Moi alennuskoodit

Moi

Moi (www.moi.fi) on uusi suomalainen teleoperaattori, joka suunnittelee palvelunsa asiakkaidensa etujen mukaisesti. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja voit jakaa datan ja puheen niiden kesken, eikä sinun tarvitse säätää jokaisen liittymän kanssa erikseen. Liitä samaan tiliin koko perheesi ja kaikki laitteesi puhelimista tabletteihin ja mokkuloista riistakameroihin.

Kaikki liittymät ovat toistaiseksi voimassa ja ne käyttävät DNA:n 4G-verkkoa, jonka tiedonsiirtonopeus max. 100 Mbit/s. Hinta veloitetaan suoraan maksukortilta, minkä ansiosta säästät aikaa ja vaivaa.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Moi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Reilu 5G 400 nyt alkaen 19 €/kk

Datanopeus 400 Mb/s, 5G-verkko, rajattomasti dataa, 25 Gt EU-dataa sekä puhe ja SMS aina enintään 4 €/kk.

Kestosuosikki Moi Potti 9 €/kk

Kuuden Gigan simmi on nyt Moi Potti. Se sisältää 100 Mbit/s, 6 Gt jaettavaa dataa liittymiesi kesken, puhe ja SMS enintään 4 €/kk.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Moi

Storytel 3 kuukaudeksi nyt vain 16,99 €. Koskee vain uusia asiakkaita.

Cdonin Black Days on vuoden suurin hintajuhla, joka kestää nyt kokonaista 10 päivää!

My Dream Dayn alessa juhlatarvikkeita jopa -87 %.

Koskee Postin ja Matkahuollon normaalitoimituksia, ei kotiinkuljetusta.

Tietoa kaupasta Moi

Vuonna 2006 Suomeen perustettiin uusi matkapuhelinoperaattori, Moi, joka syntyi halusta rakentaa Suomen asiakaslähtöisin mobiilioperaattori. Operaattori, jossa asiakkaan etu määräisi kaiken tekemisen.

Moi haluaa olla osa suomalaisten arkea, olla rento ja rehellinen. Se ei halua olla ISO operaattori, vaan asiakkaidensa rakastama. Moi on yrityksen avainhenkilöiden ja suomalaisten sijoittajien 100 prosenttisesti omistama yritys.

Operaattorin palvelut on suunnattu "positiivisille anarkisteille", jotka haluavat vapauden käyttää mobiilipalveluja eri päätelaitteilla ilman sitoutumista pitkiin sopimuksiin. Heille, jotka arvostavat nopeutta ja sitä, että voivat itse päättää asioistaan.

Me lupaamme Yrittää tehdä kaiken asiakkaan ehdoilla. Helpottaa ja nopeuttaa arkea. Kuunnella ihmisiä. Olla toimialan uudistaja, positiivinen anarkisti. Olla rehellisiä ja avoimia. Rakastaa teitä!

Moi on palvelu- eli virtuaalioperaattori. Sillä ei ole omaa verkkoa, vaan liittymät toimivat DNA:n verkossa. Yritys markkinoi liittymiään pääasiassa kuluttajille ja mikroyrityksille.

Miten Moi sitten poikkeaa muista operaattoreista?

Moin konsepti on itse suunniteltu. Asiakkaille ei myydä muiden operaattorien tapaan liittymäpakettia, vaan kiinteällä kuukausimaksulla toimiva Moi-tili.

Tili sisältää kolme sim-korttia, jotka oikeuttavat 12 gigan datasiirtoon kuukaudessa, ja joita voi käyttää eri laitteissa. Esimerkiksi puhelin ja tabletti voivat siis käyttää samaa datakiintiötä, ja datakäyttöä voi seurata reaaliaikaisesti mobiilisovelluksella.

Peruspakettia voi laajentaa uusilla sim-korteilla, jotka lisäävät 4 gigatavua kuukausittaiseen kiintiöön. Jokaisella liittymällä on oma numero, joten jokaisella voi soittaa, tekstata ja käyttää nettiä.

Kaikissa liittymissä datasiirto onnistuu 4G-verkon yli ja verkon maksiminopeus on 100 Mbps. Datakaton ylittävistä gigoista veloitetaan 1,5 euroa per alkava gigatavu. Myös rajattoman datan tilaaminen on mahdollista. Rajaton datasiirto maksaa 15 euroa kuukaudessa/sim-kortti.

Yhden käyttäjätilin data- ja puhepaketti on siten yhteiskäytössä, joka on tavallista ja hyvin suosittu malli esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Puhetta voi ostaa 15 euroa kuukaudessa maksavana puhepakettina tai 5,5 sentin minuuttihinnalla. Tekstiviestit maksavat myös 5,5 senttiä kappaleelta. Ulkomaan käyttö tapahtuu Viestintäviraston ja EU:n määrittelemän roaming-hinnaston mukaisesti.

Moi-operaattori ei lähettele laskuja, vaan veloitus menee automaattisesti kortilta.

Yhteystiedot

Moi Mobiili
Henry Fordin katu 6
00150 Helsinki

044 770 6000 (mpm/pvm)
asiakaspalvelu@moimobiili.fi

Asiakaspalvelu

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 9.9.2016.