Britannia Hotels alennuskoodit

Britannia Hotels

Britannia Hotels (www.britanniahotels.com) on Britannian suurin yksityisomistuksessa oleva hotelliketju. Sillä on kaikkiaan 51 hotellia ympäri Britanniaa.

Britannia Hotelsin menestyksen salaisuus on sen hotellien sijainti. Hotelleja on kaikissa tärkeimmissä kaupungeissa, tärkeimpien lentokenttien lähettyvillä sekä upealla maaseudulla. Yrityksen tavoitteena on tarjota hotelleja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Kaikissa ketjun hotelleissa on hieno sisutus ja hyvät mukavuudet sekä hyviä ravintolavaihtoehtoja, kuntosaleja, yökerhoja, baareja ja ilmainen Wi-Fi -yhteys.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Britannia Hotels alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Ajankohtaiset tarjoukset löydät täältä!

Voit rajata hotellitarjouksia kohteen, tyypin ja ajankohdan perusteella.

Paras hinta aina suoraan verkkosivuilta!

Britannia Hotels takaa edullisimman hinnan takuun kaikille hotellivarauksille, jotka on tehty heidän omilta sivuiltaan. Hinnoissa ei ole piilokuluja ja varaaminen käy käden käänteessä.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Britannia Hotels

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Koskee yöpymisiä välillä 1.10.-29.11.2021. Tarkemmat ehdot kohdesivulla.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.

Tietoa kaupasta Britannia Hotels

Yhteystiedot

Britannia Hotels
Halecroft
253 Hale Road
Hale, Altrincham
Cheshire WA15 8RE

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 15.5.2019.