50plusmatch alekoodi

Parhaat 50plusmatch alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut 50plusmatch alennuskoodit huhtikuu 2024

50plusmatch (50plusmatch.fi) on 50+-ikäisille räätälöity deittisivusto, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2006. Sen käyttäjiä yhdistää yksi kriteria – ikä. He kaikki ovat 50 vuotta täyttäneitä aktiivisia aikuisia.

50plusmatch on osa ympäri Eurooppaa toimivaa ja jatkuvasti laajentuvaa MatchMediaa. Se kehittyy jatkuvasti ja haluaa panostaa sekä käytön helppouteen ja asiakaspalveluun auttaakseen ihmisiä löytämään kumppanin entistä helpommin.

Palvelun käyttäjistä 49 % on miehiä ja 51 % naisia.  Ja kun löydät oman kumppanisi palvelun kautta yhteydenpito palvelun kanssa päättyy. Onnellinen loppu siis!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kokeile 3 päivää ilmaiseksi ilman sitoumuksia!

Kokeile 50plusmatch-deittisivustoa 3 päivää ilmaiseksi ilman sitoutumuksia. Jos päätät kokeilujakson jälkeen ostaa 3 kk jäsenyyden saat 1 kk ilmaiseksi, 6 kk jäsenyyden saat 2 kk ilmaiseksi tai 12 kk jäsenyyden ja saat 3 kk ilmaiseksi!

Voimassa toistaiseksi.

Säästä jopa 15 €/kk valitsemalla pidempi tilausjakso

Säästä jopa 15 euroa kuukaudessa 50plusmatchin täysjäsenyyden hinnassa valitsemalla pidempi tilausjakso. Valitsemalla 6 kk tilauksen maksat täysjäsenyydestä vain 14,95 €/kk (vrt. 1 kk ,29,95 €).

Voimassa toistaiseksi.

Deittipalvelu aktiivisille yli 50-vuotiaille – Liity nyt ilmaiseksi

Liittyminen 50plusmatchiin on paitsi helppoa, myös ilmaista. Löydä treffit läheltäsi, saa uusia osumia ja löydä tosirakkaus!

Voimassa toistaiseksi.

50plusmatch on yli 50-vuotiaille sinkuille räätälöity mukava ja turvallinen deittisivusto.

50plusmatch – Deittisivusto aktiivisille yli 50-vuotiaille

Rakkauden löytäminen ei katso ikää. 50plusmatch-deittipalvelu (50plusmatch.fi) on ainutlaatuinen, yli 50-vuotiaille miehille ja naisille suunnattu kohtaamispaikka. Se on paikka, jossa rakkauden ja ystävyyden etsiminen eti pääty tiettyyn ikään – se on elinikäinen seikkailu, joka voi kukoistaa missä elämänvaiheessa tahansa.

50plusmatch on luotu tarjoamaan mukava ja turvallinen ympäristö, jossa voit tavata samanikäisiä ihmisiä, jotka jakavat samat intressit, elämänkokemukset ja -arvot.

Kohti uutta onnea, eli miksi 50plusmatch on paras deittisivusto yli 50-vuotiaille

50plusmatch erottuu digitaalisessa deittailumaailmassa ainutlaatuisena palveluna, joka on suunnattu erityisesti yli 50-vuotiaille sinkuille.

Se ymmärtää, että tässä elämänvaiheessa ihmiset etsivät enemmän kuin vain ohimeneviä kohtaamisia; he etsivät yhteensopivia kumppaneita, jotka jakavat samat elämänarvot ja -kokemukset. Sen tehtävä on auttaa sinua tässä prosessissa ja siksi se on valmis tarjoamaan sinulle tukea deittailun kaikissa vaiheissa.

Deittisivuston kautta lähetetään miljoonia viestejä vuosittain, kaikki profiilit tarkastetaan ja peräti 96 % käyttäjistä suosittelee sitä. Kuvakaappaus palvelun etusivulta.

Aktiivisuus ja yhteisöllisyys ovat 50plusmatchin ydinarvoja. Sen jäsenet ovat erittäin aktiivisia, ja sen kautta lähetetään vuosittain miljoonia viestejä, tykkäyksiä ja chattiviestejä. Vilkas vuorovaikutus osoittaa, että yhteisö on elinvoimainen ja että sen jäsenet ovat sitoutuneita löytämään yhteyden ja rakentamaan merkityksellisiä suhteita.

