Moi Mobiili alekoodi

Parhaat Moi Mobiili alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Moi Mobiili alennuskoodit heinäkuu 2024

Moi Mobiili (moi.fi) on suomalainen teleoperaattori, joka suunnittelee palvelunsa asiakkaidensa etujen mukaisesti. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja voit jakaa datan ja puheen niiden kesken, eikä sinun tarvitse säätää jokaisen liittymän kanssa erikseen.

Liitä samaan tiliin koko perheesi ja kaikki laitteesi puhelimista tabletteihin ja mokkuloista riistakameroihin.

Kaikki liittymät ovat toistaiseksi voimassa ja ne käyttävät 4G- tai 5G-verkkoa, jonka tiedonsiirtonopeus on maksimissaan 1000 Mbit.

Tutustu Moi-liittymätarjouksiin ja tilaa liittymä alkaen 4 €/kk!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Liittymä lapselle? Tutustu Moi Rento 4G:hen

Moi Rento 4G on huoleton, helppo ja edullinen liittymä, jonka gigat riittävät kohtuulliseen datan käyttöön perheen pienimmille. Lisäksi siinä on hintaleikkuri, joka pitää huolen siitä, ettei lasku kasva koskaan yli odotusten.

Voimassa toistaiseksi.

Kaikissa Moi-liittymissä kotimaan puhelut 0,055 €/min

Kaikissa Moi Mobiilin liittymissä puhelut ja tekstarit Suomessa ja EU-maissa 0,055 €/min tai 0,055 €/kpl, kuitenkin enintään 4 €/kk.

Voimassa toistaiseksi.

Moi Mobiilin reilu Bisnes 5G alk. 15 €/kk

Ota rajaton liittymä yrityksellesi jopa 1000 Mbitin vauhdilla ja 39 Gt:n roamingilla kuukaudessa. Moin reilut Bisnes 5G-liittymät alkaen 15 €/kk!

Voimassa toistaiseksi.

Ihan bonuksissa – Kerrytä Bonusta puhumalla

Tiesitkö, että Moin asiakkaana saat S-ryhmän Bonusta kuukausimaksuista, kotimaanpuheluista, teksti- ja multimediaviesteistä sekä datasiirrosta! Lue lisää bonuksista.

Voimassa toistaiseksi.

Moi Mobiili logo

Mikä ihmeen Moi?

Moi eli Moi Mobiili on suomalaisen DNA:n omistama palveluoperaattori. Vuonna 2016 perustettu Moi aloitti toimintansa virtuaalioperaattorina, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole omaa matkapuhelinverkkoa, vaan se vuokraa verkkoa DNA:lta.

Moi syntyi halusta rakentaa Suomen asiakaslähtöisin mobiilioperaattori – operaattori, jossa asiakkaan etu määräisi kaikkea tekemistä.

Yhtiö haluaa olla osa suomalaisten arkea, olla rento ja rehellinen. Se ei halua olla ISO operaattori, vaan asiakkaidensa rakastama. Moi on yrityksen avainhenkilöiden ja suomalaisten sijoittajien 100 prosenttisesti omistama yritys.

Operaattorin palvelut on suunnattu "positiivisille anarkisteille", jotka haluavat vapauden käyttää mobiilipalveluja eri päätelaitteilla ilman sitoutumista pitkiin sopimuksiin. Heille, jotka arvostavat nopeutta ja sitä, että voivat itse päättää asioistaan.

Miten Moi poikkeaa muista operaattoreista?

Moi on suomalainen virtuaalioperaattori, joka tarjoaa 4G- ja 5G-liittymiä kaikkiin tarpeisiin niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

Moi on palvelu- eli virtuaalioperaattori. Sillä ei ole omaa verkkoa, vaan liittymät toimivat DNA:n verkossa. Yritys markkinoi liittymiään pääasiassa kuluttajille ja mikroyrityksille.

Lisäksi asiakkaille ei myydä muiden operaattorien tapaan liittymäpaketteja, vaan kiinteällä kuukausimaksulla toimiva Moi-tilejä.

Moi-tili sisältää kolme sim-korttia, jotka oikeuttavat 12 gigan datasiirtoon kuukaudessa, ja joita voi käyttää eri laitteissa. Esimerkiksi puhelin ja tabletti voivat siis käyttää samaa datakiintiötä, ja omaa datankäyttöä voi seurata reaaliaikaisesti mobiilisovelluksella.

Peruspakettia voi laajentaa uusilla sim-korteilla, jotka lisäävät 4 gigatavua kuukausittaiseen kiintiöön. Jokaisella liittymällä on oma numero, joten jokaisella voi soittaa, tekstata ja käyttää nettiä.

Kaikissa liittymissä datasiirto onnistuu 4G-verkon yli ja verkon maksiminopeus on 100 Mbps. Datakaton ylittävistä gigoista veloitetaan 1,5 euroa per alkava gigatavu. Myös rajattoman datan tilaaminen on mahdollista. Rajaton datasiirto maksaa 15 euroa kuukaudessa/sim-kortti.

Yhden käyttäjätilin data- ja puhepaketti on siten yhteiskäytössä, joka on tavallista ja hyvin suosittu malli esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Puhetta voi ostaa 15 euroa kuukaudessa maksavana puhepakettina tai 5,5 sentin minuuttihinnalla. Tekstiviestit maksavat myös 5,5 senttiä kappaleelta. Ulkomaan käyttö tapahtuu Viestintäviraston ja EU:n määrittelemän roaming-hinnaston mukaisesti.

