Lomarengas alekoodi

Parhaat Lomarengas alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Lomarengas alennuskoodit toukokuu 2024

Lomarengas.fi on lähes 4000 mökin online-varauspalvelu. Tältä sivulta löydät uusimmat ja parhaat Lomarengas alennuskoodit.

Lomarenkaan mökkihaulla löydät kätevästi sopivan majoituksen haluamassasi kohteessa. Voit etsiä mökkejä maakunnan, kunnan, paikkakunnan, hiihtokeskuksen, mökin nimen tai tunnisteen perusteella, jonka jälkeen pääset vertailemaan eri mökkivaihtoehtoja niiden sijainnin, varustelutason, arvosteluiden ja hinnan mukaan.

Voit maksaa koko varauksen tai 20 % varausmaksun verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen saat ohjeet mökin lunastamiseksi sähköpostiisi.t?a=1071150667&as=1043203680&t=1&tk=1&i=1

Poimi varaukselle mukaasi sivuiltamme ajankohtainen Lomarengas alennuskoodi ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Useat mökit huippukohteissa nyt jopa -25 %

Tutustu tarjousmökkeihin ja varaa mökki edullisemmin.

Voimassa toistaiseksi.

Äkkilähdöt mökkilomille 2-8 päivää ennen loman alkua!

Ota äkkilähtö ja suuntaa mökkilomalle tavallista edullisemmin. Äkkilähtö-mökit varataan 2-8 päivää ennen lomaa vain netistä. Lomarenkaalta mökki 2-7 vuorokaudeksi äkkilähtöhintaan!

Voimassa toistaiseksi.

lomarengas tarjoukset, alennuskoodit ja äkkilähdöt

Lomarengas on Suomen vanhin ja suurin vuokrattavien loma-asuntojen välittäjä. Vuonna 1967 perustetun yhtiön kumppanuusverkosto koostuu sadoista maailmanlaajuisista hakupalveluista, mukaan lukien Euroopan johtava hakupalvelu Interhome.com ja maailman kattavin palvelu Homeaway.com. Muita merkittäviä kansainvälisiä kumppaneita ovat Artaveo.com, Casamondo.com ja E-Domizil.com, sekä kotimaassa GoFinland.fi, Oikotie.fi ja Mökit.fi. Lomarenkaalla on lähes 50 vuoden kokemus lomamökkien markkinoinnista ja se on Suomen kokenein mökkivuokraaja. Lähes 4 000 mökin valikoima sisältää vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja huoneistoihin sekä luksushuviloista erähenkisiin kämppiin. Vuodesta 2015 lähtien se on tarjonnut myös 22 000 lomakohdetta 28 eri maassa. Lomarenkaan kohteet tunnetaan korkeasta laadusta, hyvästä varustelusta ja ystävällisistä isännistään. Mökin vuokraus onnistuu kätevästi netissä Suomen suurimmasta mökkiportaalista, jossa vierailee yli 40 000 eri kävijää joka viikko. Yrityksen neljä myyntiyksikköä sijaitsevat Helsingissä, Kuusamossa, Sotkamossa ja Nilsiässä. Yksiköt muodostavat yhdessä call center -puhelinjärjestelmän, joka palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 8.30-17 ja lauantaisin klo 10-18. Yhtiön suurin omistaja ovat mökkien omistajat. Kotimaisen myynnin osuus on noin 70 % liikevaihdosta ja ulkomaisen 30 %. Ulkomaiset asiakkaat tulevat pääosin Keski-Euroopasta ja Venäjältä.

Käyttääkö Lomarengas.fi alennuskoodeja?

Suomen laajin vuokramökkien tarjoaja Lomarengas ei käytä tällä hetkellä alennuskoodeja markkinoinnissaan, mutta varaussivustolle on usein tarjolla erilaisia tarjouksia, kampanjoita ja äkkilähtöjä, joista ilmoitamme tällä sivulla ja joilla voit saada säästöjä tehdessäsi mökkivarausta palvelussa.

Miten varaan mökin Lomarengas-palvelussa?

 • Etsi sopivaa mökkiä mökkihaulla. Voit etsiä sijainnin, hiihtokeskuksen, ajankohdan, henkilö- ja huonelukumäärän ja mökin tähtiluokitusten perusteella.
 • Vertaile haun löytämiä mökkejä niiden varustelun, etäisyyksien, hinnan, tähtiluokituksen, lisäpalveluiden ja muiden tietojen perusteella.
 • Tee varaus. Kun olet löytänyt sopivan majoituksen, klikkaa Varaa ja täytä varaustiedot.
 • Maksa varaus. Matkustusajankohdasta riippuen voit maksaa 20 % varausmaksun tai koko varauksen kerralla. Maksaminen onnistuu kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla.
 • Kun maksu on hyväksytty, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja muut tarvittavat ohjeet.
 • Sovi mökin huoltajan kanssa milloin voit tulla hakemaan mökin avaimet.

