Etusivu > Kaupat > Offerilla
Offerilla alennuskoodit

Offerilla alennuskoodit

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka, joka tarjoaa diilejä, tarjouksia ja lahjakortteja alueesi palveluihin, kuten kauneushoitoloihin, ravintoloihin, kuntosaleille, autokorjaamoihin ja moniin muihin palveluihin. Offerillan keskimääräinen alennusprosentti on normaalihintaan verrattuna on 50.

Nappaa mukaasi Offerilla alennuskoodi ja voit saada diilin tai tarjouksen vieläkin edullisemmin!

Siirry ostoksille »

Katso viikon SuperOfferit – saat vielä 20 % hinnasta pois

SuperOffereilla säästät enemmän – ne sisältävät nimittäin 20 % lisäedun. Katso SuperOfferit ja ylläty!

Voimassa toistaiseksi.

Nyt myös lennot ja hotellit Offerillasta

Luo uusia lomamuistoja Offerillan kanssa ja varaa seuraava lomasi Offerillan uudelta Holidays-sivulta!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Offerilla alennuskoodeista

Offerilla sai alkunsa intohimosta uusia elämyksiä ja edullisia palveluja kohtaan. Yrityksen mielestä elämää rikastuttavien palvelujen ja mielenkiintoisten tuotteiden kokeilemisen tulee olla tarpeeksi edullista, jotta jokaisella on mahdollisuus kokeilla niitä.

Offerilla.com-verkkosivuston idea on tarjota asiakkaille päivittäin vaihtuvia tarjouksia: ravintola-aterioita, kauneuspalveluita tai vaikkapa kampaajalla käyntejä tavallista edullisemmin. Sivusto haluaa toimia hyvien diilien ja tarjouksia etsivien kuluttajien yhdistäjänä.

Yrityksen arvoja ovat intohimo auttaa ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla sekä rikastuttaa suomalaisten elämää uusilla elämyksillä. Yritys haluaa olla rohkea kehittäessään elämyksellistä palveluaan ja rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia asioita hyvästä laadusta tinkimättä. Se on inhimillinen, lämminhenkinen ja rakkautta täynnä oleva tiimi, joka haluaa välittää hyvää oloa ja arvostusta toisia ihmisiä kohtaan.

Miten Offerilla sitten toimii?

Palvelun käyttäminen on helppoa. Rekisteröidy ensin palvelun käyttäjäksi sähköpostiosoitteellasi tai Facebook-, Twitter- ja Google+-tunnuksillasi, ja kirjaudu sisään. Selaa diilejä ja kun löydät kiinnostavan, lisää se ostoskoriin. Siirry kassalle ja maksa ostoksesi verkkopankissa, luottokortilla, Klarna-laskulla tai Klarna-osamaksulla.

Kun olet maksanut ostamasi palvelut, saat lahjakortin sähköpostiisi. Voit ladata lahjakortin PDF-muodossa sähköpostiliitteestä tai kiitos-sivulta, johon sinut ohjataan onnistuneen maksusuorituksen jälkeen.

Lahjakortti käytetään esittämällä sen mobiili- tai paperiversio palveluntarjoajalle paikan päällä ja verkkokaupoissa syöttämällä lahjakortti sille varattuun kenttään. Tämän jälkeen voit nauttia elämyksestäsi.

Yhteystiedot

Offerilla
Itälahdenkatu 23
00210 Helsinki

Puh. 09 4241 4113
Sähköposti info@offerilla.com