Thomann alekoodi

Parhaat Thomann alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Thomann alennuskoodit huhtikuu 2024

Musikhaus Thomann (thomann.de/fi) on vuonna 1954 perustettu yritys, joka tarjoaa yli 80 000 tuotteen valikoiman musiikki-instrumentteja, studiolaitteita, valo- ja PA-järjestelmiä ja DJ-laitteita.

Thomannilta saat kaikki soittimet, mukaan lukien kitarat, rummut, koskettimet, puhallinsoittimet, mikrofonit, efektilaitteet, ohjelmistot, nuotit ja paljon muuta. Jatkuva laadunvalvonta takaa, että yritys myöntää kaikille ei-kuluville tuotteille peräti 3 vuoden takuun.

Thomann toimittaa yli 149 €:n tilaukset Suomeen ilman toimituskuluja 4–7 päivässä. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kurkkaa Thomannin vaihtuvat kuumat diilit tästä

Hot Dealsit ovat olleet osa Thomannia jo vuodesta 1992 lähtien. Selaa tarjoustuotteita ja tee huippuedullisia löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

Alennukset odottavat: Kaappaatko sinä nämä tarjoukset?

Kurkkaa Thomannin alennus- ja poistotuotteet, myynnistä poistuvat mallit ja täysin toimivat palautustuotteet hurjin alennuksin. Näiden tuotteiden hinnat laskevat joka kuukausi niin pitkään, että ne on myyty!

Voimassa toistaiseksi.

Kurkkaa Thomannin myydyimmät tuotteet ja inspiroidu

Haluatko tietää, mitä tuotteita muut Thomann-asiakkaat ostavat juuri nyt? Kurkkaa, mitkä tuotteet ovat olleet poikkeuksellisen suosittuja!

Voimassa toistaiseksi.

Akustiset ja klassiset kitarat Thomannilta – Hinnat alkaen 38 €

Thomannilta saat akustiset ja klassiset, nylonkieliset kitarat mm. merkeiltä Cordoba, Harley Benton, Ortega, Yamaha ja Thomann alkaen vain 38 €. Aloita soittoharrastus edullisesti!

Voimassa toistaiseksi.

Pidennetty 3 vuoden takuu kaikille tuotteille ilman lisäkuluja

Thomanilla soittimien ja musiikkilaitteiden ostaminen on turvallisempaa ja huolettomampaa. Se tarjoaa nimittäin poikkeuksellisen 3 vuoden takuun lähes kaikille tuotteille!

Voimassa toistaiseksi.

Tilaa ilman riskiä: Hyödynnä Thomannin 30 päivän rahat takaisin -takuu

Tiedät haluavasi tuotteen, mutta se ei vastaakaan odotuksiasi. Ei hätää! Kaikilla Thomannilta ostetuilla tuotteilla on täysi 30 päivän rahat takaisin -takuu – ilman ehtoja tai esitettyjä kysymyksiä.

Voimassa toistaiseksi.

Soittimet ja muut Euroopan suurimmasta varastosta nopeilla toimituksilla

Thomannilla on Saksassa maailman suurin musiikkitarvikkeiden varasto, josta löytyy valtava valikoima soittimia ja muuta valmiina toimitettavaksi vain 4-7 päivässä suoraan sinulle!

Voimassa toistaiseksi.

Thomann on saksalainen musiikkialan verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman soittimia, musiikkilaitteita, äänentoistolaitteita ja valaistuslaitteita. Säästä näissä ja muissa hyödyntämällä ajankohtaiset Thomann-alennuskoodit.

Musikhaus Thomann (thomann.de) on saksalainen, mutta samalla myös yksi Euroopan suurimmista soittimien, musiikkilaitteiden, äänentoistolaitteiden, valaistuslaitteiden ja musiikkiin liittyvien tarvikkeiden jälleenmyyjistä. Sen perusti 1954 aiemmin muun muassa keikkamuusikkona työskennellyt Hans Thomann. Se on yhä perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Treppendorfissa, Baijerissa, Saksassa.

Thomann tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien soittimet, studiolaitteet, äänentoistolaitteet, valaistus, nuotit ja paljon muuta. Yritys palvelee asiakkaita ympäri maailmaa, ja sen verkkosivut on käännetty useille eri kielille, mukaan lukien suomeksi (thomann.di/fi), mikä tekee siitä helposti lähetyttävän online-musiikkikaupan eri maista oleville asiakkaille.

Miksi soittimet ja tarvikkeet Thomannilta?

