Lomarengas alennuskoodit

Lomarengas alennuskoodi

Lomarengas.fi on lähes 4000 mökin online-varauspalvelu. Tältä sivulta löydät uusimmat ja parhaat Lomarengas alennuskoodit.

Lomarenkaan mökkihaulla löydät kätevästi sopivan majoituksen haluamassasi kohteessa. Voit etsiä mökkejä maakunnan, kunnan, paikkakunnan, hiihtokeskuksen, mökin nimen tai tunnisteen perusteella, jonka jälkeen pääset vertailemaan eri mökkivaihtoehtoja niiden sijainnin, varustelutason, arvosteluiden ja hinnan mukaan.

Voit maksaa koko varauksen tai 20 % varausmaksun verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen saat ohjeet mökin lunastamiseksi sähköpostiisi.

Poimi varaukselle mukaasi sivuiltamme ajankohtainen Lomarengas alennuskoodi ja säästä!

Siirry ostoksille »

Äkkilähdöt mökkilomille 2-8 päivää ennen loman alkua!

Ota äkkilähtö ja suuntaa mökkilomalle tavallista edullisemmin. Äkkilähtö-mökit varataan 2-8 päivää ennen lomaa vain netistä. Lomarenkaalta mökki 2-7 vuorokaudeksi äkkilähtöhintaan!

Voimassa toistaiseksi.

Edulliset mökit hiihtokeskuksista!

Kaipaatko tunturimaisemaa, hiihtolenkkiä metsämaisemissa, perheelle lomamökkiä hiihtolomaksi tai laskettelurinteitä kaveriporukalla? Lomarengas tarjoaa yli 1 600 mökkiä hiihtokeskuksien välittömässä läheisyydessä Levillä, Ylläksellä, Rukalla, Himoksella, Tahkolla ja monissa monissa muissa hiihtokohteissa. Klikkaa ja löydä unelmiesi mökki!

Voimassa toistaiseksi.

Uusissa kohteissa on vielä vapaata!

Lomarenkaan valikoima on pian 4 000 mökin, huvilan ja huoneiston kokoinen. Uusiin, vasta valikoimiin lisättyihin kohteisiin löydät todennäköisesti vielä vapaata vilkkaimpienkin sesonkien aikaan. Klikkaa ja tutustu Lomarenkaan uutuuskohteisiin!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Lomarengas

Lomarengas on Suomen vanhin ja suurin vuokrattavien loma-asuntojen välittäjä. Vuonna 1967 perustetun yhtiön kumppanuusverkosto koostuu sadoista maailmanlaajuisista hakupalveluista, mukaan lukien Euroopan johtava hakupalvelu Interhome.com ja maailman kattavin palvelu Homeaway.com. Muita merkittäviä kansainvälisiä kumppaneita ovat Artaveo.com, Casamondo.com ja E-Domizil.com, sekä kotimaassa GoFinland.fi, Oikotie.fi ja Mökit.fi.

Lomarenkaalla on lähes 50 vuoden kokemus lomamökkien markkinoinnista ja se on Suomen kokenein mökkivuokraaja. Lähes 4 000 mökin valikoima sisältää vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja huoneistoihin sekä luksushuviloista erähenkisiin kämppiin. Vuodesta 2015 lähtien se on tarjonnut myös 22 000 lomakohdetta 28 eri maassa.

Lomarenkaan kohteet tunnetaan korkeasta laadusta, hyvästä varustelusta ja ystävällisistä isännistään. Mökin vuokraus onnistuu kätevästi netissä Suomen suurimmasta mökkiportaalista, jossa vierailee yli 40 000 eri kävijää joka viikko. Yrityksen neljä myyntiyksikköä sijaitsevat Helsingissä, Kuusamossa, Sotkamossa ja Nilsiässä. Yksiköt muodostavat yhdessä call center -puhelinjärjestelmän, joka palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 8.30-17 ja lauantaisin klo 10-18. Yhtiön suurin omistaja ovat mökkien omistajat. Kotimaisen myynnin osuus on noin 70 % liikevaihdosta ja ulkomaisen 30 %. Ulkomaiset asiakkaat tulevat pääosin Keski-Euroopasta ja Venäjältä.

