SF Anytime alekoodi

Parhaat SF Anytime alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut SF Anytime alennuskoodit huhtikuu 2024

SF Anytime  (sfanytime.fi) on digitaalinen elokuvien ja TV-sarjojen vuokraus- ja ostopalvelu, joka toimii verkkoselaimella, älypuhelimella ja Smart-TV-telkkareissa.

SF Anytime tarjoaa Pohjoismaiden laajimman vuokra- ja ostoelokuvien valikoiman ilman tilausta. Unohda kuukausimaksut ja maksa vain siitä, mitä haluat katsoa.

Säästä enemmän suosikkileffoissasi ja -sarjoissa hyödyntämällä ajankohtaiset ja varmennetut SF Anytime -alennuskoodit ja -tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kurkkaa SF Anytimen aleen – Osta elokuvia omaksesi tarjoushintaan 5 €/kpl

Osta elokuvia SF Anytimessa tarjoushintaan alk. 5 €/kpl! Rakenna oma kokoelmasi ja nauti suosikeistasi aina kun haluat – ilman rajoituksia.

Voimassa toistaiseksi.

Parhaita IMDb-elokuvia nyt 2-5 € alennuksella!

Tutustu huippuelokuviin alennettuun hintaan – laadukasta viihdettä edullisemmin. Katso parhaat IMDb-elokuvat SF Anytimessa ja säästä 2-5 € jokaisesta!

Voimassa toistaiseksi.

Elokuvaelämyksiä edullisesti: Elokuvakoodit alk. vain 4,50 €/kpl

SF Anytime -elokuvakoodit ovat voimassa 6 kuukautta ja voit valita vapaavalintaisen vuokraelokuvan – älä missaa tätä mahdollisuutta!

Voimassa toistaiseksi.

Vietä elokuvailta omilla ehdoillasi: Vuokraleffat SF Anytimessa alk. 5 €

Vuokraa suosikkielokuvasi SF Anytimessa alk. vain 5 € ja katso millä tahansa laitteella! Valitse laajasta valikoimasta ja nauti elokuvista missä ja milloin haluat.

Voimassa toistaiseksi.

Avengers: 4 leffan supersankaripaketti nyt 35 % alennuksella

Avengers-elokuvapaketti nyt 35 % alennuksella SF Anytimessa! Koe kaikki eeppiset taistelut ja voiton hetket – täydellinen kokoelma jokaiselle Marvel-fanille.

Voimassa toistaiseksi.

Taru Sormusten Herrasta -triologia nyt 33 % alennuksella SF Anytimessa

Liity rohkeiden sankareiden matkaan ja koe legendaarinen tarina alusta loppuun – Taru Sormusten Herrasta -trilogia nyt 33% alennuksella SF Anytimessa!

Voimassa toistaiseksi.

SF Anytime tarjous: 25 % alennusta Indiana Jones -elokuvapaketista

Koe jännittävät arkeologiset löydöt ja sykähdyttävät takaa-ajot uudelleen – SF Anytimesta nyt 4 ensimmäistä Indy-elokuvaa 25 % alennuksella!

Voimassa toistaiseksi.

SF Anytime on digitaalinen elokuvien ja TV-sarjojen vuokraus- ja ostopalvelu, joka toimii verkossa, älypuhelimissa ja älytelevisioissa. Kuvassa palvelun logo.

Mikä SF Anytime on?

SF Anytime on SF Studiosin omistama elokuvien ja TV-sarjojen vuokraus- ja ostopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sekä uusimpia hittielokuvia että eri genrejen klassikkoja. Palvelu on saatavilla Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. SF Studios on osa Bonnier-konsernia.

SF Anytime julkaistiin vuonna 2002, ja oli aluksi saatavilla vain internetissä. Tammikuussa 2005 palvelu lanseerattiin Telia Digital TV IPTV-alustalla. Muut IPTV-jakelijat, kuten Canal Digital, Bredbandsbolaget ja FastTV, seurasivat pian.

Palvelulla on sopimuksia useiden jakelijoiden kanssa, mukaan lukien Warner Bros, 20th Century Fox, Buena Vista Distribution, Regency, Svensk Filmindustri, Scanbox ja Sandrew Metronome.

Maaliskuussa 2023 SF Anytime osti tanskalaisen suoratoistopalvelu Blockbusterin Nuudaylta. Kauppa käsittää oikeudet Blockbuster-brändiin ja kaikki asiakassuhteet, tavoitteena luoda pohjoismaiden johtava alusta elokuvien digitaaliseen vuokraukseen ja ostamiseen.

Vuonna 2023 SF Anytime osti Blockbuster-palvelun tarjotakseen pohjoismaiden johtavan alustan elokuvien vuokraukseen.

Katso elokuvia verkossa ilman kuukausitilausta!

SF Anytime -palvelu mahdollistaa käyttäjilleen elokuvien ja sarjojen katselun suoratoistona ilman kuukausimaksua siten, että käyttäjät maksavat vain vuokraamistaan tai ostamistaan elokuvista tai tv-sarjoista.

