Thomann alennuskoodit

Thomann

Thomann on vuonna 1954 perustettu saksalainen musiikki-instrumentteihin, studiotarvikkeisiin sekä valo- ja PA-järjestelmiin erikoitunut perheyritys, jonka verkkokauppa Thomann.de palvelee myös suomeksi.

Thomannilta saat kaikki kielisoittimet, lyömäsoittimet, kosketinsoittimet, puhallinsoittimet, studiolaitteet, efektit, äänentoistolaitteet, valotekniikkalaitteet, DJ-laitteet, nuotit sekä paljon muuta. Jatkuva laadunvalvonta pitää huolen siitä, että yritys myöntää kaikille tuotteille kitarankieliä lukuunottamatta aina 3 vuoden takuun.

Thomann toimittaa tilauksia Suomeen kiinteillä 12 € toimituskuluilla (298 € tilaukset ilmaiseksi) 4-6 työpäivässä. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Thomann alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Alennus- ja poistohintaiset soittimet ja tarvikkeet

Katso Thomannin alennustuotteet, poistotuotteet ja myynnistä poistuvat mallit. Blow Out -tarjousten hinnat alenevat joka kuukausi, ellei niitä myydä siihen mennessä.

Hot Deals – katso 600 tuoreinta tarjousta

Thomannin Hot Deal -katalogi jaetaan yli 7 400 000 kappaletta ympäri Eurooppaa. Löydät viimeisimmän julkaisun 600 tuoreinta tarjousta myös verkosta tuoteryhmittäin ja valmistajien mukaan lajiteltuna.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Thomann

Säästä 35 % vuositilauksen avulla. Peru koska tahansa.

Datanopeus 400 Mb/s, 5G-verkko, rajattomasti dataa, 25 Gt EU-dataa sekä puhe ja SMS aina enintään 4 €/kk.

Kuuden Gigan simmi on nyt Moi Potti. Se sisältää 100 Mbit/s, 6 Gt jaettavaa dataa liittymiesi kesken, puhe ja SMS enintään 4 €/kk.

My Dream Dayn alessa juhlatarvikkeita jopa -87 %.

Koskee Postin ja Matkahuollon normaalitoimituksia, ei kotiinkuljetusta.

Alennus ei koske toimituskuluja.