Turvallisuus ja luottamus ovat deittailussa ensiarvoisen tärkeitä, ja juuri siksi 50plusmatch ottaa ne vakavasti. Kaikki profiilit tarkistetaan huolellisesti käsin, jotta se voi varmistaa jäsentemme aitouden ja turvallisuuden. Lisäksi se antaa sinulle täyden kontrollin valokuviesi näkyvyydestä, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi ja mukavaksi jakamiesi tietojen kanssa.

50plusmatch tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä läheltäsi. Sivusto tarjoaa sekä online- että offline-mahdollisuuksia tavata samanhenkisiä ihmisiä, jotka jakavat harrastuksesi ja intressisi. Olipa kyseessä ryhmäaktiviteetit tai henkilökohtaiset tapaamiset, 50plusmatch tarjoaa alustan, joka yhdistää ihmisiä ja edistää aidon yhteyden luomista.

50plusmatch ymmärtää, että henkilökohtaisten tietojen suojaaminen on äärimmäisen tärkeää. Siksi se on tehnyt kaikkensa varmistaakseen, että sivusto on 100 % turvallinen ja suojattu. Sivusto käyttää uusimpia suojausteknologioita, kuten SSL-varmenteita, suojellaksemme henkilökohtaisia ja pankkitietojasi. Näin voit deittailla rauhallisin mielin tietäen, että tietosi ovat aina turvassa.

Ketkä sitä käyttävät?

50plusmatch-deittisivuston ikä- ja sukupuolijakauma sekä koulutus.

50plusmatch on suunnattu yli 50-vuotiaille, mikä näkyy myös sen käyttäjäkunnassa. Käyttäjistä 30 % on 55–60-vuotiaita, 27 % 50–55-vuotiaita, 24 % 60–65-vuotiaita ja 10 % 65–70-vuotiaita.

Käyttäjistä 51 % on miehiä ja 49 % naisia. Suurin osa jäsenistä on käynyt lukion tai ammatillisen jatkokoulutuksen.

Joten liity joukkon ja koe, miksi 50plusmatch on testattu ja todettu parhaaksi deittipalveluksi yli 50-vuotiaille.

50plusmatch: Ominaisuudet ja jäsenyyden edut

1. Ryhdy jäseneksi, se on ilmaista

Rekisteröityminen on helppoa ja ennen kaikkea ilmaista. Prosessi koostuu kolmesta vaiheesta: rekisteröityminen, profiilin luominen ja aktiivinen osumien etsiminen.

Täydellinen profiili lisää mahdollisuuksiasi löytää sopivia osumia, ja voit aloittaa profiilisi aktivoimisen jälkeen.

Palveluun liittyminen on ilmaista ja sujuvaa. Syötä vain oma sukupuolesi ja ketä etsit. Valitse itsellesi nimimerkki, syötä sähköpostiosoite ja valitse salasana. Tutustu myös palvelun käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöön.

2. Luo profiili ja löydä ensimmäiset osumasi

Profiilin luominen on ensimmäinen askel kohti uusia yhteyksiä. Kerro itsestäsi, lataa valokuvia ja määritä, ketä etsit.

Hakuprofiilin avulla voit löytää jäseniä, jotka vastaavat kriteereitäsi, ja aloittaa yhteydenpidon muihin jäseniin.

3. Pidä yhteyttä tuhansiin jäseniin

50plusmatch tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden pitää yhteyttä tuhansiin aktiivisiin ja samanhenkisiin jäseniin. Sivuston avulla voit viestiä, tutustua uusiin ihmisiin ja löytää samanhenkisiä ystäviä tai elämänkumppaneita.

Jäsenet voivat olla yhteydessä toisiinsa monipuolisten viestintävälineiden, kuten viestien ja tykkäysten, kautta.

4. Saa uusia ystäviä Things2Sharessa

Things2Share-toiminnon avulla voit jakaa ajatuksiasi, kuvia ja kokemuksia muiden jäsenten kanssa. Se on loistava tapa pitää yhteyttä, jakaa intressejä ja löytää yhteisiä harrastuksia.

5. Tutustukaa toisiinne visaillessa

50plusmatch tarjoaa ainutlaatuisen visailutoiminnon, jonka kautta jäsenet voivat pelata yhdessä ja oppia toisistaan hauskalla ja interaktiivisella tavalla.

