50plusmatch.fi alennuskoodit

50plusmatch.fi

50plusmatch on 50+-ikäisille räätälöity deittisivusto, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2006. Sen käyttäjiä yhdistää yksi kriteria – ikä. He kaikki ovat 50 vuotta täyttäneitä aktiivisia aikuisia.

50plusmatch on osa ympäri Eurooppaa toimivaa ja jatkuvasti laajentuvaa MatchMediaa. Se kehittyy jatkuvasti ja haluaa panostaa sekä käytön helppouteen ja asiakaspalveluun auttaakseen ihmisiä löytämään kumppanin entistä helpommin. Palvelussa on noin 49 % miehiä ja 51 % naisia. Ja kun löydät oman kumppanisi palvelun kautta yhteydenpito palvelun kanssa päättyy. Onnellinen loppu siis!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat 50plusmatch.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Jopa 3 kuukautta ilmaista deittailua!

Kokeile 50plusmatch-deittiä 3 päivää maksutta ilman sitoumuksia. Jos päätät kokeilujakson jälkeen ostaa 3 kk jäsenyyden saat 1 kk ilmaiseksi, 6 kk jäsenyyden saat 2 kk ilmaiseksi tai 12 kk jäsenyyden ja saat 3 kk ilmaiseksi!

Sinkku ja 50+? Löydä rakkaus 50PlusMatchista tänään!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin 50plusmatch.fi

Oman deittiprofiilin luominen on maksutonta ja maksat vasta, jos haluat tutustua tilauspaketteihin ja lisäpalveluihin.

Olisiko elämässäsi tilaa rakkaudelle? Kuka olisi sinulle sopiva? Liity ilmaiseksi Suomen suurimmalle deittisivustolle, josta löytyy paljon sinkkuja. Elämäsi rakkaus voi olla vain klikin päässä!

Victoria Milan on yli 5 miljoonalla käyttäjällään Euroopan suurin nettitreffejä ja kuumia suhteita naimisissa oleville tai varatuille tarjoava sivusto. Tarvitsen vain käyttäjätunnuksen ja anonyymin sähköpostiosoitteen.

Ilmaisjäsenenä pääset tutustumaan persoonallisuustestin tuloksiin, saat kumppaniehdotuksia ja voit lähettää hymyjä ja tykkäyksiä. Premium-jäsenenä saat käyttöösi vielä enemmän deittaajan etuja.

Tapaa ihmisiä, jotka etsivät pysyvää suhdetta. Joku 766 000 jäsenestä saattaa odottaa juuri sinua!

Tietoa kaupasta 50plusmatch.fi

Yhteystiedot

50plusmatch.fi
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
ALANKOMAAT

Verkkokaupan tiedot päivitetty viimeksi 21.5.2019.