Näin varaat mökin Lomarenkaalta:

 • Etsi sopivaa mökkiä mökkihaulla - Voit etsiä sijainnin, hiihtokeskuksen, ajankohdan, henkilö- ja huonelukumäärän ja mökin tähtiluokitusten perusteella.
 • Vertaile - Vertaile haun löytämiä mökkejä niiden varustelun, etäisyyksien, hinnan, tähtiluokituksen, lisäpalveluiden ja muiden tietojen perusteella.
 • Tee varaus - Kun olet löytänyt sopivan majoituksen, klikkaa Varaa ja täytä varaustiedot.
 • Maksa - Matkustusajankohdasta riippuen voit maksaa 20 % varausmaksun tai koko varauksen kerralla. Maksaminen onnistuu kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla.
 • Saat ohjeet sähköpostiisi - Kun maksu on hyväksytty, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja muut tarvittavat ohjeet.
 • Sovi saapumisjasta - Sovi mökin huoltajan kanssa milloin voit tulla hakemaan mökin avaimet.

Mökki kesäksi. Kuva: Lomarengas.fi

Vuokraa oma mökki

Haluatko vuokrata oman mökkisi? Liity Lomarenkaan iloisten omistajien joukkoon.

Lomarengas tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden, joka sisältää kaiken tarkastuksesta vuokrien tilitykseen. Mökin omistajilta ei peritä ylimääräisiä maksuja ja siksi myös palveluun liittyminen ja sopimuksen tekeminen on maksutonta.

Mökki talveksi. Kuva: Lomarengas.fi

Miksi valita Lomarengas?

 • Käyttöaste – Lomarenkaan online-palvelu on erittäin suosittu tapa hakea lomakohdetta ja varata mökkiloma. Asiakkaat voivat varata mökkiäsi 24/7.
 • Kokemus – Lomarenkaalla on lähes 50 vuoden kokemus lomamökkien markkinoinnista ja vuokraamisesta. Se on alan markkinajohtaja ja ainut valtakunnallinen toimija.
 • Monipuolisuus – Lomarenkaan tarjonta kattaa kaikki Suomen suosituimmat matkailukeskukset. Yli 3 900 mökin valikoimasta löytyy kohteita Hangosta Petsamoon.
 • Euroopan kohteet – Vuonna 2015 mukaan tuli kerralla 22 000 lomakohdetta 28 eri maasta.
 • Valmis asiakaskunta – Lomarenkaalla on tuhansia asiakkaita, joista iso osa vuokraa mökin 2-3 kertaa vuodessa. He kokeilevat mielellään myös uusia kohteita ja suosittelevat hyviä loma-asuntoja.
 • Ei kuluja ilman kauppaa – Lomarengas ei peru omistajilta ylimääräisiä maksuja, eikä palveluun liittyminenkään maksa mitään. Myyntipalkkio peritään vasta toteutuneesta kaupasta.
 • Kotisivuilta tulevat varaukset – Voit ohjata varaukset suoraan Lomarenkaan vahvistettavaksi. Lomarengas vahvistaa ja laskuttaa varaukset ja huolehtii muista varaukseen liittyvistä asioista.
 • Avoimuus – Saat luotettavaa tietoa alan kehityksestä ja ajankohtaisista asioista. Tiedottaminen on avointa ja omistajien kanssa ollaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa.
 • Markkinointi – Lomarengas tekee kattaavaa kansainvälistä markkinointia. Kohteita esitellään TV:ssä, netissä, ulkomainoksissa ja painetussa mediassa.
 • Mökin laadun parantaminen – Lomarengas luokittelee lomakohteensa omalla luokituksellaan. Mökkien omistajat voivat kiinnittää huomioon korjatessaan vanhoja ja rakentaessaan uusia.
 • Yli 2 000 omistajaa – luottaa Lomarenkaaseen ympäri Suomea ja määrä on kasvussa. Vuosittain yli 80 000 matkailijaa viettää yli 600 000 majoitusvuorokautta Lomarenkaan kohteissa.
 • Vaivaton rahaliikenne – Lomarengas hoitaa omistajien puolesta kaiken rahaliikenteen. Kielitaitoiset asiakaspalvelijat auttavat palvelemaan ulkomaalaisia asiakkaitasi.

Yhteystiedot

Oy Lomarengas Ab Ltd
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

030 650 2502 (ark. klo 8.30 - 17.00)
myynti@lomarengas.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 1.5.2019.