaiset käyttäjät.

Mikä on Match-hakukone?

E-kontaktin Plus-jäsenyydellä saat käyttöösi Match-koneen, joka löytää automaattisesti jäseniä, jotka sopivat juuri sinulle!

Valitse sinulle tärkeimmät mielenkiinnonkohteet ja harrastukset, kirjoita persoonallinen ja kattava teksti ja laita hakukone töihin.

Voit valita esimerkiksi tanssia harrastavat 35–50-vuotiaat pirkanmaalaiset, jotka ovat kiinnostuneita eläimistä ja elokuvista. Kone löytää yleensä kymmeniä matcheja per haku, joten se todella tuo lisäarvoa deittailuun.

Miten voin säästää E-kontaktin jäsenyydessä?

E-kontakti tarjoaa säännöllisesti erilaisia tapoja tarttua tarjouksiin. Voit hyödyntää ajoittaiset 3 päivän ilmaiskokeilut, alennuskoodit, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit deittailla rajoitetun ajan alennettuun hintaan.

Miten usein alekoodeja on tarjolla?

E-kontakti on pitkäaikainen kumppanimme ja voimme kokemuksella todeta, että alennuskoodeja on saatavilla tähän palveluun aniharvoin. Suosittelemme seuraamaan tätä sivua tarkoin, jotta et missaa yhtään hyvää mahdollisuutta säästää.

Miten jäsenyyden voi maksaa?

Maksutapoina käyvät kaikki verkkopankki- ja korttimaksut, ml. Visa, MasterCard sekä MobilePay.

Maksamalla Klarnan kautta saat 30 päivää maksuaikaa ja voin maksaa myös osamaksulla.

Miten saan 3 päivän ilmaiskokeilun?

E-kontakti tarjoaa säännöllisesti mahdollisuuden tutustua maksulliseen jäsenyyteen kolmen päivän ajan. Seuraa tätä sivua, jolla ilmoitamme mahdollisista ilmaiskokeiluista.

Voinko käyttää useita alennuskoodeja samassa tilauksessa?

Ikävä kyllä voit käyttää vain yhden alekoodin tilausta kohden. Jos olit niin onnekas, että löysit kaksi alennuskoodia, säästä toinen myöhempää käyttöä varten tai jaa se esimerkiksi ystävällesi, mikäli koodi on vanhentumassa.