Miten voin säästää mökkivarauksessa?

On olemassa useita tapoja, joilla voit säästää rahaa mökkivarauksessa. Tässä meidän suosikkiniksimme:

 • Seuraa tätä sivua ajankohtaisten Lomarengas tarjousten, kampanjoiden ja äkkilähtöjen varalta.
 • Varaa mökki ajoissa. Jos varaat mökin hyvissä ajoin, saatat pystyä saamaan paremman tarjouksen. Mökkivaraukset ovat yleensä halvempia, jos varaat ne viikkoja tai kuukausia etukäteen.
 • Vertaile hintoja eri lähteistä. Vertaile hintoja eri mökkipalveluiden, matkatoimistojen ja verkkosivustojen kautta löytääksesi parhaat tarjoukset.
 • Valitse halvempi mökkityyppi. Mökkien hinnat vaihtelevat sen mukaan, kuinka paljon luksusta ne tarjoavat. Valitsemalla tavanomaisen mökin vähemmällä luksuksella, säästät rahaa.
 • Vältä varaamasta mökkiä viikonloppuisin. Viikonloppuisin mökit ovat yleensä kalliimpia kuin viikolla. Voit säästää rahaa varaamalla mökin viikolla.
 • Kysy alennuksia. Monet mökkien omistajat tarjoavat alennuksia, jos varaat mökin pitkäksi ajaksi tai jos olet aiempi asiakas. Kysy alennuksista, jotta voit säästää rahaa.
 • Tilaa Lomarenkaan uutiskirje, niin kuule ensimmäisten joukossa uusista kohteista ja äkkilähtötarjouksista.

Miksi valita Lomarengas?

 • Käyttöaste – Lomarenkaan online-palvelu on erittäin suosittu tapa hakea lomakohdetta ja varata mökkiloma. Asiakkaat voivat varata mökkiäsi 24/7.
 • Kokemus – Lomarenkaalla on lähes 50 vuoden kokemus lomamökkien markkinoinnista ja vuokraamisesta. Se on alan markkinajohtaja ja ainut valtakunnallinen toimija.
 • Monipuolisuus – Lomarenkaan tarjonta kattaa kaikki Suomen suosituimmat matkailukeskukset. Yli 3 900 mökin valikoimasta löytyy kohteita Hangosta Petsamoon.
 • Euroopan kohteet – Vuonna 2015 mukaan tuli kerralla 22 000 lomakohdetta 28 eri maasta.
 • Valmis asiakaskunta – Lomarenkaalla on tuhansia asiakkaita, joista iso osa vuokraa mökin 2-3 kertaa vuodessa. He kokeilevat mielellään myös uusia kohteita ja suosittelevat hyviä loma-asuntoja.
 • Ei kuluja ilman kauppaa – Lomarengas ei peru omistajilta ylimääräisiä maksuja, eikä palveluun liittyminenkään maksa mitään. Myyntipalkkio peritään vasta toteutuneesta kaupasta.
 • Kotisivuilta tulevat varaukset – Voit ohjata varaukset suoraan Lomarenkaan vahvistettavaksi. Lomarengas vahvistaa ja laskuttaa varaukset ja huolehtii muista varaukseen liittyvistä asioista.
 • Avoimuus – Saat luotettavaa tietoa alan kehityksestä ja ajankohtaisista asioista. Tiedottaminen on avointa ja omistajien kanssa ollaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa.
 • Markkinointi – Lomarengas tekee kattaavaa kansainvälistä markkinointia. Kohteita esitellään TV:ssä, netissä, ulkomainoksissa ja painetussa mediassa.
 • Mökin laadun parantaminen – Lomarengas luokittelee lomakohteensa omalla luokituksellaan. Mökkien omistajat voivat kiinnittää huomioon korjatessaan vanhoja ja rakentaessaan uusia.
 • Yli 2 000 omistajaa – luottaa Lomarenkaaseen ympäri Suomea ja määrä on kasvussa. Vuosittain yli 80 000 matkailijaa viettää yli 600 000 majoitusvuorokautta Lomarenkaan kohteissa.
 • Vaivaton rahaliikenne – Lomarengas hoitaa omistajien puolesta kaiken rahaliikenteen. Kielitaitoiset asiakaspalvelijat auttavat palvelemaan ulkomaalaisia asiakkaitasi.

Yhteystiedot

Oy Lomarengas Ab Ltd
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

030 650 2502 (ark. klo 8.30 - 17.00)
myynti@lomarengas.fi

Kuva: Lomarenkaan Facebook-sivu