CDON alennuskoodit

CDON alennuskoodi

Vuonna 1999 perustettu CDON on Pohjoismaiden suurin markkinapaikka, joka tarjoaa laajan valikoiman muotia, urheilutuotteita, mediatuotteita, elektroniikkaa, elintarvikkeita ja paljon muuta.

Nappaa seuraavalle shoppailukerralle mukaasi CDON alennuskoodi ja säästä verkko-ostoksissa!

Siirry ostoksille »

5 € alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi

Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja saat 5 € alennuskoodin käytettäväksi seuraavaan vähintään 30 € tilaukseesi. Alekoodi on voimassa 30 päivää.

Voimassa toistaiseksi.

Katso tästä kuumimmat CDON-tarjoukset juuri nyt!

Voimassa toistaiseksi.

CDON+ -jäsenille ostohyvitystä ja ilmainen toimitus yli 15 €:n tilauksiin

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa CDON alennuskoodeista

Onko CDON:lle alennuskoodia?

Kyllä, CDON-kauppapaikka hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan. Verkkokaupan sivuilla niitä kutsutaan nimellä arvokoodi. Julkaisemme ajankohtaisimmat CDON arvokoodit tällä sivulla.

Mitä etuja CDON alennuskoodilla voi saada?

CDON arvokoodilla voit saada esim. prosentuaalisen tai euromääräisen alennuksen koko valikoimasta, tietystä tuoteryhmästä tai tietyn brändin tuotteista, tai ilmaisen toimituksen.

Miten usein CDON alennuskoodeja on saatavilla?

Sen jälkeen, kun CDON muuttui itsenäisestä verkkokaupasta lukuisten verkkokauppojen markkinapaikaksi, CDON alennuskoodeja on ollut tarjolla ainakin alennuskoodijulkaisijoille vain erittäin harvoin.

Me Alennuskoodi 101:ssä julkaisemme kuitenkin myös erilaisia CDON tarjouksia ja kampanjoita, joiden aikana voit saada säästöjä.

Miten CDON alennuskoodi käytetään?

Alekoodin käyttäminen on helppoa:

  1. Valitse sopiva alennuskoodi sivuiltamme, napsauta sitä ja kopioi koodi leikepöydällesi.
  2. Siirry osoitteeseen cdon.fi ja tee ostoksesi normaalisti.
  3. Kun olet valmis, siirry ostoskorisivulle.
  4. Klikkaa "onko sinulla arvokoodi" -linkkiä ja liitä kopioimasi koodi tähän kenttään.
  5. Klikkaa lopuksi "lisää koodi", jolloin alennus tai muu etu aktivoituu.
  6. Taas onnistuit hieman säästämään!

CDON alennuskoodi

En löydä sopivaa CDON alennuskoodia. Mitä voin tehdä?

CDON alennuskoodit ovat harvinaisia, eikä niitä ole tarjolla kovin usein. Todennäköisemmin löydät sellaisen myyntisesonkeina, kuten black fridayna ja singles dayna. Joskus ei auta kuin odottaa sopivan koodin ilmestymistä.

Onko muita tapoja löytää CDON alennuskoodi?

CDON tarjoaa alennuskoodeja ja tarjouksia uutiskirjeen tilaajille. Uudet uutiskirjetilaajat saavat 5 € alennuskoodin, joka käy vähintään 30 € ostoksiin. Katso linkki yllä.

CDON alennuskoodini ei toimi. Mitä voin tehdä?

Tarkista, että koodi on edelleen voimassa, tilauksesi täyttää koodin käyttöehdot (esim. "vähintään 40 € tilauksesta" ja että olet kirjoittanut/kopioinut koodin oikein. Me Alennuskoodi 101:ssä julkaisemme vain mainostajien toimittamia alennuksia, jotka toimivat 100-prosenttisesti. Jos sivuiltamme löytyvä koodi ei toimi, voit raportoida siitä meille tai CDON:lle.

Lisätietoa CDON-markkinapaikasta

CDON on ruotsalainen julkinen osakeyhtiö ja Pohjoismaiden suurin markkinapaikka, joka tarjoaa kasvavan valikoiman urheilutuotteita, muotia, mediatuotteita, elektroniikkaa, elintarvikkeita ja paljon muuta.

Vielä aiemmin CDON toimi itsenäisenä verkkokauppana, mutta nykyään se on yli 1 000 kauppiaan marketplace-alusta, jolla kauppiaat voivat myydä omia tuotteitaan.

Yrityksen toimistolla Ruotsin Malmössä työskentelee lähes 150 työntekijää sisäänostossa, asiakaspalvelussa, IT-osastolla, talousosastolla ja markkinoinnissa.

Suomenkielinen sivusto cdon.fi on saanut asiakaskokemuksia keräävässä TrustPilot-palvelussa arvosanan 3,2 (keskitasoinen) perutuen tätä kirjoitettaessa lähes tuhanteen arvosteluun.

Yhteystiedot

CDON AB
Box 385
SE-201 23 Malmö, Ruotsi

Södergatan 22 (käyntiosoite)
SE-211 34 Malmö, Ruotsi

Yritysrekisterinumero: 556406-1702

cdon.fi