Visailut auttavat jäseniä löytämään yhteensopivia kumppaneita leikkisällä ja rentouttavalla tavalla.

6. Nähkää toisianne videopuheluissa

Videopuhelujen avulla voitte nähdä ja tutustua toisiinne henkilökohtaisemmin turvallisessa ympäristössä. Tämä toiminto auttaa luomaan syvemmän yhteyden ja varmistaa, että olet yhteydessä oikeaan henkilöön. Se on erinomainen tapa oppia tuntemaan toisensa ennen ensimmäistä tapaamista.

7. Ota yhteyttä ja suunnittele treffit

Kun löydät mielenkiintoisen jäsenen, voit ottaa yhteyttä turvallisesti ja anonyymisti sivuston viestijärjestelmän kautta.

Keskustelujen ja videopuhelujen avulla voit oppia tuntemaan toisen jäsenen paremmin. Kun olet valmis, voit suunnitella ensimmäisen tapaamisen ja jatkaa yhteyden rakentamista kasvotusten.

Ilmainen vai täysjäsenyys 50plusmatchissa

50plusmatch on sinällään hyvin yksinkertainen deittipalvelu, koska siinä on vain kaksi jäsenyyden tasoa: ilmaisjäsenyys ja täysjäsenyys.

Ilmaisjäsenyys

Ilmaisen jäsenyyden avulla voit astua 50plusmatchin maailmaan riskittä ja tutustua palvelun perustoimintoihin.

Ilmaisjäsenyys tarjoaa seuraavat perusominaisuudet:

 • Luo oma profiilisi. Esittele itsesi ja kerro, kuka olet ja mitä etsit.
 • Lataa enintään 10 kuvaa. Kuvat lisäävät profiilisi vetovoimaa ja auttavat sinua erottumaan joukosta.
 • Luo oma hakuprofiilisi, jossa voit määritellä minkä tyyppistä kumppania etsit, jotta löydät paremmin yhteensopivia jäseniä.
 • Etsi muita jäseniä rajattomasti. Voit selata muiden käyttäjien profiileja ilman rajoituksia.
 • Lähetä 10 kiinnostusviestiä tai visailua päivässä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden osoittaa mielenkiintosi ja aloittaa leikkisän vuorovaikutuksen muiden jäsenten kanssa..
 • Vastaa täysjäsenten viesteihin ilmaiseksi

Ilmaisjäsenyys tarjoaa tärkeimmät perusominaisuudet, mutta täysjäsenyydellä käyttöösi avautuu palvelun koko kirjo.

Täysjäsenyys

Täysjäsenyydellä avautuu palvelun koko kirjo. Täysjäsenenä voit:

 • Katsoa, kuka on käynyt profiilissasi, mikä antaa sinulle paremman kuvan siitä, ketkä ovat kiinnostuneita sinusta.
 • Lähettää henkilökohtaisia viestejä rajoituksetta, mikä avaa ovet syvemmälle yhteyden muodostamiselle.
 • Lähettää ja vastaanottaa rajoittamattomasti kiinnostuksenviestejä, mikä mahdollistaa monipuolisemman ja aktiivisemman lähestymistavan deittailussa.
 • Tarkastella muiden jäsenten koko hakuprofiileja, antaen sinulle laajan näkemyksen siitä, kuka kukin jäsen on.
 • Käyttää chattia, mikä tekee keskusteluista reaaliaikaisempia ja henkilökohtaisempia.
 • Hyödyntää Things2Share-toimintoa, jonka kautta voit jakaa ja kommentoida kiinnostavia sisältöjä ja ajatuksia yhteisön kanssa.
 • Nähdä, kuka on ilmais- tai täysjäsen, jotta voit suunnata viestintäsi oikein.

Päivittämällä 50plusmatch-täysjäsenyyteen avaat ovet laajemmalle viestintämahdollisuuksien ja vuorovaikutuksen maailmaan.

Täysjäsenyys on suunnattu etenkin heille, jotka haluavat hyödyntää 50plusmatchin tarjoamat mahdollisuudet täysimääräisesti ja jotka ovat valmiita sijoittamaan aikaa ja resursseja todellisen yhteyden löytämiseen.

Valitse täysjäsenyys, jos olet valmis ottamaan askeleen kohti syvällisempiä yhteyksiä ja haluat hyödyntää kaikki tarjolla olevat työkalut ja ominaisuudet.

