Forenom alekoodi

Parhaat Forenom alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Forenom alennuskoodit toukokuu 2024

Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja, jonka valikoimaan kuuluu yli 7 800 asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta kaikissa Pohjoismaiden suurissa kaupungeissa. Forenom majoittaa vuosittain yli 200 000 asukasta. Jos etsit Forenom alennuskoodia, olet tullut oikeaan paikkaan.

Forenom haluaa tehdä vierailustasi helpon niin, että voit tuntea olosi kotoisaksi tarjoamalla helppoa, mukavaa ja vapaa asumista sekä vastinetta rahoillesi.

Poimi sivuiltamme varaukseesi mukaasi ajankohtaisin Forenom alennuskoodi ja varaa majoitus edullisemmin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

10 % alennusta seuraavasta varauksestasi!

Tilaa Forenomin uutiskirje ja saat 10 % alennusta ensimmäisestä varauksestasi mihin tahansa kohteeseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. Alennus koskee uusia verkkokauppavarauksia, joiden kesto on max. 14 vuorokautta ja se on käytettävissä kerran. Alennusta ei voi käyttää jo olemassa oleviin varauksiin.

Voimassa toistaiseksi.

Katso ajankohtaiset Forenom tarjoukset ja kampanjat tästä

Forenomilla on usein vaihtuvia tarjouksia ja kampanjoita, joiden aikana voit säästää majoituksessa. Katso tarjouskampanjat tästä!

Voimassa toistaiseksi.

forenom alennuskoodi

Käyttääkö Forenom alennuskoodeja?

Kyllä vain! Kalustettuja asuntoja ja huoneistohotelleja tarjoava Forenom hyödyntää alennuskoodeja ja löydät ajankohtaisimmat alekoodit aina meiltä.

Mitä Forenom alennuskoodilla saa?

Edut vaihtelevat kampanjoiden mukaan, mutta yleensä Forenom alennuskoodilla saa alennusta koko varausmaksusta tai alennuksen tietyn määrän öitä yövyttäessä.

Saavatko Forenomin uutiskirjeen tilaajat alennuksia?

Kyllä. Forenomin uutiskirjeen tilaajat saavat eksklusiivisia etuja ja tarjouksia. Kun tilaat uutiskirjeen nyt, saat 10 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisessä varauksessasi missä tahansa Forenomin kohteista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa.

Katso suora linkki Forenomin uutiskirjeeseen yltä.

Onko Forenomilla opiskelija-alennuksia?

Forenomilla ei tietääksemme ole tällä hetkellä erikseen opiskelija-alennuksia. Opiskelijoiden kannattaa kuitenkin hyödyntää tältä sivulta löytyvät Forenom alekoodit ja 10 % uutiskirjetarjous.

Miten Forenom alekoodi käytetään?

Näin hyödynnät Forenom alennuskoodin suomat edut:

  1. Valitse sopiva alennus/tarjous sivuiltamme ja napsauta paljastaaksesi.
  2. Siirry osoitteeseen forenom.com, valitse kohde, päivämäärät ja vieraiden lukumäärä.
  3. Seuraavalla sivulla vertaile vaihtoehtoja ja valitse sopivin asumismuoto. Tehtyäsi valinnan, napsauta "varaa".
  4. Jos olet vanha asiakas, kirjaudu tässä vaiheessasisään. Jos olet uusi asiakas, rekisteröidy tai jatka kirjautumatta.
  5. Varaussivulla näet tilauksen yhteenvedon ja valittavissa olevat lisäpalvelu. Vieritä aivan tämän sivun loppuun.
  6. Kohdan maksu alla näet "alekoodi"-nimisen kentän. Liitä koodi tähän ja napsauta "aktivoi".
  7. Alennus aktivoituu ja näet muutoksen tilauksen yhteenvedossa.
  8. Tee varaus loppuun ja onnittele itseäsi säästöistä!

forenom alekoodi kenttä löytyy varaussivulta

Kuinka kauan Forenom alekoodi on voimassa?

Forenom alennuskoodit ovat tyypillisesti voimassa vain muutaman päivän (esim. viikonlopun) tai enintään viikon ajan. Jos Forenom-majoituksiin on juuri nyt saatavilla alekoodi, löydät sen todennäköisesti meiltä.

Mistä muualta voisin löytää Forenom koodin?

Tilaamalla uutiskirjeen ja seuraamalla yritystä sosiaalisessa mediassa kuulet tarjouksista ensimmäisenä.

Missä kaupungeissa Forenomilla on huoneistohotelleja?

Suomessa huoneistohotellien paikkakunnat ovat Helsinki, Tampere, Espoo, Kempele, Varkaus, Jyväskylä, Lahti, Vaasa, Kemi, Raahe ja Vantaa.

Lisäksi Forenomilla on kymmenillä paikkakunnilla kalustettuja asuntoja sekä muutamia hostelleja.

Lisätietoa Forenomista

Forenom on perustettu vuonna 2000, kun kaksi yrittäjää, Markus Oksa ja Mikko Leppänen, havaitsivat aukon majoitusmarkkinoilla: pitkäaikaisvuokra-asuntojen ja lyhytaikaismajoitukseen tarkoitettujen hotellien välissä ei ollut minkäänlaista tarjontaa. Tämä oli ongelma monille, koska hotellimajoitus on usein kallista ja asunnon vuokraaminen liian pysyvä ratkaisu. Forenom syntyi tarjotakseen kalustettuja asuntoja ihmisille, jotka työskentelivät tilapäisesti toisessa kaupungissa.

Vuonna 2010 Forenomilla oli jo vahva jalansija projektityöntekijöiden majoittajana, ja se oli avannut toimistoja Helsingistä Pohjois-Suomeen saakka. Kysynnän kasvettua edelleen yritys otti tavoitteekseen tulla Pohjois-Euroopan johtavaksi majoituspalvelujen tarjoajaksi. Yritys kokeile jalansijaa Venäjällä ja Virossa, mutta päätti panostaa kalustettujen asuntojen tarjoamiseen Pohjoismaissa, eli Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tällä hetkellä Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. Sillä on 25 paikallistoimistoa ja yli 450 työntekijää. Yrityksen valikoima kattaa yli 7 800 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta kaikissa Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa ja se majoittaa vuosittain yli 200 000 matkailijaa. Kun olet tekemässä varausta mihin tahansa sen asuntoon, huoneistohotelliin tai hostelliin, poimi varaukselle mukaasi uusin Forenom alennuskoodi, jotta et maksa liikaa.

Forenomin tavoite on selkeä: Se haluaa tarjota helppoa ja mukavaa majoitusta kaikkialla Pohjoismaissa, sekä tarjota laajimman kalustettujen asuntojen valikoiman ja olla Pohjois-Euroopan markkinoiden ykkönen.

Yhteystiedot

24h Asiakaspalvelu Suomi
Puh. +358 20 198 3420

Forenomin asiakastukisivut