Mulletoi.com alennuskoodit

Mulletoi.com alennuskoodi

Mulletoi.com on ”tylsän elämän vihollinen” eli verkkokauppa, josta saat kaiken maailman vempaimet ja hauskat lahjat, joita et ihan jokaisesta verkkokaupasta löydäkään.

Mulletoin valikoimista löydät kekseliäimmät tuotteet niin kodin sisustamiseen, tekniikkaan, ajanvietteeseen, juhliin kuin toimistollekin. Tutustu verkkokaupan hupaisaan valikoimaan ja piristä omaa tai ystäväsi elämää jollain tavallisesta poikkeavalla vempaimella.

Siirry ostoksille »

Löytökorista hauskoja vempaimia mahtavaan hintaan

Voimassa toistaiseksi.

10 € alekuponki kaupan päälle

Tilaa Mulletoi.comista tuotteista yli 100 eurolla ja saat kaupan päälle 10 euron arvoisen alennuskupongin. Kuponki lähetetään tilauksesi mukana ja voit käyttää sen jo seuraavassa tilauksessasi.

Voimassa toistaiseksi.

Katso Mulletoin 50 parasta gadgettia – hinnat alk. 5,90 €!

Katso tästä Mulletoi.comin 50 suosituinta gadgettia alkaen vain 5,90 euroa. Löydät varmasti hauskoja hupituotteita, joita ilman et voi elää!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Mulletoi.com alennuskoodeista

Mulletoi.com on vuonna 2004 perustettu hauskoja lahjatavaroita myyvä verkkokauppa, joka on suunnattu heille, jotka haluavat piristää omaa tai lähipiirinsä elämää tavallisuudesta poikkeavilla tuotteilla. Sen ideologian ydin on saavuttaa "mulle toi!" -reaktio yhä useammissa ihmisissä, kun se etsii uusia ja kekseliäitä lahjatuotteita valikoimiinsa. Sen valikoima kattaakin hyvin monipuolisen sekoituksen erilaisia vempaimia, pelejä, biletuotteita ja sisustustuotteita niin kotiin kuin toimistollekin. Se myy tavaraa, "jota et välttämättä tarvitse, mutta jota ilman jäät monesta hymystä paitsi". Se tuo itse maahan lähes kaikki myymänsä tuotteet, joten ylimääräiset välikädet on karsittu pois.

Verkkokauppa haluaa tarjota sellaisia tuotteita, joita ei muualta Suomesta saa, ja tehdä se mahdollisimman edullisilla hinnoilla. Mulletoi.comin kulmakiviä ovat laaja ja uudistuva valikoima, nopeat toimitukset sekä nopea asiakaspalvelu.

Maksuvälineinä käyvät suomalaisten pankkien verkkomaksut, luottokortit ja lasku. Toimituskulut ovat 6,50 euroa postipaketille ja 5,90 euroa, kun tilaus toimitetaan SmartPost-automaattiin. Tuotekohtaiset toimitusajat löytyvät tuotekortilta. Kaikilla avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Mulletoi.com
Itälahdenkatu 20 A, 4.krs
00210 Helsinki

Puh. 075 328 5103
apua@mulletoi.com

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 11-16.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 30.4.2019.