50plusmatchin hinta, alennuskoodit ja tarjoukset

50plusmatch-deittipalvelu tarjoaa joustavia jäsenyysoptioita, joiden hinnat on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Olipa kyse sitten lyhytaikaisesta tutustumisesta tai pitkäaikaisesta sitoutumisesta, olemme varmoja, että jokainen käyttäjä löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon.

50plusmatch-deittipalvelun kuukausihinta on sitä edullisempi mitä pidemmän tilausjakson valitset. Edullisimmillaan se maksaa vain 14,95 €/kk.

Täysjäsenyyden hinnat

 • 1 kuukauden jäsenyys on ihanteellinen, jos haluat kokeilla täysjäsenyyden etuja ilman pitkäaikaista sitoutumista. Sen tämänhetkinen hinta on 29,95 euroa kuukaudessa.
 • 3 kuukauden jäsenyys antaa sinulle enemmän aikaa tutustua palveluun ja sen jäseniin. Kustannukset ovat 19,95 euroa kuukaudessa, eli yhteensä 59,85 euroa.
 • 6 kuukauden jäsenyys eli puolen vuoden jäsenyys on kustannustehokkain vaihtoehto, joka maksaa 14,95 euroa kuukaudessa, yhteensä 89,70 euroa.

Hinnat sisältävät 25 % arvonlisäveron, joten sinun ei tarvitse huolehtia piilokuluista.

Alennuskoodit ja tarjoukset

50plusmatch tarjoaa aika ajoin alennuskoodeja ja tarjouksia, jotka voivat alentaa jäsenyyden hintaa tai tarjota lisäetuja.

Nämä koodit saattavat olla saatavilla kampanjoiden aikana, erityisissä tapahtumissa tai yhteistyökumppaneiden kautta. Kannattaa pitää silmällä sähköpostia ja 50plusmatchin verkkosivuja, jotta et jää paitsi näistä eduista.

Jos sinulla on alennuskoodi, voit syöttää sen maksuprosessin aikana lunastaaksesi tarjouksen. On tärkeää muistaa, että alennuskoodit ovat usein voimassa rajoitetun ajan, joten ne kannattaa käyttää ennen kuin ne ehtivät vanhentumaan.

50plusmatch tarjoaa selkeät ja läpinäkyvät hinnat, jotka on suunniteltu vastaamaan yli 50-vuotiaiden tarpeita ja toiveita. Olipa valintasi sitten kuukauden tutustumisjakso tai puolen vuoden täysjäsenyys, voit olla varma, että saat vastinetta rahallesi.

Lisäksi alennuskoodit ja tarjoukset voivat tehdä deittailusta vieläkin edullisempaa ja miellyttävämpää. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä oma tiesi rakkauden maailmaan 50plusmatchin kautta.

Käytätkö mieluummin puhelimella? Ei ongelmaa!

50plusmatch yhdistää tehokkaasti deittisivuston ja -sovelluksen parhaat puolet tarjoten aktiivisille yli 50-vuotiaille suomalaisille kätevän tavan tavata uusia ihmisiä.

Verkkosivuston responsiivisuus takaa sujuvan käyttökokemuksen kaikilla mobiililaitteilla, joten voit nauttia palvelusta suoraan selaimestasi ilman erillistä sovellusta. Mutta kun tarvitset entistä saumattomampaa kokemusta, 50plusmatch-sovellus on vain muutaman napautuksen päässä.

Löydä treffit lähelläsi, saa uusia osumia joka päivä ja löydä tosirakkaus 50plusmatch-sovelluksella tai reponsiivisilla verkkosivuilla.

Sovelluksen edut

Rekisteröityminen sovellukseen on ilmaista, ja voit kirjautua sisään heti käyttämään sen monipuolisia toimintoja. Sovelluksen kautta voit:

 • Liittyä jäseneksi ja luoda profiilisi ilmaiseksi.
 • Hyödyntää laajennettua hakutoimintoa löytääksesi yhteensopivia jäseniä.
 • Lähettää ja vastaanottaa viestejä, pitäen yhteyttä muihin jäseniin missä tahansa.
 • Lisätä kuvia profiiliisi, jotta muut voivat nähdä kuka olet.
 • Tarkastella, kuka on katsonut profiiliasi ja osoittanut kiinnostusta sinua kohtaan.
 • Aloittaa ja vastata visailuihin, jotka lisäävät vuorovaikutuksen hauskuutta.
 • Ottaa osaa Things2Share-foorumiin, jakaa ajatuksia ja keskustella mielenkiintoisista aiheista.