Palvelun käyttäminen on helppoa: asiakkaat voivat selata valikoimaa, valita mieluisat elokuvat tai sarjat, ja maksaa niistä turvallisesti verkossa. Katseluoikeus vuokrattuun sisältöön on yleensä rajattu tietylle ajanjaksolle, esimerkiksi 48 tunniksi, kun taas ostetut elokuvat tai sarjajaksot jäävät käyttäjän kirjastoon pysyvästi.

SF Anytime -palvelussa voit katsella Pohjoismaiden laajinta valikoimaa elokuvia ja TV-sarjoja ilman kuukausitilausta on- tai offline.

SF Anytime sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat nauttia elokuvista ja sarjoista omalla aikataulullaan ilman sitoutumista kuukausittaisiin palvelumaksuihin.

Palvelun tarjonta kattaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja eri studioilta ja tuotantoyhtiöiltä, mukaan lukien uusimmat blockbuster-elokuvat, indie-elokuvat, dokumentit ja lastenohjelmat.

SF Anytimen käyttöliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, mikä tekee elokuvien ja sarjojen etsimisestä ja katselusta vaivatonta. Palvelu on saatavilla useilla eri alustoilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa, mahdollistaen sisällön nauttimisen missä ja milloin vain.

Vanhan ajan videovuokraamo netissä

Digitalisoitumisen myötä elokuvien ja sarjojen vuokraus on siirtynyt verkkoon. Kuvassa suomalaisen videovuokraamoketju Makuunin julkisivu Oulun Tuirassa.

SF Anytime uudistaa perinteisen videovuokraamokokemuksen tuomalla sen nykyaikaan. Aiemmin elokuvien vuokraus vaati fyysistä käyntiä liikkeessä ja teosten palauttamista määräajassa.

SF Anytime mahdollistaa saman kiehtovan valinnanvapauden ja tutkimusmatkan elokuvien maailmaan, mutta digitaalisesti.

Asiakkaat voivat selata ja valita suosikkejaan laajasta valikoimasta, nauttien elokuvista omassa kodissaan ilman palautuspaineita.

Tämä digitaalinen palvelu yhdistää menneen ajan viehätyksen nykyteknologian mukavuuteen, tarjoten ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen elokuvakokemuksen.

SF Anytime -palvelussa vilisee useita hämmentäviä termejä, kuten arvokoodi, kuponki ja tiketti. Mitä ne tarkoittavat?

Onko SF Anytime edullinen palvelu?

SF Anytimen edullisuus riippuu siitä, miten vertaat sitä muihin palveluihin ja miten usein aiot käyttää sitä. Koska SF Anytime perustuu maksu per katselukerta -malliin, eikä siinä ole kuukausimaksuja, se voi olla kustannustehokas vaihtoehto satunnaisille käyttäjille, jotka haluavat katsoa vain tiettyjä elokuvia tai sarjoja silloin tällöin.

Toisaalta, jos aiot katsoa paljon sisältöä, kuukausimaksullinen palvelu saattaa tulla edullisemmaksi. Vertaile eri vaihtoehtoja ja niiden hintoja omien tarpeidesi ja katselutottumustesi mukaan.

Vertaillaanpa SF Anytimen vuokraus- ja ostohintoja muutaman uutuuselokuvan ja vanhan klassikon osalta muihin palveluihin. Vertailussa on käytetty Justwatch-sivuston tarjoamia hintatietoja.

Killers of the Flower Moon -elokuva on vielä saatavilla vain ostoelokuvana. Kuva: Justwatch.

Killers of the Flower Moon (2023) on tällä hetkellä saatavana striimattuna vain AppleTV+-palvelussa. Ostoelokuvana se on saatavilla kuudessa eri palvelussa. SF Anytime on palveluista kallein ja yli 30 % kalliimpi kuin halvin palvelu (Microsoft).

Indiana Jones and the Dial of Destiny on vuokrattavissa ja ostettavissa useista palveluista, joista SF Anytime on kallein. Kuva: Justwatch.

Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023) on hieman vanhempi leffa ja saatavilla useammasta paikast myös vuokraelokuvana. SF Anytime on sekä vuokra- että ostopaikoista kallein vaihtoehto (6,00 € ja 19,00 €).

Otetaan lopuksi vielä yksi klassikko...

Klassikkoelokuva Rita Hayworth - Avain pakoon (Shawshank Redemption) on sekä vuorattavissa että ostettavana omaksi useista palveluista.

Rita Hayworth - Avain pakoon (1994) on saatavana seitsemästä vuokrauspalvelusta ja kuudesta ostopalvelusta. SF Anytime on vuokrapaikoista kallein (5,00 €) ja ostopaikoista toiseksi kallein Google Playn jälkeen (10,00 €).

Mitä elokuvaliput, arvokoodit, elokuvakoodit, alennuskoodit, kupongit ja tiketit ovat?

