Etusivu > Kaupat > Moi
Moi alennuskoodit

Moi alennuskoodit

Moi (moi.fi) on suomalainen teleoperaattori, joka suunnittelee palvelunsa asiakkaidensa etujen mukaisesti. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja voit jakaa datan ja puheen niiden kesken, eikä sinun tarvitse säätää jokaisen liittymän kanssa erikseen. Liitä samaan tiliin koko perheesi ja kaikki laitteesi puhelimista tabletteihin ja mokkuloista riistakameroihin.

Kaikki liittymät ovat toistaiseksi voimassa ja ne käyttävät 4G- tai 5G-verkkoa, jonka tiedonsiirtonopeus on maksimissaan 1000 Mbit.

Tutustu Moi-liittymätarjouksiin ja tilaa liittymä alkaen 4 €/kk!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Reilu 5G 400 nyt alkaen 19 €/kk

Datanopeus 400 Mb/s, 5G-verkko, rajattomasti dataa, 25 Gt EU-dataa sekä puhe ja SMS aina enintään 4 €/kk.

Voimassa toistaiseksi.

Kestosuosikki Moi Potti 12 €/kk

Kuuden Gigan simmi on nyt Moi Potti. Se sisältää 100 Mbit/s, 6 Gt jaettavaa dataa liittymiesi kesken, puhe ja SMS enintään 4 €/kk.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Moi alennuskoodeista

Vuonna 2006 Suomeen perustettiin uusi matkapuhelinoperaattori, Moi, joka syntyi halusta rakentaa Suomen asiakaslähtöisin mobiilioperaattori – operaattori, jossa asiakkaan etu määräisi kaikkea tekemistä.

Moi haluaa olla osa suomalaisten arkea, olla rento ja rehellinen. Se ei halua olla ISO operaattori, vaan asiakkaidensa rakastama. Moi on yrityksen avainhenkilöiden ja suomalaisten sijoittajien 100 prosenttisesti omistama yritys.

Operaattorin palvelut on suunnattu "positiivisille anarkisteille", jotka haluavat vapauden käyttää mobiilipalveluja eri päätelaitteilla ilman sitoutumista pitkiin sopimuksiin. Heille, jotka arvostavat nopeutta ja sitä, että voivat itse päättää asioistaan.

Miten Moi sitten poikkeaa muista operaattoreista?

Moi on palvelu- eli virtuaalioperaattori. Sillä ei ole omaa verkkoa, vaan liittymät toimivat DNA:n verkossa. Yritys markkinoi liittymiään pääasiassa kuluttajille ja mikroyrityksille.

Minkälaisia Moi-liittymät ovat?

Moin konsepti on itse suunniteltu. Asiakkaille ei myydä muiden operaattorien tapaan liittymäpakettia, vaan kiinteällä kuukausimaksulla toimiva Moi-tili.

Tili sisältää kolme sim-korttia, jotka oikeuttavat 12 gigan datasiirtoon kuukaudessa, ja joita voi käyttää eri laitteissa. Esimerkiksi puhelin ja tabletti voivat siis käyttää samaa datakiintiötä, ja datakäyttöä voi seurata reaaliaikaisesti mobiilisovelluksella.

Peruspakettia voi laajentaa uusilla sim-korteilla, jotka lisäävät 4 gigatavua kuukausittaiseen kiintiöön. Jokaisella liittymällä on oma numero, joten jokaisella voi soittaa, tekstata ja käyttää nettiä.

Kaikissa liittymissä datasiirto onnistuu 4G-verkon yli ja verkon maksiminopeus on 100 Mbps. Datakaton ylittävistä gigoista veloitetaan 1,5 euroa per alkava gigatavu. Myös rajattoman datan tilaaminen on mahdollista. Rajaton datasiirto maksaa 15 euroa kuukaudessa/sim-kortti.

Yhden käyttäjätilin data- ja puhepaketti on siten yhteiskäytössä, joka on tavallista ja hyvin suosittu malli esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Puhetta voi ostaa 15 euroa kuukaudessa maksavana puhepakettina tai 5,5 sentin minuuttihinnalla. Tekstiviestit maksavat myös 5,5 senttiä kappaleelta. Ulkomaan käyttö tapahtuu Viestintäviraston ja EU:n määrittelemän roaming-hinnaston mukaisesti.

Moi ei lähettele laskuja, vaan veloitus menee automaattisesti kortilta.

Yhteystiedot

Moi Mobiili
Henry Fordin katu 6
00150 Helsinki

044 770 6000 (mpm/pvm)

Asiakaspalvelu