Be2 alekoodi

Parhaat Be2 alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Be2 alennuskoodit kesäkuu 2024

Be2 on yksi maailman johtavimmista kumppaninhakupalveluista. Vuodesta 2004 online-amorina toiminut be2 on kasvanut yli 20 miljoonan käyttäjän seuranhakupalveluksi, joka toimii yli 30 maassa. Siihen liittyy päivittäin yli 20 000 uutta jäsentä.

Be2 on rakennettu ihmisille, jotka etsivät kestävää ihmissuhdetta. Sen algoritmi perustuu psykologisia, antropologisia ja sosiologisia kriteerejä hyödyntävään tieteelliseen analyysiin. Se esittelee sinulle vain ne käyttäjät, jotka sopivat juuri sinun persoonallisuudelle. Sinulla on aina mahdollisuus pysyttäytyä tuntemattomana ja päätät itse milloin ja kenelle haluat tietojasi paljastaa. Kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi ennen kuin itse haluat.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Rekisteröidy Be2-kumppaninhakupalveluun nyt ilmaiseksi!

Tapaa ihmisiä, jotka etsivät pysyvää suhdetta. Joku 766 000 jäsenestä saattaa odottaa juuri sinua!

Voimassa toistaiseksi.

Be2 on yksi maailman johtavista kumppaninhakupalveluista. Sen missio on yhdistää sielunkumppaneita pitkäkestoiseen parisuhteeseen.

Ensimmäinen be2-sivusto avattiin vuonna 2004, minkä jälkeen on tapahtunut paljon. Yritys on kasvanut ja laajentunut lukuisiin maihin ympäri maailmaa. Nykyään se tarjoaa palveluitaan yli 20 miljoonalle jäsenelleen, yli 30 maassa kuudella eri mantereella. Ja yhä lähes 20 000 uutta käyttäjää rekisteröityy palveluun joka päivä löytääkseen elämänsä rakkauden.

Toisin kuin monet muut deittipalvelut, on be2 tarkoitettu heille, jotka etsivät täyttävää ja kestävää parisuhdetta. Palvelu perustuu tieteelliseen analyysiin etsiessään persoonallisuuksista yhtäläisyyksiä. Se esittelee vain ne käyttäjät, jotka sopiva persoonallisuuteesi. Ja mikä parasta, käyttäjä voi pysyä tuntemattomana koko prosessin ajan. Käyttäjä voi itse päättää milloin ja kenen kanssa hän haluaa henkilökohtaisia tietojaan jakaa.

Be2:n asiakaspalvelijat vastaavat sivujen valvonnasta ja kontrollista. Mikäli missään vaiheessa huomaat sopimatonta käytöstä muilta käyttäjältä, voit raportoida siitä helposti asiakaspalveluun.

Henkilökohtaiset tiedot, kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat luottamuksellisia tietoja, joita ei koskaan luovuteta muille käyttäjille. Sinä päätät aina mitä haluat jakaa ja kenelle.

Kaikki profiilin tiedot ja julkaistut kuvat tarkistetaan järjestelmällisesti ennen julkaisemista. Näin varmistetaan, että tiedot ovat sopivia sivustolle ja että ne noudattavat sääntöjä.

Be2 käyttää SSL-protokollaa, mikä takaa tietojen turvallisen välittämisen internetissä. Näin kukaan ulkopuolinen ei voi päästä käsiksi arkaluontoisiin tietoihin, kuten luottokorttitietoihin.

Be2 toimii läpinäkyvästi lisätäkseen luottamuksellisuutta. Se ei koskaan luo tai hyväksy palveluun feikkiprofiileja lisätäkseen mahdollisia kumppaniehdokkaita.

Yhteystiedot

be2 S.à.r.l.
13 rue du Commerce
L-1351 Luxemburg
Luxemburg

Yritysnumero 21536271

Kuvaus päivitetty viimeksi 23.5.2019.