SF Anytimen verkkosivuilla ja sovelluksissa käytetään monia termejä, jotka voivat tehdä palvelun käytöstä hieman hämmentävää, joten käydäänpä läpi, mitä ne tarkoittavat.

  • Elokuvaliput ja elokuvakoodit ovat digitaalisia koodeja, joita voi käyttää elokuvien ja tv-sarjojen vuokrien ja ostojen maksamiseen SF Anytime -palvelussa. Elokuvalippuja ja -koodeja voi saada esimerkiksi työnantajalta, yhteistyökumppaneilta tai erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien yhteydessä.
  • Arvokoodit ja kupongit ovat käytännössä sama kuin elokuvakoodi. Ostaessasi tai vuokratessasi elokuvaa SF Anytimessa voit käyttää elokuvakoodin syöttämällä sen maksuvaiheessa kenttään, jossa kysytään arvokoodia/kuponkia.
  • Liput eli "tiketit" toimivat maksuvälineenä SF Anytime -palvelussa elokuvien ja sarjojen vuokraamiseen tai ostamiseen. Voit ostaa lippuja verkkosivuilta tai sovelluksesta, ja käyttää niitä elokuvien, elokuvapakettien, kausien tai jaksojen maksamiseen.
  • Alennuskoodit ovat digitaalisia koodeja, joilla voi saada alennuksia elokuvia tai tv-sarjoja vuokrattaessa tai ostettaessa. SF Anytimen tapauksessa ne ovat käytännössä sama asia kuin arvokoodit ja kupongit.
  • Lahjakortit tarjoavat mahdollisuuden antaa läheiselle lahjaksi elokuvaelämys SF Anytime -palveluun. Lahjakorttiin voi ladata yhden tai useamman vuokra- tai ostoleffan.

Arvokoodeja, elokuvakoodeja ja kuponkeja voi käyttää leffa- ja sarjavuokrausten maksamiseen SF Anytime -palvelussa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko SF Anytime ilmainen?
SF Anytime -palveluun rekisteröityminen on ilmaista, eli se maksaa 0 €. Tässä palvelussa maksat vain elokuvista ja tv-sarjoista, jotka päätät vuokrata tai ostaa omaksesi.
Kuinka paljon elokuvien ja sarjojen katsominen maksaa?
Vuokraelokuvien hinnat ovat alkaen 5 €, ostoelokuvien alkaen 6 € ja tv-sarjojen alkaen 1 €/jakso.
Miten vuokraus toimii?
Vuokraelokuvat ja -tv-sarjat ovat käytettävissäsi 48 tunnin ajan maksuhetkestä. Ostoelokuvan omistat ikuisesti ja voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat.
Miten elokuvavuokran voi maksaa?
Käyttäjät voivat maksaa vuokraelokuvan Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokorteilla, MobilePaylla, elokuvalipuilla, arvokoodilla sekä Klarnan Maksa myöhemmin -maksutavalla. Sovelluksissa voi käyttää lisäksi Apple Pay- ja Google Play -maksutapoja.
Mitä SF Anytime -elokuvakoodit ovat?
Yritykset voivat ostaa "elokuvalippuja" eli digitaalisia elokuvakoodeja ja antaa niitä lahjaksi työntekijöilleen, asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen tai tarjota niitä palkintona kampanjoiden tai tapahtumien yhteydessä. Elokuvakoodeilla käyttäjät voivat valita mieleistä katsottavaa SF Anytimen ja Blockbusterin valikoimista. Digitaalisia koodeja on helppo jakaa, eivätkä ne rasita ympäristöä.
Millä laitteilla SF Anytime toimii?
Android- ja iOS-sovelluksen sekä tietokoneen lisäksi SF Anytime on saatavilla SmartTV-laitteille: Samsung Smart TV (2016 tai uudempi), LG Smart TV (LG WebOS 3.5 tai uudempi), AndroidTV ja AppleTV (Gen 4 tai uudempi).
Voinko katsella pelikonsolilla?
Tällä hetkellä SF Anytime ei tue katselua Xbox- tai PlayStation-pelikonsoleilla.
Voinko katsella offline?
SF Anytimen mobiilisovelluksessa voit ladata elokuvia ja sarjoja, ja katsella niitä myös silloin, kun käytössäsi ei ole internet-yhteyttä. Palvelu ei tue offline-käyttöä tietokoneella.
Voinko katsella Chromecastilla?
Kyllä, yhdistä iOS- tai Android-laitteesi samaan WiFi-verkkoon kuin Chromecastiin yhdistetty laite. Napsauta Chromecast-ikonia sovelluksen oikeassa ala- tai yläkulmassa ja valitse Chromecastisi käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.
Ketkä voivat käyttää SF Anytime -palvelua?
Kaikki 18-vuotta täyttäneet voivat alkaa maksutta palvelun käyttäjäksi.

Yhteystiedot

SF Anytime

Puh. +46 771-32 33 24
support@sfanytime.com

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-23.30 ja viikonloppuisin klo 9-23.30.