Sembo alennuskoodit

Sembo

Sembo (www.sembo.fi) on kansainvälinen matkatoimisto, jonka kautta pääset edullisesti niin kaupunki-, ranta- kuin alppilomallekin.

Sembon kautta voit valita sopivan majoituksen matkallesi yli 50 000 vaihtoehdosta sekä satojen lentoyhtiöiden tarjouslennot kaikkialle maailmaan. Se on myös Pohjoismaiden suurin autolomien järjestäjä ja lauttamatkojen välittäjä. Sembolta saat myös vuokra-auton kohteessasi.

Tutustu Sembo.fi-verkkosivuihin ja rakenna mieleisesi matka nyt edulliseen hintaan. Katso myös sivuiltamme löytyvät alennuskoodit Sembon verkkopalveluun ja säästä varauksissa.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Sembo alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Hemmottelulomalle Espanjaan – Katso tarjoukset!

Autolomalle Eurooppaan

Lähde autolla kiertämään Eurooppaa! Katso Sembon valmiit autolomat, jotka sisältävät siirtymiset lentokoneella ja lautalla sekä vuokra-autot yhteistyössä Carnect-autovuokraamon kanssa.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Sembo

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.

Myös palautus on ilmainen.

Tietoa kaupasta Sembo

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 24.1.2019.