Miksi sitten kannattaa tilata soittimet, laitteet tai tekniikkaa Saksasta, kun Suomestakin saa, saatat kysyä. Thomannilta tilaamisessa on useita etuja, joista keskustelemme tässä osiossa.

Ensinnäkin, Thomann tarjoaa valtavan (eri tietojen mukaan 80 000-110 000 tuotteen) valikoiman musiikkitarvikkeita. Sillä on Euroopan suurin ja omien sanojensa mukaan myös "musikaalisin" varasto.

Euroopan suurin logistiikkakeskus takaa, että tuotteet ovat laajalti ja nopeasti saatavilla, silloin kun sitä tarvitset.

Se myös kertoo laajentavansa varastokapasiteettiaan jatkuvasti tarjotakseen kompensoidakseen viiveitä, joita valmistajien ja maahantuojien varastojen pienentyminen on aiheuttanut toimitusajoille.

Thomannilla on useita etuja, miksi se on niin suosittu musiikkikauppa suomalaistenkin keskuudessa. Kuvakaappaus Thomannin etusivulta.

Toiseksi, Thomann on edullisempi kuin useimmat sen kilpailijat. Yritys tarjoaa säännöllisesti alennusmyyntejä, poistomyyntejä, myynnistä poistettuja tuotteita ja palautustuotteita, jotka tekevät sen tarjouksista entistä houkuttelevampia. Erinomaisia tarjouksia ja säästömahdollisuuksia löytää parhaiten myyntisesonkien, kuten Black Fridayn, aikana.

Tutustu myös Thomannin Hot Deal -osioon, jotka ovat auttaneet kuluttajia säästämään rahaa jo vuodesta 1992 lähtien, sekä erikoistarjouksiin, joissa tuotteiden hinnat laskevat joka kuukausi, kunnes ne menevät kaupaksi.

Kolmanneksi, Thomann on tarjonnut 30 päivän raha takaisin -takuun jo vuodesta 1995 lähtien – paljon ennen kuin EU teki siitä pakollisen verkko-ostoksille, joita et välttämättä pääse hypistelemään käsissäsi ennen ostopäätöksen tekemistä.

Vuodesta 2005 lähtien se on tarjonnut myös jatkettua 3 vuoden takuuta. Toisin sanoen, se ottaa tuotteen omalle vastuulleen valmistajan tyypillisen 12 kk takuun päättymisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että mikäli tuote menee rikki, yritys saattaa sen kuntoon tai vaihtaa tarvittaessa uuteen 36 kk:n ajan.

Neljänneksi, Thomannin huoltokeskuksessa voit huollattaa soittimesi ja korjauttaa vialliset soittimesi. 30 päivän rahat takaisin -takuun piirissä olevat tuotteet korvataan samantien, jos uusi on saatavilla. Tämä koskee niin kitaroita, pianoita, jousisoittimia kuin elektroniikkaakin, mukaan lukien kaiuttimet.

Ja vielä viidenneksi, Thomannilla työskentelee noin 1 500 työntekijää, jotka ovat valmiina palvelemaan asiakkaita. Esimerkiksi sen asiakaspalvelussa työskentelee asiantuntijoita, jotka tarjoavat palvelua yli 30 kielellä, mukaan lukien suomeksi!

Kuva Musikhaus Thomannin palvelukeskuksesta, jossa asiakaspalvelijat palvelevat tämän musakaupan asiakkaita.

Soittimista studiolaitteisiin: Löydä omasi Thomannilta

Thomann on tunnettu erityisesti sen kattavasta ja monipuolisesta tuotevalikoimasta, joka palvelee niin aloittelijoita kuin ammattilaisiakin.

Yrityksen valikoima kattaa kaiken tarvittavan musiikin tekemiseen ja esittämiseen, mukaan lukien laadukkaat kitarat, rummut, kaiutinjärjestelmät ja studiolaitteet.

Kitarat, bassot ja muut kielisoittimet

Thomannin kitara- ja bassovalikoima vastaa jokaisen soittajan tarpeisiin ja musiikillisiin mieltymyksiin. Olipa kyseessä sitten sähkökitaran terävä särmä, nylonkielisen kitaran pehmeä sointi tai teräskielisen kitaran kirkas ääni, Thomannilla tarjoaa hyvän valikoiman huippumerkkien, kuten Fenderin, Ibanezin, Gibsonin ja Squierin, instrumentteja.

Basson syvä resonanssi ja monipuolisuus löytyvät niin Thomannin sähköisissä, akustisissa kuin puoliakustisissa malleissa, tarjoten rytmiö ja syvyyttä soittoon. Ukulelet tuovat rytmeihisi havaijilaista soundia.

