Alennuskoodit > Kaupat > SF Anytime
SF Anytime alennuskoodit

SF Anytime alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

SF Anytime on verkkopalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden katsoa leffoja netissä missä ja milloin haluat. Sen tarjonta kattaa suuren valikoiman Hollywood-elokuvia, pienempiä tuotantoja ja TV-sarjoja.

SF Anytimesta voit ladata elokuvia katsottavaksi silloin, kun se sinulle sopii. Elokuvat voi ladata tietokoneelle ja tabletille sekä valittujen merkkien Smart-TV:ihin ja digibokseihin. Palvelun kautta tuhannet elokuvat ja tv-sarjat ovat käytettävissä kellon ympäri. Ostokset voi maksaa helposti luottokortilla tai Klarnan kautta. Vuokrattu elokuva on käytössä 48 tuntia ostohetkestä ja sen voi katsoa niin monta kertaa kuin haluaa.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Rentoudu hyvän leffan parissa – tuhansia elokuvia alk. 2,90 €/kpl

Uusia elokuvia ja vanhempia klassikkoja jatkuvasti päivittyvässä valikoimassa. Katso missä ja milloin haluat!

Voimassa toistaiseksi.

SF Anytimeä voit käyttää tietokoneella, tabletilla, Samsungin, LG:n ja Panasonicin Smart-TV:llä, Telian, Com Hemin, Bredandsbolagetin ja Boxerin digibokseilla. Palvelussa on tuhansia elokuvia ja se on avoinna kellon ympäri. Elokuvat voi maksaa luottokortilla tai Klarnan mobiilimaksupalvelulla. Vuokraelokuva tulee katsoa 48 tunnin kuluessa ja sen voi katsoa niin monta kertaa kuin haluaa. Voit myös ladata elokuvan katsottavaksi ja katsoa sitä ilman nettiyhteyttä.

Yhteystiedot

SF Anytime

Puh. +46 771-32 33 24
support@sfanytime.com

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-23.30 ja viikonloppuisin klo 9-23.30.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 25.4.2019.