Moi ei lähettele laskuja, vaan veloitus menee automaattisesti kortilta.

Näin vertailet liittymiä ja löydät sopivimman

Suomalaiset rakastavat rajattomia liittymiä, mikä ei ole ihme, koska mobiilidatan käytössä olemme maailman huippuja. Rajattomalla liittymällä tarkoitetaan liittymää, jossa käyttäjä voi kiinteällä kuukausihinnalla käyttää nettiä rajattomasti.

Suomalaiset ovat datankäytössä Euroopan huippuja. Olemme Latvian jälkeen kakkosena. Kuva: OECD Going Digital

Fiksun kuluttajan kannattaa käyttää hieman aikaa vertaillakseen eri operaattorien tarjontaa löytääkseen niistä edullisimman ja tarpeisiinsa sopivimman liittymän.

Mutta miten voit varmistaa, että valitset itsellesi parhaan liittymän? Tässä muutamia vinkkejä:

1. Selvitä omat tarpeesi

Ennen kuin voit aloittaa vertailun, on tärkeää ymmärtää omat tarpeesi.

Kaiva esiin viimeisin laskusi tai tarkastele nykyisen operaattorisi dataa selvittääksesi, kuinka paljon soitat, lähetät tekstiviestejä ja käytät mobiilidataa kuukausittain.

Yhä useampi käyttää entistä enemmän dataa ja lähettää vähemmän tekstiviestejä, joten tämä voi vaikuttaa valintaasi.

Puheluiden määrät vaihtelevat myös laidasta laitaan, joten mieti, tarvitsetko paljon puheaikaa vai riittääkö sinulle vähempi.

2. Tee lista tarvitsemistasi palveluista

Kun tiedät, mitä tarvitset, tee lista siitä, mitkä palvelut ovat sinulle tärkeitä. Tämä lista voi sisältää seuraavia kohtia:

  • Datan määrä ja nopeus: Kuinka paljon dataa tarvitset kuukaudessa ja kuinka tärkeää on, että datan nopeus on hyvä? Esimerkiksi jos käytät paljon suoratoistopalveluita tai pelaat online-pelejä, saatat tarvita nopeamman datayhteyden.
  • Puheaika: Kuinka paljon soitat puheluita? Tarvitsetko rajattomasti puheaikaa vai riittääkö sinulle rajoitettu määrä?
  • Viestit: Käytätkö paljon tekstiviestejä vai suositko pikaviestipalveluita, kuten WhatsAppia?
  • Kuukausihinta: Kuinka paljon olet valmis maksamaan kuukausittain liittymästäsi?
  • Liittymän avausmaksu: Onko liittymän avausmaksu sinulle merkityksellinen tekijä?

3. Vertaile!

Kun olet selvittänyt omat tarpeesi ja tehnyt listan tärkeistä palveluista, on aika vertailla eri operaattorien tarjoamia liittymiä. Käy läpi eri vaihtoehdot ja vertaile niitä tarpeidesi ja budjettisi perusteella.

Katso Alennuskoodi101:n liittymävertailu tästä!

Muista myös kiinnittää huomiota erilaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin, jotka saattavat tehdä tietyistä liittymistä houkuttelevampia.

Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, voit tehdä perustellun päätöksen ja valita itsellesi sopivimman liittymän. Muista myös tarkastella operaattorien kattavuuskarttoja, jotta varmistat, että liittymä toimii hyvin alueella, jossa yleensä liikut.

Näillä ohjeilla voit löytää sen edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan liittymän, joka mahdollistaa vaivattoman ja huoleton mobiiliviestinnän ja datan käytön.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenen verkkoa Moi käyttää?
Moi käyttää DNA:n nopeaa ja luotettavaa 4G- ja 5G-verkkoa, joka kattaa lähes koko Suomen.
Kuka omistaa Moi Mobiilin?
Moin omistaa 100-prosenttisesti DNA Oy.
Onko DNA ja Moi sama?
Ei, ne ovat eri operaattoreita, joskin Moi Mobiili on DNA:n omistama brändi.
Onko Moi kotimainen?
Kyllä, Moi on suomalainen uuden ajan mobiilioperaattori, joka tarjoaa digitaalisia, helppoja, edullisia ja nopeita palveluja.
Onko Moin liittymät prepaid?
Ei, Prepaid-liittymissä sekä kuukausi- että käyttömaksut maksetaan etukäteen. Moi-liittymissä vain kuukausimaksut maksetaan etukäteen.
Onko Moi halvin?
Tämä riippuu siitä, minkätyyppisen liittymän ja mitä palveluita tarvitset. Moi tarjoaa valikoiman edullisia liittymiä alkaen vain 4 €/kk, joten se voi olla varteenotettava vaihtoehto monille kuluttajille.
Onko Moi Mobiilin liittymä määräaikainen?
Moin liittymät eivät ole määräaikaisia vaan aina toistaiseksi voimassa olevia.
Onko Moin liittymissä mobiilivarmenne?
Ei, Moin liittymiin ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla mobiilivarmennetta.

Yhteystiedot

Moi Mobiili
Henry Fordin katu 6
00150 Helsinki

044 770 6000 (mpm/pvm)

Asiakaspalvelu