Kokkiman.com alennuskoodit

Kokkiman.com alennuskoodi

Kokkiman (www.kokkiman.com) on kotimainen kokkikauppa, josta löydät tarvikkeet ruuanlaittoon, leivontaan, kattauksiin ja tarjoiluun.

Kokkimanilta saat lisäksi tarvikkeet viinien, kahvien, teen ja mehujen valmistamiseen, baaritarvikkeet sekä tarvikkeet oman yrttitarhan kasvattamiseen. Tutustu kaikkien kotikokkien unelmakauppaan!

Hyödynnä myös sivuiltamme löytyvät Kokkiman alennuskoodit ja säästä verkko-ostoksissa!

Siirry ostoksille »

ALESSA tuotteita ruoanlaittoon ja leipomiseen jopa -40 %!

Kokkimanissa on käynnissä alennusmyynti, josta löydät paljon tuotteita ruoanlaittoon, leipomiseen ja kattaukseen alkaen 2,90 euroa ja jopa 40 % alennuksella!

Voimassa toistaiseksi.

Parasta ennen -tuotteita jopa 50 % alennuksella!

Kokkiman Delin löytökorista löydät tuotteita, joiden parasta ennen -aika on umpeutunut. Parasta ennen -tuotteita voi myydä ja käyttää niin kauan kuin ne pysyvät hyvinä. Tutustu löytökorin tuotteisiin ja tee herkkulöytöjä jopa puoleen hintaan!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille

Kokkiman tarjoaa ilmaiset postikulut, kun ostoskorin loppusumma ylittää 50 euroa. Tilaukset käsitellään usein jo samana päivänä, joten normaali toimitusaikakin on vain 1-3 arkipäivää.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Kokkiman.com

Kokkiman - herkullisen elämän työkaluja

Kokkiman.com on kokenut keittiövälineiden verkkokauppa, jonka tuotteet on suunnattu kaikille kotikokeille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Asiakkaat saavat sieltä mukaansa muutakin kuin keittiötarvikkeita, kuten reseptejä sekä tuotetietoa ruoanlaittoon ja juhlien järjestämiseen.

Kokkiman tarjoaa yhden Suomen laajimmista keittiötarvikkeiden tuotevalikoimista. Tuotteita on tarjolla niin ruoanlaittoon, kattauksiin kuin juomien valmistamiseen ja nauttimiseenkin. Yritys sai alkunsa vanhojen ravintola-alalla työskentelevien kaverien kohdatessa kesällä 2009. Tuolloin verkkokauppaa ja markkinointia tehnyt Homejoy Group Oy aloitti uuden keittiötarvikkeiden verkkokaupan ja kaverusten haaveesta tuli totta. Kokkiman.com avattiin ja se antoi nopeasti kasvot keittiötarvikkeiden verkkokaupalle. Yritys on osa vuonna 2004 perustettua Band Company -konsernia, johon kuuluvat myös sisustuskauppa Inessa, viihdekauppa Mulletoi ja lelukauppa Lelufantti.

Oletpa sitten innokas ruoanlaittaja, kakunleipoja tai juhlien järjestäjä, löydät Kokkimanilta varmasti kaiken tarvitsemasi. Se on ruoanlaittoon suurella sydämellä suhtautuva kokki, jota ajaa eteenpäin intohimo tehdä hyvää ruokaa, paremmilla välineillä sekä ystävien ja sukulaisten hemmottelu uusilla herkuilla.

Kokkiman.com lupaa:

  • Nopeat toimitukset - Tilaukset käsitellään yleensä samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä, ja saat tuotteet 3 arkipäivän sisällä.
  • Henkilökohtaisen asiakaspalvelun - Saat vastaukseen kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalvelun puhelinpalveluun.
  • Kattava valikoiman - Joka laajenee jatkuvasti uusilla ja mielenkiintoisilla tuotteilla, sekä edulliset hinnat ja kohtuulliset toimituskulut.
  • Muutakin kuin ostamasi tuote - Jokainen asiakas palkitaan jokaisen ostoksen yhteydessä herkullisella reseptillä. Isompiin ostoksiin tarjolla on ylimääräisiä etuja, joilla varmistetaan asiakastyytyväisyys.

Kaikilla verkkokaupassa myydyillä tuotteilla on 30 vaihto- ja palautusoikeus. Ota kuitenkin yhteyttä asiakaspalveluun ennen tuotteiden palauttamista.

Yhteystiedot

Kokkiman.com
Itälahdenkatu 20 A, 4. krs
00210 Helsinki

info@kokkiman.com
075 328 5104 (arkisin klo 11-16)

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 3.5.2019.