Rummut ja perkussiot

Rumpuosastolta löydät akustiset ja sähkörummut sekä symbaalit, kapulat, kalvot, pedaalit, tarvikkeet ja varaosat.

Monet merkit, kuten Yamaha, Pearl ja Gretsch, tarjoavat laadukkaita ratkaisuja, jotka täyttävät niin kotistudioiden kuin live-esiintymistenkin tarpeet.

Äänenlaatua kotiin ja lavalle

Kun kyse on erinomaisesta äänenlaadusta, Thomannin kaiuttimet ja akustiikkaelementit, kuten levyt, vaimentimet ja difuusorit, tarjoavat huippuluokan ratkaisuja.

Bose-kaiuttimet takaava kristallinkirkkaan äänen niin kotona kuin lavallakin. Akustiikkalevyt puolestaan parantavat tilan äänentoiston laatua vähentämällä kaikua ja taustamelua.

Harvinaisempia soittimia ja erikoisuuksia

Äänimaljat, soivat kulhot ja vastaavat, ovat tunnettuja niiden käytöstä esimerkiksi meditaatiossa ja ääniterapiassa, tuottavat syviä resonanssirikkaita sävyjä, jotka voivat rauhoittaa mieltä ja lisätä musiikkiin meditatiivista laatua.

Suomen kansallissoitin kannel, on olennainen osa kansanmusiikkiperinnettä, ja sen kirkas, kimmeltävä ääni tarjoaa ainutlaatuisen lisän niin perinteiseen kuin nykyaikaiseenkin musiikkiin.

Olitpa sitten aloittelija aloittamassa musiikillista matkaasi tai kokenut ammattilainen laajentamassa settiäsi, Thomannin monipuolinen tarjonta kattaa kaikki tarpeesi.

Huippumerkkien, omien merkkien ja laajan valikoiman instrumentteja, Thomann on eturintamassa toteuttamassa musiikillisia unelmiasi.

Kokemuksia Thomannista

Suomalaiset rakastavat Thomannia, mikä käy ilmi muun muassa sen saamista arvosteluista ja kokemuksista Trustpilot-sivustolla.

Tällä todellisten asiakkaiden arvosteluja keräävällä sivustolla Thomann Music on saanut tätä kirjoitettaessa erinomaisen arvosanan 4,5/5 perustuen lähes 15 000 kokemukseen.

Suomalaiset rakastavat Musikhaus Thomannia, mistä osoituksena sen saama 85-prosenttisesti positiivinen palaute Trustpilot-sivustolla.

Käyttäjistä noin 85 prosenttia on jättänyt sivustolle positiivisen palautteen. Suomenkielisissä arvosteluissa Thomannia kiitellään mm. sujuvasta ja helposta tilausprosessista, laadukkaista tuotteista ja ajallaan tulevista toimituksista.

Negatiivisissa arvosteluissa, joita sivustolla on vain noin 13 % kaikista arvosteluista, yritys on saanut moitteita viivästyneistä toimituksista ja riittämättömästä asiakaspalvelusta.

Säästä Thomannilla: Alennuskupongit, diilit ja erikoistarjoukset

Thomann tarjoaa säännöllisesti houkuttelevia säästömahdollisuuksia asiakkailleen erilaisten alennuskoodien, diilien ja erikoistarjousten kautta. Oletpa hankkimassa sitten kitaraa, rumpusettiä tai studiolaitteistoa, Thomannin alekoodit ja kampanjat tarjoavat mahdollisuuden tehdä ostokset edullisemmin.

Thomann tarjoaa toisinaan alennuskoodeja tai -kuponkeja, joilla asiakkaat voivat saada säästöjä. Koodi syötetään ostoskorisivulla ennen maksamista.

Alennuskoodit ja -kupongit ovat yksi suosituimmista tavoista säästää Thomannilla. Asiakkaat voivat hyödyntää erilaisia alekoodeja, jotka tarjoavat suoria alennuksia koko ostoskorista tai valituista tuotteista. Näitä kuponkeja voi saada Thomannin uutiskirjeestä, sosiaalisesta mediasta tai vaikkapa alennussivustoilta.

Hot Deals -osaston diilit on ollut osa Thomannia jo vuodesta 1992 auttaen sen eurooppalaisia asiakkaita säästämään rahaa. Diileistä löytyy satoja alennushintaisia kuumia tuotteita, kuten kitaroita, puhellinsoittimia, studiolaitteita, PA-laitteita, mikkejä ja paljon muuta. Selaa diilejä säännöllisesti tehdäksesi edullisia löytöjä!

