SexShop alennuskoodit

SexShop

SexShop Finland Oy on 100 % suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1972. SexShop Finland maahantuo ja markkinoi erotiikkatuotteita asuista välineisiin ja muihin aikuisviihdetuotteisiin. Yrityksellä on yksi myymälä Helsingin Kalliossa sekä verkkokauppa, joka toimii osoitteessa sexshop.fi.

SexShop.fi -verkkokaupan yli 7000 tuotteen valikoimaan kuuluvat eroottiset dvd:t, lehdet, kondomit, liukuvoiteet, dildot, seksilelut, seksikkäät asut, pvc-asut, kumiasut, rooliasut sekä paljon muuta.

Nappaa SexShop-alennuskoodi sivuiltamme mukaasi ja shoppaile erotiikkaa edullisemmin!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat SexShop alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Yli 100 seksilelua alennuksessa jopa -80 %

Superhalpoja seksileluja jopa 64 % alennuksella!

Superhalvat-osastolta löydät tarjouksessa olevat tai muuten vain aina edulliset seksilelut ja -asut. Superhalpoja leluja alk. 2,50 euroa ja jopa 64 % alennuksella!

Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

SexShop tarjoaa ilmaiset toimituskulut, kun tilaat verkkokaupasta tuotteita vähintään 60 eurolla. Edun arvo on 6,90 euroa.

Arvostele ostamasi tuote ja voita 50 € lahjakortti

Arvostele aiemmin ostamasi tuote ja voit voittaa 50 euron lahjakortin. SexShop arpoo kuukausittain arvostelun jättäneiden kesken lahjakortin ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin SexShop

Ihmeellisen Huoneen poistotuotteista löydät huippuedullisia eriä, joista on jäljellä vain hajakokoja. Poistotarjoukset ovat voimassa vain niin kauan kuin tuotteita riittää.

Täältä löydät kaikki Huippukivan ajankohtaiset ja voimassa olevat kampanjat. Huomaa, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä niitä yleensä voi yhdistää muihin etuihin, kuten alennuskoodeihin.

Poistotuotteissa kondomeja ja intiimipesuaineita jopa 50 % alennuksella!

Tilaa kerralla enemmän ja pääset testaamaan erilaisia kondomeja, kuten eri makuja ja värejä tai tietyn valmistajan eri vaihtoehtoja. Kumiukon pakettitarjoukset jopa 20 % alennuksella!

Voit lisätä kohdesivulta yhden (1) ilmaisen tuotteen jokaiseen tilaukseen.

Seksitorin outletista löydät huipputarjoukset ja poistotuotteet, jotka myydään aina vähintään 30 % alennuksella.

Tilaa Kaalimadon alennuskoodi ja saat 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.