Forenom alennuskoodit

Forenom alennuskoodi

Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja, jonka valikoimaan kuuluu yli 7 800 asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta kaikissa Pohjoismaiden suurissa kaupungeissa. Forenom majoittaa vuosittain yli 200 000 asukasta. Jos etsit Forenom alennuskoodia, olet tullut oikeaan paikkaan.

Forenom haluaa tehdä vierailustasi helpon niin, että voit tuntea olosi kotoisaksi tarjoamalla helppoa, mukavaa ja vapaa asumista sekä vastinetta rahoillesi.

Poimi sivuiltamme varaukseesi mukaasi ajankohtaisin Forenom alennuskoodi ja varaa majoitus edullisemmin!

Siirry ostoksille »

10 % alennusta seuraavasta varauksestasi!

Tilaa Forenomin uutiskirje ja saat 10 % alennusta ensimmäisestä varauksestasi mihin tahansa kohteeseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. Alennus koskee uusia verkkokauppavarauksia, joiden kesto on max. 14 vuorokautta ja se on käytettävissä kerran. Alennusta ei voi käyttää jo olemassa oleviin varauksiin.

Voimassa toistaiseksi.

Viivy 7 yötä, säästä jopa -50 %

Voimassa toistaiseksi.

Kalustettu asunto tai huone alkaen 699€ / kk

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Forenom

Forenom on perustettu vuonna 2000, kun kaksi yrittäjää, Markus Oksa ja Mikko Leppänen, havaitsivat aukon majoitusmarkkinoilla: pitkäaikaisvuokra-asuntojen ja lyhytaikaismajoitukseen tarkoitettujen hotellien välissä ei ollut minkäänlaista tarjontaa. Tämä oli ongelma monille, koska hotellimajoitus on usein kallista ja asunnon vuokraaminen liian pysyvä ratkaisu. Forenom syntyi tarjotakseen kalustettuja asuntoja ihmisille, jotka työskentelivät tilapäisesti toisessa kaupungissa.

Vuonna 2010 Forenomilla oli jo vahva jalansija projektityöntekijöiden majoittajana, ja se oli avannut toimistoja Helsingistä Pohjois-Suomeen saakka. Kysynnän kasvettua edelleen yritys otti tavoitteekseen tulla Pohjois-Euroopan johtavaksi majoituspalvelujen tarjoajaksi. Yritys kokeile jalansijaa Venäjällä ja Virossa, mutta päätti panostaa kalustettujen asuntojen tarjoamiseen Pohjoismaissa, eli Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tällä hetkellä Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. Sillä on 25 paikallistoimistoa ja yli 450 työntekijää. Yrityksen valikoima kattaa yli 7 800 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta kaikissa Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa ja se majoittaa vuosittain yli 200 000 matkailijaa. Kun olet tekemässä varausta mihin tahansa sen asuntoon, huoneistohotelliin tai hostelliin, poimi varaukselle mukaasi uusin Forenom alennuskoodi, jotta et maksa liikaa.

Forenomin tavoite on selkeä: Se haluaa tarjota helppoa ja mukavaa majoitusta kaikkialla Pohjoismaissa, sekä tarjota laajimman kalustettujen asuntojen valikoiman ja olla Pohjois-Euroopan markkinoiden ykkönen.

Forenom-alennuskoodit

Kokemuksemme mukaan varaussivustolle ei kovin usein ole tarjolla varsinaista Forenom alennuskoodia, mutta jos sellainen on tarjolla, voit olla varma, että löydät sen meiltä.

Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja ilmoitamme Forenom alennuskoodeista tällä sivulla. Seuraa Sinäkin meitä!

Yhteystiedot

24h Asiakaspalvelu Suomi
Puh. +358 20 198 3420

Forenom asiakastukisivut