Huomaa, että osa toiminnoista edellyttää 50plusmatch-täysjäsenyyttä.

50plusmatch-sovellus on suunniteltu antamaan sinulle vapauden deittailla kätevästi ja turvallisesti, tarjoten samalla kaikki tarvittavat työkalut uusien ihmisten tapaamiseen.

Lataa sovellus helposti

50plusmatch-sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttäjille. Sovellus löytyy helposti Google Play Kaupasta ja Apple App Storesta, ja sen lataaminen on yhtä helppoa kuin mikä tahansa muu sovellus:

 1. Avaa Google Play Kauppa tai Apple App Store.
 2. Hae "50plusmatch".
 3. Lataa ja asenna sovellus laitteellesi.
 4. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy uutena jäsenenä.

Yksityisyys ja turvallisuus

Kun kyseessä on verkossa tapahtuva deittailu, turvallisuus ja yksityisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä – erityisesti yli 50-vuotiaiden keskuudessa, jotka saattavat olla herkempiä nettiturvallisuuden riskeille kuin nuoremmat deittailijat. Onneksemme, 50plusmatch on sitoutunut luomaan turvallisen ympäristön, jossa jäsenet voivat etsiä seuraa luottavaisin mielin.

Turvallisuusominaisuudet

 • Profiilien manuaalinen tarkastus: Kaikki uudet profiilit ja päivitykset tarkastetaan manuaalisesti, mikä vähentää väärinkäytösten ja huijausprofiilien riskiä.
 • SSL-Salaus: Kaikki sivuston tiedonsiirto suojataan SSL-salauksella, varmistaen, että henkilökohtaiset tiedot ja viestit pysyvät yksityisinä.
 • Anonyymi käyttäjänimi: Voit valita anonyymin käyttäjänimen, jolloin henkilöllisyytesi pysyy suojattuna, kunnes päätät jakaa enemmän tietoa.
 • Selkeät yksityisyysasetukset:
 • Voit hallita täysin, kuka näkee profiilisi ja kuviasi, sekä määritellä, mitä tietoja haluat jakaa.

50plusmatch-kokemukset

50plusmatch on kerännyt käyttäjiltään erilaisia kokemuksia. Käyttäjät arvostavat erityisesti sitä, että 50plusmatch tarjoaa turvallisen ja kohdennetun deittialustan yli 50-vuotiaille.

Sivuston käyttöliittymä on suunniteltu helpoksi ja ymmärrettäväksi, mikä on saanut kiitosta, koska se tekee sivuston käytöstä vaivatonta myös vähemmän teknisesti orientoituneille käyttäjille​​.

50plusmatch-sivuston käyttäjien aidot kokemukset kertovat positiivisia tarinoita sivuston tehokkuudesta ja tärkeydestä.

Profiilin luonti on käyttäjien mielestä selkeä prosessi, jossa on tärkeää olla rehellinen ja täsmällinen, jotta löydät todennäköisemmin merkityksellisen kumppanin. Jäsenet voivat ladata profiilikuva ja kirjoittaa yksityiskohtaisesti itsestään ja siitä, millaista kumppania he etsivät​​.

Useille käyttäjille ilmaisjäsenyys on täysin riittävä, kun taas täysjäsenyys avaa lisää mahdollisuuksia, kuten rajattoman viestinnän ja näkymän siihen, kuka on vieraillut profiilissasi. Täysjäsenyys on jaettu eri pituisiin tilauksiin, jotta jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto.

Erityisesti on korostettu, että 50plusmatch ei sisällä feikkiprofiileja, kuten monet muut treffisivustot, koska jokainen profiili käsitellään manuaalisesti. Tämä on osa pyrkimystä tarjota käyttäjille turvallinen deittikokemus.

Yhteystiedot

50plusmatch.fi
Pieterstraat 6
2518 BX HAAG
Hollanti

Puhelinnumero: + 31-10-8700660 (englanniksi tiistaisin 10:00 - 14:00)
Sähköpostiosoite: toimitus@50plusmatch.fi