MyyKulta alekoodi

Parhaat MyyKulta alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut MyyKulta alennuskoodit huhtikuu 2024

MyyKulta (myykulta.fi) on netissä toimiva kullan ostopalvelu, jonka kautta voit myydä kaikenlaiset tarpeettomiksi jääneet kultaesineesi, kuten korut, sormukset, kellot, kolikot, hammaskullat ja muut.

Tilaa maksuton myyntipakkaus ja lähetä kultasi arvioitavaksi vakuutetussa turvapussissa. Saat rahat tilillesi 2-3 arkipäivässä.

Joskus voit saada pienen lisäpalkkion tai muun edun käyttämällä tilauksen yhteydessä MyyKulta-alennuskoodin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Alekoodilla 10 € ekstraa

Tilaa maksuton romukullan myyntipaketti. Saat oheisella koodilla 10 euron ylimääräistä.

Voimassa toistaiseksi.

myykulta alennuskoodit

MyyKulta.fi on suomalainen ja turvallinen kullan ostaja, jolla on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, Suomen vahvimmat -sertifikaatti sekä Avainlippu osoituksena kotimaisesta palvelusta. Se ostaa verkon välityksellä romukultaa, eli turhaksi jääneitä kultaesineitä, kuten kolikoita, koruja, kelloja, harkkoja ja hammaskultaa. Verkkopalvelun taustalla on kotimainen yritys nimeltä Scandinavian Sales Oy (y-tunnus 2494243-0).

Miten kultaa sitten myydään netissä? Tilaa myykulta.fi-sivustolta maksuton myyntipaketti, joka sisältää tarkat ohjeet, myyntisopimuksen, turvapussin ja palautuskuoren. Täytä sopimus ja laita kultaesineesi vakuutettuun turvapussiin. Palauta lähetys postiin ja seuraa myyntipaketin kulkua lähetystunnuksella. MyyKulta vastaanottaa lähetyksesi 1-3 arkipäivässä, arvioi kultaesineesi ja saat heti maksun ilmoittamallesi pankkitilille.

Paljonko MyyKulta maksaa romukullasta?

MyyKulta.fi haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen päivän hinnan. Romukullasta maksettava hinta perustuu kullan kahdesti päivässä päivittyvään markkinahintaan.

Miten MyyKulta voi tarjota muita korkeampia hintoja?

Iso osa kullan, hopean ja muiden jalometallien ostajista, mukaan lukien kultasepät ja koruliikkeet, toimivat joko kiinteissä toimitiloissa tai kiertävissä ostopisteissä. Näistä tulee kyseisille yrityksille kuluja, jotka näkyvät myös niiden tarjoamissa hinnoissa.

MyyKulta-palvelulla ei ole liiketiloja tai ostospisteitä, vaan se ostaa kultaa ja hopeaa vain netin välityksellä. Tehokkaan toiminnan ansiosta se pystyy maksamaan kilpailukykyistä hintaa kulta- ja hopeaesineistä.

Mikä on MyyKulta-sivuston "Paras kullan hinta -takuu"?

MyyKulta.fi:n Paras kullan hinta -takuu on tarkoittaa sitä, että mikäli saat joltain toiselta kullan ostajalta kirjallisen ostotarjouksen, voit toimittaa sen MyyKulta-palvelulle, joka lupaa maksaa kullastasi korkeamman hinnan. Ostotarjous tulee olla päivätty ja siitä tulee ilmetä myytävien kultaesineineiden painot ja karaatit.

Mitä jos en ole tyytyväinen hintaan?

Mikäli et ole tyytyväinen MyyKulta-palvelun tarjoamaan hintaan, voit perua kaupan kolmen pankkipäivän kuluessa maksusta ja esineiden omistusoikeus palautuu sinulle. Kultaesineet palautetaan ilmoittamaasi osoitteeseen kirjattuna lähetyksenä.

Onko kullan myyminen postitse turvallista?

Kyllä, MyyKulta vakuuttaa kaikki myyntipakkauksen avulla lähettävät kultaesineet 5 000 euroon asti. Mikä asiakas haluaa myydä tätä suuremman määrän kultaa, voidaan vakuusarvoa nostaa jopa 15 000 euroon asti.

Onko MyyKulta.fi-palveluun alennuskoodeja?

Kyllä, tämä palvelu on joskus käyttänyt alennuskoodeja uusien asiakkaiden houkutteluun, mutta ne ovat erittäin harvinaisia.

Yhteystiedot

Scandinavian Sales Oy / MyyKulta.fi
PL 390
00101 Helsinki

Y-tunnus: 2494243-0

044 2370 687
asiakaspalvelu@myykulta.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16.