Erikoistarjouksista löydät alennushintaiset tuotteet, poistomyyntituotteet, myynnistä poistuvat mallit ja täysin kunnossa olevat palautetut tuotteet houkuttelevin alennus- ja tarjoushinnoin. Ja mikä parasta, jos tarjouksessa oleva tuote ei mene kaupaksi, sen hinta laskee joka kuukausi!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Thomannilla myymälää?

Verkkokaupan lisäksi Thomannilla on valtava myymälä Treppendorfissa, jossa asiakkaat voivat kokeilla ja ostaa tuotteita henkilökohtaisesti.

Myymälä on suosittu matkakohde musiikin harrastajille ja ammattilaisille, jotka haluavat tulla ympäri Eurooppaa tutustumaan yrityksen tarjontaan.

Mitä maksutapoja on tarjolla?

Visa-, Mastercard-, Eurocard-, American Express- ja Diners-luottokortit, PayPal, Amazon Pay, iDEAL sekä SEPA-tilisiirto.

Voinko maksaa osamaksulla?

Valitettavasti Thomann ei voi tällä hetkellä tarjota osamaksumahdollisuutta. Yrityksen verkkosivuston mukaan Thomann kuitenkin pyrkii tuomaan rajoituspalvelut suomalaisten asiakkaiden saataville lähitulevaisuudessa.

Joudunko maksamaan tuotteista veroja tai tullimaksuja?

Kaikki Thomannin verkkosivuilla esitetyt hinnat sisältävät ALV:n. Tilaukset lähetetään EU:n sisältä Saksasta, joten tuotteita ei tarvitse tullata.

Kuinka pitkä toimitusaika on? Entä toimituskulut?

95 % Thomannin paketeista lähetetään DHL:n eli Saksan postin välityksellä. Suomen toimitukset tehdään UPS:n tai Postin kautta.

  • Posti: Toimitusaika 5-7 päivää. Toimituskulut 12 €. Ilmainen toimitus yli 149 € tilauksiin.
  • UPS: Toimitusaika 4-5 päivää. Toimituskulut 12 €. Ilmainen toimitus yli 149 € tilauksiin.
  • UPS Express: Näet saatavuuden, hinnan ja toimitusajat kassalla.
  • Muut: Toimitusaika 7-10 päivää. Toimituskulut 27 € tai 15 €, kun tilauksen loppusumma vähintään 149 €.

Mikä on Thomannin palautuskäytäntö?

Kaikille tuotteilla on 30 päivän rahat takaisin -palautusoikeus, lukuunottamatta kustomoituja tuotteita, kuluvia tuotteita (kielet, rumpukapulat, symbaalit ja vastaavat) ja hygieniatuotteita.

Yksityishenkilöille Thomann tarjoaa ilmaisen palautuksen 14 päivän ajan.

Voinko ostaa lahjakortin Thomannille?

Thomann-lahjakortilla voit tarjota lahjan saajalle vapauden valita haluamansa tuotteet kaupan laajasta valikoimasta.

Ilman muuta, Thomann tarjoaa mahdollisuuden ostaa lahjakortin haluamallesi summalle 10-250 €, ja mikä parasta, lahjakortti ei mene koskaan vanhaksi. Oston jälkeen voit tulostaa lahjakortin tai pyytää sen lähetettäväksi lahjan saajalle sähköpostitse tai postitse.

Mikä on Thomann GuitarLab?

Thomann GuitarLab on ohjelma, joka suosittelee sinulle sopivaa kitaraa tai bassoa mieltymystesi perusteella.

Thomann GuitarLab on innovatiivinen ohjelmisto, jonka Thomann on kehittänyt auttamaan valitsemaan sinulle sopivan täydellisen kitaran tai basson.

GuitarLabissa voi valita erilaisia parametreja, kuten soittimen tyyppi, kätisyys, muoto, väri ja ominaisuudet, jonka jälkeen ohjelmisto suosittelee sinulle sopivia malleja.

Miten voin ottaa yhteyttä Thomannin asiakaspalveluun?

Thomann GmbH
Treppendorf
Hans-Thomann-Straße 1
D-96138 Burgebrach
SAKSA

Puh. +3589 31579468
Email. finland@thomann.de
Fax. +49-9546-9223-24

Huom. Etsi asiakasnumerosi valmiiksi ennen yhtedenottoa nopeamman palvelun takaamiseksi. Voit myös varata soittopyynnön Thomannin Hotline-palveluun.