Offerilla alennuskoodit

Offerilla

Offerilla.com on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka, josta löydät poikkeuksellisen edullisia tarjouksia ja lahjakortteja oman alueesi palveluihin, kuten kauneushoitoloihin, ravintoloihin, kuntosaleille, autokorjaamoihin ja moniin muihin palveluihin. Offerillan keskimääräinen alennusprosentti on 50.

Offerilla.com syntyi intohimosta elämyksiä ja edullisia palveluja kohtaan. Sen mielestä mielenkiintoisten palvelujen ja tuotteiden kokeileminen tulee olla mahdollista kaikille. Siksi Offerilla tarjoaa päivittäin vaihtuvia tarjouksia, joista on helppo poimia mielenkiintoisimmat diilit.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Offerilla alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Suppailemaan Helsingissä

Offerillan Helsingin tarjouksissa esim. edullista suppailua, melontaa ja vartalon kiinteytystä.

Pakohuonepeli Tampereella tarjoushintaan

Tampereen tarjouksissa esim. pakohuonepelejä, kotisiivousta ja kemiallista kasvokuorintaa. Tartu tarjouksiin!

Katso Turun parhaat tarjoukset tästä

Turussa tällä hetkellä huipputarjouksia esim. autonpesusta, kasvohoidoista ja ravintolamenuista!

Katso Oulun parhaat tarjoukset

Oulussa mm. kasvohoitoja, hotelliyöpymisiä ja ravintolaelämyksiä huipputarjouksin!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Offerilla

Säästä 35 % vuositilauksen avulla. Peru koska tahansa.

Datanopeus 400 Mb/s, 5G-verkko, rajattomasti dataa, 25 Gt EU-dataa sekä puhe ja SMS aina enintään 4 €/kk.

Kuuden Gigan simmi on nyt Moi Potti. Se sisältää 100 Mbit/s, 6 Gt jaettavaa dataa liittymiesi kesken, puhe ja SMS enintään 4 €/kk.

My Dream Dayn alessa juhlatarvikkeita jopa -87 %.

Koskee Postin ja Matkahuollon normaalitoimituksia, ei kotiinkuljetusta.

Alennus ei koske toimituskuluja.

Tietoa kaupasta Offerilla

Offerilla sai alkunsa intohimosta uusia elämyksiä ja edullisia palveluja kohtaan. Yrityksen mielestä elämää rikastuttavien palvelujen ja mielenkiintoisten tuotteiden kokeilemisen tulee olla tarpeeksi edullista, jotta jokaisella on mahdollisuus kokeilla niitä.

Offerilla.comista löydät päivittäin vaihtuvia tarjouksia, kuten herkullisia ravintola-aterioita, rentouttavia kauneushetkiä tai kampaajalla käyntejä muutamalla kympillä. Sivuston tarkoitus on yhdistää poikkeuksellisen hyvät diilit ja tarjouksia etsivät kuluttajat.

Sivuston taustalla toimii innokas ja asialleen omistautunut tiimi, joka on toiminut erilaisten diilien ja tarjousten parissa pitkään. Heidän avulla voit kokea joka päivä jotain uutta, erinomaisen edulliseen hintaan.

Yrityksen arvoja ovat intohimo auttaa ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja rikastuttaa suomalaisten elämää uusilla elämyksillä. Se haluaa olla rohkea kehittäessään elämyksellistä palveluaan ja rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia asioita hyvästä laadusta tinkimättä. Se on inhimillinen, lämminhenkinen ja rakkautta täynnä oleva tiimi, joka haluaa välittää hyvää oloa ja arvostusta toisia ihmisiä kohtaan.

Miten Offerilla sitten toimii?

Palvelun käyttäminen on helppoa. Rekisteröidy ensin palvelun käyttäjäksi sähköpostiosoitteellasi, Facebook-, Twitter- ja Google+ -tunnuksillasi, ja kirjaudu sisään. Selaa diilejä ja kun löydät kiinnostavan, lisää se ostoskoriin. Siirry kassalle ja maksa ostoksesi verkkopankissa, luottokortilla, Klarna-laskulla tai Klarna-osamaksulla.

Kun olet maksanut ostamasi palvelut, saat lahjakortin sähköpostiisi. Voit ladata lahjakortin PDF-muodossa sähköpostiliitteestä tai kiitos-sivulta, johon sinut ohjataan onnistuneen maksusuorituksen jälkeen.

Lahjakortti käytetään esittämällä sen mobiili- tai paperiversio palveluntarjoajalle paikan päällä ja verkkokaupoissa syöttämällä lahjakortti sille varattuun kenttään. Tämän jälkeen voit nauttia elämyksestäsi.

Yhteystiedot

Offerilla
Itälahdenkatu 23
00210 Helsinki

Puh. 09 4241 4113

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 29.4.2019.