Toluna alekoodi

Parhaat Toluna alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Toluna alennuskoodit toukokuu 2024

Toluna on yli 21 miljoonan käyttäjän verkkoyhteisö, jossa ihmiset saavat äänensä kuuluviin. Se on palvelu, jossa voit kertoa maailman johtaville tuotteiden ja palveluiden tarjoajille mielipiteesi – ja samalla ansaitset palkintoja vastaamalla kyselyihin. Saat vastaamisesta ja muista aktiviteeteista palkinnoksi pisteitä, jotka voit vaihtaa arpalipuiksi tai käyttää lahjakorttien ostamiseen.

Useimpiin Tolunan kyselyihin vastaaminen kestää 15-30 minuuttia ja niistä kertyy pisteitä keston mukaan. Kyselyiden tarkoitus on kerätä ihmisten mielipiteitä Tolunan yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista. Mielipiteesi vaikuttaa yrityksiin ja siihen miten ne markkinoivat ja jakelevat tuotteita kuluttajille. Tolunan jäsenenä saat kutsuja kyselyihin sähköpostitse ja päätät itse mihin kyselyihin haluat osallistua.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Oletko valmis vaikuttamaan? Rekisteröidy Tolunaan nyt!

Tutustu Tolunan jännittävään maailmaan, missä mielipiteesi ei ainoastaan merkitse, vaan myös palkitaan! Rekisteröidy tänään ja aloita matkasi vaikuttajana.

Voimassa toistaiseksi.

Anna äänesi kuulua – Liity osaksi Tolunan yhteisöä!

Tunne olevasi osa jotain suurempaa! Liity Tolunaan ja vaikuta aktiivisesti markkinoilla oleviin tuotteisiin ja palveluihin. Kerää pisteitä ja lunasta ne houkuttelevina palkintoina!

Voimassa toistaiseksi.

Liity Tolunaan ja vaikuta tulevaisuuteen!

Haluatko olla mukana muokkaamassa tuotteita ja palveluita, joita rakastat? Liity Tolunaan tänään ja ala ansaita palkintoja mielipiteistäsi! Osallistu kyselyihin, testaa tuotteita ja nauti eksklusiivisista eduista.

Voimassa toistaiseksi.

Toluna on verkkoyhteisö, jossa pääset vaikuttamaan tuotteisiin ja palveluihin vastaamalla kyselyihin sekä ansaita pisteitä, jotka voit vaihtaa lahjakortteihin ja rahaan.

Mikä Toluna on?

Toluna (toluna.com) on interaktiivinen verkkoyhteisö, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden vaikuttaa tuotteisiin ja palveluihin antamalla palautetta ja osallistumalla tutkimuksiin.

Se on markkinatutkimusalusta, joka yhdistää yritykset ja kuluttajat, mahdollistaen yrityksille pääsyn arvokkaaseen asiakaspalautteeseen ja kuluttajille mahdollisuuden vaikuttaa tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Toluna hyödyntää innovatiivista teknologiaa kerätäkseen reaaliaikaista tietoa ja tarjotakseen nopeita, tehokkaita markkinatutkimusratkaisuja. Yhteisö tarjoaa jäsenilleen erilaisia kyselyitä, joiden avulla he voivat ilmaista mielipiteensä ja ansaita palkkioita.

Toluna Influencers -palvelussa pääset jakamaan mielipiteesi rakastamiesi merkkien tuotteista ja palveluista ja ansaita palkintoja osallistumisesta verkkokyselyihin.

Mitä Toluna tarjoaa?

Toluna tarjoaa erilaisia palveluita sekä yrityksille että kuluttajille:

Yrityksille Toluna tarjoaa työkaluja ja ratkaisuja asiakaspalautteen keräämiseen ja markkinatutkimuksen suorittamiseen. Se auttaa yrityksiä ymmärtämään kuluttajien mielipiteitä ja käyttäytymistä, mahdollistaen tietoon perustuvan päätöksenteon.

Yritykset voivat käyttää Tolunaa tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, markkinointistrategioiden hiomiseen ja kohderyhmien tunnistamiseen.

Kuluttajille Toluna tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa tuotteiden ja palveluiden kehitykseen antamalla palautetta ja osallistumalla kyselyihin.

Kuluttajat voivat ilmaista mielipiteitään ja saada korvauksia osallistumisestaan, kuten palkkioita tai pisteitä, jotka voidaan muuttaa lahjakorteiksi tai muiksi palkinnoiksi.

Miten Toluna auttaa yksityishenkilöitä?

Toluna tarjoaa kuluttajille ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa tuotteisiin ja palveluihin antamalla palautetta kyselyiden kautta.

Liittyessään Tolunaan, kuluttajat pääsevät ilmaisemaan mielipiteensä eri aiheista ja saavat korvauksena palkkioita, kuten lahjakortteja tai pisteitä.

Tämä ei ainoastaan anna heille mahdollisuutta vaikuttaa brändien päätöksentekoon, vaan tarjoaa myös palkitsevan tavan osallistua markkinatutkimuksiin.

Kuluttajien osallistuminen on arvokasta yrityksille, jotka pyrkivät ymmärtämään asiakkaidensa tarpeita ja mieltymyksiä paremmin.

Kenelle se on suunnattu?

Toluna on suunnattu laajalle yleisölle, mutta erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamaan tuotteiden ja palveluiden kehitykseen antamalla niistä palautetta.

Se houkuttelee sekä yksittäisiä kuluttajia, jotka haluavat ilmaista mielipiteitään ja ansaita palkkioita, että markkinatutkijoita ja yrityksiä, jotka etsivät arvokasta asiakaspalautetta. Toluna tarjoaa alustan, jossa eri taustoista ja demografisista ryhmistä tulevat ihmiset voivat osallistua tutkimuksiin ja vaikuttaa markkinoilla oleviin tuotteisiin ja palveluihin.

Mitä kyselyihin vastaamisesta saa?

Kyselyihin vastaamisesta käyttäjät saavat palkkioksi pisteitä, jotka voidaan muuttaa erilaisiksi palkinnoiksi.

Näitä palkintoja voivat olla esimerkiksi lahjakortit suosittuihin kauppoihin tai palveluihin, tuotenäytteet tai jopa käteisraha.

Pisteitä voidaan myös käyttää osallistumaan arvontoihin, joissa on mahdollisuus voittaa suurempia palkintoja.

Jokaisesta vastatusta kyselystä ansaitset 15–50 000 pistettä kyselyn pituudesta riippuen. Joistakin erikoiskyselyistä voit saada vielä suurempia palkkioita.

Tämä palkkiojärjestelmä tekee kyselyihin osallistumisesta houkuttelevan ja palkitsevan kokemuksen käyttäjille.